Τι σκέφτεστε; - Page 1435
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1435 of 1532 FirstFirst ... 4359351335138514251433143414351436143714451485 ... LastLast
Results 21,511 to 21,525 of 22967
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    θυμαμαι που μου ελεγε ο θειος μου αν τολμισουν να μου βγαλουν μαχαιρι θα τους το βαλω εκει που ξερουν κ δε το πιστευα οτι θα τα εβγαζε περα του την επεσαν σε ενα στενο κατι ληστες τρεις κ αντι να τον ληστεψουν θα τον βλεπουν τωρα κ θα κανουν κοκοκοκο εμεις εδω ειμαστε περαστικοι κ τη κανουμε χαχαχα ο ανθρωπος terminator προσοχη γιατι βαραει κ ολας χαχχαχαχαχχαχαχα στις πολεμικες τεχνες σκιζει...
    είσαι μεγάλη μορφή Αλέξανδρε.Απλά respect!!!

Senior Member
    θυμαμαι που μου ελεγε ο θειος μου αν τολμισουν να μου βγαλουν μαχαιρι θα τους το βαλω εκει που ξερουν κ δε το πιστευα οτι θα τα εβγαζε περα του την επεσαν σε ενα στενο κατι ληστες τρεις κ αντι να τον ληστεψουν θα τον βλεπουν τωρα κ θα κανουν κοκοκοκο εμεις εδω ειμαστε περαστικοι κ τη κανουμε χαχαχα ο ανθρωπος terminator προσοχη γιατι βαραει κ ολας χαχχαχαχαχχαχαχα στις πολεμικες τεχνες σκιζει...

Αλεξ , μπορει ο θειος να ειναι γνωστης πολεμικων τεχνων , αλλα επειδη κ εγω γνωριζω 1-2 +πολυ γεροδεμενος , αν μου ζηταγαν τα λεφτα μου 2 τυποι με μαχαιρι , θα ταδινα χωρις δευτερη κουβεντα , δεν υπαρχει τιμημα για την ζωη μου .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αλεξ , μπορει ο θειος να ειναι γνωστης πολεμικων τεχνων , αλλα επειδη κ εγω γνωριζω 1-2 +πολυ γεροδεμενος , αν μου ζηταγαν τα λεφτα μου 2 τυποι με μαχαιρι , θα ταδινα χωρις δευτερη κουβεντα , δεν υπαρχει τιμημα για την ζωη μου .
    αυτο ακτιβως θα εγραφα

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    εχει εκπευδευτει αφου εκανε προταθλητισμο για χρονια κ το σπιτι του ειναι τιγκα στα κυπελα κ τα μεταλια...

Senior Member
    Τί στο καλό να κάνω τώρα; Δεν βρίσκω τίποτα που να μ΄ενδιαφέρει προς το παρόν τουλάχιστον...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    εγω αυτο που βλεπω συνεχως ειναι οτι οι περισσοτεροι αντι να διαβασουν κανενα βιβλιο να μαθουν τιποτα καταθετουν τα οπλα οπως ακριβως ενας στρατιωτης που αντι να πολεμισει παραδινετε στον εχθρο κ στη συνεχεια αναρωτιουνται τι θα κανουν κ μετα ως αποτελεσμα ολου αυτου ακουμε τις γνωστες συζητισεις με τα χαπακια που δεν εχουν κ καπιο νοημα κ ολας αφου μονο οσοι εξηδεικευονται στα φαρμακα μπορουν να μιλησουν για αυτα αφου κανενας απο δω δεν εχει ασχολιθει με τη χημεια κ δεν εχει σχεση με αυτη για να αξιολογισει το τι ιδιωτητες εχει ενα φαρμακο κ τι παρενεργειες εχει.

κ πιο απεριγραπτο απο ολα ειναι κ οτι ενοχλουνται κ απο οσους προσπαθουν κ θελουν γινουν φιλοι με τη γνωση δηλαδη αν εγω ειμαι απεδευτος κ δε ξερω τιποτα δε θα πρεπει να μαθει κ κανενας θα ναι ολοι σα κ μενα.

αν καπιος βρισκει κουραστικο το να μαθαινει πραγματα αυτο σημαινει οτι δε προκειτε μονος του να βρει λυσεις ουτε το πρασινο μαη

λυπαμαι οσους απογοητευσα δε μπορω να γινω ο που θα ηθελαν που θα ζει για να πιανει απλα το χορο σε μια καρεκλα κ θα αρνειτε να μαθει το οτιδηποτε κ θα εκνευριζετε κ ολας με οσους θελουν να μαθουν.

το να μη ξερεις κατι αυτο θα ειναι σεβαστο αλλα το να εκνευριζεσε κ ολας απο οσους θελουν να μαθουν αυτο ειναι ______ δεν εχω λογια να πω.

οσο κ αν εκνευριζονται καπιοι με αυτο που λεω εγω ζω για καπιο λογο κ ενας απο αυτους ειναι οτι θελω να μαθαινω πραγματα κ οχι να μη ξερω τη τυφλα μου σε ολη μου τη ζωη κατι μαθαινα κ ασχοληθηκα με πολα πραγματα μαζι.

Καποιοι ανθρωποι προκειται να αφησουν το σημαδι τους σ’ αυτον τον κοσμο.... Εγω μαλλον θ’ αφησω λεκε....

Banned
    Quote Originally Posted by kramel36 View Post
    Καποιοι ανθρωποι προκειται να αφησουν το σημαδι τους σ’ αυτον τον κοσμο.... Εγω μαλλον θ’ αφησω λεκε....
    Ξέρω πολλούς συμπαθητικούς λεκέδες κ πολλά ενοχλητικά σημάδια......

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    κ πολλά ενοχλητικά σημάδια......

Πω , πω , τωρα που λες ενοχλητικα σημαδια , ανακαλυψα μια ασπρη τριχα στα μαλλια μου , και λεω , παει , γερασα.....

Banned
    Κανενα καλο ψυχολογικο θριλερακι εχουν να προτεινουν τα θαυμασια μελη του φορουμ??Οχι με διαβολους και τριβολους..Ψυχολογικο θριλερ!

Banned
    η ζωη μου μιαζει με ταινια τρομου
    που μου κανει ηλεκτροσοκ οπως ενα ηλεκτροφορο χελι
    κ ετσι εγινα φιλοσοφος του δρομου
    αφου ολες οι αμφισεξουαλικες με ψαχνουν σαν να εχω μελι

αυτο σου κανει?

Banned
    η ζωη μου μιαζει με ταινια τρομου
    που μου κανει ηλεκτροσοκ οπως ενα ηλεκτροφορο χελι
    κ ετσι εγινα φιλοσοφος του δρομου
    αφου ολες οι αμφισεξουαλικες με ψαχνουν σαν να εχω μελι

αυτο σου κανει?
    Δωσε λινκ!!

Banned

Senior Member
    In this old house where every door is open
    σκεφτομαι τι ωραιο πραγμα ειναι τα αρσενικα, και ποσο τα αγαπω, οχι ολα ομως, για την ακριβεια, πολυ λιγα! Τι ωραια αισθημα!! Ευχαριστω Θεε μου!

σκεφτομαι ποσο αγαπω τον κολλητο μου φιλο.. ποσο τυχερη ειμαι που ο Θεος εστειλε εναν τετοιον φιλο διπλα μου.. Ευχαριστω..

σκεφτομαι τραλαλα τρα αλαλα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    σκεφτομαι τι ωραιο πραγμα ειναι τα αρσενικα, και ποσο τα αγαπω, οχι ολα ομως, για την ακριβεια, πολυ λιγα! Τι ωραια αισθημα!! Ευχαριστω Θεε μου!

σκεφτομαι ποσο αγαπω τον κολλητο μου φιλο.. ποσο τυχερη ειμαι που ο Θεος εστειλε εναν τετοιον φιλο διπλα μου.. Ευχαριστω..

σκεφτομαι τραλαλα τρα αλαλα!!

Μπραβο βρε Λιλ , μαρεσει να σε βλεπω χαρουμενη , βρηκες και φιλο βλεπω , τωρα αν εχει 2 ποδια η 4 , τι σημασια εχει , να σε κερατωσει αποκλειεται , να σε κατουρησει ομως ?