Τι σκέφτεστε; - Page 1420
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1420 of 1532 FirstFirst ... 42092013201370141014181419142014211422143014701520 ... LastLast
Results 21,286 to 21,300 of 22967
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    αμα τα λες και ξελαμπικαρεις κιολας ειναι διπλο το καλο δυο σε ενα!

Senior Member
    προσβαλω κανεναν γενικα εδω μεσα??

Senior Member
    γιατι ειπα κατι τετοιο?? σορρυ αν παρεξηγηθηκες δεν ξαναμιλω!

Senior Member
    οχι δεν εννοω αυτο,αμεσως να μην ξαναμιλησεις εσυ...δεν παρεξηγουμε ευκολα :p

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οτι ειναι καταντια μερικοι ανθρωποι να πνιγονται σε μια κουταλια νερο . Και νανοιγουν θρεντ γι αυτο , θα μου πεις κουβεντα να γινεται , αλλα οοοχι , εχει επιπεδο το φορουμ !
    Θα μου πεις στη συνεχεια , γιατι συμμετεχεις , τελος , τεεεεελος , ολο το λεω , η συνηθεια ομως .
    Μα πως ακριβώς ορίζεται αυτό "το σε μια κουταλιά νερό"; Το μικρό πρόβλημα για μένα,μπορεί να είναι μεγάλο για τον άλλον.Και το αντίστροφο.Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες αντοχές και τρόπους να ξεπερνάνε το όποιο πρόβλημά τους που οι υπόλοιποι ως παρατηρητές το θεωρούμε γελοίο είτε γιατί δεν έτυχε σε εμάς,είτε γιατί έτυχε αλλά εμείς με την δικιά μας αντίληψη και βιώματα το ξεπεράσαμε εύκολα.Και θεωρούμε απλά ότι ο συνάνθρωπος μας μπορεί να κάνει ότι ακριβώς κάναμε και εμείς.Η ζωή δυστυχώς δεν έχει κάποιο βιβλιαράκι με οδηγίες χρήσης που ακολουθείς πιστά για να περνάς τέλεια.Αλλά ακόμη και αν υπάρχουν κάποιες οδηγίες,δεν μπορούν όλοι να τις ακολουθούν με την ίδια ευκολία
    Γιαυτό ας μάθουμε να σεβόμαστε ακόμη και το παράμικρο πρόβλημα που έχει ο συνάνθρωπος μας.Μια καλή κουβέντα και λίγο κουράγιο είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε σε ανθρώπους που δεν έχουν καταφέρει να βρουν τον τρόπο να ξεπερνάνε εύκολα το όποιο μικρό ή μεγάλο τους πρόβλημα

Senior Member
    Quote Originally Posted by kramel36 View Post
    Που εκανα η κανω λαθος...οτι δεν αντεχω αλλο αυτη την συμπεριφορα σου...φυγε-ελα...ελα-φυγε...σκεφτομαι οτι δεν εχω αλλες αντοχες...παπαλα!!!
    Το ελα-φυγε , ελα-φυγε κουραζει προφανως και τους δυο και ευθυνονται και οι δυο για αυτο . Και συνηθως τα πολλα ελα φυγε σημαινουν οτι θα επρεπε να εχει τελειωσει απο καιρο.

Senior Member
    το ηξερα το ηξερα το μελλον μου αχαχαχααααααα

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...a00a98d16ad4e2

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Μα πως ακριβώς ορίζεται αυτό "το σε μια κουταλιά νερό"; Το μικρό πρόβλημα για μένα,μπορεί να είναι μεγάλο για τον άλλον.Και το αντίστροφο.Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες αντοχές και τρόπους να ξεπερνάνε το όποιο πρόβλημά τους που οι υπόλοιποι ως παρατηρητές το θεωρούμε γελοίο είτε γιατί δεν έτυχε σε εμάς,είτε γιατί έτυχε αλλά εμείς με την δικιά μας αντίληψη και βιώματα το ξεπεράσαμε εύκολα.Και θεωρούμε απλά ότι ο συνάνθρωπος μας μπορεί να κάνει ότι ακριβώς κάναμε και εμείς.Η ζωή δυστυχώς δεν έχει κάποιο βιβλιαράκι με οδηγίες χρήσης που ακολουθείς πιστά για να περνάς τέλεια.Αλλά ακόμη και αν υπάρχουν κάποιες οδηγίες,δεν μπορούν όλοι να τις ακολουθούν με την ίδια ευκολία
    Γιαυτό ας μάθουμε να σεβόμαστε ακόμη και το παράμικρο πρόβλημα που έχει ο συνάνθρωπος μας.Μια καλή κουβέντα και λίγο κουράγιο είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε σε ανθρώπους που δεν έχουν καταφέρει να βρουν τον τρόπο να ξεπερνάνε εύκολα το όποιο μικρό ή μεγάλο τους πρόβλημα
    Απο το η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει μέχρι το η γλώσσα ερμηνεύει τον λόγο που λεγόμαστε άνθρωποι

Άνθρωπος δεν γεννιέσαι αλλά γίνεσαι

Είναι ίσως λίγο ακραίο αλλά σε μια χώρα όσο απόσταση και να έχουν τα σύνορα δεν παύουν να είναι μια πατρίδα

Senior Member
    Δεν θα αγχωθώ, δεν θα αγχωθώ, δεν θα αγχωθώ...θα τα καταφέρω!

Κι επιτέλους μόνη, λίγη ησυχία...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post

Γεια σου , kozchr , ουδεποτε εχω δειξει ελλειψη σεβασμου στο προβλημα του αλλου , ολοι το γνωριζουν , παντα ειμαι με την καλη κουβεντα , θα δωσω ενα χερακι βοηθειας , αν εχω την διαθεση και μπορω αλλα , ανηκοντας στην παλαια γενια , ηλικιακα , 53 , και λογω χαρακτηρος , εχω μαθει να λυνω τα προβληματα μου ουσιαστικα μονος μου , πολλα θρεντ που αναφερονται σε προβληματα παντοειδους τυπου , μου φαινονται αδιανοητο για την εποχη που μεγαλωσα να ζητας βοηθεια , οχι οτι δεν υπηρχαν τοτε ( ψυχολογικα δεν υπηρχαν ) , αλλα δεν υπηρχαν η/υ , οποτε ολα ηταν πιο απλα ( δεν συμπαθω η/υ ) . Εχω μια 10ετη κτθλψη , σοβαρουτσικη , παντα ειμαι με το χιουμορ ομως και ποτε δεν εχω ζητησει βοηθεια απο κανεναν , μισω τις κλαψες , εχω ξεπερασει και προσφατο αλκοολισμο , ιδιαις δυναμεις , και εχω την αισθηση οτι σε γενικες γραμμες , τα νεα παιδια , ειναι πιο καλομαθημενα απο μας , δεν φταινε αυτα , εμεις φταιμε , και δυσκολοι καιροι . Μπορει ναναι θεμα χαρακτηρος , ιδιοσυγκρασιας , δικου μου , δεν ξερω .
    Δεν εχω την προθεση νανοιξουμε ατερμονη κουβεντα , απλα ειπα ενα δυο πραματακια .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γεια σου , kozchr , ουδεποτε εχω δειξει ελλειψη σεβασμου στο προβλημα του αλλου , ολοι το γνωριζουν , παντα ειμαι με την καλη κουβεντα , θα δωσω ενα χερακι βοηθειας , αν εχω την διαθεση και μπορω αλλα , ανηκοντας στην παλαια γενια , ηλικιακα , 53 , και λογω χαρακτηρος , εχω μαθει να λυνω τα προβληματα μου ουσιαστικα μονος μου , πολλα θρεντ που αναφερονται σε προβληματα παντοειδους τυπου , μου φαινονται αδιανοητο για την εποχη που μεγαλωσα να ζητας βοηθεια , οχι οτι δεν υπηρχαν τοτε ( ψυχολογικα δεν υπηρχαν ) , αλλα δεν υπηρχαν η/υ , οποτε ολα ηταν πιο απλα ( δεν συμπαθω η/υ ) . Εχω μια 10ετη κτθλψη , σοβαρουτσικη , παντα ειμαι με το χιουμορ ομως και ποτε δεν εχω ζητησει βοηθεια απο κανεναν , μισω τις κλαψες , εχω ξεπερασει και προσφατο αλκοολισμο , ιδιαις δυναμεις , και εχω την αισθηση οτι σε γενικες γραμμες , τα νεα παιδια , ειναι πιο καλομαθημενα απο μας , δεν φταινε αυτα , εμεις φταιμε , και δυσκολοι καιροι . Μπορει ναναι θεμα χαρακτηρος , ιδιοσυγκρασιας , δικου μου , δεν ξερω .
    Δεν εχω την προθεση νανοιξουμε ατερμονη κουβεντα , απλα ειπα ενα δυο πραματακια .
    Είναι όμως υποτιμητικό να μιλάς έτσι για τους υπόλοιπους που έχουν ανοίξει θέματα για προβλήματα που εσύ θεωρείς ότι είναι μια κουταλιά νερό...έως και προσβλητικό θα έλεγα. Εγώ έτσι νιώθω ακόμα κι αν ίσως δεν είμαι ανάμεσα σ΄αυτά τα άτομα (που δεν το πιστεύω πως δεν είμαι μιας και ρίχνω αρκετή κλάψα). Αλλά δεν μιλάω έτσι επειδή το παίρνω προσωπικά, τα ίδια θα έλεγα ακόμα κι αν ήμουν μες την τρελή χαρά (λέμε τώρα)...Τέλος άλλοι έχουν πραγματικά σοβαρή κατάθλιψη σε σημείο να μην τους βοηθάνε αρκετά ούτε τα φάρμακα γι' αυτό και "κλαίγονται" όπως λες κι εσύ...Τώρα πως είναι δυνατόν να έχεις κατάθλιψη και να είσαι πάντα με το χιουμορ εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    .Τώρα πως είναι δυνατόν να έχεις κατάθλιψη και να είσαι πάντα με το χιουμορ εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω...
    και υγιής να είναι κάποιος (σχετικά υγιής,καθόλα υγιής άνθρωπος δεν υφίσταται) δεν μπορεί πάντοτε και διαρκώς να είναι καλά και να έχει χιούμορ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by s/z View Post
    και υγιής να είναι κάποιος (σχετικά υγιής,καθόλα υγιής άνθρωπος δεν υφίσταται) δεν μπορεί πάντοτε και διαρκώς να είναι καλά και να έχει χιούμορ.
    Φυσικά και όχι γιατί η ζωή δυστυχώς έχει και προβλήματα αλλά πόσο μάλλον αν πάσχει κι από κατάθλιψη...συμφωνείς;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Φυσικά και όχι γιατί η ζωή δυστυχώς έχει και προβλήματα αλλά πόσο μάλλον αν πάσχει κι από κατάθλιψη...συμφωνείς;
    σωστά..συμφωνώ

Banned
    μεχρι τωρα μου εχουν προσαψει υπερανθρωπες δυνατοτητες κ ειμαι πολυ περιεργος να δω τι αλλο θα ακουσω ακομα σε λιγο θα μου πουν οτι ειμαι κ ο ρομποκοπ αυτοπροσωπως χαχχαχαχαχαχχαχαχα..
    μεγας εισαι κυριε κ θαυμαστα τα εργα σου....