Τι σκέφτεστε; - Page 1414
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1414 of 1532 FirstFirst ... 41491413141364140414121413141414151416142414641514 ... LastLast
Results 21,196 to 21,210 of 22967
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Δεν εχει κανει ποτε σεξ ο Αλεξανδρος? :Ο

Αυτο με τις βιζιτουδες που λεει η λιλιουμ δεν ειναι τοσο απλο.Περα του οτι για μενα,η οποιαδηποτε απιστια ειναι η πιο σοβαρη αιτια χωρισμου,δεν μπορω να φανταστω πως αυτος ο ανθρωπος που σκορπαει τα λεφτα του σε πουτανες,θα μπορει ως παντρεμενος να διαχειριζεται το σπιτικο του.Και πολυ βασικο ειναι το θεμα των ΣΜΝ,οπου μπορει ανετα να παρει στο λαιμο του την γυναικα του και το παιδι του.

Και να πω και το εξης:σιγα το ******αρικο ντιενει που εχει.Οπως ο καθε αντρας,και ανθρωπος,βρισκει και τα ξανακανει.Αν το μαθαινε καμια,ετρωγε κανενα χερι ξυλο απο τα αδερφια της και γινοταν και ρεζιλι,σιγα μην τα ξανακανε.Το ιδιο αν εβλεπε κανενα ''δωρακι'' στο μοριο του.
    αλαφροισκιωτε οχι δεν ειναι απλη η κατασταση, εχει θεμα μεγαλο ο συγκεκριμενςο με το σεξ, ειναι εθισμενος. Ειναι το παθος του πως να στο πω, πως ο αλλος εχει το τζογο ή το ποτο.. Το μονο που θα μπορουσα ν ακανω ειναι να τον πεισω να δει εναν ειδικο για ολους αυτους τους λογους που προανεφερες..

Senior Member
    Λιλιουμ , μηπως ο κολλητος σου εχει το συνδρομο " τα κοριτσια για οικογενεια κανουν μονο ιεραποστολικο" .? Συνηθως κατι τετοιοι τα κανουν αυτα . Εγω στην θεση σου , κυριως για του λογους που ανεφερε ο αλαφροισκιωτος , θα φροντιζα να το μαθει με καποιον τροπο η κοπελα του.

Senior Member
    μπα μια χαρα τα πανε με την κοπελα του σε αυτον τον τομεα απο οτι μου εχει πει ο ιδιος, και τον πιστευω γιατι αλλιως δε θα καθοταν μαζι της.. που να μην τα πηγαινανε καλα δλδ..

δεν ξερω δεν θελω να της πω τιποτα αυτης, πρωτον γιατι αυτος ειναι κολλητος μου, αυτον ξερω εκατο χρονια, τον αγαπω πολυ και τον νοιαζομαι, ενω αυτη ουτε φιλη μου ειναι ουτε ανθρωπος που μου λεει κατι ή τον νοιαζομαι τοσο λιγο που την ξερω. Για αυτο προτιμω να πιασω αυτον να τον συζητησω και να τον κραξω αν χρειαστει ακομα και να τον πιεσω να δει εναν ειδικο για το θεμα του, που πιστεψε με δεν το υπερβαλω, δεν ειναι απλα ενας γκομενιαρης αντρας, εχει θεμα πως το λενε..

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν έχω καμιά διάθεση για φιλοξενούμενους...όλα τα ΄χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε...να δω πως θα την παλέψω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    μπα μια χαρα τα πανε με την κοπελα του σε αυτον τον τομεα απο οτι μου εχει πει ο ιδιος, και τον πιστευω γιατι αλλιως δε θα καθοταν μαζι της.. που να μην τα πηγαινανε καλα δλδ.. δεν ξερω δεν θελω να της πω τιποτα αυτης, πρωτον γιατι αυτος ειναι κολλητος μου, αυτον ξερω εκατο χρονια, τον αγαπω πολυ και τον νοιαζομαι, ενω αυτη ουτε φιλη μου ειναι ουτε ανθρωπος που μου λεει κατι ή τον νοιαζομαι τοσο λιγο που την ξερω. Για αυτο προτιμω να πιασω αυτον να τον συζητησω και να τον κραξω αν χρειαστει ακομα και να τον πιεσω να δει εναν ειδικο για το θεμα του, που πιστεψε με δεν το υπερβαλω, δεν ειναι απλα ενας γκομενιαρης αντρας, εχει θεμα πως το λενε..
    Ok , αν δεν εχεις ανεση με αυτη δεν μπορεις να της πεις τιποτα. Κραξε αυτον , αν και δεν νομιζω να αλλαξει κατι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι δεν έχω καμιά διάθεση για φιλοξενούμενους...όλα τα ΄χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε...να δω πως θα την παλέψω...
    Μην το προδικαζεις , μπορει να περασεις καλα στο τελος. Προσφατα ηρθε μια γνωστη εδω που ειχα να την δω 6 χρονια περιπου. Το ειχα παρει καπως ψυχρα το θεμα στην αρχη αλλα τελικα μια χαρα περασα.

Senior Member
    μπα μια χαρα τα πανε με την κοπελα του σε αυτον τον τομεα απο οτι μου εχει πει ο ιδιος, και τον πιστευω γιατι αλλιως δε θα καθοταν μαζι της.. που να μην τα πηγαινανε καλα δλδ..

δεν ξερω δεν θελω να της πω τιποτα αυτης, πρωτον γιατι αυτος ειναι κολλητος μου, αυτον ξερω εκατο χρονια, τον αγαπω πολυ και τον νοιαζομαι, ενω αυτη ουτε φιλη μου ειναι ουτε ανθρωπος που μου λεει κατι ή τον νοιαζομαι τοσο λιγο που την ξερω. Για αυτο προτιμω να πιασω αυτον να τον συζητησω και να τον κραξω αν χρειαστει ακομα και να τον πιεσω να δει εναν ειδικο για το θεμα του, που πιστεψε με δεν το υπερβαλω, δεν ειναι απλα ενας γκομενιαρης αντρας, εχει θεμα πως το λενε..
    και να πάει στον ειδικο να κάνει τι? να του χορηγήσει αντικαβλε χάπι τον 10 mg για να μην του σηκώνεται??? σοβαρέψου ...

Senior Member
    ρε παοκι υπαρχουν θεραπειες για τους εθισμους, και για τον τζογο, και για το ποτο και για τα ναρκωτικα και για τον υπολογιστη, και για το σεξ.. Μονο που ο αλλος πρεπει πραγματικα να θελει να βοηθηθει, και ναι οκ δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να αλλαξει.. αλλα τι εναλλακτικη υπαρχει μετα? απλα δε λεω τπτ και τον αφηνω να πηδιεται με τα μισα στουντιο συνοδων..

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Μην το προδικαζεις , μπορει να περασεις καλα στο τελος. Προσφατα ηρθε μια γνωστη εδω που ειχα να την δω 6 χρονια περιπου. Το ειχα παρει καπως ψυχρα το θεμα στην αρχη αλλα τελικα μια χαρα περασα.
    Ευχαριστώ αλλά θα έρθει μια ηλικιωμένη θεία της μαμάς μου με διάφορα προβλήματα κι αυτή οπότε δεν ξέρω πόσο καλά θα περάσω...ελπίζω να μην κλαίγεται γιατί θα μελαγχολήσω περισσότερο απ' όσο είμαι ήδη...είναι στιγμές που νιώθω ότι δεν θέλω να δω άνθρωπο, πόσο μάλλον να έχω και φιλοξενούμενο που πρέπει να του πεις και μια κουβέντα...το θετικό είναι ότι την συμπαθώ (έχει ξαναέρθει) κι ότι είναι διακριτική...το λιγότερο που θα χρειαζόμουν θα ήταν κάποιον να χώνει τη μύτη του...
    Πάντως είπαμε με τη μαμά μου ότι την Παρασκευή θα πάμε στη ΔΕΘ και περιμένω αυτό τουλάχιστον που μου φτιάχνει τη διάθεση...εκεί σίγουρα θα περάσω καλά...φέτος έχουμε κι εργοστάσιο σοκολάτας! :D
    Μακάρι να περάσω καλά και γενικότερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    σκεφτομαι οτι η καινουργια διαφημιση των τζαμπο ειναι πιο γυφτικη κι απο τα πανηγυρια στο καρνοβλαχιο θεσσαλονικης. θα επρεπε να συλληφθει αυτος που τη σκεφτηκε, γιατι παραβιαζει και το νομο 2121/1993 περι πνευματικων δικαιωματων, αλλα πιο πιθανο ειναι να συλληφθω εγω τωρα με το καινουργιο αντιρατσιστικο. γεια σου ρε αιλαδυτζα, χωρα του πολιτισμου, της δημοκρατιας και του φωτος!

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι η καινουργια διαφημιση των τζαμπο ειναι πιο γυφτικη κι απο τα πανηγυρια στο καρνοβλαχιο θεσσαλονικης. θα επρεπε να συλληφθει αυτος που τη σκεφτηκε, γιατι παραβιαζει και το νομο 2121/1993 περι πνευματικων δικαιωματων, αλλα πιο πιθανο ειναι να συλληφθω εγω τωρα με το καινουργιο αντιρατσιστικο. γεια σου ρε αιλαδυτζα, χωρα του πολιτισμου, της δημοκρατιας και του φωτος!
    Kενό όντως έχεις κάτι με την Θεσσαλονίκη ρε φίλε....

Banned
    οκ αντικατεστησε τη με τη Κομοτηνη ή οποιο αλλο χωριο θελεις.

ρε παοκι υπαρχουν θεραπειες για τους εθισμους, και για τον τζογο, και για το ποτο και για τα ναρκωτικα και για τον υπολογιστη, και για το σεξ.. Μονο που ο αλλος πρεπει πραγματικα να θελει να βοηθηθει, και ναι οκ δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να αλλαξει.. αλλα τι εναλλακτικη υπαρχει μετα? απλα δε λεω τπτ και τον αφηνω να πηδιεται με τα μισα στουντιο συνοδων..
    Εγω νομιζω οτι απλως ειναι κακομαθημενος και βρισκει και τα κανει,αλλα εσυ τον ξερεις καλυτερα.Στην αλλη ουτε και γω θα μιλουσα,συμφωνω σε αυτο.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    οκ αντικατεστησε τη με τη Κομοτηνη ή οποιο αλλο χωριο θελεις.
    Γιατί η Θεσσαλονίκη είναι χωριό; η και η Κομοτηνή έστω

Banned
    γιατι υπαρχει περιοχη καρνοβλαχιο ? απλα ενα παραδειγμα εδωσα, random χωριο με πανηγυρια και γυφτους.