Τι σκέφτεστε; - Page 1459
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1459 of 1532 FirstFirst ... 4599591359140914491457145814591460146114691509 ... LastLast
Results 21,871 to 21,885 of 22967
    Banned
    ναι εχω κανει τα παντα για να εχω κανει τη ζωη μου οσο πιο ενδιαφερουσα γινοταν αλεξανδρος ο μεγας!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Αφιερωνω αυτο το κομματι σε οσους δινουν καθημερινες μαχες με τον εαυτο τους...

https://www.youtube.com/watch?v=BB6DS9joQvU

Senior Member
    τοταλυ φρικτντ αουτ..

Banned
    σκεφτομαι οτι ειμαστε ετοιμοι να υποδεχτουμε και τον περιφημο ιο εμπολα. ετσι για να τα εχουμε ολα! ηδη βρισκεται σε ισπανια και τουρκια, ερχεται ταχιστα και στο ελληνισταν ελλαδισταν μπομπολισταν ή οπως στο πουτσο λενε αυτο το κρατιδιο πλεον. διοτι δε φτανουν οσα τραβας ηδη ελληνακο, τωρα θα σε θαβουν και ζωντανο με το ζορι. zombie apocalypse!

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι ειμαστε ετοιμοι να υποδεχτουμε και τον περιφημο ιο εμπολα. ετσι για να τα εχουμε ολα! ηδη βρισκεται σε ισπανια και τουρκια, ερχεται ταχιστα και στο ελληνισταν ελλαδισταν μπομπολισταν ή οπως στο πουτσο λενε αυτο το κρατιδιο πλεον. διοτι δε φτανουν οσα τραβας ηδη ελληνακο, τωρα θα σε θαβουν και ζωντανο με το ζορι. zombie apocalypse!
    https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/...04&oe=54F75410

Ειναι ολες οι Ελληνιδες προετοιμασμενες για τον τεμπολα!!Δεν μας πιανει τιποτα εμας ρε συ..!

Banned
    Εν τω μεταξυ η σχολιαστρια απο κατω ηταν ετοιμη να βαλει το αντιβαιρους να κανει σαρωση στο πισι για τον τεμπολα!

Banned
    οκ μηδεν! πιασαν πατο και δε παει παρακατω. αγγιξαν την τελειοτητα με το ξανθο τους το μαλλι!

Senior Member
    Εν τω μεταξυ η σχολιαστρια απο κατω ηταν ετοιμη να βαλει το αντιβαιρους να κανει σαρωση στο πισι για τον τεμπολα!

Χμ μαλλον για αυτο τραβαω οτι τραβαω , μις και διαδοθηκε οτι πασχω απο σχιζοφρενεια , οποτε αντε μετα να βγαλεις συμπερασμα τι αντιμετωπιζω λολ , καθε καρυδιας - καρυδι με την αποψη του.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Έλεος!!! :p
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Κηπ δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις , αλλα ετσι επειδη εχουμε πει και 2 κουβεντες , επισης παρακολουθωντας εδω θεματα απο ανθρωπους διαγνωσμενους με σχιζοφρενεια , εκει που εχω καταληξει ειναι οτι εχουν πολυ πιο ορθη σκεψη απο τους "υγιεις"..Φοβου τους αδιαγνωστους! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Κηπ δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις , αλλα ετσι επειδη εχουμε πει και 2 κουβεντες , επισης παρακολουθωντας εδω θεματα απο ανθρωπους διαγνωσμενους με σχιζοφρενεια , εκει που εχω καταληξει ειναι οτι εχουν πολυ πιο ορθη σκεψη απο τους "υγιεις"..Φοβου τους αδιαγνωστους! :)

Αυτο ακριβως που λες εννοω , διαδοθηκε αυτο στην πολη-χωριο που μενω και εγω τρωω κατι λουκια , για τον α ή β λογο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Αν σε ενοχλει αρκετα και εχεις χειροπιαστα στοιχεια,θα αξιζε τον κοπο να στειλεις κανενα εξωδικο σε 2-3 απο αυτους τους εξυπνους.Οχι για να πατε στα δικαστηρια,δεν αξιζει τον κοπο και το χρημα,ισα ισα να σφιξουν μερικοι κωλοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Αν σε ενοχλει αρκετα και εχεις χειροπιαστα στοιχεια,θα αξιζε τον κοπο να στειλεις κανενα εξωδικο σε 2-3 απο αυτους τους εξυπνους.Οχι για να πατε στα δικαστηρια,δεν αξιζει τον κοπο και το χρημα,ισα ισα να σφιξουν μερικοι κωλοι.

Δεν υπαρχει ουσιαστικη λυση , δεν ειναι τοσο χαζοι να κανουν επιθεση κατα μετωπο .... απλως κανω υπομονη μεχρι να αλλαξω περιβαλλον. Το καλυτερο ισως που μπορω να πετυχω ειναι κοινωνικη αγνοηση , εχω μερικους φιλους , την οικογενεια μου και στα @@ μου βασικα.

Σκεφτομαι οτι αν δεν την κοψω σημερα την κεντρικη αρτηρια μου με αυτα που βλεπω ..ε τοτε δεν θα την κοψω ποτε!! χα χα χα χα χα χα χα !!!!

Banned
    "υπαρχει μονο ενας τροπος να αποφευγεις τη κριτικη να μη κανεις τιποτα να μη λες τιποτα να εισαι τιποτα"
    Αριστοτελης :-D