Τι σκέφτεστε; - Page 1453
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1453 of 1532 FirstFirst ... 4539531353140314431451145214531454145514631503 ... LastLast
Results 21,781 to 21,795 of 22967
    Banned
    εβλεπα στο κεντρο της κρακοβιας ενα περιεργο κτιριο με κοκκινα παραθυρα σα μπορντελο μου εμιαζε εκτος αν ηταν κατι σχετικο.η παραπλισιο
    λοιπον μου εκανε μεγαλη εντυπωση οτι οι πολωνοι ηταν πολοι φιλικοι κ ησυχοι μπηκαμε σε μια εκλησια κ ειχαν στην εισοδο μια κοπελια με πολυ ομορφα ματια που μας χαμογελουσε συνεχεια.

Banned
    Εγω παλι σκεφτομαι το κακο που εγινε στην Εγνατια..Πολλοι νεκροι και πολλες ευθυνες που δεν θα αποδοθουν ποτε ως συνηθως!Κατα τα αλλα πληρωνε μαλακα Ελληνα διοδια!

Banned
    μας βρηκε η τρικοιμια μεσα στην εγνατια μηπως ηταν προφιτικο? https://www.youtube.com/watch?v=FPvX...4&noredirect=1

Banned
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ κρυαδες με νεκρους...

Banned
    με κεφαλι σουροτηρι κ αμαξι τρεχαντιρι λεει.. μου φαινετε καπιο χαρισμα εχει αυτος...

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ κρυαδες με νεκρους...
    κ ομως δεν κανω πλακα μπορει να εχω δικιο καπιοι ανθρωποι εχουν αυτη την ικανοτητα..

Banned
    εγω θυμαμαι καποτε που ειχα κανει ενα σκιτσο το θειο μου να κυνηγαει μια κατσαριδα κ να κουτουλαει σε ενα ραφι κ μετα απο ενα χρονο αυτο εγινε κ με πηρε τηλ κ μου ελεγε το σκιτσο σου ηταν προφιτικο..
    η ζωη γραφει τα καλυτερα σεναρια... υπαρχει εκτη αισθηση....

Senior Member
    Την διαπιστωση που εκανες δεν την πολυκαταλαβα..Η νοσηλευτικη ηταν ειναι και θα ειναι μια μεγαλη αγαπη μου και ισα ισα οσο εργαστηκα δεν ειχα θεματα αρρωστοφοβιας και αγχους,τα νικαει η ευθυνη και οι συνθηκες του επαγγελματος.
    Παμε παρακατω!
    Ξερω εγω ρε κορίτσι.........
    Εγώ αν εβλεπα κάθε μέρα τι αρρωστιες έχει ο κόσμος

2 πράγματα θα μου συνεβαιναν ή θα γινόμουν πιο σκληρή γενικώς ή κάθε φορά που με πόναγε το κεφάλι μου θα νόμιζα ότι έρχεται το τέλος του κόσμου!

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Ξερω εγω ρε κορίτσι.........
    Εγώ αν εβλεπα κάθε μέρα τι αρρωστιες έχει ο κόσμος

2 πράγματα θα μου συνεβαιναν ή θα γινόμουν πιο σκληρή γενικώς ή κάθε φορά που με πόναγε το κεφάλι μου θα νόμιζα ότι έρχεται το τέλος του κόσμου!
    Ολα τα σταδια τα περνας!Απλα οταν εχεις 30 ασθενεις και εισαι μονη δεν προλαβαινεις να σκεφτεις..Τελος παντων το θεμα μας ηταν το τσιγαρο με το οποιο εχω απιστευτες ενοχες!Πως το κοψατε ρε παιδιααααα!Ξερω μια αποφαση ειναι αλλα.......

Senior Member
    Ολα τα σταδια τα περνας!Απλα οταν εχεις 30 ασθενεις και εισαι μονη δεν προλαβαινεις να σκεφτεις..Τελος παντων το θεμα μας ηταν το τσιγαρο με το οποιο εχω απιστευτες ενοχες!Πως το κοψατε ρε παιδιααααα!Ξερω μια αποφαση ειναι αλλα.......
    σε εμένα δεν ήταν θέμα απόφασης,προέκυψε σταδιακά.Δεν μου αρεσε ποτέ να καπνίζω ιδιαίτερα....οπότε αυτό ήρθε από μόνο του.
    Σε συνδυασμό κιόλας ότι σταμάτησα εντελώς να πίνω επειδή στα 18 εγινα διαβητική-οπότε δεν με τράβαγε όλο το σκηνικό να καπνίζω.....

Banned
    Αντε το ποτο να το παραβλεψεις..Λες θα πιω μια μπυρα, δυο χωρις τσιγαρο..Τον καφε πως τον πινεις??Δεν υπαρχει καφες ατσιγαρος..

Senior Member
    Εχω καφε , εχω τσιγαρα , εχω το πισι μου την ησυχια μου αυτη την στιγμη , ειμαι ξεκουραστος , I own the planet ... ειμαι αρχοντας:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Αντε το ποτο να το παραβλεψεις..Λες θα πιω μια μπυρα, δυο χωρις τσιγαρο..Τον καφε πως τον πινεις??Δεν υπαρχει καφες ατσιγαρος..
    Εντάξει Μνιμόνιο μερικές φορές οι κακές συγκυρίες φέρνουν και τα καλά τους κ τί θέλω να πω.........
    Οταν επαθα ζάχαρο στα 18 ήταν κάτι πολύ άσχημο για μένα γιατί έπρεπε να αλλάξει δραματικά η καθημερινότητά μου.

Απλά παρότι υπέφερα μέσα από όλο αυτό άρχισαι σιγά σιγά να προσαρμόζομαι στις ανάγκες της υγείας μου και επειδή ο διαβήτης χρειάζεται γενικά μια υγιεινή ζωή,μπήκα σιγα σιγα στο τρυπάκι της σωστής ζωής,καθιέρωσα 3 φορές περπάτημα την εβδομάδα,έκοψα εντελώς το αλκόολ,διέκοψα το κάπνισμα,κανα τσιγάρο είπα κάνω το πρωί με τον καφέ και αυτό είναι.....

Αναγκάστηκα να δω διαφορετικά την ζωή μου...βέβαια ο διαβήτης μου στέρησε κάποια πράγματα-αλλά μέσα από μία κακή κατάσταση μπορεί κάποιος να πάρει μαθήματα ζωής!
    Ουδεν κακό αμιγές καλού...

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εχω καφε , εχω τσιγαρα , εχω το πισι μου την ησυχια μου αυτη την στιγμη , ειμαι ξεκουραστος , I own the planet ... ειμαι αρχοντας:)
    Μάγκα σε κόβω-κιπ,από πότε διαγνώστηκες με την ασθένεια που έχεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Μάγκα σε κόβω-κιπ,από πότε διαγνώστηκες με την ασθένεια που έχεις;
    Πανε αρκετα χρονια , αλλα ας μην μιλαμε για ασθενειες , βασικα ισως και να εκαναν λαθος στην διαγνωση .... δεν ειμαι σιγουρος, αλλα πλεον δυσκολα ξεκοβεις απο την φαρμακευτικη αγωγη... παιρνω μια μινιμουμ δοση απο ενα φαρμακο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]