Τι σκέφτεστε; - Page 1436
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1436 of 1532 FirstFirst ... 4369361336138614261434143514361437143814461486 ... LastLast
Results 21,526 to 21,540 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Τί στο καλό να κάνω τώρα; Δεν βρίσκω τίποτα που να μ΄ενδιαφέρει προς το παρόν τουλάχιστον...
    πω πω το ιδιο παθαινω κι εγω δεν εχω κινητρο για τιποτα.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Άστα να πάνε...μ' αυτό το πράγμα είναι στιγμές που δεν ξέρω πως να περάσω την ώρα μου γιατί ενώ έχω πράγματα να κάνω, δεν έχω την διάθεση...κι είναι περίεργο αυτό γιατί κανονικά μιλάω για πράγματα που μ' αρέσουν...μου έχουν πει ότι το να χάνεις το ενδιαφέρον σου για πράγματα που σ' ευχαριστούν είναι κι αυτό σύμπτωμα της κατάθλιψης...έχεις κι εσύ;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Άστα να πάνε...μ' αυτό το πράγμα είναι στιγμές που δεν ξέρω πως να περάσω την ώρα μου γιατί ενώ έχω πράγματα να κάνω, δεν έχω την διάθεση...κι είναι περίεργο αυτό γιατί κανονικά μιλάω για πράγματα που μ' αρέσουν...μου έχουν πει ότι το να χάνεις το ενδιαφέρον σου για πράγματα που σ' ευχαριστούν είναι κι αυτό σύμπτωμα της κατάθλιψης...έχεις κι εσύ;
    εχω κι εγω καταθλιψη διαθεση μηδεν. ακομα και για πραγματα που θα μπορουσαν να με ευχαριστησουν.

Senior Member
    εχω κι εγω καταθλιψη διαθεση μηδεν. ακομα και για πραγματα που θα μπορουσαν να με ευχαριστησουν.
    Άρα στην ίδια κατάσταση είμαστε κι υποθέτω πως με καταλαβαίνεις και χαίρομαι γι' αυτό...
    Έχω παρατηρήσει όμως ότι δεν μπαίνεις και πολύ συχνά στο φόρουμ...πώς γεμίζεις το χρόνο σου αν επιτρέπεται;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Άρα στην ίδια κατάσταση είμαστε κι υποθέτω πως με καταλαβαίνεις και χαίρομαι γι' αυτό...
    Έχω παρατηρήσει όμως ότι δεν μπαίνεις και πολύ συχνά στο φόρουμ...πώς γεμίζεις το χρόνο σου αν επιτρέπεται;
    δεν κανω και πολλα πραγματα ασχολουμε με το σπιτι και κανω διαφορα πραγματα να περναει η ωρα π.χ διαβαζω κανενα βιβλιο, να ακουω μουσικη τωρα που πλεον μετακομισα πηγαινω στη κουμπαρα μου για παρεα και παραλληλα προσπαθω να βρω και καμια δουλεια. προσπαθω δλδ να κανω καποια πραγματα.

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    σκεφτομαι τι ωραιο πραγμα ειναι τα αρσενικα, και ποσο τα αγαπω, οχι ολα ομως, για την ακριβεια, πολυ λιγα! Τι ωραια αισθημα!! Ευχαριστω Θεε μου!

σκεφτομαι ποσο αγαπω τον κολλητο μου φιλο.. ποσο τυχερη ειμαι που ο Θεος εστειλε εναν τετοιον φιλο διπλα μου.. Ευχαριστω..

σκεφτομαι τραλαλα τρα αλαλα!!
    Δε πιστευω να εννοεις τον μπουρδελομανη!!

Ειναι παρα πολλοι ανθρωποι που για να σε σεβαστουν ή να σε αγαπησουν,πρεπει να σε φοβουνται κατα καποιο τροπο.
    Ακομα και στις περιπτωσεις ομως που μπορεις να το καταφερεις αυτο,δε πιστευω οτι αξιζει τον κοπο,εκτος και αν αφορα ατομα που θες να τα σταματησεις να σε ενοχλουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πω , πω , τωρα που λες ενοχλητικα σημαδια , ανακαλυψα μια ασπρη τριχα στα μαλλια μου , και λεω , παει , γερασα.....
    μηπως εννοεις παρατηρησες μια μαυρη τριχα? δεν εισαι 50+ χρ.?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    μηπως εννοεις παρατηρησες μια μαυρη τριχα? δεν εισαι 50+ χρ.?
    Μερικοί είναι τυχεροί και δεν ασπρίζουν ποτέ τα μαλλιά τους, ούτε στα βαθιά γεράματα!
    Να όπως αυτός!
    http://camerastyloonline.files.wordp...leivaditis.jpg

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Μερικοί είναι τυχεροί και δεν ασπρίζουν ποτέ τα μαλλιά τους, ούτε στα βαθιά γεράματα!
    Να όπως αυτός!
    http://camerastyloonline.files.wordp...leivaditis.jpg
    Πραγματι φυσικο μελαχρινο L'oreal ή Wella!

Senior Member

flatl , γεια , το κινητρο στην κτθλψη , ειναι το κλειδι για την θεραπεια . Κατα τα αλλα , πιστευω νασαι καλα .

Banned
    Σκεφτομαι οτι τα ατομα με ψυχωσεις , με σχιζοφρενεια εχουν πολυ πιο ορθη και λογικη σκεψη απο καποιους (και εγω μεσα) "υγιης"..Μεγαλη κουβεντα το "υγιης" και "λογικος" τελικα..

Banned
    για να εισαι καλα πρεπει να εισαι αναισθητος.

Senior Member
    Παντα το αγορι μου!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Δε πιστευω να εννοεις τον μπουρδελομανη!!
    και ομως!! ειναι ο καλυτερος φιλος που μπορει να εχει ανθρωπος, και δεν το λεω εγω (μονο), εχει μακρα πορεια στο θεμα της φιλιας με σχεσεις χρονων.. ενταξει, σαν γκομενο δε θα τον ηθελα ποτε, αλλα μηπως για αυτο δεν μπορουμε να μενουμε τοσο καλοι φιλοι?