Τι σκέφτεστε; - Page 1250
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1250 of 1532 FirstFirst ... 25075011501200124012481249125012511252126013001350 ... LastLast
Results 18,736 to 18,750 of 22967
    Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 12-04-2014 at 14:37.

Senior Member
    Υποθετω πως το μπαναρισμα του μνημονιου εγινε προς παραδειγματισμο και συμμορφωση των υπολοιπων μελων .
    Αν δεν ισχυει η υποθεση μου , θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος με ποια λογικη αποκλειστηκε μονο το μνημονιο και οχι τα υπολοιπα μελη που συμμετειχαν σε αυτη την παρωδια .

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Υποθετω πως το μπαναρισμα του μνημονιου εγινε προς παραδειγματισμο και συμμορφωση των υπολοιπων μελων .
    Αν δεν ισχυει η υποθεση μου , θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος με ποια λογικη αποκλειστηκε μονο το μνημονιο και οχι τα υπολοιπα μελη που συμμετειχαν σε αυτη την παρωδια .
    Ελα μου ντε!!! Αυτός που μπορεί να εξηγήσει είναι αυτός που έκανε το μπαν..

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    αντιμνιμονιο μην φοβάσαι δεν θα γραψω το προσωπικοσου πρόβλημα που δεν μας λες τοσο καιρο!!! βεβαια θα το κανω αν συνεχισεις κι με κραζεις θα το πω κι θα σε κανω να νιωσεις ασχημα, αλλα αν το πω θα το πω λιγο πριν αποχωρησω.
    καληνύχτα κυριαμου, κι προσπαθησαι να κοιμηθείς, μην το σκέφτεσαι κάθε βραδυ, κι μην με κανεις να νιωθω ασχημα,
    Ξέρεις κάτι , πριν λίγο καιρό πήρα το μέρος σου για ένα μήνυμα που είχες γράψει , ότι κάποιοι σου την έλεγαν.... Πλέον πιστεύω ότι έκανα λάθος.....

Senior Member
    Ανακάλυψα το φόρουμ ''ψάχνοντας'' απεγνωσμένα στο internet κάτι, κάποιους, να πω τον ''πόνο μου'' ας πούμε.. δεν είναι ότι δεν έχω φίλους, γνωστούς, οικογένεια κ.τ.λ αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να τα πω σε κείνους χωρίς να πληγώσω τους περισσότερους απ αυτούς και να χάσω οριστικά ορισμένους.
    Εδώ έκανα φίλους μπορεί να μην κυριολεκτώ γράφοντας την λέξη φίλος, αλλά εδώ εμπιστεύτηκα και μου εμπιστεύτηκαν κάποιοι και κάποιες τον πόνο τους και όχι μόνο.. άρα για μένα είναι φίλοι και φίλες και θέλω κι ελπίζω να είμαι και εγώ για εκείνους.. διάβασα για ψυχολογικά και όχι μόνο, προβλήματα, που δεν μου περνούσαν από το μυαλό.. έκλαψα, στεναχωρήθηκα , γέλασα.. ''γέμισα'' πολλές φορές από συναισθήματα αρνητικά αλλά και θετικά.. δεν πήρα ποτέ μέρος σε κανενός είδους διαφωνία, κι ας έχω διαφορετική άποψη πολλές φορές.
    Ειλικρινά δεν μ ενδιαφέρει γιατί κάποιος μπορεί να είναι ειρωνικός, κακός, αρνητικός, ξερόλας κ.τ.λ. ψάχνω την καλή του πλευρά που σίγουρα κάπου την έχει κρυμμένη.. ψάχνοντας βρίσκω και τα δικά μου θετικά στοιχεία.
    Προσπαθώ να πω την γνώμη μου με σεβασμό στα προβλήματα που απασχολούν οποιονδήποτε εδώ μέσα.. αν μπορώ κι αν έχω γνώμη..
    Αλλά λυπάμαι πολύ γιατί ορισμένοι, που πέρασαν και περνάνε πολύ άσχημα στη ζωή τους, θριαμβολογούν επειδή νιώθουν ότι νίκησαν σε μια άγονη αντιπαράθεση, αλήθεια νιώθουν ότι βοήθησαν κάποιον;; νιώθουν ότι βοήθησαν τον εαυτό τους;; μπορεί ορισμένοι να μπαίνουν εδώ για πλάκα ή επειδή τους φταίει ο κόσμος όλος, ok δεκτό κι αυτό, μα δεν είστε ''μόνοι σας'' εδώ μέσα.. ούτε εκεί έξω κι
    αν σε ένα φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές τι αντιμετώπιση να περιμένει ο καθένας μας εκεί έξω;;
    Θέλω να πω πως λυπάμαι που ένα μέλος αποκλείστηκε από το φόρουμ.. Λυπάμαι αληθινά, δεν μου αρέσει να μπαίνει κανείς στο περιθώριο..
    Δεν έχω καμία διάθεση για αντιπαράθεση με κανέναν και καμιά.. ούτε παίρνω θέση υπέρ ή κατά κάποιου άλλου μέλους.. θα ήθελα να συνομιλώ με όλους αν ήταν δυνατό.. να δώσω και να πάρω ότι μπορώ ή απλώς να ακούσω.
    Όπως πάντα είπα απλώς τι γνώμη μου δεκτή η οποιαδήποτε διαφωνία..

Επιστρέφω λοιπόν στο Θέμα:

Σκέφτομαι ότι, ενώ θα μπορούσα να έχω μια ήρεμη συναισθηματική ζωή, τα έχω κάνει όλα χάλια στη ζωή μου κι εκεί που νομίζω πως κάνω κάποια πρόοδο πέφτω μέσα στην παγίδα που μόνος μου έχω στήσει.

Banned
    Last edited by Aeon; 12-04-2014 at 14:38.

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ χα θα χει κι αλλο??
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Last edited by Aeon; 12-04-2014 at 14:38.

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Ξέρεις κάτι , πριν λίγο καιρό πήρα το μέρος σου για ένα μήνυμα που είχες γράψει , ότι κάποιοι σου την έλεγαν.... Πλέον πιστεύω ότι έκανα λάθος.....
    Last edited by Aeon; 12-04-2014 at 14:39.

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.!
    Last edited by Aeon; 12-04-2014 at 15:19.

Senior Member
    [QUOTE=Remedy;477513]οχι , αλλα η συνολικη του συμμετοχη, που και παραβιασις πολλες εχει, και υποστηριξη συγκεκριμενων μελων κι ας εχουν μπαναριστει, αλλα και απειλες, απ οτι ειδα ...

Remedy , ουδεμια παραβιαση εχω ( πλην της 5/4/14 ) γιατι απλα ειμαι κοσμιος στην συμεριφορα μου , δεν βριζω ΠΟΤΕ , κ δεν ειρωνευομαι . Εχει να πρασινιστει μηνυμα μου απο τον Απριλιο 2013 . Και υποστηριξα τον Τomhrt , ΠΡΙΝ μπαναριστει .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Remedy , ουδεμια παραβιαση εχω ( πλην της 5/4/14 ) γιατι απλα ειμαι κοσμιος στην συμεριφορα μου , δεν βριζω ΠΟΤΕ , κ δεν ειρωνευομαι . Εχει να πρασινιστει μηνυμα μου απο τον Απριλιο 2013 . Και υποστηριξα τον Τomhrt , ΠΡΙΝ μπαναριστει .

μαγκ, το αλλο με τον τοτο το ξερεις?

Senior Member
    Last edited by Aeon; 12-04-2014 at 14:40.

Banned
    Last edited by Aeon; 12-04-2014 at 14:40.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

μαγκ, το αλλο με τον τοτο το ξερεις?
    Ξερω αρκετα με τον Τοτο , πες κανενα να γελασουμε !!

Πως σουρθε τωρα να πεις ανεκδοτο ? περιεργη κοπελα εισαι.