Τι σκέφτεστε; - Page 1441
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1441 of 1532 FirstFirst ... 4419411341139114311439144014411442144314511491 ... LastLast
Results 21,601 to 21,615 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    gothly , αφου εισαι παλια στο φορουμ , σου δινω και σενα την αδεια να λες οτι σου αρεσει για μενα , αλλα ταχω ακουσει ολα , στην θητεια μου στο φορουμ ως ( ex ) καυγατζης ! λοιπον , 53 ειμαι , λιγααααακι μεγαλυτερος σου δλδ , αλλα ασπρη τριχα δεν εχω εντοπισει , εχουν ομως γκριζαρει ελαφρως οι κροταφοι μου . Συνεχισε να μην παρακολουθεις φανατικα το φορουμ , δεν χανεις και τιποτα . Ασπρη τριχα βρηκες , ε ? χμμμμμμμμμμ......
    οι κροταφοι σου, δεν αποτελουνται απο τριχες, μαγκ? τι ειναι? λεπια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

οι κροταφοι σου, δεν αποτελουνται απο τριχες, μαγκ? τι ειναι? λεπια?

Ναι , ρε , λεπια ειναι , γιατι εχεις προβλημα ? αλλωστε , ειναι γοητεια οι γκριζοι κροταφοι , ετσι μουπε καποια , με δουλευε λες ?

Senior Member
    Ναι , ρε , λεπια ειναι , γιατι εχεις προβλημα ? αλλωστε , ειναι γοητεια οι γκριζοι κροταφοι , ετσι μουπε καποια , με δουλευε λες ?
    η γοητεια, βρισκεται κατω απο τις τριχες. μην ψαχνεις να την βρεις ουτε στις ασπρες, ουτε στις μαυρες ;)

Senior Member
    η γοητεια, βρισκεται κατω απο τις τριχες. μην ψαχνεις να την βρεις ουτε στις ασπρες, ουτε στις μαυρες ;)

Εδω θα συμφωνησω απολυτως , ετσι ειναι . Αν και πρεπει να πω , οτι οσο και αν με κολακευε μια πολυ μικροτερη μου , θα την απεφευγα οχι λογω ζηλειας , η ζηλεια ειναι αγνωστη σεμενα , αλλα αν γινομουν 70 και η αλλη ηταν 45 , λεμε , πιθανον να με εγκατελειπε , δεν ειναι λοιπον και πολυ σωφρoν να επιλεξεις μια πολυ μικροτερη σου , αλλα αμα στην δωσει κατακεφαλα , αντε να βρεις λογικη .
    Last edited by Macgyver; 26-09-2014 at 12:38.

Senior Member
    Εδω θα συμφωνησω απολυτως , ετσι ειναι . Αν και πρεπει να πω , οτι οσο και αν με κολακευε μια πολυ μικροτερη μου , θα την απεφευγα οχι λογω ζηλειας , η ζηλεια ειναι αγνωστη σεμενα , αλλα αν γινομουν 70 και η αλλη ηταν 45 , λεμε , πιθανον να με εγκατελειπε , δεν ειναι λοιπον και πολυ σωφρoν να επιλεξεις μια πολυ μικροτερη σου , αλλα αμα στην δωσει κατακεφαλα , αντε να βρεις λογικη .
    και η συνομηλικη μπορει να σε εγκαταλειψει μαγκ για πολλες και διαφορες διαφωνιες και δυσαρεσκειες, που δεν εχουν καμια σχεση με ηλικιες. την τοοοοοσο πολυ μικροτερη, το πιο πιθανο ειναι να την εγκαταλειψεις πρωτος εσυ (πηγαινοντας εις τοπον χλοερον...)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    To συμπαν συνεχιζει να με δουλευει!! ΜΟυ την πεφτει ενα παληκαρι συμπαθεστατο, μονο που του ριχνω μισο κεφαλι, χωρις τακουνι!! με τακουνι τον περναω ενα κεφαλι!! Πωπω πολυ μαρεσει η single life!!! Ε ρε τι εχω να δω ακομαααααααα

Σκεφτομαι οτι πλεον σε εχω συνδεσει με Κάιρο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    To συμπαν συνεχιζει να με δουλευει!! ΜΟυ την πεφτει ενα παληκαρι συμπαθεστατο, μονο που του ριχνω μισο κεφαλι, χωρις τακουνι!! με τακουνι τον περναω ενα κεφαλι!! Πωπω πολυ μαρεσει η single life!!! Ε ρε τι εχω να δω ακομαααααααα
    Mικρος στο ματι μεγαλος στο κρεβατι λεει ο σοφος λαος λιλιουμ....!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Mικρος στο ματι μεγαλος στο κρεβατι λεει ο σοφος λαος λιλιουμ....!
    αυτο θα ηταν καλο, αλλα μεγαλος στο γινατι ηξερα εγω κερασι! και αυτο δεν παλευετεται με τπτ!

Senior Member
    και η συνομηλικη μπορει να σε εγκαταλειψει μαγκ για πολλες και διαφορες διαφωνιες και δυσαρεσκειες, που δεν εχουν καμια σχεση με ηλικιες. την τοοοοοσο πολυ μικροτερη, το πιο πιθανο ειναι να την εγκαταλειψεις πρωτος εσυ (πηγαινοντας εις τοπον χλοερον...)

Δλδ , οτι και να κανω , την εχω πατησει ! Αυτο μου θυμιζει το ' παραδοξο της Γερμανικης ενεδρας ' , ειναι καλο ,
    Ειναι μια ομαδα Αμερικανων στον Β παγκοσμιο πολεμο , και θελει να περασει μεσα απο τις γραμμες των Γερμανων , υπαρχουν 2 δρομοι , ο ενας μεσω δασους , κ ο αλλος μεσω ξεφωτου . Οι Αμερ. το λογικο ειναι να επιλεξουν τον δρομο μεσω δασους , για λογους καλυψης . Αλλα , σκεφτονται , οτι οι Γερμανοι θα μαντεψουν την κινηση αυτη των Αμερ. , και θα την στησουν στο δασος , οποτε λενε , ας παμε μεσω ξεφωτου , αλλα σκεφτονται οτι οι Γερμανοι , θα σκεφτουν οπως οι Αμερικανοι , και θα περιμενουν στο ξεφωτο . Οποτε , ξανασκεφτονται οι Αμερ. , και λενε , αφου οι Γερμ. θα σκεφτουν οτι σκεφτηκαμε το σκεπτικο τους , ας παμε μεσω δασους , αλλα και παλι , οι Γερμ. θα σκεφτουν οτι σκεφτηκαν οι Αμερ. κ.ο.κ. Δλδ , απ οπου και να πανε οι Αμερικανοι , την εχουν βαψει !!!

Senior Member
    Δλδ , οτι και να κανω , την εχω πατησει ! Αυτο μου θυμιζει το ' παραδοξο της Γερμανικης ενεδρας ' ....
    xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxa!!
    επιτελους το καταλαβες!
    ναι, οτι και να κανεις την εχεις πατησει ΑΝ προσπαθεις να κρεμαστεις απο μια αποφαση περι ηλικιας της αλλης .
    οτι θα ειναι οκ η σχεση σου αν ειναι μικρη η αν ειναι μεγαλη.
    η ηλικια δεν προσφερει κανενα εχεγγυο για μια φλογερη και ευτυχισμενη σχεση, παρα μονο η αμοιβαια ελξη, η ερωτοσυμβατοτητα η και η αμοιβαια επιθυμια για σχεση.
    οπου τα βρεις αυτα, ΟΡΜΑ!!!

Banned
    ψοφοκρυο!!Καλημερα κοσμεεεεεεεεεε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    ααααααααα πολυ ιδιοτροπη εισαι!!!δοκιμασετον ρε παιδι μου και αμα δεεεεεεν,αντιο!!αλλα σε βλεπω γουσταρεις να γειωνεις γκομενακια εεε? :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    ψοφοκρυο!!Καλημερα κοσμεεεεεεεεεε!
    Καλημέρα! :) Μια απ΄τα ίδια με το κρύο...πίνω ζεστό καφεδάκι, είναι ότι πρέπει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα! :) Μια απ΄τα ίδια με το κρύο...πίνω ζεστό καφεδάκι, είναι ότι πρέπει...
    Και εγω Κυκνε!!Μαζι με ενα τσιγαρακι ομως!!Ε ρε απο το καλοκαιρι στον χειμωνα παμε και απο τον χειμωνα στο καλοκαιρι!