Τι σκέφτεστε; - Page 1423
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1423 of 1532 FirstFirst ... 42392313231373141314211422142314241425143314731523 ... LastLast
Results 21,331 to 21,345 of 22967
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    σκεφτομαι οτι θα σπουδαζω τουλαχιστον μια δεκαετια ακομα. γιουπιιιιιιιι
    τι αλλο σκεφτομαι... οτι μπερδευουμε τον εγωισμο με την αγαπη για τον εαυτο μας.. τελειως διαφορετικα πραγματα και αντιθετα...
    οτι καμια φορα δεν ξερω ειναι καλο να περνας το πενθος ή πρεπει να το ριχνεις στην τρελα? γιατι αυτη η τρελα/αντιπερισπασμος μπορει να σε σωσει απο μεγαλυτερη τρελα/επιγνωση.. βεβαια το πενθος καποτε ειναι φυσιολογικο καποτε παθολογικο.. αντε βρες τωρα εσυ..

Senior Member
    σκεφτομαι οτι μερικες φορες χρησιμοποιουμε πρωτο πληθυντικο, για πραγματα που κανουμε εμεις, αλλα οχι απαραιτητα κι οι αλλοι :p

Senior Member
    επισης σκεφτομαι, οτι ενα ζωο δε μπορει να υποκαταστησει σε καμια περιπτωση, οχι εναν ανθρωπο, αλλα την ψυχικη μας ηρεμια, ισορροπια και αισθηση ολοκληρωσης.. Πως καποιοι ανθρωποι νιωθουν ετσι με ενα ζωο με ξεπερνα.. μπορει να κοιμαμαι αγκαλια με το γατο μου, να τον ζουλαω και να μου γουργουριζει, αλλα το κενο δε γεμιζει......................

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    επισης σκεφτομαι, οτι ενα ζωο δε μπορει να υποκαταστησει σε καμια περιπτωση, οχι εναν ανθρωπο, αλλα την ψυχικη μας ηρεμια, ισορροπια και αισθηση ολοκληρωσης.. Πως καποιοι ανθρωποι νιωθουν ετσι με ενα ζωο με ξεπερνα.. μπορει να κοιμαμαι αγκαλια με το γατο μου, να τον ζουλαω και να μου γουργουριζει, αλλα το κενο δε γεμιζει......................
    μικρο το κακο, λιλι... προσφερεις το ζωακι οτι χρειαζεται και απλα την πορεια αντιληφθηκες οτι αυτο δεν σε γεμιζει.
    πολλοι, αισθανονται ετσι με τα παιδια, και αυτο ειναι αληθινο δραμα....
    αντι να προσφερουν, περιμενουν να γεμισουν τα κενα τους με αυτα..

Senior Member
    ειναι τα νταουν μου ρεμ αυτες τις μερες.. οσο για τον γατουλη μου, οταν ειμαστε καλα εκτιμουμε οτι εχουμε, οταν δεν ειμαστε καλα, δεν αντλουμε χαρα απο τιποτα.. και σιγουρα ενας γατος δεν αναπληρωνει τα δικα μας κενα η τα κενα στις σχεσεις μας.. χρονια τωρα το πρεσβευα απλα τυχαινε να μην εχω ζωακι.. τωρα απλα ετυχε να μας υιοθετησει... και ειναι σαν να διασταυρωσα την πληροφορια και επιβεβαιωθηκα.. αλλα μη με λαμβανεις σοβαρα υποψιν οταν ειμαι στα νταουν εχω μαυρα φιλτρα, οταν ειμαι στα απ εχω ροζ, γενικοτερα ποτε δεν βλεπω τον κοσμο οπως ειναι.. ειναι μια καταδικη της κυκλοθυμιας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σωστο μαριον...
    ασε που, ακομα κι εγω που ειμαι τερας ελληνομαθειας (νοτ) ,ακομα να μαθω σωστα τους κανονες του (ν), παρ ολο που τους εχεις αναρτησει!!!!! (ντρεπομαι)
    Κοίτα, με το τελικό ν έχει γίνει μεγάλο θέμα.
    Δηλαδή, πολλοί λογοτέχνες για παράδειγμα, δεν συμφωνούν στον περιορισμό των περιπτώσεων ακόμα και σ' αυτές μόνο (όπως σ' αυτό που είχα αναρτήσει) και το χρησιμοποιούν σε περισσότερες.
    Κι εγώ θεωρώ πιο εύηχη τη(ν) χρησιμοποιήσή του από τη(ν) μη χρησιμοποίησή του.
    Αυτό που δεν αντέχω με τίποτα είναι να βλέπω γραμμένο "τη πόρτα" για παράδειγμα. Καλά, πώς μιλούν αυτοί οι άνθρωποι;
    Ένα ωραίο φόρουμ είναι αυτό: lexilogia.gr. για τη γλώσσα, πολλές φορές έχω λύσει απορίες μου εκεί. Άλλο επίπεδο!

Senior Member
    εγω δεν καταφερα να μαθω ποτε ορθογραφια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σκεφτομαι οτι μερικες φορες χρησιμοποιουμε πρωτο πληθυντικο, για πραγματα που κανουμε εμεις, αλλα οχι απαραιτητα κι οι αλλοι :p
    Α τώρα θίγεις ένα θέμα για το οποίο έχω συχνά διαφωνία με την αδερφή μου!
    Συχνά ο λόγος που προσπαθούμε να γενικεύσουμε κάτι το οποίο αποτελεί δική μας πεποίθηση, γίνεται με σκοπό να δώσουμε περισσότερο βάρος στην άποψή μας ή προκειμένου να κρυφτούμε πίσω από τη γενίκευση. Όμως, μια άποψη κατά τη γνώμη μου δεν αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα με γενικεύσεις, αλλά με σωστά επιχειρήματα. Εφόσον θέλουμε να πείσουμε τον άλλον για κάτι. Στην περίπτωση δε, που θέλουμε απλά να εκφράσουμε αυτό που πιστεύουμε, το να γενικεύουμε δείχνει ότι διστάζουμε να πούμε ξεκάθαρα τη γνώμη μας ή πώς αισθανόμαστε για κάτι.
    Είναι ένας βασικός λόγος που όταν εκφράζω τις απόψεις μου, συχνά όχι μόνο χρησιμοποιώ πρώτο ενικό, αλλά το τονίζω κιόλας λέγοντας ή γράφοντας, "προσωπικά", "κατά τη γνώμη μου" κλπ. Δεν το κάνω λόγω εγωκεντρισμού, αλλά για τους παραπάνω λόγους.
    Έτσι κι αλλιώς, οι απόψεις μας είναι πάντα υποκειμενικές, άσχετα αν ένα μεγάλο ποσοστό πιθανόν να έχει την ίδια άποψη.

Senior Member
    ειναι τα νταουν μου ρεμ αυτες τις μερες.. οσο για τον γατουλη μου, οταν ειμαστε καλα εκτιμουμε οτι εχουμε, οταν δεν ειμαστε καλα, δεν αντλουμε χαρα απο τιποτα.. και σιγουρα ενας γατος δεν αναπληρωνει τα δικα μας κενα η τα κενα στις σχεσεις μας.. χρονια τωρα το πρεσβευα απλα τυχαινε να μην εχω ζωακι.. τωρα απλα ετυχε να μας υιοθετησει... και ειναι σαν να διασταυρωσα την πληροφορια και επιβεβαιωθηκα.. αλλα μη με λαμβανεις σοβαρα υποψιν οταν ειμαι στα νταουν εχω μαυρα φιλτρα, οταν ειμαι στα απ εχω ροζ, γενικοτερα ποτε δεν βλεπω τον κοσμο οπως ειναι.. ειναι μια καταδικη της κυκλοθυμιας.
    Κανένας δεν αναπληρώνει τα κενά μας, ούτε γάτος, ούτε άνθρωπος.
    Αν σκοπός μια σχέσης είναι αυτός, τότε θα απογοητεύομαστε και θα απογοητεύουμε.
    Μόνο αν αντιμετωπίσουμε και λύσουμε τα κενά μας, είμαστε σε θέση να μοιραστούμε, άρα να δημιουργήσουμε υγιείς σχέσεις και όχι σχέσεις εξάρτησης.
    Αν σ' αυτή την προσπάθεια, έχουμε κοντά μας και φίλους ή άλλα ζωντανά, τότε γίνεται πιο εύκολα και ευχάριστα.

Banned
    Χρησιμοποιούν το "πάραυτα" στη θέση του "παρόλ' αυτά", δεν ξέρω γιατί έγινε μόδα, τους φαίνεται πιο λόγιο;
    καντε στη μπαντα για να περασουν ολα τα τερατα ελληνομαθειας.. στρωστε κ κανενα χαλι. ετσι θα παμε μπροστα με βαθυστοχαστες τοποθετισεις σαν κ αυτες.

Η γυναικα δε μπορει να ζησει χωρις τον αντρα,ουτε ο αντρας χωρις την γυναικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    εκτος και ειναι gay :p

...χαχαχα! ναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    καντε στη μπαντα για να περασουν ολα τα τερατα ελληνομαθειας.. στρωστε κ κανενα χαλι. ετσι θα παμε μπροστα με βαθυστοχαστες τοποθετισεις σαν κ αυτες.
    hahahaha
    ....

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...χαχαχα! ναι
    Ε τότε θα ζήσει με άλλη γυναίκα ή άλλο άντρα αντίστοιχα.Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι όλοι χρειάζονται κάποιον άνθρωπο δίπλα τους.