Results 18,541 to 18,555 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
03-04-2014, 18:00 #18541
- 03-04-2014, 18:23 #18542
Γιωργο τωρα ειδα οτι εκανες πλακα..Εγω με πμ εδω δεν επικοινωνω,πολυ σπανια..Πολυ φιλικα και ας μην σε ξερω,θα σου πω να κανεις ενα διαλλειμα απο εδω γιατι πραγματικα στην φαση που εισαι τωρα δεν σου κανει καλο.Αυτα και εγω τελειωσα εδω.
Καλη τυχη.
03-04-2014, 18:31 #18543
ευχαρηστω για την τοσο καλοπροερετη συμβουλησου!! ουτος η άλλος αυτό θα γινοταν.,, αλλα το ότι δεν επικοινωνεις με πρ.μην. γτ. το λες?? μαλον θες να πεις ότι σου την πεφτω κι εσενα μαλον, αν θυμασαι καλα 2 φορες εσυ μου εστειλες προσωπικο μην. την πρωτη δεν σου απαντησα κι ξανα εστειλες!!! θυμασαι???
επισης τις "2 κουβέντες που μου πες" πως μου τις ειπες???? με προσωπικο μην. δεν μου τις ειπες κι αυτές ε????? μημπως λοιπον η αγωνιασου να δειξεις ότι κι καλα σε πριζω, ότι κι καλα σε ενοχλω κι όλα αυτά τα δηθεν είναι αρλούμπες???
μημπος να κανεις κι εσυ κανενα διαλειμα??? αλλα να κανεις δυαλειμα από το να ασχολείσαι με την παρτυμου!!! γτ. το τι θα κανεις εδώ μεσα δεν με ενδιαφερει καθολου!!!! βλέπεις εγω δεν παιζει να σου κανω υποδείξεις, δεν θα σου βαλω χερι πωτες !!κι τελος! εγω!!!!!!!!! δεν θελω να σε γνωρισω!!!!! δεν με ενδιαφέρεις!!!!!!!!!
03-04-2014, 18:43 #18544
Πως γίνετε να ακυρώσω το εγώ και απλά να γίνω μέρος των πάντα?
03-04-2014, 18:47 #18545
Ποτε σου εστειλα μηνυμα?Λες για εκεινο που σε ρωτησα ποιος σε απειλησε?Γιατι αφηνεις υπονοουμενα?Ναι το εκανα αυτο αλλα οταν πηρα απαντηση μπαρουφα το σταματησα!Να θελω να γνωρισω εσενα?Μα οχι μονο εσενα,αλλα κανεναν δεν θελω..Δεν μπηκα για γνωριμιες εδω!
Kαι προχτες μου εστειλες κατι και δεν απαντησα..Μην εκτιθεσαι αλλο Πανου..Εγω αντιλαμβανομαι οτι εισαι εκτος εαυτου τωρα και πιστεψε με δεν υπαρχει και λογος γιατι ουτε σε ξερω,ουτε με ξερεις,ολοι αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειμαστε εδω.
Δεν θα μπω στο παιχνιδακι Γιωργακη..Ασε τα γελοια υπονοουμενα ως προς το προσωπο μου.
03-04-2014, 18:58 #18546
Σε προκαλω να βγαλεις τα πμ μου στην φορα..Ποτε εγω σου την επεσα να το δουν ολοι..
Οχι απλα διαλλειμα θα κανω Γιωργο μου,ρεπο επ'αοριστου θα παρω απο τα δικα σου θεματα!Εκανα πολυ κακως που ασχοληθηκα,εκανα πολυ κακως που σε ρωτησα απο ποιον απειληθηκες γιατι υπηρξε και αλλο τετοιο περιστατικο σε μελος,γι'αυτο σε ρωτησα,αλλα εσυ πετας μπαρουφες φιλε μου..Γι'αυτο και δεν ξανασχοληθηκα.
Καλη τυχη στην ζωουλα σου.
03-04-2014, 19:07 #18547
πωτες δεν σου εχω στειλει μην. με σκοπο να αρχισω κουβεντα μαζισου!! πωτε!! το μονο μην. που σου εστειλα από δικιαμου προτοβουλια ηταν αυτό, τωρα, πριν λιγο να σου εξηγησω ότι εκανα ένα απλο αστειο!!! όμως εσυ από ότι δειχνεις όχι μονο δεν εχεις χιουμορ αλλα εισαι κι κομπλεξικια!! αφου αμεσως με εβρισες!! ειπες ότι"δεν παω καλα!! ότι εχω πρόβλημα" κι αλλα πολλα!! που δεν σου εχω δωσει πωτες τον αερα να μου μηλας ετσι!!!
λοιπον, μην ξανα ασχοληθείς μαΖΙμου, σε παρακαλω!! μην με ξανα ρωτήσεις προσωπικα θεματα, !! το αν λεω ψεματα φαινετε, όπως ειπες κι από μονησου μου ειχες στειλει "2 καλες κουβεντούλες"" σου ξεφυγε πριν λιγο !! πωτες εγωδεν σου εστειλα καμια κουβεντουλα!!
ουτε πωτες θε΄λησα να μαθω από που εισαι!!!! όπως παλυ εσυ εκανες!!! μηλας πολύ ασχημα!!δεν εχεις καθολου ευγενια κι θυληκοτητα στα λογιασου!! νομιζω ότι εισαι αγορι κι μας κοροδευεις εδώ μεσα!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΟΥΒΕΝΤΕς ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ !!! ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!! ΦΙΛΟΥς ΚΙ ΦΙΛΕς ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΩ!! ΟΧΙ ΕΔΩ!!!
κοπελια αρκετα ειπες, με προσβαλες παλυ!! παρα το ότι σε αποφευγω εσυ παλυ τα ιδια!! παλυ γραφεις μετα από εμενα , σε ότι θεμα κι αν είναι!! παλυ μηλας πανω σε αυτά που γραφω!! λοιπον δεν θα αναφερω αλλα, δεν μου το επιτρεπει η ηθικημου να πω αλλα πραματα!!το μονο που σου ζητω είναι να σταματήσεις αυτό που κανεις!!! βρες καποιον αλλον εδώ μεσα!!
λοιπον , στο ξανα λεω, σε παρακαλω μην ξανα ασχοληθείς!! μην μου ξανα στειλεις ουτε μηνυμα ουτε τυποτα!!! δεν με ενδιαφερουν οι προβληματισμοισου!!! ουτε μπορω να σου πω τι να κανεις στα θεματα που σε απασχολουν!! σορρυ αλλα εχω τα δικαμου, κι μου αρκουνε!!!
03-04-2014, 19:14 #18548
σιγα μην κραταω στην μνημη τα μηνυματασου ρεσυ!!! χιχιχιχ, μημπως θες να σημειωνω κι τις ανησηχιες σου???? χιχιχι,, επειδή σου μηλαω ευγενικα, επειδή σε σεβαστικα στην αρχη δεν παει να πει ότι ενδιαφέρομαι κιολας!!
από ότι βλεπω μπερδευεις την ανεχτικοτητα κι την ευγενια με την φιλια η κατι άλλο. σε ολο τον κοσμο προσπαθω να είμαι ευγενικος!! δεν παει να πει ότι νιωθω κατι, το ιδιο κι σε εσενα!!
από ότι βλεπω συνεχιζεις να ασχοληαι μαζιμου!! να δουμε πωτες θα το παψεις!!! οποιος θελει μπορει να κατσει να δει εδώ ποιος ρωταγε συνεχως προσωπικα θεματα των αλλονα!! κατι που κανεις πολύ καιρο!! απλα τελευταια αν θυμαμαι καλα!! -σορρυ αν δεν θυμαμαι βλέπεις εμενα μου εισαι αδιαφορη, σορρυ αλλα δεν εχουμε τα ιδια συναισθηματα ο ενας για τον αλλον,- εμενα δεν με απασχολεις καθολου, ουτε με ενδιαφερουν τα θεματασου, ουτε αν περνας καλα!! ουτε αν εισαι από νησι η από καποιο άλλο μερος!!!
λοιπον σε παρακαλω ασχολήσου με καποιον αλλον,
03-04-2014, 19:14 #18549
Σου ειπα οτι δεν εισαι καλα,οχι "δεν πας καλα" και γι'αυτο σε συγχωρω και δεν σε εχω στειλει ακομα στον αγυριστο..Σε προκαλω να δωσεις στον αερα τις καλες μου κουβεντουλες που αναφερεις με υπονοουμενα και μετα να στειλω τα δικα σου..Εισαι μεσα Πανου?
Μαλλον οχι ε?Αντε γεια τωρα..
Δεν φταις εσυ..Φταιμε ολοι που ασχοληθηκαμε μαζι σου.
03-04-2014, 19:16 #18550
ποποο, λοιπον σ αφηνω να γραφεις μονησου!!! σορρυ αλλα η ευγενιαμου να σου απαντω εχει ένα οριο!! από την στιγμη που μου μηλας ασχημα τελος!!
λοιπον δεν ξανα απανταω σε εσενα!!! κατσε κι λιωσε με το να γραφεις για εμενα!! ουτος η άλλος το κανεις πανω από χρονο αυτό!!
προσωπικα κουραστηκα!! σοιρρυ αλλα δεν γραφω άλλο
στο καλο
03-04-2014, 19:20 #18551
αν γεμισω τον εαυτο μου πληγες,θα μεταμορφωθω,ετσι ισως με αποδεχτω..
03-04-2014, 19:23 #18552
τι σου εχω στειλει?? χιχιχιχιχ, αν κι δεν είναι δυσκολο να πλασεις μηνυματα ναι στειλε
στειλε ρε!! στειλε τα μηνυματα που λες!!! που λες ότι σου την ποεφτουμε κιολας!! το εχω πει πολλες φορες!! αν υπαρχει εδώ καποπια που να της την εχω πεσει!!
στειλε!! στειλε να γελασουμε!! γτ. για να κρατας μην. η θα τα φτιαξεις μονησου, η ακομα χειροτερα!! ενδιαφέρεσαι τοσο πολύ ακομα που κρατας τα μηνυματαμου!!!
ΣΤΕΙΛΤΑ ΡΕ!! ΑΝΤΕ ΡΕ!!!
εμενα δεν με ενδιαφέρεις για αυτό κι δεν θα κατσω να ψαξω τι εχεις γραψει εδώ, γτ. εγω δεν λεω για μην,κι αρλούμπες που μπορει ο κάθε ενας να πει ψεματα!!
ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΕΔΩ!! ΕΔΩ!! ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΡΩΑΓΕς ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΕΦΡΑΨΕς ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕς ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ 2 ΚΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ!!!! ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑΙΝΙΟΥΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ!!
ρε κοπελια σορρυ, αλλα δεν ασχολουμε μαζισου!!!!! δεν εισαι ο τυποςμου τι να κανω???
προτων είμαι αντιμνιμονιακος!!!! δεν γουστάρω τα μνιμονια κι γενικα ολο αυτό το πακετο!!
δεν είμαι σαν εσενα, εμενα μου αρεσει το χιουμορ!! γουστάρω να κανω αστεια κι να μου κανουν,, δεν είμαι σαν εσενα που βριζεις κι προσβαλεις οποιον σου κανει πλακα!!
03-04-2014, 19:27 #18553
Γιωργο, σαν να τα παραλες καπως. Μια πλακα σου εκανε, που την καταλαβαμε ολοι οσοι διαβασαμε το ποστ του μνημονιου, και επεσες αμεσως στην επιθεση. Δεν με νοιαζουν τα προηγουμενα σας, εγω μιλαω καθαρα για αυτο που εγινε λιγα ποστ πιο πανω. Και χαλαρωσε, σε ρωτησε αν εισαι απο νησι, δεν σου εκανε και προταση γαμου.
03-04-2014, 19:29 #18554
ξερεισ κατι?? αν στα αληθεια δεν ενδιαφερόσουνα με την παρτυμου θα το βουλονες!! κι όπως σου εχω ξανα πει ,εισαι η τελευταια που θα εκραζα, ακομα κι αν με κραζεις κι αν με προσβαλεις!!
ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΜΗΛΟΥΝ ΚΑΛΑ!!~ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ,, ΜΟΥ ΜΗΛΗΣΕΣ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ !!ΥΠΟΚΡΗΘΗΚΕΣ!! ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΜΕ ΚΟΡΟΔΕΥΨΕΣ!! ΜΗΛΑΓΕΣ ΕΥΓΕΝΙΚΑ!! ΚΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ!! ΚΟΡΟΔΕΨΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΣΘΕΝΙΑΜΟΥ!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!
ΓΤ. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ,, ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΡΑΖΩ!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΣ ΚΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΓΡΑΦΑ!!! ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ!! ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ , ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ, ΚΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
03-04-2014, 19:30 #18555
Στόχοι
28-06-2025, 21:10 in Με καφέ και συμπάθεια....