Τι σκέφτεστε; - Page 1317
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1317 of 1532 FirstFirst ... 31781712171267130713151316131713181319132713671417 ... LastLast
Results 19,741 to 19,755 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Oυτε λογος για εσενα undet ..Για κατι αλλες κουτοπονηρες κουτσομπολες γενους "αρσενικου" μιλαω.Καλο μεσημερακι :)
    Αυτές οι μπηχτές σου , βγάζουν μάτι.... Καλό μεσημέρι.

Banned
    καλα αμα καταλαβω ποτε τι ενοεις σφυρα μου

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Αυτές οι μπηχτές σου , βγάζουν μάτι.... Καλό μεσημέρι.
    Μπορεις καλλιστα να μην τις διαβαζεις καλε μου..Τουλαχιστον εγω τις μπηχτες μου τις ριχνω σε ενεργα μελη και οχι αποκλεισμενα..Κατι τετοιο ειχε συμβει και σε δικο μου αποκλεισμο οπου διαβαζα ενα σωρο αραδες για εμενα χωρις εμενα.

Μου χει τύχει πολλές φορές (κι αυτο ειναι διαπίστωση), ακόμα κι εδω, κουβέντες μου να πιάσουν τόπο, να τις θυμούνται καιρό μετά που τους τις ειπα, όταν εγω τότε απλά είπα κάτι, το οποίο στη συνέχεια μπορεί και να ξέχασα. Ετσι καταλαβα ότι ο λόγος μου είναι βαρύς άμα κτυπάω κέντρο. Κι αυτος φαινεται να είναι ο λόγος που προσπαθώ να αποφευγω τις άμεσες συγκρούσεις (εκτός κι αν κάποιος μου το ζητησει). Επειδή η νευρικότητα και η ένταση την οποια βγαζουν κάποιοι είναι απόδειξη εσωτερικής αδυναμίας, μέσα τους ειναι όπως τα φυλλαράκια.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μου χει τύχει πολλές φορές (κι αυτο ειναι διαπίστωση), ακόμα κι εδω, κουβέντες μου να πιάσουν τόπο, να τις θυμούνται καιρό μετά που τους τις ειπα, όταν εγω τότε απλά είπα κάτι, το οποίο στη συνέχεια μπορεί και να ξέχασα. Ετσι καταλαβα ότι ο λόγος μου είναι βαρύς άμα κτυπάω κέντρο. Κι αυτος φαινεται να είναι ο λόγος που προσπαθώ να αποφευγω τις άμεσες συγκρούσεις. Επειδή η νευρικότητα και η ένταση την οποια βγαζουν κάποιοι είναι απόδειξη εσωτερικής αδυναμίας, μέσα τους ειναι όπως τα φυλλαράκια.
    Ας το παρει ο Αρκας ή ο μπραφ καποιος τελος παντων!!Νομιζω το ποσο κεντρο ειχες χτυπησει στο ειχαν υπενθυμισει καποια μελη οσο απουσιαζα,αλλα βλεπω οτι θυμασαι χαιρεσαι :)

Τις ψυχαναλυτικες σου ικανοτητες δεν θα ηθελα να τις σχολιασω πραγματικα κοκοβικο.

Banned
    παντως αυτο που βλεπω γενικοτερα ειναι οτι πολοι μπερδευουν τα παθη των ανθρωπων με τις ικανοτητες που μπορει να εχουν εγω πχ μου χει τυχει να συναντησω ανθρωπους που σαν ανθρωποι ηταν για δεσιμο κ ακολουθησαν μια καταστροφικη πορεια κ απο οτι ειχα προσεξει σε καπια θεματα που απλα "το ειχαν" ειχαν τοσες ικανοτητες που θα μπορουσα να τους προσλαβω για να μου κανουν σεμιναρια μια ζωη

το ιδιο συμβαινει κ με τη ψυχολογια ο πιο ικανος σε αυτη δε θα ειναι αυτος που στη ζωη του ακολουθησε τη πιο νορμαλ πορεια η η ζωη του θα ηταν η πιο ισσοροπιμενη που υπηρξε αλλα θα ειναι αυτος που θα ειναι ο πιο ικανος να μπει στη θεση των αλλων κ να μπορει να σκεφτει με το δικο τους μυαλο.

αυτο βεβαια ειναι πολυ δυσκολο να συμβει παντα δηλαδη να καταλαβεις ολους τους ανθρωπους με τον ιδιο τροπο αφου κατι θα σου παει κ κατι αλλο δε θα σου παει..

απλα υπαρχουν καπια πραγματα που σκεφτεσαι πριν μιλησεις που ο καθε φυσιολογικος ανθρωπος (οστοσο το να σαι φυσιολογικος δεν ειναι παντα απλο οστοσο ο καθε ενας προσπαθει να ειναι) θα ελεγε ως πρωτη κουβεντα το μη το κανεις οταν τα ακουγε. για παραδειγμα αν ακουγες καπιον που σου λεγε οτι κανει κακο στον εαυτο του το πρωτο που σκεφτεσαι ειναι το μη το κανεις σταματα! ειναι κατι σαν μηχανισμος αυτοπροστασιας η ενστικτο αυτοσυντηρισης που λειτουργει καπως ετσι

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    καλα αμα καταλαβω ποτε τι ενοεις σφυρα μου
    οκ φιλαράκο...
    αφού δεν καταλαβαίνεις τότε να μην πετάγεσε ..

Banned
    Και τελος παντων επειδη πραγματικα δεν θελω να ασχοληθω με ανανδρα υπογεια τυπακια,ο σχολιασμος μου ειχε να κανει με την συνεχομενη αναφορα σε αποκλεισμενο μελος,κατι που απαγορευεται και αναγραφεται στους κανονες του φορουμ.
    Ειναι κριμα για τον οποιοδηποτε που τρωει μπαν να μιλανε εκ των υστερων παντα, καποια τυπακια με "βαθος" που χτυπανε κεντρο κιολας..βλακειας :)

Banned
    κοκοβικο.
    κοκοβικος τι συμαινει?

Ας το παρει ο Αρκας ή ο μπραφ καποιος τελος παντων!!Νομιζω το ποσο κεντρο ειχες χτυπησει στο ειχαν υπενθυμισει καποια μελη οσο απουσιαζα,αλλα βλεπω οτι θυμασαι χαιρεσαι :)

Τις ψυχαναλυτικες σου ικανοτητες δεν θα ηθελα να τις σχολιασω πραγματικα κοκοβικο.
    Το "κέντρο" αναφερόταν σε σενα. Από τις σημερινές αλλά και πιο παλιες σου καταχωρήσεις (υπονοουμενα τα οποια εδειχναν κατ' ευθειαν σε μενα) προκύπτει το πόσο σου κάθησα στο στομάχι. Κι αυτο εξηγει ότι δινεις βαρύτητα στα λόγια μου. Σε συνεπήραν, γι αυτο μου εκδηλώθηκες με την αδυναμια σου που ονομάζεται νευρικότητα κι αυθαδεια. Μου αρέσει όμως αυτό. Δεν μου κάνει διαφορά το αν είσαι ή δεν είσαι παρών. Απλά πες μου, αμα θες να στη λεω στα ισια και σταρατα να στη λέω και να αποφευγω τα έμμεσα. Άσε την ταραχή και την νευρικότητα γιατι θα σε βλάψει. Καλύτερα κλείσε το πισι και βγες έξω για καφε, νέα κοπέλα είσαι.
    Ένα κανονισμό λειτουργίας του φόρουμ τον επικαλείσαι μόνο άμα τους εφαρμόζεις πρώτα όλους, κι όχι επιλεκτικά.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Το "κέντρο" αναφερόταν σε σενα. Από τις σημερινές αλλά και πιο παλιες σου καταχωρήσεις (υπονοουμενα τα οποια εδειχναν κατ' ευθειαν σε μενα) προκύπτει το πόσο σου κάθησα στο στομάχι. Κι αυτο εξηγει ότι δινεις βαρύτητα στα λόγια μου. Σε συνεπήραν, γι αυτο μου εκδηλώθηκες με την αδυναμια σου που ονομάζεται νευρικότητα κι αυθαδεια. Μου αρέσει όμως αυτό. Δεν μου κάνει διαφορά το αν είσαι ή δεν είσαι παρών. Απλά πες μου, αμα θες να στη λεω στα ισια και σταρατα να στη λέω και να αποφευγω τα έμμεσα. Άσε την ταραχή και την νευρικότητα γιατι θα σε βλάψει. Καλύτερα κλείσε το πισι και βγες έξω για καφε, νέα κοπέλα είσαι.
    Ένα κανονισμό λειτουργίας του φόρουμ τον επικαλείσαι μόνο άμα τους εφαρμόζεις πρώτα όλους, κι όχι επιλεκτικά.
    Απο οτι βλεπω και εσυ παρακολουθεις νεαρε μου τις καταχωρησεις μου,μηπως το δικο σου στομαχακι εχει καποιο θεμα?Εγω απο γαστρεντερικης αποψης ειμαι πολυ καλα!
    Δεν μπορεις να φανταστεις Ιωαννη ποσο με συνεπηραν τα λογια σου..Ποσο με αγγιξαν και ποσο πραγματικα εδωσαν ενα νοημα στην αδεια μου ζωη!!Η βαθια σου σκεψη,ο συγκροτημενος και καλοσυνατος λογος σου μου εφτιαξαν νεα κυτταρα..
    Η καρδια μου βρηκε ελπιδα και ο νους μου στοχους!Και ολα αυτα ιωαννη χαρη σε εσενα!!

Χαιρομαι που παραδεχεσαι το εμμεσο και υπογειο του κατινιστικου λογου σου αλλα γι'αυτο μην ρωτας εμενα τι να κανεις..Τους κανονισμους ολοι λιγο πολυ τους παραβιαζουμε με καποιους καυγαδες τις περισσοτερες φορες,θεωρω ομως οτι δεν εχουν ολα την ιδια βαρυτητα-αδικια..ολα εχουν μια κλιμακα ετσι δεν ειναι?Ακομα και οι παραβιασεις!
    Το οτι εσυ (και καποιοι αλλοι) αρεσκεσαι να μιλας για αλλους οταν οι ιδιοι δεν μπορουν να σου απαντησουν ή να υπερασπισουν τον εαυτο τους σε συκοφαντιες,δεν σημαινει οτι δε πρεπει να στο υπενθυμιζουμε Ιωαννη μας!Το οτι δεν εχεις προειδοποιησεις ή δεν εχεις αποκλειστει δεν σε κανει το "καλο παιδι" απλα δεν ειμαστε ολοι με την αναφορα στο χερι!

Τωρα μπορω να πιω το καφεδακι μου να δυναμωσει η αδυναμη ψυχη μου!Λολ!

Banned
    Μπορεις καλλιστα να μην τις διαβαζεις καλε μου..Τουλαχιστον εγω τις μπηχτες μου τις ριχνω σε ενεργα μελη και οχι αποκλεισμενα..Κατι τετοιο ειχε συμβει και σε δικο μου αποκλεισμο οπου διαβαζα ενα σωρο αραδες για εμενα χωρις εμενα.
    Το πήρες στραβά καλή μου, μην στραβώνεις μαζί μου!!!!!!

Banned
    Ρε φουστη μου μηπως να την καταπιουμε την ταμπλετα για να μην μας τσιμπανε τα κωλοκουνουπακια???

Senior Member
    Ρε φουστη μου μηπως να την καταπιουμε την ταμπλετα για να μην μας τσιμπανε τα κωλοκουνουπακια???
    μπα.. δε κανει δουλεια.. καλυτερα φιδακι..

Banned
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    μπα.. δε κανει δουλεια.. καλυτερα φιδακι..
    Πως εξηγεις ρε γαυρε τη αντοχη τους οταν εσυ εχεις μαστουρωσει απο τη ταμπλετα και αυτα χορευουν τσιφτετελι?