Τι σκέφτεστε; - Page 1361
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1361 of 1532 FirstFirst ... 36186112611311135113591360136113621363137114111461 ... LastLast
Results 20,401 to 20,415 of 22967
    Banned
    εγω σκεφτομαι ποσο πιο ποιοτικος θα ταν ο κοσμος αν δεν υπηρχαν τοσα ταμπου τοση υποκρισια σε σημειο να βλεπεις αλλους να πολεμουν τον εαυτο τους κ οτιδηποτε τους μιαζει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω σκεφτομαι ποσο πιο ποιοτικος θα ταν ο κοσμος αν δεν υπηρχαν τοσα ταμπου τοση υποκρισια σε σημειο να βλεπεις αλλους να πολεμουν τον εαυτο τους κ οτιδηποτε τους μιαζει.

Δηλώνεις ακόμα αμφισεξουαλικός Αλέξανδρε;

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Δηλώνεις ακόμα αμφισεξουαλικός Αλέξανδρε;
    μα δεν αλαξα σε κατι ετσι ειμουν κ ετσι παρεμεινα..

οοοοοοτι ειμουν αυτο συνεχιζω να ειμαι...

Banned
    Εχει πραγματι πολλα προτερηματα Νταιανα το ιντερνετ..Ξερεις το να εχεις καθε πληροφορια-και μια επικοινωνια δηθεν στο πιατο σε αποτρεπει στο να επικοινωνησεις οπως πρεπει απο κοντα και ανθρωπινα,μιλανε μονο νικνειμς αναμεταξυ τους ε? οσο για την πληροφορηση ειναι τετοιες οι διαστασεις του ιντερνετ που αντι να πληροφορηθεις ισως παραπληροφορηθεις.
    Ξαναλεω εχει πολλα συν αλλα και πολλα πλην..Σκεψου το βιντεο που εβαλες τις προαλλες που ειχε να κανει με τα σοσιαλ μιντια και συγκεκριμενα το facebook!Ποση δυναμη και επιρροη μπορει να εχει στους ανθρωπους,στους χρηστες του , που ουσιαστικα και οι μεν που εχουν μια καλη ζωη αλλα εχουν αναγκη να την δειξουν ειναι υποκριτες και οι δε που την βλεπουν και ισως τους φθονουν και αναρτουν ψευτικη ευτυχια ειναι υποκριτες..Οποτε η βαση της ιντερνετικης επικοινωνιας ειναι η υποκρισια.
    Απλες σκεψεις..

Senior Member
    In this old house where every door is open
    η αγαπη ειναι ζαλη και βαραει στο κεφαλι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    η αγαπη ειναι ζαλη και βαραει στο κεφαλι.
    ειδικά τα υποκατάστατα της :P

Banned
    Να μου το πεις...Το σ'αγαπω και παλι!Η αγαπη ειναι ζαλη!!

Senior Member
    με αφορμή την τελευταία υπογραφή του Αλέξανδρου (δεν έχω διαβάσει παλαιότερα πόστς απο την μέρα που έκανα εγγραφή):
    Code:
    αν δω ανθρωπο να ξερει τι σκεφτομαι κ να ξερω τι σκεφτεται αυτο σημαινει οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ
    σκέφτομαι πως είναι και πολύ νάρκισσος.

Αλέεεεεεξανδρεεεεεεε, σε πειράζω, δεν θέλω νεμεσις σε αυτό το φορουμ :P

Banned
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    με αφορμή την τελευταία υπογραφή του Αλέξανδρου (δεν έχω διαβάσει παλαιότερα πόστς απο την μέρα που έκανα εγγραφή):
    Code:
    αν δω ανθρωπο να ξερει τι σκεφτομαι κ να ξερω τι σκεφτεται αυτο σημαινει οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ
    σκέφτομαι πως είναι και πολύ νάρκισσος.

Αλέεεεεεξανδρεεεεεεε, σε πειράζω, δεν θέλω νεμεσις σε αυτό το φορουμ :P
    αμα ηξερα κ το τι θελει να πει ο ποιητης θα σου λεγα.. εγω δε καταλαβα γρι απο οσα εγραψες.

Senior Member
    αμα ηξερα κ το τι θελει να πει ο ποιητης θα σου λεγα.. εγω δε καταλαβα γρι απο οσα εγραψες.
    για το νάρκισσος, μπορείς να το googlάρεις.
    για τα άλλα, ακούω πως η βιταμίνη Β6 βοηθάει στη μνήμη....δε μπορεί να ξέχασες την "διαμάχη" μας έ;

Banned
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    για το νάρκισσος, μπορείς να το googlάρεις.
    για τα άλλα, ακούω πως η βιταμίνη Β6 βοηθάει στη μνήμη....δε μπορεί να ξέχασες την "διαμάχη" μας έ;
    στο ξεκαθαριζω σχετικα με τη περιπτωση μου η το χεις η δε το χεις αν δε το χεις οτι κ προσπαθισεις να μαντεψεις δε θα πετυχεις τιποτα αυτο που λες δεν εχει καπια σχεση με εμενα απλα ειναι δημιουργημα της φαντασιας σου.

Senior Member
    στο ξεκαθαριζω σχετικα με τη περιπτωση μου η το χεις η δε το χεις αν δε το χεις οτι κ προσπαθισεις να μαντεψεις δε θα πετυχεις τιποτα αυτο που λες δεν εχει καπια σχεση με εμενα απλα ειναι δημιουργημα της φαντασιας σου.
    η απάντηση σου μπορεί να είναι textbook narcissism, μπορεί και να είναι στη φαντασία μου, δε πειράζει δε βγάζουμε διαγνώσεις εδω, έτσι ήθελα να γράψω αυτό που σκέφτομαι :P

Banned
    καταρχην αυτο το username που εβαλες με βρισκει παντελως αντιθετο πριν καν μου μηλισεις εγω οταν συνενοουμαι με καπιον δεν υπαρχει ουτε ξεχασε το ουτε μα ουτε μου ουτε οτιδηποτε αλλο με το καλημερα λεω αυτος ειναι. για μενα η πρωτη επαφη εχει πολυ μεγαλη σημασια αν εξ αρχης στραβωσω μετα ειναι απιθανο να αλλαξω γνωμη

Senior Member
    καταρχην αυτο το username που εβαλες με βρισκει παντελως αντιθετο πριν καν μου μηλισεις εγω οταν συνενοουμαι με καπιον δεν υπαρχει ουτε ξεχασε το ουτε μα ουτε μου ουτε οτιδηποτε αλλο με το καλημερα λεω αυτος ειναι. για μενα η πρωτη επαφη εχει πολυ μεγαλη σημασια αν εξ αρχης στραβωσω μετα ειναι απιθανο να αλλαξω γνωμη
    και εμένα με βρίσκει αντίθετο το να βάζουν username τα πραγματικά ονόματα τους οι χρήστες στα φόρουμ, πόσο μάλλον όταν είσαι Έλληνας, σε λένε Αλέξανδρο, και σε κατηγορούν για ναρκισσισμό....Μέγας Αλέξανδρος much;
    δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη, δεν με νοιάζει αν έχεις στραβώσει, δεν με ενδιαφέρει κάν το γιατί είσαι αντίθετος με το "παμε ολοι μαζι σε μια παραλία", μπορεί να είχες όνειρα να ζήσεις στην ουγγαρία, dont care
    your turn

Banned
    μπορεί να είχες όνειρα να ζήσεις στην ουγγαρία,
    προφανως ολα αυτα τα λες στη τυχη αφου φαινετε...