Τι σκέφτεστε; - Page 1407
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1407 of 1532 FirstFirst ... 40790713071357139714051406140714081409141714571507 ... LastLast
Results 21,091 to 21,105 of 22967
    Senior Member
    Τί θα γίνει με τους εφιάλτες πια;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω καθε φορα που βλεπω καπιον με ψυχοσωματικα κ εντονους πονους συμπερενω οτι ειναι κακος ανθρωπος πχ μια γνωστη μου πριν χρονια ολο μου ελεγε δε φανταζεσε ποσο δυνατα με πονα το κεφαλι μου τωρα κ ηταν απιστευτο ποσο κακια ηταν.
    Χτες ειδα μια λαμποργκινι στον δρομο να περνα και ο φιλος μου ηθελε να φαει μελιτζανες. Δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι αυτα τα δυο ειναι αλληλενδετα. Την επομενη φορα που θαδω λαμποργκινι , θα ξερω. Να σαι καλα Αλεξ που μας μαθαινεις να κανουμε σωστους συνειρμους.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ειπα δε θα ξαναερωτευτω, αλλα ζω εναν ερωτα μεγαααααααααααλο, με....... τον γατουλη μου!!!!!!!!!!!!!!!!! Τωρα καταλαβα τους ανθρωπους που εχουν ριξει χι στο ειδος μας και συγκατοικουν και λατρευουν ενα ή και πιο πολλα ζωακια... Μιλαμε αν εχω ωρες εξω απο το σπιτι κοιταω τις φωτο που του εχω βγαλει στο κινητο και ανυπομονω να γυρισω να τον ζουληξωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!! !!!!!!!! Αχ αχ αχ!! Επιπλεον, περασα το πιο σουπερ καλοκαιρι της ζωης μου, και αν ειχα χωρισει και ενα μηνα νωριτερα θα ηταν ακομα ππιο σουπερ!!!!!!! Αλλα ας μην ειμαστε αχαριστοι, μου εκανε το καλο το παιδι με χωρισε γιατι εγω εχω τεραστια υπομονη, οποτε μην τα θελω κι ολα δικα μου!!! Η ζωη θελει φιλους, διασκεδαση, χαβαλε, η ζωη ειναι ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, και περναει ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (και τους γατους μεσα στο σπιτι ενιοτε). Αισθανομαι ευλογημενη, ευχαριστω για ολα τα καλα που ηρθαν και ερχονται στη ζωη μου.. Ειναι ευπροσδεκτα.....

Banned
    σκεφτομαι οτι θα προτιμουσα για δημαρχο το Ψινακη παρα οποιο αλλο τσιρκο μεντρανο.
    https://www.youtube.com/watch?v=MMyiqaIUacg
    καντε τον και υπουργο τουρισμου μπας κι αλλαξει η εικονα του ψευτη κλεφτη βρωμοελληνα!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι θα προτιμουσα για δημαρχο το Ψινακη παρα οποιο αλλο τσιρκο μεντρανο.
    https://www.youtube.com/watch?v=MMyiqaIUacg
    καντε τον και υπουργο τουρισμου μπας κι αλλαξει η εικονα του ψευτη κλεφτη βρωμοελληνα!
    Εγω Θελω Γκελτσος πρωθυπουργος και Ψινακης Υπουργος!!!

Banned
    Εγω Θελω Γκελτσος πρωθυπουργος και Ψινακης Υπουργος!!!
    απιστευτος... https://www.youtube.com/watch?v=IsgqjlqWo5o

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι κάτι πρέπει να κάνω αλλά δεν ξέρω τι...δεν γίνεται να ξυπνάω έστω σχετικά καλά και στη διάρκεια της μέρας να μελαγχολώ, κάπως πρέπει να σταματήσει αυτό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι κάτι πρέπει να κάνω αλλά δεν ξέρω τι...δεν γίνεται να ξυπνάω έστω σχετικά καλά και στη διάρκεια της μέρας να μελαγχολώ, κάπως πρέπει να σταματήσει αυτό...
    Ελα κερναω milko!!!! αντε να παρουμε κ κανα κιλο γιατι .....
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by hapydays View Post
    Ελα κερναω milko!!!! αντε να παρουμε κ κανα κιλο γιατι .....
    Milko!!!! :D Αδυναμία! Και χθες το βράδυ έφτιαξα κακάο πριν κοιμηθώ...

Banned
    καποτε ειχα τα πιο κοφτερα ματια που υπαρχουν κ τωρα προβιβαστηκα σε γκαβουλιακα

Senior Member
    Η αναβλητικοτητα μου δεν εχει ορια , εχω χιλια δυο πραγματα να κανω και μαλακιζομαι στο ιντερνετ . Μεχρι και δουλειες του σπιτιου αρχισα να κανω για να αποφυγω τις υποχρεωσεις μου . Ας με μαζεψει καποιος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Η αναβλητικοτητα μου δεν εχει ορια , εχω χιλια δυο πραγματα να κανω και μαλακιζομαι στο ιντερνετ . Μεχρι και δουλειες του σπιτιου αρχισα να κανω για να αποφυγω τις υποχρεωσεις μου . Ας με μαζεψει καποιος.
    ποιος να σε μαζεψει? βγαλτη σκουφια σου και βαρα μας...
    οποιος σερνεται στο διαδικτυο, κι αυτος καποια δουλεια του κωλοβαραει επισης.... (ονοματα δε λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε :p )

Σκέφτομαι ότι αύριο θα είναι μια καλύτερη ημέρα.Απλά αυτό το αύριο είναι ανάλογο του Βερεσέ Αύριο...

Banned
    σκεφτομαι οτι η βροχη ειναι καλυτερη οταν πεφτει στο χωμα παρα στην ασφαλτο. ελπιζω να συνεχισει και το σαββατοκυριακο ο ιδιος καιρος γιατι τον αγαπαω!

Senior Member
    Σαν πολλα νεα μελη δεν μαζευτηκαν τελευταια?