Τι σκέφτεστε; - Page 1362
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1362 of 1532 FirstFirst ... 36286212621312135213601361136213631364137214121462 ... LastLast
Results 20,416 to 20,430 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μα δεν αλαξα σε κατι ετσι ειμουν κ ετσι παρεμεινα..

οοοοοοτι ειμουν αυτο συνεχιζω να ειμαι...
    οκ,απλά ήθελα να τσεκάρω αν θυμόνουν καλά.....οκ <3

Senior Member

Banned
    επισης αν καπιος θες να σου ανοιχτει πανω απο ολα πρεπει να τον κερδισεις σαν ανθρωπο πρωτα η ετσι πιστευω τουλαχιστον..

Senior Member
    δεν ήταν τυχαίο...εκτός και αν με απατούν οι γνώσεις γεωγραφίας, η ουγγαρία δεν έχει θάλασσα...
    δε διαφωνώ με τη παραπάνω διαπίστωση αλλά δε θέλω να σε κάνω να ανοιχτείς, εχεις 4 χιλιάδες ποστς -που επαναλαμβάνω δεν έχω διαβάσει- και είσαι ολη μέρα Online.....η είσαι κλασσική περίπτωση νάρκισσου η τρολλάρεις :P

Banned
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    δεν ήταν τυχαίο...εκτός και αν με απατούν οι γνώσεις γεωγραφίας, η ουγγαρία δεν έχει θάλασσα...
    δε διαφωνώ με τη παραπάνω διαπίστωση αλλά δε θέλω να σε κάνω να ανοιχτείς, εχεις 4 χιλιάδες ποστς -που επαναλαμβάνω δεν έχω διαβάσει- και είσαι ολη μέρα Online.....η είσαι κλασσική περίπτωση νάρκισσου η τρολλάρεις :P
    ακομα μια φορα αποδικνιεις οτι δεν εχεις καμια σχεση με το θεμα αφου νομιζεις οτι ειμαι συνεχως online αφου δεν ειμαι παντα στον υπολογιστη αρα αντι να κανεις τον ξερολα νομιζοντας οτι θα με ψαρεψεις να σου ανοιχτω λεγοντας μου οτι να ναι κανε κατι καλυτερο αφου οτι κ να μου πεις εγω δε προκειται να ακουσω απολυτως τιποτα

Banned
    επισης αν σε εχει φαει τοσο η περιεργεια να μαθεις πραγματα για μενα ακου αυτο https://www.youtube.com/watch?v=gfuyM66RwGM
    κ αν μπορεις βγαλε ακρη αφου εγω φυσικα δε θα σου εξηγισω απολυτως τιποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ακομα μια φορα αποδικνιεις οτι δεν εχεις καμια σχεση με το θεμα αφου νομιζεις οτι ειμαι συνεχως online αφου δεν ειμαι παντα στον υπολογιστη αρα αντι να κανεις τον ξερολα νομιζοντας οτι θα με ψαρεψεις να σου ανοιχτω λεγοντας μου οτι να ναι κανε κατι καλυτερο αφου οτι κ να μου πεις εγω δε προκειται να ακουσω απολυτως τιποτα
    το θέμα είναι ψυχολογία, στην ψυχολογία δεν το παίζω ξερόλας, αλλά στα ιντερνετικά θα το παίξω ευχαρίστως....
    το vbulletin (το λογισμικο του φορουμ) δεν είναι όπως το facebook να σε δείχνει online μόνο και μόνο επειδή έχεις την καρτέλα ανοιχτή, πρέπει να κάνεις refresh κάθε τόσο....το κάθε πόσο δε με ενδιαφέρει να το ελέγξω, αλλά ας πούμε 15-20 λεπτά, άρα μπορεί να μην είσαι όλη μέρα μέσα, αλλά τσεκάρεις το φόρουμ αρκετά κατά την διάρκεια της ημέρας, σε σημείο εθισμού.....με αποτέλεσμα κάθε φορά που μπαίνω εγώ -μπορεί να έχω εθιστεί και εγώ- να σε βλέπω στην λίστα με τους χρήστες....πάμε παρακάτω τώρα.

ΔΕΝ θέλω να σε κάνω να ανοιχτείς, δεν γυρίζουν όλα γύρω σου, όταν δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα προβλήματα μου τότε των άλλων τα προβλήματα είναι πιο ελκυστικά, εσυ, δεν έχεις πρόβλημα, κατά την δική μου κρίση, ΑΡΑ ΔΕΝ με ενδιαφέρει αν θα ανοιχτείς η αν θα ακούσεις, γκέγκε;

ps, για να δείς πόσο με έχει φάει η περιέργεια...δεν κλίκαρα κάν το βίντεο, και δεν είναι απο αντίδραση

Senior Member
    Καλημερες!!!
    11/12/2006

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Εγώ πάλι Δώρα νομίζω ότι είναι από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις του 21ου αιώνα και θα δεις πόσα καινουργια πράγματα θα συμβούν σε πολύ μικρό χρόνο σε σχέση με τοτε που δεν υπήρχε το ιντερνετ....
    Το να κάνει κάποιος κατάχρηση είναι προσωπικό θέμα-αυτό μπορεί να συμβεί και με οποιοδήποτε άλλο πράγμα.....σίγουρα είναι λίγο εθιστικό-ιδιως με τα σοσιαλ μίντια
    Αλλά έχει τόσα προτερήμματα που πραγματικά παραβλέπω τα αρνητικά!
    Εθιστικό μέχρι βαθμού εξάρτησης. Εθιστικο ξεκινάει να γίνεται οταν το χρησιμοποιούμε χωρίς να μας καλύπτει καποια αναγκη.
    Πχ για όλους εμας που γραφουμε καθημερινα στο φορουμ (χωρίς να επικαλούμαστε κατι σοβαρο στη ζωη μας και να ζηταμε γνωμη/συμβουλη για βοηθεια, ήτοι, να μια αναγκη της ζωης) ποια προσωπική μας αναγκη καλύπτει το φόρουμ που θα υπήρχε κενό στη ζωη μας χωρις αυτο?
    Από τη στιγμη που χρησιμοποιούμε το ίντερνετ χωρίς η χρηση του να σου επιβάλλεται από κάποια ανάγκη (χρηση στα πλαισια κάλυψης της αναγκης μας αυτης) τότε είμαστε δέκτες και των αρνητκών του.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Γιατί έχουν επίγνωση της πραγματικότητας και σε ότι και αν κάνουν σκέφτονται αναλυτικά-εξυπνα και ζυγιάζουν τα πράγματα για να δουν πώς θα καταλήξουν και αν τους παίρνει να προχωρήσουν.....εν ολίγοις προσπαθούν να προβλέψουν το αποτέλεσμα....πολλοί έξυπνοι την πατάνε από παρορμητικότητα ενώ οι λιγότερο έξυπνοι αργοκινούνται οπότε μπορούν μία αβέβαια κατάσταση να την προβλέψουν.

Οι εξυπνοι έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση λόγω επίγνωσης-οι λιγότεροι έξυπνοι έρχονται με τις καλύτερες προθέσεις και τα κάνουν όλα λίμπα,αλλά ουδιόλως τους στεναχωρεί αυτό γιατί δεν καταλαβαίνουν την "ήττα"
    ο έξυπνος θα καταλάβει την "πατάτα" και θα αποκαρδιωθεί.

Σαν να λέμε ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ
    Πολύ καλή απάντηση Diana.

Το τελευταιο μεταφραζεται, όσο πιο λίγα ξέρει κανεις κι οσο πιο λίγα καταλαβαίνει, τόσο πιο ευτυχής και ολιγαρκης ειναι.
    γιάννης

Banned
    Σκέφτομαι πως από μια μαλακία μπορεί να σου πάει χάλια ολόκληρη η μέρα. Με έχει πιάσει ένας τρελός πονοκέφαλος από το ξενέρωμα.

Senior Member
    Ευτυχώς που θα φύγουν οι γονείς μου και δεν θα χρειάζεται να κρύβω τα χάλια μου...2μιση ώρες ελευθερίας εκτός απροόπτου...και 19 μέρες...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Α μια χαρα!!! Και γω το απολαμβανα οταν εμενα home alone!
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Α μια χαρα!!! Και γω το απολαμβανα οταν εμενα home alone!
    Ναι, δεν μπορώ να παίζω θέατρο και να παριστάνω την καλοδιάθετη μπροστά τους, είναι δύσκολο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    στην ψυχολογία δεν το παίζω ξερόλας, αλλά στα ιντερνετικά θα το παίξω ευχαρίστως....
    a δηλαδη το παραδεχεσε κ ολας οτι το παιζεις ξερολας εμενα ομως οι εξυπναδες κ τα προπο δε με αγγιζουν με το να λες οτι να ναι ετσι δε προκειτε να σε ακουσω