Τι σκέφτεστε; - Page 1346
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1346 of 1532 FirstFirst ... 34684612461296133613441345134613471348135613961446 ... LastLast
Results 20,176 to 20,190 of 22967
    Banned
    ξεκολλα δεν το κανουν για εκδικηση
    δεν ειναι απαντηση αυτο το πραγμα προφανως εχουν βαλει μαρμελαδα στα αυτια η μπαμπακι μονο ετσι θα μπορουσα να εξηγισω πως αντεχουν τοση φασαρια

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δεν ειναι απαντηση αυτο το πραγμα προφανως εχουν βαλει μαρμελαδα στα αυτια η μπαμπακι μονο ετσι θα μπορουσα να εξηγισω πως αντεχουν τοση φασαρια
    το ξερεις οτι αυτο που μολις εγραψες δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα

δηλαδη μηχανακια αυτοκινητα κορνες γειτονες που βαζουν τον παντελιδη τερμα οικοδομες εργα στους δρομους εκκλησιες που βαρανε καμπανες κτλ δεν σε ενοχλουν
    αλλα εχεις εναντιωθει τωρα στα σκυλακια που δεν εχουν την νοημοσυνη να καταλαβουν οτι ενοχλουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    Εγώ πάλι δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς αντέχεται τόση βλακεία.

Banned
    προφανος περιγραφεις τον εαυτο σου
    το ξερεις οτι αυτο που μολις εγραψες δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα
    εγω καθε φορα που περναω απο το δρομο διπλα στο σπιτι μου εινα;ι ενας σκυλος κ γαυγιζει αδιακριτως οπου να ναι αρκει να κινηται μονο αν εσυ τωρα γουσταρεις ολο αυτο το πραγμα εγω ουτε ωρα δε θα το αντεχα...

στα σκυλακια που δεν εχουν την νοημοσυνη να καταλαβουν οτι ενοχλουν
    εγω ομως εχω τη νοημοσυνη να καταλαβω οτι ολο αυτο με επριξε

Senior Member
    σε καταλαβαινω ακριβως το ιδιο συμβαινει και σε εμενα
    σε μια πολυκατοικια που περναω καθημερινα απεξω στον ημιοροφο στο μπαλκονι ειναι ενα σκυλακι που μου γαβγιζει καθε φορα
    δεν φανταζεσε ποσο με ενοχλει το κεφαλι μου περναει ακριβως διπλα του
    τις περισοτερες φορες μαλιστα τρομαζω γιατι το ξεχναω και ακουω ξαφνικα τα γαβγισματα διπλα μου
    πλεον του φωναζω και εγω ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑ και γελαω

σκυλι ειναι ομως τι να το κανεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Σκέφτομαι κοιτάζοντας προ ολίγου το προφιλ μίας γνωστής από τα παλιά η οποία ήταν χοντρόπετση και ολίγον χαζούλα-ότι όταν έχεις αυτά τα χαρακτηριστικά περνάς τέλεια..............

Ηταν παλιά συμμαθητρία.....η χειρότερη μαθητρια στο σχολείο,από ένα σπίτι παλαιοημερολογιτών(που είσαι Ολγάκι)
    άρα με αυστηρά ηθη και έθιμα και εκείνη έκανε το κομμάτι της........ζάχαρη τα περνάει απ'όσο φαίνεται....παντρευτηκε τον καλό της έχει και 2 παιδάκια

Τελικά μεγάλο θέμα του να είναι κανείς χοντρόπετσος και λίγο χαζούλης.....
    Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.!
    Την ίδια στιγμή βέβαια που.......

https://www.youtube.com/watch?v=QxVZYiJKl1Y#t=33

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Εγώ πάλι δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς αντέχεται τόση βλακεία.
    εσυ ιδικα θα μου αρεσε πολυ να εχεις κανενα γλικουλι σκυλακι κ με κοφτερα δοντακια κιολας για να ροκανιζει καλυτερα κοκαλα χαχχαχαχχαχαχαχαχχαχαχα

Banned
    40αρια αυριο...Θεος φυλαξοι!!

Senior Member
    Χρησιμο το φορουμ . Σημερα εμαθα απο το μελος μνιμονιο , οτι υπαρχει οριο ταχυτητος στα καταθλιπτικα μελη . Αν πηγαινεις με 300 ( που πηγαινω ) , εισαι υγιεστατος , κ περριτευουν οι γιατροι . Θενκς μνιμονιο , νομιζα οτι μονο ο ΚΟΚ με περιοριζει .

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Χρησιμο το φορουμ . Σημερα εμαθα απο το μελος μνιμονιο , οτι υπαρχει οριο ταχυτητος στα καταθλιπτικα μελη . Αν πηγαινεις με 300 ( που πηγαινω ) , εισαι υγιεστατος , κ περριτευουν οι γιατροι . Θενκς μνιμονιο , νομιζα οτι μονο ο ΚΟΚ με περιοριζει .
    Μπηκες ορεξατος για πωληση πνευματος..Ενταξει ας σου απαντησω για τελευταια φορα λοιπον..

Δηλωνεις απλη καταθλιψουλα και οχι καποια βαρια διαταραχη ωραια?Μετα δηλωνεις οτι εχεις να βγεις απο το σπιτι σου απο το 2010?για θαλασσα απο το 2004?Αυτο δεν ειναι απλη καταθλιψουλα γι'αυτο και σε ρωτησα πως και δεν κανεις κατι γι'αυτο ολα αυτα τα χρονια..Αφου λοιπον εισαι κλεισμενος στο σπιτι σου,αλλου γραφεις βολτες με ελικοπτερα,ταχυτητες με μηχανες στην εθνικη κτλ..Και επειδη ολα αυτα δεν κολλανε σου λεω οτι μας χοντροδουλευεις..Κατα τα αλλα το αστειακι με τον ΚΟΚ ηταν πετυχημενο μπορω να πω :)

Bασικα δεν μου καιγεται καρφι για το τι εχεις,απλα γραφεις αλλα πραγματα καθε φορα και εχεις μπερδευτει και μπερδεψει τους συμφορουμιτες σου,αυτα λοιπον κρινω..τα γραπτα σου!Διοτι ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις.Ο καθενας αναλογως που αποσκοπει μπορει και να γραφει οτι δρακο θελει,δικαιωμα του ειναι οπως δικαιωμα μου ειναι να λεω την γνωμη μου..Μπορεις να κανεις το ιδιο οποιαδηποτε στιγμη.
    Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου απλα θεωρω οτι πουλας μεγαλη παραμυθα :)

Banned
    Ααα και οπως σου ειπα και καπου αλλου σαφως μπορει και να σε αδικω γιατι ο καθενας ξερει ο ιδιος τι σταυρο κουβαλαει..Απλα αυτα που γραφεις δεν κολλανε!Απλα αυτο και τιποτε παραπανω.

Senior Member
    μνιμονιο , εξακολουθω να μην εχω κατι προσωπικο μαζι σου . Αλλα οτι και να δηλωσω , παντα ειμαι ενοχος . Γιατι αραγε ? πρεπει ο καταθλιπτικος να συμπεριφερεται ως καταθλιπτικος ? δεν εχω καμμια υποχρεωση σε κανεναν να δηλωσω την κατασταση μου .
    Και να πω και κατι αλλο , επειδη σε θεωρω ξηγημενο παιδι , μεχεις για ανθρωπο που θα κλαφτει για την κατασταση του ? δεν εχω δωσει τετοια δειγματα , ουτε κ προκειται . Ολες αυτες οι δραστηριοτητες που αναφερω , οι περισοτερες , ανηκουν στο παρελθον , ελπιζω οχι ανεπιστρεπτι . Απλως το παλευω , κ δεν το βαζω κατω . Φιλικα . Αγγελος .

ΥΓ μπορει να εχω αλλα ελατωμματα , κ ποιος δεν εχει , αλλα ψεμματα δεν λεω . Μην ξεχνας οτι αλλιως αντιμετωπιζει την κτθλψη του ενας 50αρης , που εχει περασει κ αλλες μπορες στη ζωη του , κ αλλιως ενας -μια 20 - 25 ετων . Ειμαι απολυτως ειλικρινης .

ΥΓ 2 βρε μνιμονιο , ολοι εδω μεσα παρουσιαζουν εναν καλυτερο εαυτο τους , που λεει κ η λιλιουμ ( που πολυ την εκτιμω ) , εχω λογο να πω οτι ειμαι καταθλιπτικος κ περναω λουκι ?
    Θα κερδισω κατι ?
    Last edited by Macgyver; 26-06-2014 at 03:31.

Senior Member
    μνιμονιο , εξακολουθω να μην εχω κατι προσωπικο μαζι σου . Αλλα οτι και να δηλωσω , παντα ειμαι ενοχος . Γιατι αραγε ? πρεπει ο καταθλιπτικος να συμπεριφερεται ως καταθλιπτικος ? δεν εχω καμμια υποχρεωση σε κανεναν να δηλωσω την κατασταση μου .
    εγω πάλι γιατί βρίσκω το να πηγενεις με 300 συμπεριφορά καταθλιπτικού;

Senior Member
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    εγω πάλι γιατί βρίσκω το να πηγενεις με 300 συμπεριφορά καταθλιπτικού;

pameoloi , δεν καταλαβαινω τι εννοεις , ειλικρινα .εξηγησε πληζ . Εννοεις οτι ειναι φυσιολογικο ο καταθλιπτικος να κινειται με τετοιες ταχυτητες ? Απο πιτσιρικας ειχα εμμονη με την ταχυτητα , αυτο δεν αλλαξε .

Senior Member
    pameoloi , δεν καταλαβαινω τι εννοεις , ειλικρινα .εξηγησε πληζ .
    όσο και να γουστάρεις την ταχύτητα τα 300 παρα είναι πολλά -ειδικά στην ελλάδα-, πολλαπλασιάζεις τις πιθανότητες να στραβώσει κάτι, ενα σπουργίτι να σου σκάσει στη ζελατίνα του κράνους φτάνει...άλλος το ρίχνει στο ποτό, άλλος σε επικίνδυνη οδήγηση, εννοώ πως η κατάθλιψη δε βοηθάει στο να προσέχεις τον εαυτό σου :P