Τι σκέφτεστε; - Page 1309
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1309 of 1532 FirstFirst ... 30980912091259129913071308130913101311131913591409 ... LastLast
Results 19,621 to 19,635 of 22967
    Senior Member
    «Μάταιος (κενός) είναι ο φιλοσοφικός λόγος που δεν θεραπεύει κανένα ανθρώπινο πάθος , ακριβώς όπως η ιατρική δεν ωφελεί παρά μόνο όταν θεραπεύει τις αρρώστιες του σώματος , έτσι και η φιλοσοφία δεν προσφέρει τίποτα , αν δεν απαλλάσσει την ψυχή από τα πάθη της.»

Banned
    kaνεις δε μπορει να απαλαξει καπιον απο τα παθη του οταν δε το θελει ο ιδιος με αλοθι φτινες δικαιολογιες του στιλ δε μπορω δε γινετε δε βγαζει πουθενα κ παει λεγοντας

Senior Member
    Σκεφτομαι,ότι στο φόρουμ κυκλοφορούν διάφορες ψυχοπαθολογικές προσωπικότητες,που άλλοτε δρουν υπόγεια και άλλοτε φανερά!
    Χριστούλη μου-φύλαγέ με από πάσης φύσης ψυχάκηδες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Σκεφτομαι,ότι στο φόρουμ κυκλοφορούν διάφορες ψυχοπαθολογικές προσωπικότητες,που άλλοτε δρουν υπόγεια και άλλοτε φανερά!
    ντιανα, αν εχεις καταληξει σε ενα τετοιο συμπερασμα, κανενας Χριστουλης δεν προκειται να σε φυλαξει.
    αυτο που θα σε φυλαξει ειναι το να μην δινεις στοιχεια ταυτοτητας και να μην εχεις επικοινωνιες ιδιωτικες, και εννοω, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    και μια συμβουλη.
    αυτοι που θα επιμενουν να συναντηθειτε, θα ειναι οι πιο προβληματικοι, ακομα κι αν ειναι υπερανω υποψιας θεωρητικα (πχ "υγιεις").
    ακομα τρεχουν να γλυτωσουν μελη του φορουμ απο συναντησεις με μοναχικη "υγιη" υπαρξη που ελλείψει κοινωνικου κυκλου, ταξιδευει μονη σε ολη την ελλαδα για να γνωρισει "ασθενεις".... μακρια απο φορτικους για συναντησεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ντιανα, αν εχεις καταληξει σε ενα τετοιο συμπερασμα, κανενας Χριστουλης δεν προκειται να σε φυλαξει.
    αυτο που θα σε φυλαξει ειναι το να μην δινεις στοιχεια ταυτοτητας και να μην εχεις επικοινωνιες ιδιωτικες, και εννοω, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    και μια συμβουλη.
    αυτοι που θα επιμενουν να συναντηθειτε, θα ειναι οι πιο προβληματικοι, ακομα κι αν ειναι υπερανω υποψιας θεωρητικα (πχ "υγιεις").
    ακομα τρεχουν να γλυτωσουν μελη του φορουμ απο συναντησεις με μοναχικη "υγιη" υπαρξη που ελλείψει κοινωνικου κυκλου, ταξιδευει μονη σε ολη την ελλαδα για να γνωρισει "ασθενεις".... μακρια απο φορτικους για συναντησεις..
    Εχεις απόλυτο δίκιο Ρέμεντι,εμπειρικά έχω καταλάβει κιόλας ότι παρότι το να γνωρίζεται κάποιος από σάιτ του ιντερνετ δεν είναι κάτι κακό,παρ'όλα αυτά οι γνωριμίες μέσω ιντερνετ υποδεικνύουν κάποια βλάβη(από εμφάνιση μέχρι ψυχισμό) αν και πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ο "περίεργος" ποτε δεν είσαι σε θέση να το γνωρίζεις...παρ'όλα αυτα καλό είναι να μην γίνονται συναντήσεις και να μην αποκαλύπτονται προσωπικά δεδομένα,μέσω ίντερνετ!!!

Senior Member
    αν και πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ο "περίεργος" ποτε δεν είσαι σε θέση να το γνωρίζεις...παρ'όλα αυτα καλό είναι να μην γίνονται συναντήσεις και να μην αποκαλύπτονται προσωπικά δεδομένα,μέσω ίντερνετ!!!

Εσενα Ντιανα , ακομη κ οι νορμαλ , περιεργοι σου φαινονται .

από προσωπική πείρα με συναντήσεις με ψυχάκηδες (1) , είναι αυτοί που ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ποτέ να συναντηθείτε αλλά είναι υπόγειοι.
    γι'αυτό προσοχή στο τι λέτε!

Banned
    αυτοι που θα επιμενουν να συναντηθειτε, θα ειναι οι πιο προβληματικοι
    μου χει τυχει κ μενα αυτο αλλα το πηρα χαμπαρι αμεσως

και να μην εχεις επικοινωνιες ιδιωτικες, και εννοω, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    κ ομως υπαρχει τεχνικη κ για αυτο αν εχεις στο μυαλο σου καπιες σκεψεις που δεν εχεις πει ποτε κ βλεπεις πιος θα στις πει απο μονος του χωρις να το ξερει καν ετσι κανεις δε μπορει να σε ξεγελασει

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχ αχααχχαχαχαχχαχαχχαχχαχαχ αχχαχαχχαχαχαχαχαχχαχχαχα χαχχαχαχχαχαχαχχαχχαχαχαχ χαχαχαχχαχαχαχαχαχχχαχαχχ αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ αχχαχαχαχαχαχχαχαχαχ

να σου κανω σεμιναριο? http://www.e-psychology.gr/forum/sho...83%CF%84%CE%B5

καταρχην δε μπορεις να φοβασαι κ τον ισκιο σου οταν ο αλλος να σου εχει δωσει καν δειγματα οτι ειναι επικυνδηνος η να το φανταζεσε εσυ απο μονη σου απλα το μυαλο ο θεουλης μας το εδωσε για να το χρησιμοποιουμε κ οχι για διακοσμητικο στιχειο στο λεω καθαρα εμπιρικα περπατοντας στους δρομους τη νυχτα εχω συναντησει τυχαια οτι φανταζεσε η δε φανταζεσε μεχρι κ μια μερα σε κατι σκοταδια μου την επεσε ενας που ηταν για το δαφνι κατευθυαν κ μου ζητησε να τον ακολουθησω κ να παω στο σπιτι του χωρις να γνωριζομαστε καν αλλα επιδη εγω ειμαι καλος ηθοποιος τον δουλεψα αγρια κ το επεξα οτι ειμουν αρρωστος κ ζαλιζομουν κ δε μπορουσα να τον ακολουθησω κ αυτος το χαψε κανονικα

ειναι υπερανω υποψιας
    οσο υπερανω υποψιας κ να ναι καπιος οσο του μιλας συνεχεια καπια στιγμη θα την πατησει

ο "περίεργος"
    απο αυτα που λες φαινετε οτι δεν εχεις αρκετη εμπιρεια απο το να κοβεις τους αλλους δεν επιχειριμα αυτο το πραγμα που λες ργω ξερω περιεργους που ειναι φιλοι μου κ ειναι μερικοι απο τους καλυτερους ανθρωπους στο κοσμο... που μαλιστα καπια στιγμη με εσωσαν κ ολας..

οστοσο επιδη εχω διαβασει ακομα κ φυσιογνωμικη αφου δεν μου εχει ξεφυγει τιποτα σχετικα με βιβλια υπαρχει τροπος να βρεις αν καπιος ειναι καλος στη στιγμη απο το ματια του σαν αυτο που λενε τα ματια ειναι ο καθρεφτης της ψυχης ετσι ακριβως ειναι τα υπολυπα χαρακτηριστικα δε παιζουν κ τοσο μεγαλο ρολο... χαχαχαχα http://www.ihunt.gr/sites/default/fi...?itok=ZL1gsjp0

γι'αυτό προσοχή στο τι λέτε!
    εγω δε προσεχω τιποτα οπιος μπορει ας βγαλει ακρη κ θα τον παραδεχτω...

Senior Member

Aπο σενα να δουμε πως θα γλυτωσουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Aπο σενα να δουμε πως θα γλυτωσουμε.
    Δε νομίζω να σ'ενοχλώ με κάποιον τρόπο Αγγελε!

Banned
    τι ακριβως συημαινει ψυχακιας?

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τι ακριβως συημαινει ψυχακιας?
    Sorry ρε φιλε αλλά γουσταρεις να κάνεις τον ανηξερο ;;

Senior Member
    Δε νομίζω να σ'ενοχλώ με κάποιον τρόπο Αγγελε!

Αστειευομαι..............αλλα ολους τους θεωρεις υποψηφιους ψυχοπαθεις .

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωρινάεδώ View Post

Εχει δικιο ο Αλεξ , διοτι κ εγω αυτην την λεξη , στο φορουμ την εμαθα , και δεν υπαρχει στα Ελληνικα , ειναι παραφραση του psycho Aλεξ , που κ στα αγγλικα περιλαμβανει μια μεγαλη γκαμα ψυχασθενων .

Banned
    [QUOTE]
    Quote Originally Posted by προσωρινάεδώ View Post
    τι θελει να πει ο ποιητης αραγε