Τι σκέφτεστε; - Page 1467
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1467 of 1532 FirstFirst ... 4679671367141714571465146614671468146914771517 ... LastLast
Results 21,991 to 22,005 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βρε ρεμεντυ , γιατι ασχολεισαι με τα πολυπροφιλα και αυτους που μπαινουν στο φορουμ κατα συρροην ? ο καθεις ζει την ζωη του κατα το δοκουν . Εγω μπαινω ( τωρα πιο σπανια ) λογω αφθονου ελευθερου χρονου ( κτθλψη ) . Που ειναι το κακο ? ενταξει , τα πολυπροφιλα το καταλαβαινω , ειναι αρρωστημενο . Οταν μου περασει η κτθλψη , δεν θα με ξαναδειτε !!!
    Ζητω και συγγνωμη απο την betel , την ειχα αποκαλεσει κακοπροαιρετη , δεν ειναι . Συγγνωμη betel .
    αμαν βρε μαγκ,..
    γιατι μονιμως εισαι με την εντυπωση οτι μιλαμε ολοι για σενα και μας απολογεισαι?

ποιος μιλησε για οποιον εχει χρονο η διαθεση για να συμμετεχει στο φορουμ οποτε θελει, ειτε μονιμα ειτε περιστασιακα?
    η συζητηση ηταν γι αυτους που αισθανονται την υποχρεωση να δηλωνουν σε 8 απ τα 7 μηνυματα τους ποσο απασχολημενοι ειναι και δεν συμμετεχουν (χωρις κανεις να τους εχει ρωτησει και χωρις σε κανεναν να εχουν λειψει), η σε αυτους που αποχωρουν με τυμπανοκρουσιες γιατι δεν τους αρεσει να ασχολουνται. και οι δυο ειναι stand by πανω απο τα προσωπικα τους μηνυματα η τα θεματα που τους αφορουν 24/7 , ως δια μαγειας.. :) (οχι ολοι, γι αυτους που αποδεδειγμενα το κανουν, λεμε)

για τα πολυπροφιλα, στο εχω ξαναπει. προσωπικα, εχω μεγαλη ανοχη οταν προκειται για αδυναμια/ασθενεια, αλλα μηδενικη ανοχη οταν προκειται για κακοηθη που αλλαζει μουτσουνες για να ψαρεψει τα επομενα θυματα... ετσι κι αλλιως απαγορευεται απο τους ορους χρησης, ,οποτε κακως το συζηταμε καν, αν καλως η κακως ενοχλουνται καποιοι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Για του Κωνσταντινίδη φαντάζομαι μιλάς! Μιλφέιγ μόνο από κει και τρίγωνα μόνο από τον Ελενίδη.
    Πάω να φάω!
    εδω που μενουμε, δεν εχει κωνσταντινιδη, καρντια μου... εχει κατι αλλα συμπαθητικα.
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ,οτι οποτε παμε βολτα σαλονικα παιρνουμε την μινι τουρτιτσα απο εκει.. ;)

Banned
    Τρίγωνα απο τερκενλη ρε!!! Τι κόλαση είναι αύτη!! Ρε σε λέω στα γλυκά δεν παιζεστε!!

Senior Member
    Τερκενλη μονο ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Τρίγωνα απο τερκενλη ρε!!! Τι κόλαση είναι αύτη!! Ρε σε λέω στα γλυκά δεν παιζεστε!!
    ελενιδης ,πουλακι (εγγυηση) ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

ποιος μιλησε για οποιον εχει χρονο η διαθεση για να συμμετεχει στο φορουμ οποτε θελει, ειτε μονιμα ειτε περιστασιακα?
    η συζητηση ηταν γι αυτους που αισθανονται την υποχρεωση να δηλωνουν σε 8 απ τα 7 μηνυματα τους ποσο απασχολημενοι ειναι και δεν συμμετεχουν (χωρις κανεις να τους εχει ρωτησει και χωρις σε κανεναν να εχουν λειψει), η σε αυτους που αποχωρουν με τυμπανοκρουσιες γιατι δεν τους αρεσει να ασχολουνται. και οι δυο ειναι stand by πανω απο τα προσωπικα τους μηνυματα η τα θεματα που τους αφορουν 24/7 , ως δια μαγειας.. :) (οχι ολοι, γι αυτους που αποδεδειγμενα το κανουν, λεμε)

για τα πολυπροφιλα, στο εχω ξαναπει. προσωπικα, εχω μεγαλη ανοχη οταν προκειται για αδυναμια/ασθενεια, αλλα μηδενικη ανοχη οταν προκειται για κακοηθη που αλλαζει μουτσουνες για να ψαρεψει τα επομενα θυματα... ετσι κι αλλιως απαγορευεται απο τους ορους χρησης, ,οποτε κακως το συζηταμε καν, αν καλως η κακως ενοχλουνται καποιοι...

Ενταξει , ρεμ , καταλάβα τωρα σε ποιου ειδους μελη αναφερεσαι . Για τα πολυπροφιλα μου τοχεις ξαναπει οντως , και συνεχιζει να μου κανει εντυπωση .

Banned
    Παντως ειναι χαζο να κρυβεται καποιος απο ενα φορουμ , ειδικα οταν με το παλιο προφιλ εχει μιλησει για τον εαυτο του καπου θα την "πατησει" με το δευτερο προφιλ..Προσωπικα δεν με ενοχλει απλα το θεωρω χαζο και ουσιαστικα κοροιδευει τον εαυτο του μπαινοντας εδω με 2-3 προφιλ.
    Επισης δεν υπαρχει λογος να ντρεπεται καποιος ή για παλαιοτερες διενεξεις εδω μεσα ή γενικως αν ειχε ξεφυγει..Οι περισσοτεροι εχουμε βγαλει εδω λαθος συμπεριφορα..Λιγο τα προβληματα , λιγο η διαφορετικοτητα μας , λιγο που παμε να το παιξουμε ανωτεροι ..δεν θελει και πολυ για να ξεφυγεις :P
    Ανθρωπινες ιντερνετικες καταστασεις.. Ετσι ειναι και στην ζωη εξω..Εδω δεν ξερω γιατι τα μεγαλοποιουμε τοοοσο πολυ!

Senior Member
    Εγω και αν τσακωνωμουνα , πρασινιζαμε σελιδες ολοκληρες , ε μνιμονιο !! εκανα το σφαλμα να τα παιρνω ολα τοις μετρητοις , δεν ειχα ξαναμπει σε φορουμ , και δεν εφταιγε ο χωρος , εγω εφταιγα , ημουν πολυ εριστικος . Τωρα πανε αυτα , λεω , ελα μωρε και τι εγινε , ολοι εχουμε προβληματα . Στην πραματικη μου ζωη , δεν τσακωνωμαι καθολου , και μαλιστα απεχω απο οποιαδηποτε διενεξη , παση θυσια . Ειμαι η ηρεμια προσωποποιημενη , αληθεια .
    Αυτο με τα προφιλ , το βρισκω πολυ αρρωστο , και χαζο .

Senior Member
    Εγω και αν τσακωνωμουνα , πρασινιζαμε σελιδες ολοκληρες , ε μνιμονιο !! εκανα το σφαλμα να τα παιρνω ολα τοις μετρητοις , δεν ειχα ξαναμπει σε φορουμ , και δεν εφταιγε ο χωρος , εγω εφταιγα , ημουν πολυ εριστικος . Τωρα πανε αυτα , λεω , ελα μωρε και τι εγινε , ολοι εχουμε προβληματα . Στην πραματικη μου ζωη , δεν τσακωνωμαι καθολου , και μαλιστα απεχω απο οποιαδηποτε διενεξη , παση θυσια . Ειμαι η ηρεμια προσωποποιημενη , αληθεια .
    Αυτο με τα προφιλ , το βρισκω πολυ αρρωστο , και χαζο .
    η ηρεμια προσωποποιημενη, ε?
    ομολογω, αν δεν το ελεγες δεν θα το φανταζομουν ..

Banned
    χαχαχαχα εγω δεν ειμαι η ηρεμια προσωποποιημενη!Ειμαι ανθρωπος!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    αμαν βρε μαγκ,..
    γιατι μονιμως εισαι με την εντυπωση οτι μιλαμε ολοι για σενα και μας απολογεισαι?

εγω που ειμαι εδω μεσα χρονια και αρκετα συχνα φαινεται και απο τον αριθμο των μηνυματων, ουτε ξερω ποιοι τα λενε και τα κανουν αυτα που λες. Γιατι καταναλωνεις τοση φαια ουσια να ασχολεισαι με αυτους δεν ξερω :P

Senior Member
    η ηρεμια προσωποποιημενη, ε?
    ομολογω, αν δεν το ελεγες δεν θα το φανταζομουν ..

Nαι , ρεμ , πολυ ηρεμος , ουτε αγχωνωμαι ευκολα , δεν υψωνω τονο φωνης ευκολα , πολυ φιλικος και επικοινωνιακος . Πρεπει να συντρεχει λογος σοβαρος για να ξεφυγω , αν ξεφυγω ομως , πραμα σπανιο , τρεχουν ολοι να κρυφτουν !!! το ιδιο απαιτω και απο τους κοντινους μου ανθρωπους . Δεν ειναι τυχαιο , οτι με τις 2 τελευταιες πρωην μου , εχω ακομα σχεσεις , πολυ καλες , φιλικες .

Senior Member
    Είναι που δεν έφαγες του Ελενίδη! Ο πρώτος που ξεκίνησε και ο καλύτερος μέχρι σήμερα. Ειδικά του μικρούτσικα που λάνσαρε τα τελευταία χρόνια δεν παίζονται.
    Από τον Τερκενλή τσουρέκια.
    Και στο φαγητό δεν παιζόμαστε! Πολλοί οι πειρασμοί...

Senior Member
    χαχαχαχα εγω δεν ειμαι η ηρεμια προσωποποιημενη!Ειμαι ανθρωπος!

Δεν εισαι ηρεμη , μνιμονιο ? εχεις μια δουλεια που υποψιαζομαι οτι εχει καποιες απαιτησεις , αλλα δεν μου κανεις για αγχωτικη . Η πολυχρονη ενασχοληση μου με τα βαρη , μεχει κανει πιο ηρεμο ακομα . Οι καφεδες που πινεις δεν σε τσιτωνουν ? δεν πινω καφεδες γι αυτο τον λογο .

Banned
    Δεν εισαι ηρεμη , μνιμονιο ? εχεις μια δουλεια που υποψιαζομαι οτι εχει καποιες απαιτησεις , αλλα δεν μου κανεις για αγχωτικη . Η πολυχρονη ενασχοληση μου με τα βαρη , μεχει κανει πιο ηρεμο ακομα . Οι καφεδες που πινεις δεν σε τσιτωνουν ? δεν πινω καφεδες γι αυτο τον λογο .
    Τωρα κανω καριερα στον ΟΑΕΔ..ηδη συζητιεται να παρω και προαγωγη! (η δουλεια που ειχα δεν αφορα κανεναν και ας εχει αναφερθει)

Οχι δεν ειμαι παντα ηρεμη , παω αναλογα με τις συνθηκες οπως ολοι οι ανθρωποι νομιζω..Τι ψυχη εχει ενας καφες??Γιατι παραπανω απο εναν δεν πινω.