Τι σκέφτεστε; - Page 1335
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1335 of 1532 FirstFirst ... 33583512351285132513331334133513361337134513851435 ... LastLast
Results 20,011 to 20,025 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sugar kane View Post
    Κοιτα δεν καθισα να αποθηκευσω το αρχικο σου μηνυμα (αν το ηξερα θα το εκανα ομως) κ ουτε θα κατσω να τροποποιησω το δικο μου, θα σου απαντουσα αναλογα αν τα εγραφες αρχικα κ φυσικα δεν αναφερομαι σε ορθογραφικα, εκφραστικα λαθη οπως τα αποκαλεις αλλαζουν το νοημα ολοκληρης προτασης. Καλο απογευμα.
    και σαυτο κανεις λαθος. το μηνυμα μου το ΕΧΕΙΣ αποθηκευσει, καθως μου απαντησες με quote... αν γυρισεις πισω θα το διαπιστωσεις

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και σαυτο κανεις λαθος. το μηνυμα μου το ΕΧΕΙΣ αποθηκευσει, καθως μου απαντησες με quote... αν γυρισεις πισω θα το διαπιστωσεις
    Ναι εκανα το λαθος και δεν φανταστηκα οτι θα το διορθωνες δευτερολεπτα πριν απαντησω. Οση ωρα απαντουσα παντως ηταν στο αρχικο σου μηνυμα. Τι δεν καταλαβαινεις;

Senior Member
    Ναι εκανα το λαθος και δεν φανταστηκα οτι θα το διορθωνες δευτερολεπτα πριν απαντησω. Οση ωρα απαντουσα παντως ηταν στο αρχικο σου μηνυμα. Τι δεν καταλαβαινεις;
    για ποιο μηνυμα μιλας τελικα? απαντησες με κουοτ σε περιπου 6-7 μηνυματα μου απο τα οποια εκανα μονο σε ενα εντιτ και μονο για να συμπληρωσω κατι εντελως ασημαντο η να διορθωσω την ορθογραφια. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑ.τι ακριβως σε απορρυθμισε και σε ποιο μηνυμα. με εχεις κουφανει με τα εντιτ..

Senior Member
    α το ειδα. και παλι κανεις λαθος. αυτο που εκανες κουοτ και εχεις απαντησει, ηταν το αρχικο μηνυμα. το διορθωμενο ειναι στην θεση του

ειδικους φορουμολογους?
    δεν υπαρχουν ειδικοι για να με διαβεβαιωσουν για κατι που εχω διαπιστωσει η ιδια καλη μου,.
    ειδικους να ρωτησεις εσυ...
    Γιατι λες πραγματα που δεν εχει πει ο αλλος; Ποιους φορουμολογους; Για καποιον που μπορει να κρινει αν ενας υγιης ανθρωπος για καποιο λογο και σε καποια φαση στη ζωη του μπορει να μην εχει κυκλο. Ψυχολογους τους λενε. Αν κ νομιζω οτι οποιοσδηποτε το γνωριζει αυτο δεν χρειαζεται να απευθυνθουμε σε ειδικο.
    Τι επιθεση ειναι αυτη; Τοσο κομπλεξ πια για κατι που δεν παραδεχεσαι;

Οκ, δεν θα κατσω μεχρι το βραδυ, αν ημουν πιο παλια κ ηξερα 2 πραγματα για τις λειτουργιες εδω θα ειχα κ τις αποδειξεις. Δεν υπαρχει λογος να επιμενεις ομως, εσυ γνωριζεις ποτε κ τι διορθωσες.

Τιποτα δεν με απορρυθμισε, γιατι εξακολουθεις να θες να υποτιμας τον συνομιλητη σου χωρις να σου δινει καν αφορμη; Δεν σε κανει ανωτερη κανενος αυτο αν ειναι ο λογος που το κανεις, στο μηνυμα που ξερεις πολυ καλα οτι εκανες edit προσθεσες και δεν αφαιρεσες πραγματα. Τωρα προσθεσα κ εγω πραγματα εδω για να σου απαντησω μια κ καλη και να τελειωνουμε γτ απορω τοσο που τραβηξε.

Senior Member
    Κι εγώ σε βλέπω μέχρι το βράδυ να μονολογείς sugar kane...

Senior Member
    Γιατι λες πραγματα που δεν εχει πει ο αλλος; Ποιους φορουμολογους; Για καποιον που μπορει να κρινει αν ενας υγιης ανθρωπος για καποιο λογο και σε καποια φαση στη ζωη του μπορει να μην εχει κυκλο. Ψυχολογους τους λενε. Αν κ νομιζω οτι οποιοσδηποτε το γνωριζει αυτο δεν χρειαζεται να απευθυνθουμε σε ειδικο.
    Τι επιθεση ειναι αυτη; Τοσο κομπλεξ πια για κατι που δεν παραδεχεσαι;
    να τους ρωτησεις εσυ καλη μου τους ειδικους ψυχολογους. δεν χρειαζομαι την γνωμη τους, ειμαι βεβαιη.
    οτι υποστηριζεις εσυ ειναι κατι που οι αλλοι πρεπει οπωσδηποτε να παραδεχονται διαφορετικα ειναι κομπλεξικοι? (ευχαριστω για τον χαρακτηρισμο παρεμπιπτοντως)
    "διαφωνια" λεγεται στον πολιτισμενο κοσμο.
    η επιθετικοτητα σου ειναι κατι εντελως περιεργο ...

Α ηρθε και το support..αργησατε ρε κοριτσια. Αντε καλο απογευμα ας εχουμε ολοι. Παντως marian_m δεν εχω αντιληφθει να μονολογω τοση ωρα, αντιθετως ειπα μια κουβεντα κ εγινε τσιρκο. Γεια χαρα

Senior Member
    Α ηρθε και το support..αργησατε ρε κοριτσια. Αντε καλο απογευμα ας εχουμε ολοι. Παντως marian_m δεν εχω αντιληφθει να μονολογω τοση ωρα, αντιθετως ειπα μια κουβεντα κ εγινε τσιρκο. Γεια χαρα
    Γεια χαρά και σε σένα, νέο μέλος...

Senior Member
    αν ειναι η αστερω ΚΑΙ ΑΥΤΗ, δεν θα το αντεξω...

Senior Member
    αν ειναι η αστερω ΚΑΙ ΑΥΤΗ, δεν θα το αντεξω...
    πρέπει να γίνονται όργια τρολιάς εδω μέσα ε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    πρέπει να γίνονται όργια τρολιάς εδω μέσα ε;
    ουτε φανταζεσαι... ευτυχως μπηκε το οριο των 50 μηνυματων και γλυτωσαμε τα μουγγα τρολ

Banned
    φορουμολογος.. καλο κ αυτο να δω τι αλλο θα διαβασω