Τι σκέφτεστε; - Page 1205
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1205 of 1532 FirstFirst ... 20570511051155119512031204120512061207121512551305 ... LastLast
Results 18,061 to 18,075 of 22967
    Senior Member
    Δεν αντέχω άλλο αυτούς τους εφιάλτες...αισθάνομαι χάλια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς.
    Το μισό φόρουμ τον έχει πάρει χαμπάρι.
    Όσο συνεχίζει τις αναφορές, τόσο καρφώνεται.

Banned
    αληθευει οτι ενας που εγραφε και σε αυτο το φορουμ του συνεβησαι κατι ασχημο.εμαθα οτι ειναι σε νοσοκομειο σε πολυ ασχημη φαση. ?ακουσε η εμαθε κανας σας κατι?
    τωρα τι να λεμε ραδιο αρβυλα υπαρχει παντου.απλα εμαθα απο δικουςμου. οτι ειναι ασχημα απο το πρωι λογο υπερβολικης χρησης. η αποπειρα αυτοκτονιας.
    εγραφε εδω. το ξερω γιατι αυτος μου εμαθε το φορουμ κι καπωτες μαζιτου εγραψα κατι δικαμου,αλλα τέυταια χαθηκαμε. εαυτος μου ειπε να βγαζω εδω οτι με τρελένει
    Ευχομαι να μη παιζει κατι τετοιο. απλα αν καποιος σ ας. ελαβε καποιο μηνυμα με τετοιο λογο ας με ενημερωνε.
    το ονομα του παιδιου δε το λεω. απο την αλλη λογο του οτι γνωριζω δικους του θα μαθω. απλα αν καποιος σας ξερει κατι ας το πει αν κι αυτος δεν ειχε απο οσα ξερω καμια σχεση στην αποφαση του καμια. επιρροη η σχεση μέ το φορουμ αυτο εδω.

Quote Originally Posted by ΚΡΟΣΝΙ View Post
    αληθευει οτι ενας που εγραφε και σε αυτο το φορουμ του συνεβησαι κατι ασχημο.εμαθα οτι ειναι σε νοσοκομειο σε πολυ ασχημη φαση. ?ακουσε η εμαθε κανας σας κατι?
    τωρα τι να λεμε ραδιο αρβυλα υπαρχει παντου.απλα εμαθα απο δικουςμου. οτι ειναι ασχημα απο το πρωι λογο υπερβολικης χρησης. η αποπειρα αυτοκτονιας.
    εγραφε εδω. το ξερω γιατι αυτος μου εμαθε το φορουμ κι καπωτες μαζιτου εγραψα κατι δικαμου,αλλα τέυταια χαθηκαμε. εαυτος μου ειπε να βγαζω εδω οτι με τρελένει
    Ευχομαι να μη παιζει κατι τετοιο. απλα αν καποιος σ ας. ελαβε καποιο μηνυμα με τετοιο λογο ας με ενημερωνε.
    το ονομα του παιδιου δε το λεω. απο την αλλη λογο του οτι γνωριζω δικους του θα μαθω. απλα αν καποιος σας ξερει κατι ας το πει αν κι αυτος δεν ειχε απο οσα ξερω καμια σχεση στην αποφαση του καμια. επιρροη η σχεση μέ το φορουμ αυτο εδω.

...αχ βρε κροσνι να ξερες τι έπαθα μολις διαβασα το κειμενο σου.
    Απο μια και μοναδικη λέξη που έγραψες, μου θύμισες ενα μέλος που ......
    Προσέχοντας το κείμενο σου καλύτερα, δίνω ένα 90% ότι πέφτω μέσα.
    Δεν λεω 100% γιατί δεν είμαι Θεός ;)

Banned
    Καποτες,τοτες και δηλαδης..

...και αφου δεν επιασαν οι περσινες απειλες και τα ατελειωτα σεντονια με βρισιδια μήπως και γυρίσει η κοπέλα που ....γλίτωσε, τώρα έχουμε ψυχολογικες απειλες μήπως και σηκώσει κανένα τηλ και ψάξει τον μπαμπινιωτη που ανακαλυψε τον ηλεκτρονικο ορθρογραφο :ΡΡΡΡ

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σκέφτομαι οτι συμπλήρωσα 12 ώρες φουλ δουλειά σημερα, και εύχομαι να ηταν κάθε μέρα έτσι. Επίσης εύχομαι να αποκτήσω περισσότερη πίστη. Και να αφήνομαι πιο πολύ. Αμην. Αμάν.

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι απο τη μια παιζει να εκανα μαλ@κια π ανοιξα την καρδια μου στην μανα μου και της ειπα πολλα..
    Απο την αλλη σκεφτηκα εκεινη τη στιγμη οτι οφειλω να γνωριζουνε σε περιπτωση π παθω κατι τον λογο π εγινε οτι εγινε...

Banned
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Σκεφτομαι οτι απο τη μια παιζει να εκανα μαλ@κια π ανοιξα την καρδια μου στην μανα μου και της ειπα πολλα..
    Απο την αλλη σκεφτηκα εκεινη τη στιγμη οτι οφειλω να γνωριζουνε σε περιπτωση π παθω κατι τον λογο π εγινε οτι εγινε...
    βρε αγορι μου μια κ σε ξερω απο πολυ καιρο εδω γιατι δε σκεφτεσαι κατι πιο χρησιμο? για παραδειγμα σε προβληματιζει καθολου μηπως ειναι η ωρα να σκεφτεις πως μαλον εχεις παραιτηθει απο τις επιθυμιες του εαυτου σου για αυτο δε βρισκεις νοημα σε τιποτα? γιατι δε σκεφτεσαι να αντιμετοπισεις την αληθεια? μηπως αυτο που χρειαζεσε ειναι πραγματικους φιλους? υπαρχουν φιλοι γυρω σου η γνωριζουν καπιον αλλον που αυτος δεν εισαι εσυ? σκεφτικες να κανεις γνωριμιες? εγω στη θεση σου θα σκεφτομουν να γνωρισω ανθρωπους να κανω φιλους κ να το ψαξω γενικα το θεμα καλυτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    βρε αγορι μου μια κ σε ξερω απο πολυ καιρο εδω γιατι δε σκεφτεσαι κατι πιο χρησιμο? για παραδειγμα σε προβληματιζει καθολου μηπως ειναι η ωρα να σκεφτεις πως μαλον εχεις παραιτηθει απο τις επιθυμιες του εαυτου σου για αυτο δε βρισκεις νοημα σε τιποτα? γιατι δε σκεφτεσαι να αντιμετοπισεις την αληθεια? μηπως αυτο που χρειαζεσε ειναι πραγματικους φιλους? υπαρχουν φιλοι γυρω σου η γνωριζουν καπιον αλλον που αυτος δεν εισαι εσυ? σκεφτικες να κανεις γνωριμιες? εγω στη θεση σου θα σκεφτομουν να γνωρισω ανθρωπους να κανω φιλους κ να το ψαξω γενικα το θεμα καλυτερα.
    Αυτο ακριβως!
    Με βλεπουνε χαλια πολλες φορες αλλα δεν ανοιγομαι...Και ουτε προκειται..

Senior Member
    Λένε οτι όταν τα πραγματα δεν πάνε καλά για μεγάλο διάστημα, όταν έρχονται πολλες ατυχίες ή απορρίψεις μαζεμένες, τότε κάποια στιγμη φτιάχνουν τα πράγματα και η ελπίδα έρχεται ξανά. Δε βλέπω τη στιγμή να έρθει εκεινη η ωρα.
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Σκεφτομαι ο,τι ολα μου πανε χαλια,η ζωη μου ειναι σκατα,δεν εχω ονειρα δεν εχω τπτ,και θελω ν πεθανω,το μονο που με κρατα ειναι η αγαπη για τους γονεις μου!

Senior Member
    αϋπνία και κακό

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μάλλον αν παίρνω και ηρεμιστικό πριν κοιμηθώ θα μπορώ να κοιμάμαι χωρίς να βλέπω εφιάλτες...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι μάλλον αν παίρνω και ηρεμιστικό πριν κοιμηθώ θα μπορώ να κοιμάμαι χωρίς να βλέπω εφιάλτες...
    απο οτι μου ελεγε ο δοκτορ π*** το υποσυνιδιτο επειρεαζετε για 10 δευτερολεπτα πριν σε παρει ο υπνος αρα αν σκεφτεσε οτι θα δεις εφιαλτη πριν σε παρει ο υπνος απλα θα δεις.