Τι σκέφτεστε; - Page 1303
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1303 of 1532 FirstFirst ... 30380312031253129313011302130313041305131313531403 ... LastLast
Results 19,531 to 19,545 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Με γυροφερνουν πολλες σκεψεις για το πως εμμενουμε και συνεχιζουμε σχεσεις που απο την αρχη τους δεν ηταν κ κατι το ιδιαιτερο για εμας..το βλεπω κ σε εμενα και στους γυρω μου..
    Αν πιστεύεις ότι αναλώνεσαι σε μια σχέση που δεν έχει αύριο, τότε τελείωσε την πριν περάσει ο καιρός και βρεθείς να αναρωτιέσαι γιατί έμεινες έτσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Αν πιστεύεις ότι αναλώνεσαι σε μια σχέση που δεν έχει αύριο, τότε τελείωσε την πριν περάσει ο καιρός και βρεθείς να αναρωτιέσαι γιατί έμεινες έτσι.
    Το αυριο δεν με καιει τοσο,οσο το σημερα.Κι αν το σημερα το ξοδευω ψαχνοντας να βρω κατι στα σκουπιδια χαλιεμαι.Ομως ειναι περισσοτερα τα σκουπιδια παντου κι εγω βαριεμαι αυτη την αναζητηση γμτ.
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    Το αυριο δεν με καιει τοσο,οσο το σημερα.Κι αν το σημερα το ξοδευω ψαχνοντας να βρω κατι στα σκουπιδια χαλιεμαι.Ομως ειναι περισσοτερα τα σκουπιδια παντου κι εγω βαριεμαι αυτη την αναζητηση γμτ.
    Δεν μπορεί όλα να είναι σκουπίδια , κάπου θα βρεθεί στον δρόμο σου , κάτι που να σε κεντρίζει το ενδιαφέρον. Μην είσαι ποτέ απόλυτη.

Banned
    aΥτο δε φτανει να το πετυχεις ομως πρεπει να το γνωρισεις να σε γνωρισει αλλιως θα φυγει με τον ιδιο τροπο που ηρθε

Senior Member
    Καταλαβαινω τι λες..σκεψου ομως κατι.Το "να βρεθει κατι στο δρομο μου/μας",προυποθετει να μπορω να το δω να το ξεχωρισω,σωστα?
    Αν λοιπον δε δουλεψω το "εμμενω" πως θα το κανω αυτο..?

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    aΥτο δε φτανει να το πετυχεις ομως πρεπει να το γνωρισεις να σε γνωρισει αλλιως θα φυγει με τον ιδιο τροπο που ηρθε
    Ναι φιλε αυτο λεω κι εγω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Πάντως εξακολουθεί και μου κάνει εντύπωση το πόσο πολλοί άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι, βγάζουν όλη τη ζωή τους στο φόρα στα social media. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια ανάγκη για προβολή σε ένα τόσο μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Είναι μόδα, αλλά σίγουρα δείχνει και κάτι παραπάνω.
    για μερικους ισως ειναι αναγκη για επικοινωνια οταν δεν εχουν αρκετη στην ζωη τους. για καποιους, οπως λες, αναγκη για προβολη που επισης δεν εχουν.
    για ολους τους παραπανω παντως, πιστευω οτι δεν εχουν καμια σχεση με υπολογιστες στην δουλεια τους, και νομιζουν οτι στο φβ που φαινεται διασκεδαστικο και γλυκουλι, βρισκονται στο σαλονι του σπιτιου τους και δημοσιευουν για τους 20 κοντινους τους φιλους, χωρις να συνειδητοποιουν σε ποσους και ποιους πραγματικα απευθυνονται...

οι μυθομανεις βεβαια, ειναι μια αλλη κατηγορια. νομιζουν οτι στο φμ μπορουν να ζησουν οτι δεν ζουν πραγματικα, κι οτι μια ψευτικη δημοσιευση ,απαξ και πεισει καποιους εστω και προσωρινα , γινεται πραγματικοτητα... καποια στιγμη ομως σιγουρα θα ρεζιλευτουν απο τα λαθη τους και τοτε η εικονικη πραγματικοτητα θα ταυτιστει πληρως με αυτο που ζουν και δεν θα τους πιστευουν ουτε οταν πανε για κατουρημα...

Senior Member
    καλημερα φωτουλα :)
    δεν ξερω αν ισως για σενα ειναι απο βαρεμαρα μια τετοια σταση.εσυ ξερεις καλυτερα.
    οπου το συναντω παντως, ειναι απο φοβο για την μοναξια και ανασφαλεια μηπως καποιος δεν ειναι αρκετα καλος/ικανος για να προσελκυσει κατι καλυτερο/πιο ταιριαστο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα φωτουλα :)
    δεν ξερω αν ισως για σενα ειναι απο βαρεμαρα μια τετοια σταση.εσυ ξερεις καλυτερα.
    οπου το συναντω παντως, ειναι απο φοβο για την μοναξια και ανασφαλεια μηπως καποιος δεν ειναι αρκετα καλος/ικανος για να προσελκυσει κατι καλυτερο/πιο ταιριαστο.
    Ετσι μπραβο κοριτσαρα μου..
    Το πας εκει που ειμαι.Δεν ξερω γτ το κανω,ξερω πως βαριεμαι.
    Βαριεμαι να ασχοληθω σοβαρα ωστε να διωξω απο την αρχη ισως.Δε βαριεμαι να ψαχτω ωστοσο.
    Ξερω πως δεν εχω ανασφαλεια ,τουλ οχι τοση ωστε να συμβιβαζομαι..

Banned
    Καταλαβαινω τι λες..σκεψου ομως κατι.Το "να βρεθει κατι στο δρομο μου/μας",προυποθετει να μπορω να το δω να το ξεχωρισω,σωστα?
    Αν λοιπον δε δουλεψω το "εμμενω" πως θα το κανω αυτο..?
    να τον αναγνωρισεις υπαρχει τροπος αν παρατηρισεις τι χαρακτηριστικα εχουν αυτοι που σε κυνηγανε κ εχεις προσδιορισει σωστα τα καλα του κ τα κακα του τα δυσκολα θα αρχισουν οταν θα πρεπει να το καταλαβει κ αυτος. αν ειναι εξυπνος θα το καταλαβει αν ειναι χαζος (πιθανοτερο) δε θα το καταλαβει.

Senior Member
    Ετσι μπραβο κοριτσαρα μου..
    Το πας εκει που ειμαι.Δεν ξερω γτ το κανω,ξερω πως βαριεμαι.
    Βαριεμαι να ασχοληθω σοβαρα ωστε να διωξω απο την αρχη ισως.Δε βαριεμαι να ψαχτω ωστοσο.
    Ξερω πως δεν εχω ανασφαλεια ,τουλ οχι τοση ωστε να συμβιβαζομαι..
    το "να ψαχτω", ειναι μια κουβεντα παντως..
    αλλιως ψαχνεται καποιος, οντας ελευθερος, κι αλλιως οταν ειναι ηδη σε σχεση.
    επισης, αλλιως σε βλεπουν οι αλλοι οταν ψαχνεσαι ενω δεν εισαι ελευθερος και πιθανως δεν προσελκυεις αξιολογους ανθρωπους.γιατι αυτοι δεν σε πλησιαζουν αν δεν εισαι ελευθερος.
    οποτε η αισθηση ανικανοποιητου συνεχιζεται και στον επομενο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το "να ψαχτω", ειναι μια κουβεντα παντως..
    αλλιως ψαχνεται καποιος, οντας ελευθερος, κι αλλιως οταν ειναι ηδη σε σχεση.
    επισης, αλλιως σε βλεπουν οι αλλοι οταν ψαχνεσαι ενω δεν εισαι ελευθερος και πιθανως δεν προσελκυεις αξιολογους ανθρωπους.γιατι αυτοι δεν σε πλησιαζουν αν δεν εισαι ελευθερος.
    οποτε η αισθηση ανικανοποιητου συνεχιζεται και στον επομενο..
    Συμφωνοι..
    Το στερεοτυπο χωρισμενη με παιδια σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο.
    Εμενα σιγουρα δεν μ ενδιαφερει πχ ενας ελευθερος ασχετος με παιδια αντρας,ουτε ο επιδοξος επιβητορας,παρολα αυτα ετσι νιωθω οτι γινομαι κι εγω ενα στερεοτυπο ετσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    να τον αναγνωρισεις υπαρχει τροπος αν παρατηρισεις τι χαρακτηριστικα εχουν αυτοι που σε κυνηγανε κ εχεις προσδιορισει σωστα τα καλα του κ τα κακα του τα δυσκολα θα αρχισουν οταν θα πρεπει να το καταλαβει κ αυτος. αν ειναι εξυπνος θα το καταλαβει αν ειναι χαζος (πιθανοτερο) δε θα το καταλαβει.
    Ισως σ φανει χαζο , ομως αυτο π για σενα ειναι τοσο απλο κ ξεκαθαρο εμενα μ φαινεται εργαλειο απιστευτα χρησιμο.θενκς.

Junior Member

Banned
    Λιθοβολισμός σε αυτούς που έβαλαν τις διαφημίσεις στο youtube...
    Ααα και ψόφος σε οποιον διαχειρίζεται το site του αλφα.
    Μια σειρά πήγα να δω και ... και...
    ΘΑΝΑΤΟΣ!!! :p