Τι σκέφτεστε; - Page 1468
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1468 of 1532 FirstFirst ... 4689681368141814581466146714681469147014781518 ... LastLast
Results 22,006 to 22,020 of 22967
    Senior Member
    Φιλτατο μελος με ενημερωσε πως στο φορουμ υπαρχει και αλλο μελος με το ονομα betelgeuse , με ελαφρως αλλαγμενη ορθογραφια (Betelguese ) .
    Δεν ειμαι εγω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Φιλτατο μελος με ενημερωσε πως στο φορουμ υπαρχει και αλλο μελος με το ονομα betelgeuse , με ελαφρως αλλαγμενη ορθογραφια (Betelguese ) .
    Δεν ειμαι εγω.
    Αρχίσαμε και τέτοια τώρα! Αν και έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Πολλή αρρώστια μιλάμε! Έχει γράψει και μήνυμα ή μόνο στα κρυφά επικοινωνεί;

Δεν ειμαι εγω.
    λολ
    Ελπίζω να μη μιλούσα μαζί του πριν λίγες μέρες.
    Πλάκα κάνω φυσικά, στείλε μειλ στο Νίκο να το κάνουν μπαν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Τωρα κανω καριερα στον ΟΑΕΔ..ηδη συζητιεται να παρω και προαγωγη! (η δουλεια που ειχα δεν αφορα κανεναν και ας εχει αναφερθει)

Οχι δεν ειμαι παντα ηρεμη , παω αναλογα με τις συνθηκες οπως ολοι οι ανθρωποι νομιζω..Τι ψυχη εχει ενας καφες??Γιατι παραπανω απο εναν δεν πινω.

Δεν ανεφερα την δουλεια σου , μνιμονιο , τωρα γκουγκλαρα τον ΟΑΕΔ , δεν ηξερα τι ειναι , εχει πολλους κλαδους , παντως καταλαβαινω οτι η προαγωγη ειναι κατι καλο . Συγχαρητηρια . Φυσικα ενας ανθρωπος δεν ειναι συνεχεια σε κατασταση νιρβανα , αλλο ομως αγχωτικος . Νομιζα οτι πινεις πολλους καφεδες ,γιατι ολο καφεδες αναφερεις και γλυκα !
    Το να λεμε τι δουλεια κανουμε ειναι απο αυτα που δεν πρεπει να λες στο φορουμ ? ερωτηση ασχετου .

Banned
    θυμαμαι παλια στη σχολη ειχαμε μια καθηγητρια που ηταν απιστευτο ποσο κακια ηταν κ απο οοολη τη ταξη που ειμασταν τοσα ατομα μονο εμενα εβλεπε κ επαθε αμοκ φρικης κ καθε φορα που ετυχε να τη συναντησω στο δρομο μου γυριζε τη πλατη αυτοματα τωρα

πχ προχτες συναντησα μια αλλη αγνωστη που στα ματια της ηταν ζωγραφισμενη η κακια κ με το που με ειδε εφριξε κ μου γυρισε τη πλατη.

καθε φορα το ιδιο ακριβως συμβαινει καθε φορα που θα συναντησω εναν που ειναι πολυ κακος με βλεπει κ τον πιανει αμοκ.

Senior Member
    Δεν εχει γραψει κανενα μηνυμα , αλλα φοβηθηκα μηπως ειχε επικοινωνια με π.μ και ειπα να το πω δημοσια.
    Last edited by betelgeuse; 15-10-2014 at 01:08.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν ανεφερα την δουλεια σου , μνιμονιο , τωρα γκουγκλαρα τον ΟΑΕΔ , δεν ηξερα τι ειναι , εχει πολλους κλαδους , παντως καταλαβαινω οτι η προαγωγη ειναι κατι καλο . Συγχαρητηρια . Φυσικα ενας ανθρωπος δεν ειναι συνεχεια σε κατασταση νιρβανα , αλλο ομως αγχωτικος . Νομιζα οτι πινεις πολλους καφεδες ,γιατι ολο καφεδες αναφερεις και γλυκα !
    Το να λεμε τι δουλεια κανουμε ειναι απο αυτα που δεν πρεπει να λες στο φορουμ ? ερωτηση ασχετου .
    χαχαχαχαχαχαχα Μαγκαιβερ!! Ο ΟΑΕΔ φυσικα και εχει πολλους κλαδους ΑΝΕΡΓΩΝ

Senior Member
    Δεν εχει γραψει κανενα μηνυμα , αλλα φοβηθηκα μηπως ειχε επικοινωνια με π.μ και ειπα να το πω δημοσια.
    καλα εκανες και το ειπες δημοσια μπορει καποιος να ειχε συνομιλιες μαζι του.
    το νικ δημιουργηθηκε το 2013 απ οτι μολις ειδα, επομενως δεν ειναι ενα νικ ξεχασμενο απο τα αρχαια χρονια, δημιουργηθηκε πολυ μετα απο το δικο σου και πιθανοτατα με καποιον σκοπο..

εφοσον δεν ειχε δραστηριοτητα με μηνυματα, ποιος να ηταν ο σκοπος????
    ουτε που μας νοιαζει, ακομα κι αν ειναι συμπτωση .. ο ευεργετικος ορος των 50 μηνυματων, μας καλυπτει σε τετοιες περιπτωσεις απο πονηρονικ μουγγα που πλεον δεν μπορουν να εχουν απολυτως καμια δραστηριοτητα.. ;)

Banned
    Πως η μέρα δεν περνάει με τίποτα.....κ είναι ακόμα Τετάρτη. Πώς θα την παλέψω ως το τέλος της βδομάδας?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Πως η μέρα δεν περνάει με τίποτα.....κ είναι ακόμα Τετάρτη. Πώς θα την παλέψω ως το τέλος της βδομάδας?
    κανε σχεδια για το σ/κ!!!
    κανε ονειρα για το επομενο ταξιδι σου!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κανε σχεδια για το σ/κ!!!
    κανε ονειρα για το επομενο ταξιδι σου!!!
    Καλά θα'τανε..... έτσι όπως τα έχω καταφέρει όμως, ίσα με να κοιμηθώ λίγο να ισιώσω (καθημερινές άντε να συμπληρώσω 4ωρο ύπνο) κ να τακτοποιήσω κ καμιά εκκρεμότητα, έχει ξημερώσει Δευτέρα. Ούτε που προλαβαίνω να καταλάβω για πότε περνάει το ρημάδι το ΣΚ, κ άμα πεις πως το ξενυχτάω κιόλας, εκεί ανοίγει καινούρια βδομάδα κ ήδη σέρνομαι. Χάλια κατάσταση άμα σε λλλλλλέω...... (από Σαλόνικα δες είπες πως είσαι?)

Banned
    Θεικη παρεμβαση
    Ήταν ένας παπάς και πνιγόνταν στην θάλασσα και περνάει ένα καράβι:
    - Παπά, έλα, πιάσε το σωσίβιο να σωθείς.
    - Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει ο παπάς.
    Περνάει άλλο καράβι:
    - Έλα, παπά, να σε σώσουμε! Θα πνιγείς!
    - Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει πάλι ο παπάς.
    Περνάει τρίτο καράβι:
    - Παπά, έλα να σε σώσουμε!
    - Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει ξανά ο παπάς.
    Με αυτά και με αυτά ο παπάς πνίγεται, πάει στον παράδεισο και λέει στον Θεό:
    - Περίμενα να με σώσεις, και εσύ τίποτα!
    - Ρε μαλάκα, τρία καράβια σου έστειλα να σε σώσουνε, και εσύ με έγραψες!
    Χαχαχαχαχαχα!!!!
    Αυτό το ωραίο επίσης σημαίνει ότι τις ευκαιρίες άμα τις προσπερνας φεύγουν, δε θα κάτσουν να σε παρακαλάνε. Κ ότι το ότι άμα περιμένεις αιωνίως τον από μηχανής θεό να σε σώσει το πνίξιμο είναι σίγουρο (η άλλη ζωή πάλι όχι....)
    Πλάκα- πλάκα thread με ανέκδοτα υπάρχει?

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Χαχαχαχαχαχα!!!!
    Αυτό το ωραίο επίσης σημαίνει ότι τις ευκαιρίες άμα τις προσπερνας φεύγουν, δε θα κάτσουν να σε παρακαλάνε. Κ ότι το ότι άμα περιμένεις αιωνίως τον από μηχανής θεό να σε σώσει το πνίξιμο είναι σίγουρο (η άλλη ζωή πάλι όχι....)
    Πλάκα- πλάκα thread με ανέκδοτα υπάρχει?

http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BD%CE%B1%CE%BD

Εδω !!!

Banned
    Σκεφτομαι οτι ετσι οπως εγιναν τα πραγματα πια , με τις κουβεντες που ειπωθηκαν , με ολα αυτα που εχω τραβηξει απο αυτους τους ανθρωπους απο παιδι!!Θα προτιμησω την αξιοπρεπεια μου γυρευοντας καμια ξενη δουλιτσα και οτι μου προσφερει , παρα για 20 ευρω να νιωθετε οτι μου κανετε και χαρη και να αναγκαζομαι να βλεπω και τις κωλοφατσες σας επιπλεον..Με φτασατε στο σημειο να μην μπορω να βλεπω τις κωλοφατσες σας..

(ενα χωσιμο ηταν που δεν μπορω να το εκφρασω αλλου , μην δινετε σημασια)

Banned
    Έλα ρε συ, ωραίο thread ήταν αυτό, γιατί το παρατήσατε.....?
    Μόνο κάτι κουλές πολιτικές διακηρύξεις δεν κατάλαβα πού κολλάγανε, αλλά anyway.....