Results 18,796 to 18,810 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
12-04-2014, 16:03 #18796
Καμια απαντηση..Δεν περιμενα να παρεις πισω τα ψεματα περι πεσιματος στα πμ (σε εχω προκαλεσει να τα βγαλεις στην φορα),περι μειλ,περι συζητησεων δικων μου με μελη εδω..Καλα για το "κακο" που με βρηκε δεν θα το αναλυσω καν γιατι ειναι εντελως για γελια κατασταση :)
Aeon μπορεις σε παρακαλω να μπαναρεις το προφιλ αυτο,δεν θελω να ειμαι διπλοπροφιλη και σε παρακαλω μονο να μην ξαναεπιτρεψεις να αναφερεται σε εμενα αμεσα ή εμμεσα.Ευχαριστω.
- 12-04-2014, 16:11 #18797
δεν κραταω μηνυματα,τα σβηνω! αφου δεν χωρανε πολλα μυνηματα!!!! συνεχιζεις κι ασχολείσαι μαζιμου!! σε εχω παρακαλεσει κι εκει!! εσυ δεν σταματας!! με λες κι ψευτη από πανω!! δεν λεω ψεματα!!!!!!!
ευχομαι να βρεις κατι άλλο να ασχοληθείς!!! κατι άλλο να ενοχλεις!!!!
μην φοβάσαι από εμενα δεν προκεται να μηλω για εσενα!! στο καλο!!!! ισως είναι ότι πιο ευχαρηστω ακουσα!!χιχιχιχιχχι
Υ.Γ. δεν θελω να ξανα γραψεις κατι σχετικο με εμενα!! αν μπορεις καντω!! προσωπικα δεν θα σου ξανα απαντησω!!!
κι μια ομορφη παριμια που μου ειπε καποιος πριν λιγο-οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε- χιχιχιχι
12-04-2014, 16:13 #18798
Και οποιος εχει τον ζορο ζοριζεται!
Δεν εισαι αντρας λοιπον..Σου αρεσουν οι συκοφαντιες προς τους αλλους και τα ωραιοποιημενα ψεματα προς τον εαυτο σου.Καλη τυχη στην πλανη σου,οχι στην ζωη σου γιατι δεν ειναι ζωη αυτο..Αλλα πλανη.
12-04-2014, 16:19 #18799
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (συκοφαντική δυσφήμιση)
Last edited by Aeon; 12-04-2014 at 16:46.
12-04-2014, 16:25 #18800
...μνημονιο, σταμάτα το.
Ολοι έχουμε βγάλει συμπέρασαμα αφού είναι οφθαλμοφανές τι συμβαίνει, (ακόμη και στη διαχείριση που όπως δήλωσε είναι μόνο τυπικό το θέμα).
Χάρηκα πάρα πολύ που το μπαν θα κρατήσει τόσο, και δεν είναι οριστικό.
Μη χαλάς κοριτσάκι μου τη ζαχαρένια σου, ο αποκλεισμός είναι σημαντικός σε άλλα επίπεδα και πολύ περισσότερο στην ίδια τη ζωή.
Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα ποιος είναι αποκλεισμένος.
12-04-2014, 16:33 #18801
Ξερεις καποια στιγμη πρεπει να διαχωριστουν τα στοιχεια..ασθενεια-χαρακτηρας..
Ολοι κατι περασαμε στην ζωη μας,ολοι ηπιαμε,ολοι ξεφυγαμε ψυχικα,αλλος πιο ελαφρα αλλος πιο βαρια..Τουτο το πραγμα ομως δεν εχει προηγουμενο :)
12-04-2014, 16:36 #18802
Θα το σταματησω..Αναμενω μπανακι,ειμαι ηδη με το μαγιο τωρα http://www.pic4ever.com/images/bathtime.gif
12-04-2014, 16:46 #18803
...αυτή είναι η "τρυπα" του φόρουμ και ο λόγος που έχω κάνει άπειρους τσακωμούς εδώ μέσα με άτομα που πρότσαν ως μανδύα την οποιαδήποτε ασθένεια για να δικαολογήσουν τον @@χαρακτήρα τους.
Με τα χρόνια κατάλαβα πως όσο και να χτυπιέμαι αυτό δεν αλλάζει, οπότε δουλευοντας το , απέκτησα την πιο έξυπνη στάση: αδιαφορία.
Η μεγαλύτερη τιμωρία είναι να μη "βλεπεις" τον άλλο όσο και αν χτυπιέται όσο και αν σε προκαλεί.
Σε περίπτωση που περνά σε άλλο επίπεδο και γίνεται εμμονή υπάρχουν και οι νόμοι για να τον σταματήσεις.
Το χτεσινό μνμ ατελείωτου βρισίματος στο πρόσωπο μου για μένα και το τσατ (που δεν έχει καμία σχέση με το φόρουμ), έχει περάσει ήδη στην κατάλληλη υπηρεσία και θα κινηθώ ανάλογα.
12-04-2014, 19:53 #18804
Aσχετα με τα παραπανω , η δικια μου τακτικη πλεον στις ατελειωτες προσβολες ειναι να κανω οτι δεν καταλαβαινω .
Οπως ειπε καποιος ' το πλεονεκτημα του να εισαι εξυπνος , ειναι οτι μπορεις να κανεις τον χαζο , το αντιθετο ειναι που παρουσιαζει προβληματα ' .
13-04-2014, 05:49 #18805
η συνεχεια σε ολο αυτό είναι βαρετη για οσα παιδια μπαινουν εδώ μεσα-ειδικα τα νεα ατομα- θα τα ξενερωσει.ετσι λοιπον δεν υπαρχει λογος να σας απαντησω ξανα κι μετα παλυ τα ιδια κι τα ιδια!
δεν είμαι παιδακι ,ακομα κι ένα παιδακι θα κουραζοταν καποια μερα!!¨). προσωπικα συμορφονομαι απολυτα με το φορουμ στην τελικη οποιος δεν του αρεσει απλα την κανει!! ετσι κι εγω οπωτες είναι θα φυγω!! όπως εκανα τοσο καιρο, οπωτες βαριομουνα η ενιωθα κατι εφευγα!
αυτην την φορα απλα δεν μπορεσα να ανεχτω την επιθεση τοσων ατομων μαζι σε ένα ατομο! ετσι λοιπον από μικρος γουσταρα να είμαι με τους αδικιμενους! με τους αδυναμους!! με τους λιγους!! με το σωστο! για αυτό το τραβηξα τοσο.
τελος δεν θα κατσω να απαντησω σε κάθε ένα από εσας ξεχωρηστα!! ακομα κι το χεριμου διαμαρτηρεται κι δεν μπορω άλλο!! σας αφηνω!
σας αφηνω να γραφετε με τοσο μενος κι ασεβεια προς εμενα! η αυριο προς καποιον αλλον όπως χθες με καποιον αλλον!!
για να το συνεχισω θα πρεπει να εχω μεσαμου κακια! να σκέφτομαι ασχημα κι να είμαι αγενεις!! πραγματα που δεν μπορω !! είναι τα ψυχικα μου προβλήματα που με εχουν κουρασει είναι η ηρεμιαμου που αναζητω κι η γαληνη που είμαι αποφασησμενος να ξανα βρω!!!
καλη συνεχεια !!χιχιχιχι, μονες σας όμως !! γτ. εδώ δεν ξανα ασχολουμε !!! δεν είναι ότι δεν εχω τι να σας πω! ξερετε ότι αν θελω μπορω να απαντησω κι να σας τα πω καλα!! απλα ! δεν είναι σωστο !! αν θελω θα την κανω από εδώ.
καλες γιορτες,χρονια πολλα
14-04-2014, 10:52 #18806
Πολύ ωραίο το μηνυμα σου, εν μέσω θύελλας. Ευστοχη αναδιατυπωση με ένα ωραίο δικό σου πηγαίο τρόπο των σκοπών του φορουμ στο μέσο ενός πεδίου αντιπαραθέσεων οι οποίες καμία σχέση είχαν με τους σκοπούς αυτου του ιστοχώρου. Λες και βάζεις τα πράγματα, στον πλέον καταλληλο χρόνο, στη σωστή τους θέση εκει που κάπως ειχαν ξεφυγει. Απείχα ωστόσο αυτές τις μέρες από το φορουμ, αρκετα μηνυματα μελών έχουν μπαναριστεί και ειλικρινά δεν με ενδιαφερει να μάθω τι λέχθηκε. Εισαι πρόσφατο μέλος. Καθόρισε την παραμονή σου στο χώρο, η οποία εν πάση περιπτώση σου συνιστώ να ειναι σύντομη, στον απολύτως αναγκαίο βαθμό της δικής σου ανάγκης ψυχολογικής στήριξης. Επιζητωντας αυτη την στηριξη για την οποια εμμέσως μιλας μην αφεθεις να σου γίνει το φορουμ συνήθεια, καθημερινή εξάρτηση. Οσο περισσότερο βρισκεσαι στο χώρο τόσο αυτό γίνεται πιο πιθανό. Τετοια στήριξη θα βρεις εδώ, ακόμα κι οταν επικρατεί θύελλα, αφού την πλειοψηφία των μελών δένουν παρόμοια βιωματα κι ετσι τπο επίπεδο κατανόησης και συνεπώς σωστής καθοδήγησης είναι υψηλό, αφού, έστω από κάποιον μόνο, θα ακούσεις κάτι το οποίο θα σε αγγίξει και το οποίο πιθανό να μην μπόρεσε κανένας στους δικους σου χωρους να στο προσφερει.
Στο θεμα σου... εκει που λες για χάλια, τα πισωγυρισματα, ητοι να ξαναπεφτουμε στις ιδιες παγιδες, ειναι κι αυτα στο παιχνίδι της προσπάθειας για πρόοδο. Τα λάθη του παρελθόντος συνηθως δεν διορθώνονται, ο χρόνος δεν γυριζει πίσω και οι ευκαιριες δεν ειναι ίδιες με τότε. Κι ετσι η συναισθηματική ζωη στη συνεχεια προφανως δεν ειναι ηρεμη. Το μονο που μπορεις να κανεις είναι, οπου υπάρχουν ακομα περιθωρια εκμεταλλεύσου τα στο έπακρο, ότι εμεινε απ το παρελθον και μπορει να βελτιωθεί, έστω με μπαλώματα, βελτίωσε το, να εισαι πλέον συνεπής με τους στοχους σου, μάτια δεκατέσσερα για τις ευκαιρίες αλλά και τις παγίδες.... κάπως έτσι. Αμα τα κανεις αυτα, τουλάχιστον θα εισαι πιο ήρεμος, οι τυψεις θα ειναι λιγοτερες, ασε που μπορει να βρεις και λίγη γαληνη απο αυτα που εστω αργα πετυχες. Αλλιως το ενα θα προστιθεται στο αλλο και ετσι στο μελλον η καταπτωση θα σου ειναι πιο εντονη απο τωρα. Δεν γινεται αλλιως έστω κι αν αυτα ακουγονται για θεωρίες.γιάννης
14-04-2014, 11:05 #18807
Θεοφανία το ίδιο ισχύει και για όσους απευθυνονται με προσβλητικο, υβριστικό ή υποτιμητικο ύφος σε ατομα με τέτοιες ασθένειες ή πιο απλά ψυχολογικά θέματα. Τετοιο ύφος δεν μπορεις να προβλέψεις τι συνέπειες θα εχει στο χαρακτηρα και στην ιδιοσυγκρασία τους. Ετσι δεν ειναι?
γιάννης
14-04-2014, 12:08 #18808
14-04-2014, 12:43 #18809
Eχω να πω οτι ηρεμησε το φορουμ ......μακαρι να ηταν ετσι παντα .
14-04-2014, 16:45 #18810
Σκέφτομαι ότι τελικά θα την πάρω την άδεια.....
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία