Τι σκέφτεστε; - Page 1455
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1455 of 1532 FirstFirst ... 4559551355140514451453145414551456145714651505 ... LastLast
Results 21,811 to 21,825 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    the early worm drinks the coffee :p
    αξημερωτα μας θυμηθηκες κοπελια? ελα τωρα. το βραδυ ειχαμε αλλες δραστηριοτητες :P
    Τι κανει και σεξ ο κόσμος ακομα;

Banned
    Όσο αφορα το βιντεακι του κενό ..η κοπελιά έριξε όλο το βαρος της στο πως να ανοίγει τα πόδια ώστε να στεφθεί βασίλισσα της ομορφιάς και κατέληξε ενα αμορφωτο αλλα ομορφο πλάσμα.. Το βραδύ ο άντρας της ή ο γκομενος της ξέρω γω θα την πηδάει με δέος και το πρωί με την πρωτη κουβέντα που θα του λέει, που θα είναι και ανάλογης εξυπνάδας , θα θέλει να τον κόψει.

Banned
    ομορφο πλασμα αυτο ? περιεργα γουστα εχεις μνημονιο. δες φρυδια, δες μυτη. ενα κωλομπαζο που δεν αξιζει ουτε για φτυσιμο στη μαπα ειναι. ποσο μαλλον για χυσιμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ομορφο πλασμα αυτο ? περιεργα γουστα εχεις μνημονιο. δες φρυδια, δες μυτη. ενα κωλομπαζο που δεν αξιζει ουτε για φτυσιμο στη μαπα ειναι. ποσο μαλλον για χυσιμο.
    Τελικά εσύ εκτός από πολύ νεαρή ηλικία έχεις και υψηλό επίπεδο.

Banned
    το εχουμε ξαναπει, ο KENO γουσταρει ρωσιδες! οι ελληνιδες ας μεινουν με τη μαμακα τους να περιμενουν το πριγκιπα στο ασπρο αλογο. οι κυπριες δεν υπαρχουν καν.

Banned
    Απο εμφάνιση η κοπελα φυσάει , τώρα τι γούστα εχεις κενό δεν ξέρω. Όχι και άσχημη ρε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    το εχουμε ξαναπει, ο KENO γουσταρει ρωσιδες! οι ελληνιδες ας μεινουν με τη μαμακα τους να περιμενουν το πριγκιπα στο ασπρο αλογο. οι κυπριες δεν υπαρχουν καν.
    Εμ τι να περιμένουν εσένα;
    Εσύ είσαι για υψηλά δεδομένα-δε συζητώ!

Από Ρωσίδες και πάνω!

Banned

...από ομορφιά δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά έτσι και αλλιώς δεν χωνεύω τους Κύπριους οπότε μπορεί να είμαι και προκατειλημμένη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Τι κανει και σεξ ο κόσμος ακομα;
    ελα που δεν ξερεις , σιγανοπαπαδια :p

Senior Member
    Απο εμφάνιση η κοπελα φυσάει , τώρα τι γούστα εχεις κενό δεν ξέρω. Όχι και άσχημη ρε!
    κι εμενα δεν μου αρεσε το βοιδόματο και το σμιχτο το φρυδι να σου πω την αληθεια. αλλα η μεγαλη βλακεια περα απο αυτα που ειπε το βοιδι, ειναι το οτι επιμενουν να ρωτανε τις μοντελες ερωτησεις κρισεως!! πρεπει να ξερουν και ελληνικα η να εχουν αποψη για τα κρισιμα ζητηματα για να κανουν πασαρελα? ποιος χεστηκε για τις αποψεις τους??? μεγαλη υποκρισια το βρισκω...

Banned
    Συμφωνω Ρεμεντι ! Παντως προσπαθω να σκεφτω τι αλλο μπορει να σκεφτηκε για το "φορεας του Αids" φαντασου χτες που το εβλεπα ενιωθα εγω ασχημα γι'αυτην..Κοκκινισα για λογαριασμο της!

Senior Member
    Συμφωνω Ρεμεντι ! Παντως προσπαθω να σκεφτω τι αλλο μπορει να σκεφτηκε για το "φορεας του Αids" φαντασου χτες που το εβλεπα ενιωθα εγω ασχημα γι'αυτην..Κοκκινισα για λογαριασμο της!
    ρε συ το συνεχισε κιολας... επεμενε, οτι θα του ευχηθει παντα τετοια!!!
    μαλλον καταλαβε κατι σαν καποιος συμπαραστατης σε ασθενη??? υποθετω...

Senior Member
    Κάτι δεν πάει καλά...δεν μπορεί να νιώθω συνέχεια έτσι...να δούμε τι θα μου πει αύριο η ψυχολόγος...για την ώρα ας παλέψω για να βγάλω το υπόλοιπο σήμερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα συγχαρητήρια θα του έλεγε-ΜΠΡΑΒΟ