Τι σκέφτεστε; - Page 1417
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1417 of 1532 FirstFirst ... 41791713171367140714151416141714181419142714671517 ... LastLast
Results 21,241 to 21,255 of 22967
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    μαγκαιβερ σταματα, θυμαμαι τον τελευταιο μου φιλο που μου την ελεγε οτι εχω ελλειψη χιουμορ και δεν το εχω καθολου γενικοτερα και δυσκολευομαι να σε πιστεψω!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    μαγκαιβερ σταματα, θυμαμαι τον τελευταιο μου φιλο που μου την ελεγε οτι εχω ελλειψη χιουμορ και δεν το εχω καθολου γενικοτερα και δυσκολευομαι να σε πιστεψω!!!!

Δεν εχεις βαρεθει να γραφεις το ιδιο και το ιδιο για τον μαγκαιβερ τον κολακα ? εμενα μαρεσει το χιουμορ σου , μαρεσει , μαρεσει , μαρεσει , θα το γραφω μεχρι να σκασεις !!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    στειλε μου πμ και ρωτα με οτι θελεις εκτος φορουμ. εδω δε προκειται να γραψω ουτε ονομα, ουτε ηλικια, ουτε περιοχη, ουτε επαγγελμα, ουτε τιποτα γιατι απαγορευεται και μετρα για προσωπικο δεδομενο.

Kαλα βρε ΚΕΝΟ , εχεις γραψει τοσα για σενα , τις προτιμησεις σου , τα πιστευω σου , τις απεχθειες σου , τα σχεδια σου μεχρι το κουρεμα σου ! και αλλα πολλα , το ονομα σε μαρανε ?

Senior Member
    το μονο που ηθελα ηταν τα παπουτσια με τα κοκκινα κορδονια.το κακο ειναι οτι αρπαζα οτι μου αρεσε και οτι εβρισκα χωρο με κλοτσιες και οχι με λογια.και ενας αστεγος ηταν ο πρωτος που μου ειπε οτι βαζουνε ανθρωπους μεσα στο χωμα.θυμαμαι ακομα την αντιδραση μου σαν να απορω ακομα.θυμαμαι ακομα την γειτονια σαν να την μυριζω ακομα,και οταν την πετυχενω εξω κανω πως δεν την ξερω.αλλα ξερω οτι με κοιτει επιμονα και στο τελος χαμογελαει σαν να ζηταει χρονο ακομα.αλλα μετα ηθελα τα παπουτσια με την μαυρη γραμμη.

Τα ματακια σου...και το πανεμορφο λακακι σου!!

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    κατα καιρους εχω διαβασει διαφορα εξωφρενικα σχολια που εκαναν καπιοι φωστηρες για μενα που ελεγαν οτι ακουσον ακουσον δεν αναγνωριζω τους ψυχολογους κλπ κ ως συνηθως κατεριψαν καθε ρεκορ ασχετης τοποθετησης σχετικα με εμενα (παλια τους τεχνη κοσκινο)
    οστοσο αρκετα χρονια της ζωης μου τα περασα στο σπιτι ενως φιλου μου στη γλυφαδα που μαλιστα κ ενας γειτωνας του που πολυ συχνα πηγαιναμε στο σπιτι του που ηταν στο πανω οροφο ειχε σπουδασει ψυχολογια στην αγγλια κ εκανα συνεχως κολιτιληκια με αυτον αφου ειμαστα φιλοι δε με ειχε ουτε πελατη ουτε για να του τα σκαω καθε εβδομαδα
    η πραγματικη μου γνωμη κ οχι αυτη του στιλ χαλασμενο τηλεφωνο που αναμεταδιδει πληροφορειες οτι να ναι για μενα κ ακυρες φημες που δεν ισχυουν ειναι οτι τιποτε δεν μπορει να αναπληρωσει τους φιλους οτιδηποτε ιδιωτητα κ αν εχουν αυτοι απο μπογιατζηδες μεχρι σπουδαστες με μεταπτυχιακα διοτι πολυ απλα αλλη ειναι η σχεση που εχεις με καπιον που ειναι φιλος σου κ σκεφτεσται μαζι σαν συνεργατες για το κοινο σας συμφαιρον κ αλλη αυτη του πελατη που ζει για να πληρωνει.διοτι πολυ απλα οπου μπαινει στη μεση το χρημα μπαινει στη μεση κ η πανουργια κ η πονηρια κατι το οποιο εγω ερχομαι σε κοντρα μονιμως.
    Ρε συ Αλεξ,η πιο σωστη κουβεντα που χεις πει αυτο το 9μηνο που σε διαβαζω.Φτου φτου σκορδα παιδι μου.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι ακόμη μια πανσέληνος πέρασε χωρίς να μπορέσαμε να την δούμε αγκαλιά....

Banned
    ουφφφφφφφφφφ!

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μπα , ας αφησουμε το συμπαν στην ησυχια του , και οποιος πιστευει το περιφημο , ' αμα θελεις κατι πολυ , το συμπαν θα συνομωτησει ωστε να ταποκτησεις ' , ας αρχισει να ετοιμαζεται για μεγαλο χαστουκι .........
    γιαυτό έβαλα την λέξη σε "" .Εννοείται πως τίποτε δεν έρχεται έτοιμο.Ισα-ισα το αντίθετο είναι που μου συμβαίνει πολλές φορές.Θέλω κάτι να αποφύγω και το βρίσκω πάντα μπροστά μου.Και αυτά που θέλω δεν έρχονται.Και ξέρω το λόγο και σίγουρα δεν είναι μια ανώτερη δύναμη που συνομωτεί εναντίον μου.

O Σαρτρ δεν ελεγε ''Η κολαση μας ειναι οι αλλοι''?Εγω θα το παραφρασω λεγοντας ''Το συμπαν ειναι οι αλλοι'',ή ''Η ζωη ειναι οι αλλοι''.Προφανως αυτο που λες,εχει να κανει με τις ανθρωπινες σχεσεις στην ζωη σου,αλλα δεν εχεις συνειδητοποιησει πως και τι ακριβως,και το αποδιδεις στην τυχη και γενικα σε κατι μεταφυσικο (οχι με την εννοια του θρησκευτικου,καταλαβαινει
    ς).
    Last edited by Αλαφροίσκιωτος; 12-09-2014 at 13:46.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω τα μυστηρια τα κρατω για οσους δε με ξερουν οι υπεκφυγες τα τα κινεζικα φλερτ δε μου αρεσουν σα μια που μου δωσε το τηλ της κ μετα μου ελεγε συγνωμη κυριε πιος ειστε.
    Αλεξανδρε εχεις αλλαξει απο τοτε , το στυλ προσεγγισης σου στις γυναικες ήη μπαα ?

https://www.youtube.com/watch?v=LBin-c8xiBY

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    O Σαρτρ δεν ελεγε ''Η κολαση μας ειναι οι αλλοι''?Εγω θα το παραφρασω λεγοντας ''Το συμπαν ειναι οι αλλοι'',ή ''Η ζωη ειναι οι αλλοι''.Προφανως αυτο που λες,εχει να κανει με τις ανθρωπινες σχεσεις στην ζωη σου,αλλα δεν εχεις συνειδητοποιησει πως και τι ακριβως,και το αποδιδεις στην τυχη και γενικα σε κατι μεταφυσικο (οχι με την εννοια του θρησκευτικου,καταλαβαινει� �).
    Οχι μόνο με αυτά αλλά και με καθαρά προσωπικά γεγονότα που δεν έχουν να κάνουν με τους άλλους.Πιστεύω γενικά ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν γεννηθεί για όλα.Μερικοί γεννιούνται έξυπνοι και μερικοί χαζοί.Μερικοί είναι στο ενδιάμεσο.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Kαλα βρε ΚΕΝΟ , εχεις γραψει τοσα για σενα , τις προτιμησεις σου , τα πιστευω σου , τις απεχθειες σου , τα σχεδια σου μεχρι το κουρεμα σου ! και αλλα πολλα , το ονομα σε μαρανε ?
    ναι γεια σας, Νικο Ματσαμπλοκο με λενε. πιο γνωστος σαν Νικος Καλαντας, Νικος Κουκος και Νικος Καβουρδουκος ή Καρδιβουρκος αναλογα τη περισταση.

Senior Member
    ναι γεια σας, Νικο Ματσαμπλοκο με λενε. πιο γνωστος σαν Νικος Καλαντας, Νικος Κουκος και Νικος Καβουρδουκος ή Καρδιβουρκος αναλογα τη περισταση.
    Εκανα log in μονο για να πω οτι ειμαι ΄φαν' του φουσεκη! :D

Senior Member
    Επισης τον ενα γατο που εχω τον εχω ονομασει Κορόμπο! (απο το νικος κορομπος)