Results 22,411 to 22,425 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
25-11-2014, 22:45 #22411
Γιατι τετοια ανοχη απο την διαχειρηση ??????
4/14 . Σελις 1253 , ποστ 18783 .
Ειναι σκανδαλωδης η ανοχη απο την διαχειρηση προς το μελος remedy . Γιατι ????
Μελη του φορουμ , αν δεν σας αρεσει κατι , μπορειτε να προσβαλλετε την διαχειρηση , οπως κανει το μελος remedy . Δεν υπαρχουν ( προφανως ) συνεπειες .
Εκτος αν υπαρχουν δυο μετρα και σταθμα .Last edited by Macgyver; 26-11-2014 at 11:32.
- 25-11-2014, 23:03 #22412
26-11-2014, 01:11 #22413
- still searching for the right place.....
.......................................
26-11-2014, 01:12 #22414
Ρε συ Μαγκ, για όνομα Του Θεού, τί ανασκαφές κάθεσαι κ κάνεις......? Έχεις ιδέα σε τί άτομα δίνεις αξία.....?
Το forum δεν είναι τίποτα περισσότερο από 1 μικρογραφία της πραγματικής κοινωνίας, θα βρεις από τον καλύτερο μέχρι τον χειρότερο. Απέναντι σε τέτοια άτομα μόνο οίκτο μπορείς να νοιώσεις κ στην πραγματική ζωή εννοείται δεν θα ήθελες να είχες μαζί τους ούτε καλημέρα. Άλλο το πρόβλημα να είχε ένα τέτοιο άτομο τέτοια θέση στην πραγματική σου ζωή (επειδή διεστραμμένα κ κακιασμένα άτομα όντως κυκλοφορούν ανάμεσά μας) που δεν θα μπορούσες να αποφύγεις πχ να είναι συνάδελφός σου, καθηγήτρια του παιδιού σου, που να το έχει βάλει στο μάτι κ άγνωστο το τί ψυχολογικά θα του προκαλούσε, κ να έχει κ κολλητιλίκια με τη Διεύθυνση του σχολείου κλπ κλπ, εκεί ναι θα υπήρχε όντως νόημα να κάτσεις να ασχοληθείς, αλλά εδώ η περίπτωση δεν είναι τέτοια. Κ δυστυχώς ή ευτυχώς φάρμακα κ θεραπείες υπάρχουν ακόμα κ για τις πιο βαριές νοητικές κ ψυχικές παθήσεις (αν όχι με την έννοια της οριστικής θεραπείας, αλλά έστω της ρύθμισης) αλλά για την εμπάθεια, την κακοήθεια, την κακεντρέχεια κ τη διαστροφή θεραπεία δεν υπάρχει κ ούτε νομίζω να βρεθεί ποτέ.
Κ φυσικά τώρα από πού κ ως πού ψάχνεις άκρη με το τί πρασινίζει η Διαχείριση κ το τί όχι....... Ποτέ δεν ασχολήθηκα με ορισμένα άτομα, εκείνα με στοχοποίησαν εξ αρχής (κ μόνο αυτό τα λέει όλα), έχω υποστεί 1 κάρο προσβολές, κακίες, στρεβλώσεις των γραφόμενών μου κ συκοφαντίες που ΠΟΤΕ, όσο κ αν επέμεινα σε αυτό, δε βασίστηκαν πουθενά (εκεί που σταματάνε τα επιχειρήματα αρχίζει η κατινιά) κ δεν παρετέθη κανένα στοιχείο για όσα μου καταλογίζουν..... κ η κατάληξη είναι να σβήνονται τα δικά μου γραφόμενα.
Οπότε το μόνο πραγματικά ανησυχητικό στην όλη ιστορία είναι το ότι εάν λαμβάνει χώρα όντως τέτοια επιλεκτική μεταχείριση μεταξύ των μελών κ τόσο "ιδιαίτερες σχέσεις", επειδή έχω συνδεθεί σε αυτό το site μέσω του προσωπικού μου mail (λάθος μου), υπάρχει κ το ενδεχόμενο αν ορισμένοι ζητήσουν από τη Διαχείριση τα προσωπικά μου στοιχεία, η τελευταία να τα δώσει. Βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί κάποιος να κινηθεί νομικά..... Κ σόρυ, αν στο πρόσφατο παρελθόν έχω απευθύνει 2 υπερευγενέστατα μηνύματα, στα οποία ζητούσα μια απλή εξήγηση επί των κριτηρίων βάσει των οποίων πραγματοποιείται η επεξεργασία του περιεχομένου των ποστ από το μέλος της Διαχείρισης κ απάντηση δεν έλαβα, δέχομαι ολόκληρο καταιγισμό προσβολών κ συκοφαντιών, οι οποίες από πουθενά δεν τεκμηριώνονται, κ στο τέλος τα δικά μου ποστ σβήνονται, τότε έχω κ εγώ το δικαίωμα να βγάλω όποιο συμπέρασμα θέλω. Στην πραγματική ζωή το οτιδήποτε υπέχει την έννοια της κύρωσης κ δεν βρίσκει κάπου έρεισμα, δεν δικαιολογείται ή ισχύουν εξόφθαλμα 2 μέτρα κ 2 σταθμά, τότε ο καθένας μπορεί να καταλήξει όπου θέλει σε ό,τι αφορά την ύπαρξη ή όχι αυθαιρεσίας ή προτιμήσεων.
Δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο εάν κ αυτό το ποστ πρασινιστεί ως ας πούμε προσβλητικό, αλλά κ απευθείας ban να μου γίνει δεν παρεξηγούμαι.......
26-11-2014, 01:17 #22415
https://www.youtube.com/watch?v=4DuYkqDA9ZY
Καλο ειναι σε αυτο το φορουμ να ασχολουμαστε μονο με ανθρωπους που πραγματικα εχουν αναγκη..Mariposa ξερω οτι εσυ το κανεις και θελω να το πω δημοσια..Remedy σε εκτιμω παρα πολυ και το ξερεις αλλα εδω αδικεις..Και το λεω και αυτο δημοσιως σαν ανθρωπος παρορμητικος και οσο μπορω δικαιος..Οσο μπορω παντα!
26-11-2014, 01:46 #22416
Απο που το ξεθαψες αυτο ρε Μαγκ ? Περσινα ξινα σταφυλια .Ρε συ Μαγκ, για όνομα Του Θεού, τί ανασκαφές κάθεσαι κ κάνεις......?
26-11-2014, 02:46 #22417
Λολ , εγω δεν υποστηριξα κατι , αν εχεις παρατηρησει καθε φορα που ξεθαβεται κατι παλιο , γραφω κατι αντιστοιχο .
Αν ο Μαγκ θελει να πει κατι για την διαχειριση , μπορει να ανοιξει νεο θεμα και να το συζητησουμε .
Το να κανει quote ενα παλιο ποστ στο τι σκεφτεστε , το βρισκω ανουσιο. Τοσο απλα.
Οι επιθεσεις που λεει η Μαριποζα γινονται οντως , μερικες φορες δικαια , μερικες φορες αδικα. Ειναι ενα θεμα που θα επρεπε να συζητηθει , αλλα αυτες οι συζητησεις εδω μεσα σπανια καταληγουν καπου .
26-11-2014, 08:20 #22418
Betelgeuse το ζήτημα δεν είναι το άδικο ή το δίκαιο των επιθέσεων, που κ φυσικά αυτού του είδους οι συζητήσεις δεν έχουν κανένα νόημα. Ούτε κ νομίζω πως από αυτά που έγραψα προκύπτει πως αποδίδω την οποιαδήποτε σημασία στην ψυχοπαθητική εμμονή μαζί μου 1-2 ατόμων από την 1η στιγμή που μπήκα εδωμέσα, έτσι κ αλλιώς το πότε ξεφτιλίζουν κάποιον κ το πότε αυτοεξευτελίζονται, αν δεν το συνειδητοποιούν οι ίδιες, οκ αυτό είναι κάτι το οποίο μόνο την λύπηση μπορεί να προκαλέσει κ τίποτα άλλο.
Το θέμα που άνοιξε ο Macgyver σχετίζεται με τη στάση της Διαχείρισης, κ πάνω σε αυτό σχολίασα τα όσα σχολίασα. Κ από τη στιγμή που η Διαχείριση δεν κρατάει καν τα στοιχειώδη προσχήματα αμεροληψίας, έχω κάνει κ εγώ το σφάλμα να συνδεθώ μέσω του προσωπικού μου mail κ σε συνδυασμό με την παρατήρηση ότι ορισμένες εμμονές μπορούν να αποδεικτούν ως κ επικίνδυνες (γιατί όσο περιορίζονται εντός forum, το οποίο, απ'ότι αντιλαμβάνομαι, το έχουν εκλάβει ως πεδίο ανάδειξής τους αντί της πραγματικής ζωής, -πώς μπορείς άλλωστε να θυμάσαι με κάθε λεπτομέρεια κάποιο προβληματικό "αισθηματικής φύσεως" που είχε αναρτήσει κάποιος πριν από 4 χρόνια (!)- το όλο σκηνικό κανένα απολύτως αντίκτυπο έχει ), οφείλω να προστατεύσω τον εαυτό μου γιατί κάποια πράγματα δεν ξέρεις ποτέ μέχρι πού μπορούν να φτάσουν. Αυτό ήταν το point μου κ τίποτα περισσότερο, νομίζω ότι ο καθένας στη θέση μου το ίδιο θα σκεφτόταν.Last edited by Deleted-member-15102015; 26-11-2014 at 10:58.
26-11-2014, 11:51 #22419
26-11-2014, 12:15 #22420
σκεφτομαι να φαμε ψαρια σημερα :)
26-11-2014, 12:27 #22421
26-11-2014, 12:31 #22422
Νομίζω πως είναι σκόπιμο να μην απαιτείς αλλά να μιλάς με τους στοιχειώσεις κανόνες ευγενείας.
ΥΓ. Αν ψάξεις περισσότερο, θα βρεις και άλλες "μεροληπτικές" αντιδράσεις της διαχείρισης.
Για να σοβαρολογήσω, κάθε "επεισόδιο", κρίνεται ξεχωριστά. Υπάρχουν περίοδοι πιο αυστηρής διαχείρισης και περίοδοι πιο χαλαρής διαχείρισης.
Το βέβαιο είναι πως πρώτα σκεφτόμαστε να μην πρασινίσουμε θέματα και να μην στείλουμε προειδοποιήσεις και κυρίως αν το γενικό κλίμα είναι "καλό και ήπιο".
Με αυτο το σκεπτικό, αν κοιτάξεις συνολικά τα 150.000 μηνύματα του φόρουμ, σε 10 χρόνια λειτουργίας, θα βρεις περιπτώσεις που θα μπορούσαν να πρασινίσουν και δεν έγινε (και το αντίστροφο).
Αν θεωρείς ότι σε 150.000 μηνύματα, μπορείς να κόψεις το καρπούζι ακριβοδίκαια, έλα να σου δώσω τα κλειδιά της διαχείρισης και να αρχίσεις να κόβεις... αυτό όμως είναι ένα πράγμα, και είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα να μιλάς για μεροληψία.
Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό, τότε καλύτερα να μην συμμετέχεις στο φόρουμ (χρησιμοποιώ 2ο πρόσωπο χάρην της κουβέντας μαζί σου, αφορά όλους το μήνυμα μου).
26-11-2014, 12:43 #22423
Σωστό, αλλά απ'ό,τι βλέπω η ευγένεια δεν τυγχάνει κ ιδαίτερης εκτίμησης...... τουλάχιστον στην περίπτωσή μου σου είχα αποστείλει 2 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευγενικά μυνήματα κ με αγνόησες επιδεικτικά.......
Κ σαφώς δεν μπορεί να τσεκάρει κανείς 150.000 ποστ, όταν όμως πάνω στην ΊΔΙΑ συνομιλία επιλέγεις αντί σβήνεις τα μυνήματα ενός μέλους που συκοφαντεί κ θίγει ακατάπαυστα (που το ίδιο έχει ξεκινήσει τον καυγά κ την εκτροπή), σβήνεις τα μηνύματα αυτού που δέχεται την κατασυκοφάντηση, σόρυ, αλλά ο καθένας μπορεί να κάνει τις υποθέσεις του για τις σχέσεις μεταξύ κάποιων μελών κ Διαχείρισης.... Τα έχεις πει όλα.
26-11-2014, 12:48 #22424
Αγαπητε Aeon ,σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση , οχι οτι με καλυψε , αλλα δεν θελω να δωσω συνεχεια . Αγγελος .
26-11-2014, 12:51 #22425
Το μήνυμα σου αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση και σκόπιμο είναι να το αναιρέσεις... εκτός κι αν έχεις οποιαδήποτε ένδειξη ή απόδειξη ότι τα προσωπικά στοιχεία του εκάστοτε μέλους δίνονται από τη διαχείριση σε όποιον τα ζητάει.
Κρατώ την ευγένεια μου λοιπόν για ευνόητους λόγους, παρά το προσβλητικό σου μήνυμα.
Λυπάμαι αν δεν έλαβες απαντήσεις στα μηνύματα που έστειλες.
2 τινά συμβαίνουν:
1. κάπως προσπεράστηκαν τα μηνύματα σου, κατά λάθος, λόγο του όγκου των μηνυμάτων που λαμβάνουμε.
2. δεν απαντήθηκαν, όπως συμβαίνει και με πολλά άλλα μηνύματα. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσα μηνύματα καταφθάνουν καθημερινά, για αλλαγές ψευδωνύμων, διαγραφές μηνυμάτων, εξηγήσεις, κτλ κτλ κτλ.
Δεν μπορούσα ποτέ να διανοηθώ, όταν ξεκίνησα να συμμετέχω στη διαχείριση του φόρουμ, ότι πρόκειται για τόσο χρονοβόρα και απαιτητική εργασία.
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή