Τι σκέφτεστε; - Page 1340
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1340 of 1532 FirstFirst ... 34084012401290133013381339134013411342135013901440 ... LastLast
Results 20,086 to 20,100 of 22967
    Senior Member
    makari να ξυπνουσα ενα πρωι χωρισ αγχοσ και φοβος... και να ηταν η ζωη μου οπωσ την ηθελα....

Banned
    Σκεφτομαι οτι το ξεχεσμα στην vodafone δεν φτανει!Αν ημουν Αθηνα θα τους ειχα κανει τα μουτρα αγνωριστα!Συμμοριτες!λαμογ ια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι για πόσο ακόμα η ζωή μου θα περνάει μες την ανία με μερικές εξαιρέσεις...
    Εχεις σκεφτεί να κάνεις κάτι γι'αυτό;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Εχεις σκεφτεί να κάνεις κάτι γι'αυτό;
    Βασικά ναι...κυρίως προσπαθώ να βρω δουλειά ώστε να βγω από το σπίτι και να απασχολούμαι κάποιες ώρες της μέρας...όμως όταν είμαι σπίτι δεν θέλω να κάνω τίποτα από τις επιλογές που έχω (π.χ. να διαβάσω, να δω καμιά ταινία) κι έτσι κάθομαι μπροστά από τον υπολογιστή αλλά μερικές φορές βαριέμαι...όμως ακόμα κι αν μου αρέσει π.χ. το διάβασμα (πολύ κιόλας) για κάποιο λόγο δεν έχω όρεξη να πιάσω βιβλίο...ελπίζω να μη σε μπέρδεψα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Οχι δεν με μπέρδεψες.....ψαξε στο google να βρεις τις σελίδες που δημοσιεύουν δουλειές και κάνε εγγραφή σε όλες εμένα μου έχουν έρθει πολλές ενημερώσεις και θέσεις εργασίας,κυρίως στην Αθήνα.....καντο τώρα

Επίσης να ξέρεις ότι όσο περισσότερο βγαίνεις από το σπίτι και έχεις καλή διάθεση τόσο περισσότερες ευκαιρίες έχεις να βρεις δουλειά.

Senior Member
    Αλήθεια η διαχείρηση έχει πάει διακοπές.;;;;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Αλήθεια η διαχείρηση έχει πάει διακοπές.;;;;;;
    ΛΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    ΛΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ?
    Δε βλέπω και μεγάλη συμμετοχή εκ μέρους τους.....

Senior Member
    βλεπεισ κατι απρεπες??

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Σκεφτομαι οτι το ξεχεσμα στην vodafone δεν φτανει!Αν ημουν Αθηνα θα τους ειχα κανει τα μουτρα αγνωριστα!Συμμοριτες!λαμογ ια!

mnimonio , πως σε καταλαβαινω . Με λετε τρομοκρατη . Κ ομως στην γουιντ ( ολες αυτες οι εταιριες ειναι αλητες ) , δεν θελαν να μου σπασουν το συμβολαιο , δικαιολογιες, να το εγκρινει η γουιντ κλπ.κλπ παταω κατι αγριοφωναρες και ναπειλω 2 αντρες υπαλληλους , καμμια 10αρια πελατες μεσα , κανεις δε μιλησε , μου διεκοψαν το συμβολαιο επι τοπου . Να λοιπον , το να εχεις σωματικη διαπλαση κ τσαμπουκα , στο Ελλαντα μετραει κ παραμετραει .Αν με φωναζες , θα σε βοηθουσα , ειλικρινα . Και ειμαι ηρεμοτατος ανθρωπος ,μεχρι να με πειραξεις .

Senior Member
    Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω , τι σοι καταθλιψη εχετε , κ μπορειτε κ κανετε σχεσεις , πατε διακοπες , μπραβο ρε παιδια , σχετικα μια χαρα ειστε . Εχω να μπω στην θαλασσα 9 χρονια . Απο κει που ειχα σκαφος ( το πουλησα λογω ακινησιας ) εκανα σκι , τζετ σκι ορθιο , σερφ , καταδυσεις , πανε ολα .

Senior Member
    Η διαχειρηση παρακολουθει παντα , κ οταν υπαρχει σοβαρος λογος , θα επεμβη . Το φορουμ ομως ειναι ησυχο , ειμαστε κ καλα παιδακια .

Senior Member
    Δυστυχια και παλι Δυστυχια... :-(

Senior Member
    σκευτομαι οτι πρεπει να περασουν τα προβληματα υγειας που εχω να αρχισω να βγαινω παλι εξω
    η τουλαχιστον να διαβασω κανενα βιβλιο εδω μεσα
    ερχετε το βραδυ καθε μερα και νιωθω ενα ανυποφορο κενο μια πολυ κακη ηρεμια

Senior Member
    In this old house where every door is open
    μαγκαιβερ ξεκολλα απο το φορουμ αμα θες να νιωσεις καλυτερα. Δεν πιστευω ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ εδω μεσα που λεει οτι ειναι μια χαρα και τραλαλα και εχει υπερχοη ζωη υπεροχη δουλεια και υπεροχη σχεση και φιλους και ειναι εδω μέσα. Οχι ότι όσοι είναι εκτος φορουμ ειναι ολοι καλα. Αλλα οσοι ειμαστε εδω μεσα δεν ειμαστε στα απ μας. εγω πχ οταν δεν ειμαι καλα και δεν χω πραγματα δημιουργικα να κανω τον ελευθερο χρονο μου εμφανιζομαι εδω. Πως γινετια πραγματικα καποιος να ζει ζωαρα και να μπαινει εδω για να παίρνει συμβουλες και αποψεις, ή να δινει συμβουλες και γνωσεις, περα απο το να αισθανθει καλυτερα με τον ευατο του? Γιατι η πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο ροδινη οσο παρουσιαζεται. οποτε μην κοιτας οτι εσυ και αλλοι δεκα λενε τα θεματα τους, αλλοι τοσοι δεν τα λενε. Ουτε εγω λεω όλα τα ζόρια που τραβαω εδω μεσα. Δεν λεω ουτε το 1 εκατοστο. Δε σημαινει οτι ειμαι καλα.