Τι σκέφτεστε; - Page 1307
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1307 of 1532 FirstFirst ... 30780712071257129713051306130713081309131713571407 ... LastLast
Results 19,591 to 19,605 of 22967
    Banned
    μπορει και να σε τσακισει.
    ετσι κ αλλιως δε πετυχαινεις τιποτα αν κατι δε μπορεις να το αλαξεις για να αντεξεις πρεπει να σαι αναισθητος δε σε ρωταει κανενας αν θες η ζωη η ιδια στο επιβαλει να γινεσε οταν πρεπει

Σκέφτομαι ότι δεν παλεύεται να ζεις στην Αθήνα.....
    αυτο το λες γιατι δεν εχεις δει τι γινετε σε αλλες χωρες εγω μολις ειδα αναθεωρισα τα παντα αν τωρα αναρωτιεσαι τι λεει αυτος αν ετρωγες στα μουτρα ενα κατεψυγμενο αερα στο αεροδρομιο στη φρανκφουρτη κ μετα σε ποναγαν ολα σου τα παιδια κ προσπαθουσες μετα να τα συναρμολογισεις θα καταλαβαινες τι αξιζει αυτη η χωρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Καταπιεστικη για μενα.

Σιγουρα οι αποτυχιες μας κλονιζουν και οι επιτυχιες μας ανεβαζουν , αυτο ειναι το φυσιολογικο να γινεται. Τωρα εαν με μια αποτυχια πεφτεις ξερος στο κρεβατι για ενα μηνα εχοντας καταθλιψη ή με μια επιτυχια "καβαλας το καλαμι" και νομιζεις οτι εισαι ο αρχων του συμπαντος , τοτα ναι υπαρχει προβλημα.

Δεν ειναι ασχημο να κλονιζονται και οι εδραιωμενες αποψεις ε? Τα παντα ρει ειναι καλο , ο βουρκος δεν ειναι.
    Γτ σε καταπιεζει..το νιωθεις σαν επιτακτικη αναγκη δηλαδη?
    Δε ξερω κηπ νιωθω πως με αμφισβητω περισσοερο απο οσο πρεπει..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    η δουλεια αναπληρωνετε καπια στιγμη φευγεις απο τη μια βρισκεις αλλη το μονο που δεν αντεχεται ειναι η μοναξια
    Αλεξανδρε,η μοναξια δεν αντεχεται οντως.
    Παλευεται αν της δωσεις τη γευση της επιλογης.
    Γιατι ειμαι μονος/η?γτ δεν κανω κατι γι αυτο..?μηπως ειναι μια επιλογη μ λοιπον?

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωρινάεδώ View Post
    επίσης το μόνο που δεν αντέχεται είναι ο εγωισμός.
    που παρόλο που πεθαίνουμε από τη μοναξιά δεν πάμε να βρούμε τον άλλον να του μιλήσουμε επειδή είμαστε εγωιστές.
    Ετσι ακριβως..

Banned
    ειναι μια επιλογη μεχρι να καταλαβεις οτι δε την αντεχεις συχνα πρεπει να περασει καπιος χρονος για να το καταλαβει κανεις αυτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωρινάεδώ View Post
    επίσης το μόνο που δεν αντέχεται είναι ο εγωισμός.
    που παρόλο που πεθαίνουμε από τη μοναξιά δεν πάμε να βρούμε τον άλλον να του μιλήσουμε επειδή είμαστε εγωιστές.
    Μπορεί να πάμε να του μιλήσουμε , να πάψουμε να είμαστε μόνοι και να πάψουμε να είμαστε κι εγωιστές...συμφωνώ
    για μένα θα μιλήσω....αν της μιλήσω....μπορεί να ξανά είμαστε μαζί .... μα θα της καταστρέψω τη ζωή.....και θα είμαι πολύ μεγαλύτερος εγωιστής ..από ότι είμαι τώρα...
    θυσιάζομαι και καλά....μη δίνετε και πολύ σημασία..βαθμός αλκοόλ 1,72
    υ.γ. κολλητέ ξέρω ότι δεν ακούς ελληνική μουσική αλλά το κομμάτι που θα βάλω αν και καψουροτραγουδο είναι πολύ ροκ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by IVAN View Post
    Μπορεί να πάμε να του μιλήσουμε , να πάψουμε να είμαστε μόνοι και να πάψουμε να είμαστε κι εγωιστές...συμφωνώ
    για μένα θα μιλήσω....αν της μιλήσω....μπορεί να ξανά είμαστε μαζί .... μα θα της καταστρέψω τη ζωή.....και θα είμαι πολύ μεγαλύτερος εγωιστής ..από ότι είμαι τώρα...
    θυσιάζομαι και καλά....μη δίνετε και πολύ σημασία..βαθμός αλκοόλ 1,72
    υ.γ. κολλητέ ξέρω ότι δεν ακούς ελληνική μουσική αλλά το κομμάτι που θα βάλω αν και καψουροτραγουδο είναι πολύ ροκ....
    εισαι βεβαιος οτι αυτο που σε κραταει ειναι να μην της καταστρεψεις την ζωη?
    μηπως σε κραταει η σκεψη οτι θα εχεις μπερδεματα στην δικη σου την ζωη, αν ξαναγυρισει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εισαι βεβαιος οτι αυτο που σε κραταει ειναι να μην της καταστρεψεις την ζωη?
    μηπως σε κραταει η σκεψη οτι θα εχεις μπερδεματα στην δικη σου την ζωη, αν ξαναγυρισει?
    κυριως αυτό.......την δικη μου την εχω καταστρεψει χρονια τωρα....αν γυριζε εκεινη θα κατεστρεφα....αλλα δε θα γυρισει....
    βαθμος αλκοολ...0,00

Senior Member
    κυριως αυτό.......την δικη μου την εχω καταστρεψει χρονια τωρα....αν γυριζε εκεινη θα κατεστρεφα....αλλα δε θα γυρισει....
    βαθμος αλκοολ...0,00
    αν την 'εχεις καταστρεψει" γιατι εισαι στην φυλακη, η εισαι στις ουσιες η κατι παρομοιο, παω πασο.
    αν λες οτι την εχεις καταστρεψει γιατι εχεις κανει προσωπικες επιλογες που δεν θελεις να αλλαξεις (πχ γαμος), λεγεται αλλιως...

Senior Member
    (διπλη δημοσιευση)

Senior Member
    [QUOTE=Remedy;485555]αν την 'εχεις καταστρεψει" γιατι εισαι στην φυλακη, η εισαι στις ουσιες η κατι παρομοιο, παω πασο.
    αν λες οτι την εχεις καταστρεψει γιατι εχεις κανει προσωπικες επιλογες που δεν θελεις να αλλαξεις (πχ γαμος), λεγεται αλλιως...[/QUOTE

ναι εχω κανει προσωπικες επιλογες που τα κατεσρεψα όλα ...ο γαμος ειναι νεκρος....χρονια τωρα..
    πως λεγετε λοιπον;;;

Senior Member
    ναι εχω κανει προσωπικες επιλογες που τα κατεσρεψα όλα ...ο γαμος ειναι νεκρος....χρονια τωρα..
    πως λεγετε λοιπον;;;
    βολεμα, λεγεται κατα τη γνωμη μου... αν δεν ηταν νεκρος, δεν θα βασανιζοσουν για καποια αλλη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    βολεμα, λεγεται κατα τη γνωμη μου... αν δεν ηταν νεκρος, δεν θα βασανιζοσουν για καποια αλλη..
    μα εγω ειπα οτι εναι νεκρος ο γαμος μου δε λεμε κατι διαφορετικο....βολεμα θες ...οκ κι ετσι συμφωνω...
    με ποναω ..πολυ και για το γαμο και για ολα....
    αρα ''βολεμενος'' μαλλον δεν ειμαι

Senior Member
    μα εγω ειπα οτι εναι νεκρος ο γαμος μου δε λεμε κατι διαφορετικο....βολεμα θες ...οκ κι ετσι συμφωνω...
    με ποναω ..πολυ και για το γαμο και για ολα....
    αρα ''βολεμενος'' μαλλον δεν ειμαι
    γιατι δεν χωριζεις απο εναν νεκρο γαμο, που σε ποναει και σε πονας??

Banned
    μια γνωστη μου μου λεγε μια ζωη οτι για ολα φταιει ο μαζοχισμος των ανθρωπων να κανουν αρνητικες σκεψεις αραγε περασε σε κανεναν απο το μυαλο αυτο