Τι σκέφτεστε; - Page 1442
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1442 of 1532 FirstFirst ... 4429421342139214321440144114421443144414521492 ... LastLast
Results 21,616 to 21,630 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Και εγω Κυκνε!!Μαζι με ενα τσιγαρακι ομως!!Ε ρε απο το καλοκαιρι στον χειμωνα παμε και απο τον χειμωνα στο καλοκαιρι!
    Άστα να πάνε...φθινόπωρο δεν κατάλαβα φέτος...πρέπει να βάλω και κάλτσες, κρυώνουν τα πατουσάκια μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ε α να χαθειτε ,χαμενα με τους χειμωνες!!
    εμεις ακομα εχουμε στο αυτοκινητο ομπρελα (θαλασσης) και περιμενω το επομενο 30ρι να παμε για μπανιοοοοοο :(
    (ο δικος μου γελαει βεβαια, αλλα δεν παραιτουμαι..)

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ε α να χαθειτε ,χαμενα με τους χειμωνες!!
    εμεις ακομα εχουμε στο αυτοκινητο ομπρελα (θαλασσης) και περιμενω το επομενο 30ρι να παμε για μπανιοοοοοο :(
    (ο δικος μου γελαει βεβαια, αλλα δεν παραιτουμαι..)
    Τωρα και του χρονου να'μαστε καλα κοπελια!!Βγαλε τα χειμωνιατικα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Τωρα και του χρονου να'μαστε καλα κοπελια!!Βγαλε τα χειμωνιατικα!
    οοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
    τετοια μαχαιρια στην καρδια, δεν την περιμενα απο σενα μνημονι !!!!!!

Banned
    σκεφτομαι το εξης σκηνικο: εισαι στο δρομο και βλεπεις 2 ζητιανους, ο ενας μισοπεθαμενος απο το κρυο, ο αλλος σου ζητα τσιγαρο να ζεσταθει και ξεκινατε κουβεντα. σε καποια φαση τον ρωτας "γιατι δε πατε να κλεψετε να σας συλλαβουν να μπειτε φυλακη, τουλαχιστον να μη κρυωνετε και να εχετε ενα πιατο φαγητο να τρωτε". και η απαντηση "εμεις δε κανουμε τετοια, θελουμε την ελευθερια μας". ποια ελευθερια ομως που ουτε σε λεωφορειο δε μπορουν να μπουν χωρις να πληρωσουν εισητηριο ? εντιμοτητα ή ηλιθιοτητα ?

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    ααααααααα πολυ ιδιοτροπη εισαι!!!δοκιμασετον ρε παιδι μου και αμα δεεεεεεν,αντιο!!αλλα σε βλεπω γουσταρεις να γειωνεις γκομενακια εεε? :p
    μπα! απο που το συμπερανες αυτο?? εγω γειωθηκα μεχρι στιγμης, ο πρωην μου με χωρισε, και με αυτον που μου ηρθε ταμπλας γειωθηκα γιατι μου βγηκε δεσμευμενος, και ενας αλλος που και καλα εδειξε ενδιαφερον τρελο μετα εξαφανιστηκε!!!!!! κοιτα να δεις, του ριχνω ενα κεφαλι με τακουνι οκ, μου φανηκε καπως στην αρχη, αλλα μαρεσει οπως με φλερταρει, μαρεσει και σαν παιδι, και αν και με κοντοτερο δε θυμαμαι να εχω ξαναμπλεξει, ειμαι ανοιχτη σε ολα τα ενδεχομενα! Παντα ετσι ημουνα, περισσοτερο σε κακο μου βγηκε παρα σε καλο βεβαια.. Απλα με την εμπειρια πλεον απεκτησα φιλτρα. Αποκλειονται οι μαλακες πλεον. Κατηγορηματικα!

Senior Member
    Ρε παρτε τον πουλο οσοι δεν γουσταρετε τα γκρικλις εχετε και παραπονο βλαμενοι!!!!

Senior Member
    Λιλιουμ δοκιμασε τον κοντο δεν χανεις.αποκλειωντας τους μαλακες αποκλιεις μεγαλο αντρικο πλυθισμο,αμα βγαλεις και τους κοντους,καηκες :p που θα παει αυτη η κατασταση χαχαχαχα καλα σε ειπα ιδιοτροπη :p

Senior Member
    Θεμα α: O τυπακος έχει ελλιπεις κοινωνικες δεξιοτητες. για να μην πω ελλιπεις στοιχειωδεις κοινωνικες δεξιοτητες. Γιατι παραξενευομαι βεβαια, ολο αυτους τραβαω. Οχι ευχαριστω δε μπορω αλλα νιανιαρα ετων 28 και ανω να τους μαθαινω το Α και το Β στο πως μιλαει και φερεται ενας ενηλικος ανθρωπος. Μια ευκαιρια εχει πια ο καθενας με μενα, την εχασε και αυτος. Και δεν το παιζω καποια, αλλα αρκετους ακοινωνητους και μαμουχαλους εχω κανει ανθρωπους, φτανει. Το προσφερα το εργο μου στην ανρθωποτητα. Τωρα θελω να περναω καλα, οχι να κανω τη δασκαλα. Και οκ μπορει να ηταν μιαμιση η ευκαιρια που του εδωσα, ειχα δει οτι ειχε θεμα, αλλα ειπα δωσε τοπο μπορει να ειναι η αμηχανια. Η αμηχανια ομως τωρα εγινε γαιδουρια. Οποτε παμε στον επομενο! Neeeeeeeext!!!!!

Θεμα β: Πρωτη φορα στη ζωη μου αισθανθηκα τοσο αγγουρι!! Παντα αισθανομουν αχαρο αγγουρι λογω υψους και σωματοδομης, ανοιχτες πλατες κοκ, αλλα σημερα στο μαθημα τανγκο παραεγινε το κακο!! Πιο αχαρο αγγουρι δεν ειχα αισθανθει ποτε!! χαχαχα!! μηπως δε μου ταιριαζει καθολου σκεφτομαι το τανγκο και να το παρατησω να συνεχισω με τα κουνιστα σαλσα κτλ,, οψομεθα!! θα του δωσω λιιιγο χρονο και σε αυτο, και αν δεν, παμε στα αλλα!! :)

ΥΓ. Οι αντρες ειναι κατεστραμμενοι στην εποχη μας. Οι μανες φταινε, οι κοπελες, το ιντερνετ, οι τσοντες, τα παιχνιδια, ολα μαζι, δεν ξερω.

Senior Member
    Ελα ενταξει ο τυπος ειναι χαμενη υποθεση,δεν τα λεγες και πιο πριν..?ναι οκ δεν ειναι θεμα το υψος αλλα αμα σε βαζουν σε τετοια διαδικασια οι κοντοι μην μπλεκεις :p .δεν ξερω τι φταιει και νιωθουν ολοι ανικανοι,τις προαλες πετυχα τον γιο απο μια φυλη της μανας μου (τερμα φλωρος και παιδακι της μαμας) και ετσι οπως περπατουσαμε λεω σε μια περαστικη "εχεις ματαρες",στην επομενη "εισαι κοριτσαρα" και γενικα ελεγα τετοιες βλακειες και με κοιταζε λες και εκανα μαγικα...ρε ντρεποντε 18 χρονων μαντραχαλοι να μιλησουν σε μια αγνωστη, μας εχετε βγαλει ανικανους

Senior Member
    δεν ξερω ποιος σας εκανε ανικανους πραγματικα. υποψιαζομαι με τις μαναδες σας αρχιζουν ολα και μετα παιρνει μπαλα. ειχα βγει αποψε, με μια παρεα απο τρεις μπακουρηδες (κατεστραμμενοι και αυτοι, ο ενας σωζοταν μονο) και μια φιλεναδα μου, και υπεφερα πραγματικα με τις μαλακοσυζητησεις που ειχαν ανοιξει για τις σχεσεις τους αντρες και τι γυναικες, και ειχα κατσει καπως παραπερα χωρις να τους ακουω για να σωσω την ψυχικη μου ηρεμια, στο τελος βεβαια δεν αντεξα και ενω με ειχαν φερει αυτοι χαιρετησα σηκωθηκα και πηρα ταξι να φυγω. Θα μπορουσα να κατσω μια ωρα ακομα για να με πανε σπιτι, ενα χρονο πριν αυτο θα εκανα, αλλα πια πραγματικα η ανοχη μου στη μαλακια ειναι μικρη. Να και κατι καλο που πηρα απο τον πρωην. τεσπα εκει που στεκομουν και ακουγα τη μουσικη και ψιλοκουνιομουν στο ρυθμο χωρις να ακουω την παρεα, τοσοι αντρες βλεπανε οτι ουσαιστικα ειμαι μονη μου, κανεις δεν ηρθε να πει μια κουβεντα! ξερεις πως θα μου αρεσε ενας αγνωστος ψιλοφευγα (γιατι νορμαλ δεν τραβαω με τπτ το εχω αποδεχτει πια) ανθρωπος, να ερχοταν να μου μιλησει να πουμε δυο χαζομαρες να με σωσει και απο την ανια μου να γνωριστουμε κιολας?? τπτ κανεις! στη δεκαετια του 50 ακομα δε θα ειχα κατσει παραπανω απο 10 λεπτα ετσι, ολο και καποιος θα ειχε ερθει. Και ειμαι πολυ κουλ ατομο ρε, εδω ολοι οι αντικοινωνικοι σε μενα ερχονται.. και απο εμφανιση καλα ειμαι απο οτι ξερω.. αχ αρσενικα..
    Last edited by λιλιουμ; 28-09-2014 at 10:51.

Banned
    Μη μου καπνιζεις τοσο..Σ'αγαπω!!

Senior Member
    καλε, το χω κομμενο, πολλα χρονια!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    δεν ξερω ποιος σας εκανε ανικανους πραγματικα. υποψιαζομαι με τις μαναδες σας αρχιζουν ολα και μετα παιρνει μπαλα. ειχα βγει αποψε, με μια παρεα απο τρεις μπακουρηδες (κατεστραμμενοι και αυτοι, ο ενας σωζοταν μονο) και μια φιλεναδα μου, και υπεφερα πραγματικα με τις μαλακοσυζητησεις που ειχαν ανοιξει για τις σχεσεις τους αντρες και τι γυναικες, και ειχα κατσει καπως παραπερα χωρις να τους ακουω για να σωσω την ψυχικη μου ηρεμια, στο τελος βεβαια δεν αντεξα και ενω με ειχαν φερει αυτοι χαιρετησα σηκωθηκα και πηρα ταξι να φυγω. Θα μπορουσα να κατσω μια ωρα ακομα για να με πανε σπιτι, ενα χρονο πριν αυτο θα εκανα, αλλα πια πραγματικα η ανοχη μου στη μαλακια ειναι μικρη. Να και κατι καλο που πηρα απο τον πρωην. τεσπα εκει που στεκομουν και ακουγα τη μουσικη και ψιλοκουνιομουν στο ρυθμο χωρις να ακουω την παρεα, τοσοι αντρες βλεπανε οτι ουσαιστικα ειμαι μονη μου, κανεις δεν ηρθε να πει μια κουβεντα! ξερεις πως θα μου αρεσε ενας αγνωστος ψιλοφευγα (γιατι νορμαλ δεν τραβαω με τπτ το εχω αποδεχτει πια) ανθρωπος, να ερχοταν να μου μιλησει να πουμε δυο χαζομαρες να με σωσει και απο την ανια μου να γνωριστουμε κιολας?? τπτ κανεις! στη δεκαετια του 50 ακομα δε θα ειχα κατσει παραπανω απο 10 λεπτα ετσι, ολο και καποιος θα ειχε ερθει. Και ειμαι πολυ κουλ ατομο ρε, εδω ολοι οι αντικοινωνικοι σε μενα ερχονται.. και απο εμφανιση καλα ειμαι απο οτι ξερω.. αχ αρσενικα..
    λιλι
    αν ενδιαφερεσαι για γνωριμιες με αγνωστους σε μπαρ, να βγεις με φιλη, οχι με παρεα με ανδρες.
    δεν θα σε πλησιασουν εφοσον συνοδευεσαι, αν δεν ειναι ξεφτιλες.
    κι επειδη εκανες καπως στην ακρη, τι? δεν ειναι χαζοι. φαινεται με ποια παρεα εισαι.
    μηπως γι αυτο γνωριζεις μονο μαλακες?

Senior Member
    λες αυτο να εφταιγε? ουτε που τους μιλαγα ρε εγω με την φιλεναδα μου καθομουν διπλα.. anyway.. απλα ειχα απελπιστει χτες με τη μαλακοσυζητηση.. και ηθελα να φυγωωωω, οπως και εφυγα