Τι σκέφτεστε; - Page 1242
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1242 of 1532 FirstFirst ... 24274211421192123212401241124212431244125212921342 ... LastLast
Results 18,616 to 18,630 of 22967
    Ότι οι άνθρωποι που πάσχουν από ψυχιατρικές νόσους είναι παρεξηγημένα άτομα. Ότι αλλιώς τα φανταζόμαστε εμείς οι και καλά φυσιολογικοί και ότι αλλιώς είναι τα πράγματα... Εγώ πίστευα πως δεν επικοινωνούν με το περιβάλλον, πως είναι στη κοσμάρα τους τελείως, πως αποτελούν κίνδυνο για τη κοινωνία αλλά τελικά μια χαρά άνθρωποι είναι και να επικοινωνήσουν μπορούν και να σου πούνε το πρόβλημα τους μπορούν και όλα....

Πόσο βαθειά νυχτωμένοι είμαστε εμείς οι και καλά φυσιολογικοί....

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 06-04-2014 at 05:31.

Senior Member
    [QUOTE=Diana1982;477136]Επειδή το υστερογραφο2 απευθύνεται σε μένα,θα σε παρακαλούσα να μην παρερμηνεύεις τα λόγια μου,τα οποία ειπώθηκαν τηλεφωνικώς και όχι σε π.μ..........Δεν σε αποκάλεσα "ψυχοπαθή"..εξέφρασα τους φόβους μου,γιατί έχω γνωρίσει ψυχοπαθείς και φοβάμαι με ποιούς έχω να κάνω.

Χαίρομαι ότι πραγματικά δεν έχω να φοβηθώ τίποτα από εσένα,γιατί εξάλλου η τηλεφωνική επικοινωνία που αναπτύξαμε κατόπιν και δικής σου παρότρυνσης,είχε καθαρά φιλικό χαρακτήρα,πόσο μάλλον αλληλοβοήθεια χωρίς υστεροβουλία!
    Παρ'όλα αυτά νομίζω ότι οι απειλές εναντίον συγκεκριμένων μελών εδώ μέσα α μη τι άλλο είναι μικροπρεπές-γιατί κανείς νομίζω δεν σε έχει προσβάλλει και η απειλή έστω και υπόνοια αυτής,χρίζει μηνύσεως και δικαστικής εξέλιξης....

Ντιανα , δεν ανεφερα τηλ. επικοινωνια , ουτε ανεφερα πουθενα το ονομα σου , απο διακριτικοτητα , στοχω πει αλλωστε οτι ειμαι εχεμυθος , κ φυσικα εξακολουθω να διακειμαι φιλικως απεναντι σου . Η μνιμονιο μεχει προσβαλλει επανειλημμενως , οπως κ η remedy, σε αντιθεση με οτι νομιζεις . Οσο για την μικροπρεπεια που αναφερεις , ποιο ειναι πιο μικροπρεπες , ν απειλεις η να ειρωνευεσαι , κατα την προσφιλη τακτικη της mnimonio ( η remedy εχει επιπεδο , η μνιμονιο οχι ) . Aν μη τι αλλο , ουδεποτε εχω ειρωνευτει μελος , κ μια φορα που τοκανα στην a+b , ζητησα δημοσιως συγγνωμη και με πμ .

Senior Member
    Last edited by Aeon; 06-04-2014 at 05:33.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι το φόρουμ δεν είναι και πολύ φιλικό τελικά...και δεν ξέρω και πόσο ασφαλές είναι...

Επίσης σκέφτομαι ότι τα φάρμακα δεν φαίνεται να βοηθάνε κι ιδιαίτερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Και στην τελικη , μνιμονιο , για ποια αντιπαθεια μιλας ? εσεις αρχισατε τις προσβολες ( σελ. 1176 , 'τι σκεφτεστε ' ) , μια σας ξυνιζαν τα θεματα που ανεβαζα , στο θεμα ' φταινε οι γονεις που τα παιδια βγαινουν ναρκομανεις κ αλητες ' , ενα ενδιαφερον θεμα , καταφερες να το καταστρεψεις , με τα ηλιθια σχολια σου ( κ της remedy κ της μαριον ) .

YΓ Παραυτα , προτεινω να δωσουμε ενα τελος σαυτην την διαμαχη , που δεν εχει τελειωμο , να μην μονοπωλουμε το φορουμ με μπουρδες .

Banned
    Ρε μαγκ να σε ρωτήσω κάτι ρε φίλε.... Προφανώς δε σου αρέσει το καυστικό χιούμορ. Αλλά παίρνεις και τα πάντα τοις μετρητής.... Το σημείο όμως του να απειλείς, είναι λίγο too much... Δεν γνωρίζω τι γίνεται νομικά (γνωρίζω όμως ότι έχουν ρίξει λίγο βάρος στην νομοθεσία για το διαδίκτυο ) Γιαυτό έχε λίγο τον νου σου, γιατί όντως μπορεί να βρεθείς εκτεθημενος...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι το φόρουμ δεν είναι και πολύ φιλικό τελικά...και δεν ξέρω και πόσο ασφαλές είναι...

Επίσης σκέφτομαι ότι τα φάρμακα δεν φαίνεται να βοηθάνε κι ιδιαίτερα...
    φιλια μπορεις να ζητησεις απο καπια ατομα συγκεκριμενα δε μπορεις να περιμενεις απο τα παντα να σου συμπεριφερονται φιλικα απλα βλεπεις το καθε ενα κ τον αξιολογεις χωριστα καθε φορα πχ που σου μιλα καπιος δεν ειναι το φορουμ ειναι ο ιδιος φυσικα κ μπορεις να κανεις φιλους απο δω αρκει να αξιολογεις σωστα το καθε ενα.

Senior Member
    Σιγουρα ειναι ποινικο αδικημα , και μπορει ο καθενας να μην εχει τα μεσα να δει ποιος ειναι πισω απο την οθονη ενος υπολογιστη , αλλα εαν γινει καταγγελια στην αρμοδια υπηρεσια πιστευω οτι ισως κινηθουν οι διαδικασιες. Εγω ως μοντ δεν εχω αυτη την στιγμη το χρονο να

σβησω ενα καρο μηνυματα ... τι να πρωτοσβησω και δεν ξερω και εαν ειναι επι της ουσιας. Αλλα σιγουρα κατι θα γινει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Last edited by Aeon; 06-04-2014 at 05:34.

Senior Member
    Το νημα κλειδωνει , προς το παρον.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Το νημα ανοιγει παλι , αλλα παρακαλω να μην συνεχιστουν οι καυγαδες.

Senior Member
    Χμ τι σκεφτομαι? Σκεφτομαι τον Aeon που τα ξημερωματα καθοταν και εσβηνε μηνυματα ... λες και δεν ειχε αλλη ενασχοληση να αξιοποιησει το χρονο του. Ενα ευχαριστω τουλαχιστον απο μενα Aeon , γιατι μπηκα σημερα με σκοπο να κανω ακριβως αυτο... και δεν

ημουν ιδιαιτερα ενθουσιασμενος:)

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Χμ τι σκεφτομαι? Σκεφτομαι τον Aeon που τα ξημερωματα καθοταν και εσβηνε μηνυματα ... λες και δεν ειχε αλλη ενασχοληση να αξιοποιησει το χρονο του. Ενα ευχαριστω τουλαχιστον απο μενα Aeon , γιατι μπηκα σημερα με σκοπο να κανω ακριβως αυτο... και δεν

ημουν ιδιαιτερα ενθουσιασμενος:)

...keep... είσαι ο σουλτάνος των μοντ... τελος ! :ΡΡΡΡ

Banned
    Έχει πάει κανείς Βουλγαρία να μας πει εντυπώσεις απο την αγορά ;;