Τι σκέφτεστε; - Page 1150
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1150 of 1532 FirstFirst ... 15065010501100114011481149115011511152116012001250 ... LastLast
Results 17,236 to 17,250 of 22967
    Senior Member
    Aναλογα τον γονεα . Η δικια μ μανα δεν ηθελε την κοπελλα μ , κ εξαπελυσε αυτον τον πολεμο , γιατι πιστευε , επειδη τυγχανω ευπορος , οτι με ηθελε για τα λεφτα μου . Οποτε στην ππεριπτωση μ , οι γονεις μ ( ο πατερας μ με απειλησε με αποκληρωση ) ειχαν ηδη ' προσωπο ' στην κοινωνια . Καθε περιπτωση κ διαφορετικη . Και ακομα κ τωρα , πιστευει οτι μεσωσε!!!!!!

Senior Member
    κλασική συμπεριφορά κλασικού γονέα...
    Ήσουν όμως κι εσύ 37..... μήπως να μην τους άκουγες?
    αλλά είπες για αποκλήρωση... δεν ξέρω, αν τους έγραφες και στεκόσουν στα πόδια σου? θα άρχιζες μια νέα ζωή μαζί με την κοπέλα.
    Μου είχαν κάνει και μένα κάτι παρόμοιο αλλά ήμουν πολύ μικρή, στο Λύκειο, πνιγμένη από διαβάσματα και εξετάσεις, και ακόμη κατηγορώ τον εαυτό μου που τους άκουσα...

Senior Member
    H αληθεια ειναι οτι 'κολωσα ' μολις ακουσα για αποκληρωση . Φταιω κ εγω οπωσδηποτε . Εννοειται οτι δεν τους ακουσα , χ@@μενους τους ειχα , αλλα οταν βγαζεις στη δουλεια που ο ιδιος δημιουργησα ( με κεφαλαια του πατερα μου ) αρκετες χιλ. ευρω / μηνα , την κοπανας με φραγκοδιφραγκα ( τροπος του λεγειν ) ? Πιθανον ο πατερας μ να μπλοφαρε , αλλα εγω μασησα . Ηξερε πολυ καλα το ευαισθητπο μ σημειο , κ το χρησιμοποιησε , χωρις να εχει σοβαρες αντιρρησεις για τον γαμο αυτον , απλως για να μην συγκρουστη με την μανα μου ( αυτο το καταλαβα αργοτερα ) .

Senior Member
    κλασικοί μπαμπάδες... τί στο καλό, όλοι ίδιοι είναι?

Senior Member
    Τι να πεις , τωρα τοχει μετανιωσει κι ιδιος , αλλα πολυ αργα................

Senior Member
    Σκεφτομαι ποσο πληγωμενο παιδι ειμαι τελικα. Σημερα, ακουσα τη θεια μου, την οποια φιλοξενουμε με τον θειο και το παιδι τους, να μιλανε χαμηλοφωνα στο μπαλκονι και να με θαβουνε αγριως. Κρυφακουσα αθελα μου, αλλα εκατσα και τα ακουσα.

Επισης, σκεφτομαι οτι δεχτηκα ηττα σημερα απο μια εφηβικη μου ιστορια.
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Τελικα how , βαλλεσαι απο αρκετες πλευρες , απο γονεις , τωρα λες απο θεια-θειο , τι συμβαινει κ ολοι ταχουν μαζι σου ? να μπορουσα να σου σταθω σαν φιλος κ μονον , αυτο το συναισθημα μου αποπνεεις , δεν σε βλεπω σαν πιθανη κοπελλα μ ( με 28 χρ. διαφορα ) , αλλα μου αρεσει σε σενα οτι εισαι ενα καλο κ ευαισθητο παιδι , κ συγχρονως ' αντρακι ' , σε θαυμασα που τα μαζεψες κ πηγες να μεινεις μονη σ . .
    Last edited by Macgyver; 18-08-2013 at 06:45.

Senior Member
    Και σε λυπούνται που δεν το `χεις νιώσει
    κι εσύ λυπάσαι που το ξέρεις πρώτος
    και που κανείς δεν είχε λάβει γνώση
    πως η σιωπή σου ήταν χρόνια κρότος.

Δικαίωμά μου να ποντάρω λίγα
    Δικαίωμά μου να πηγαίνω πάσο
    κι εκεί που λένε πως ποτέ δεν πήγα
    εγώ δεν πρόλαβα να το ξεχάσω
    Κι όποιος ρωτήσει γιατί πάντα φεύγω
    μ’ αυτό τον τόνο του λευκού στο βλέμμα
    του λέω μια φράση σαν να υπεκφεύγω
    με μια ελπίδα να `ναι σαν κι εμένα...
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο δολοφονικό είναι να βλέπεις τον άνθρωπο που αγάπησες όσο τίποτα, τον άνθρωπο που στήριξες τα όνειρά σου πάνω του, τον άνθρωπο που έχασες, με άλλη γυναίκα....
    Σκέφτομαι πόσο κενό σου προκαλεί στην ψυχή να κάθεσαι κ να συγκρίνεις τον εαυτό σου με εκείνη κ να κατηγορείς τον εαυτό σου για ακόμα περισσότερα...
    Every morning we are born again

Senior Member
    Ισως την αλλη φορα....πετυχει.Αντε να δουμε

Banned
    Σκέφτομαι ότι επί 3 συναπτά χρόνια ήμουν έξω και έβλεπα την αυγουστιάτικη πανσέληνο. Φέτος δεν θέλω, δεν έχω καμία όρεξη να βγω και να βλέπω χαρούμενες παρέες γύρω μου...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι η ζωή περνάει και χάνεται, όπως λέει και το τραγούδι
    Σήμερα η ζωή μου όλη σήμερα
    Όσα πέρασαν δεν μείνανε
    και όσα έρχονται δεν γίνανε
    Σήμερα η ζωή μου όλη σήμερα
    Χτες αλλιώτικα σκεφτόμουνα
    τ' αύριο ονειρευόμουνα

http://www.youtube.com/watch?v=L7AeqPiwE5A

Senior Member
    Πολύ ερωτική απογοήτευση βάρεσε το φορουμ ψυχολογίας ε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    Σκέφτομαι πόσο δολοφονικό είναι να βλέπεις τον άνθρωπο που αγάπησες όσο τίποτα, τον άνθρωπο που στήριξες τα όνειρά σου πάνω του, τον άνθρωπο που έχασες, με άλλη γυναίκα....
    Σκέφτομαι πόσο κενό σου προκαλεί στην ψυχή να κάθεσαι κ να συγκρίνεις τον εαυτό σου με εκείνη κ να κατηγορείς τον εαυτό σου για ακόμα περισσότερα...
    mantamitsa , υποθετω οτι σε μενα αναφερεσαι . Αν σκεφτομουν ετσι , θαπρεπε ναχα φουνταρει . Η κοπελλα παντρευτηκε τελικα πολυ γνωστο ιδιοκτητη σουπερμαρκετ , ζει στο Μαιμι , κ ανταλλασουμε ακομα ( ! ) e-mail , κ με περιμενει οποτε θελω εκει . Νever ending story !!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    mantamitsa , υποθετω οτι σε μενα αναφερεσαι . Αν σκεφτομουν ετσι , θαπρεπε ναχα φουνταρει . Η κοπελλα παντρευτηκε τελικα πολυ γνωστο ιδιοκτητη σουπερμαρκετ , ζει στο Μαιμι , κ ανταλλασουμε ακομα ( ! ) e-mail , κ με περιμενει οποτε θελω εκει . Νever ending story !!!!!!!

wtf??? σε περιμενει εκει?? ως τι? ως ενα φιλο απ' τα παλια??
    Every morning we are born again