Τι σκέφτεστε; - Page 1496
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1496 of 1532 FirstFirst ... 496996139614461486149414951496149714981506 ... LastLast
Results 22,426 to 22,440 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Το μήνυμα σου αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση και σκόπιμο είναι να το αναιρέσεις... εκτός κι αν έχεις οποιαδήποτε ένδειξη ή απόδειξη ότι τα προσωπικά στοιχεία του εκάστοτε μέλους δίνονται από τη διαχείριση σε όποιον τα ζητάει.
    Κρατώ την ευγένεια μου λοιπόν για ευνόητους λόγους, παρά το προσβλητικό σου μήνυμα.

Λυπάμαι αν δεν έλαβες απαντήσεις στα μηνύματα που έστειλες.
    2 τινά συμβαίνουν:
    1. κάπως προσπεράστηκαν τα μηνύματα σου, κατά λάθος, λόγο του όγκου των μηνυμάτων που λαμβάνουμε.
    2. δεν απαντήθηκαν, όπως συμβαίνει και με πολλά άλλα μηνύματα. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσα μηνύματα καταφθάνουν καθημερινά, για αλλαγές ψευδωνύμων, διαγραφές μηνυμάτων, εξηγήσεις, κτλ κτλ κτλ.
    Δεν μπορούσα ποτέ να διανοηθώ, όταν ξεκίνησα να συμμετέχω στη διαχείριση του φόρουμ, ότι πρόκειται για τόσο χρονοβόρα και απαιτητική εργασία.
    Ένδειξη δεν έχω για το πόσο μακριά φτάνει η επιλεκτική μεταχείριση κ οι επιλεκτικές χάρες (εγώ τουλάχιστον άμα πρόκειται να κατηγορήσω κάποιον το κάνω μόνο αν έχω αποδείξεις, αλλιώς κάνω λόγο για υποθέσεις κ εύλογους φόβους.....) , αλλά η εικόνα που έχω, όπως καταλαβαίνεις, σηκώνει πολλαπλές ερμηνείες...... γιατί έκανα λόγο για διαγραφές περιεχομένου μηνυμάτων σε συγκεκριμένη συνομιλία, δεν ζήτησα λογαριασμό γιατί σε κάποιο thread γράφτηκαν σημεία κ τέρατα κ πέρασε στο ντούκου, ενώ σε άλλο διαγράφηκαν πταίσματα.

Banned
    δέχομαι ολόκληρο καταιγισμό προσβολών κ συκοφαντιών, οι οποίες από πουθενά δεν τεκμηριώνονται,
    αυτο το ειχαν κανει παρα πολες φορες κ σε μενα αλλα βασικα δε μπορω να πω οτι με ενδιαφερει γιατι απλα εχω ακουσει τοσο καλα λογια στη ζωη μου που φαινετε να απαξιω για τα ασχημα οταν καπιος δε μπορει να σε φτασει οτι κ αν πει δε προκειται να σε κοντινει οσο κ να προσπαθησει κ αν δει οτι δε σε εκνευριζει τιποτα οσο το προσπαθει καπια στιγμη θα του κανεις τα νευρα αντισκινο οσο βλεπει οτι το ιδιο σου κανει οτι κ να πει

το μοναδικο πραγμα που με πειραξε καπως ηταν οτι ειχα συνεχεια την εντυπωση οτι πολοι ασχοληθηκαν υπερβολικα με το τι κανω κ τι δε κανω στο φορουμ ενω εβλεπα αλλους να λενε τα χειροτερα κ κατα ενα μυστηριο τροπο κανεις δεν εβλεπε τι εγραφαν κ οταν αρχισα να τα λεω ολα αυτα μετατραπηκαν σε παναγιες νομιζοντας οτι δε θυμαμαι τι ελεγαν ενω θυμαμαι πολυ καλα.

Senior Member
    σκεφτομαι οτι "κατα εναν περιεργο τροπο" που λεει κι ο αλεξ, οι περισσοτεροι βλεπουν τον απεναντι και δεν κοιτανε την καμπουρα τους που εχει φτασει στο ταβανι...

αν ξεκινησει κανεις με αυτοκριτικη, τα καταλαβαινει ολα πολυ καλυτερα... ;)

Senior Member

Banned
    εγω οχι μονο μπορω να κανω αυτοκριτικη αλλα ειμαι ικανος να στειλω το συμπαν με την ευθυτητα κ την αμεσοτητα που με διακρινει απλα στο κεφαλι μου εχω κατι κεραιες οπως στη ταινια του βεγγου κ εχω φοβερη διαισθηση.

κ αν θελει καπιος να με δει να κανω αυτοκριτικη δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να κανω.

θα μπορουσε καπιος να με χαρακτηρισει παραξενο περιεργο μυστηριοδη αινιγματικο ισως καπιες φορες ακατανοητο αλλα κανενας δε καταφερε να πει οτι ειμαι κακος για αυτο καθε φορα που θα εμφανιστει καπιος που ειναι κακος ειναι θεμα χρονου να τα σπασω μαζι του αφου συνεχεια αυτο συμβαινει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω οχι μονο μπορω να κανω αυτοκριτικη αλλα ειμαι ικανος να στειλω το συμπαν με την ευθυτητα κ την αμεσοτητα που με διακρινει απλα στο κεφαλι μου εχω κατι κεραιες οπως στη ταινια του βεγγου κ εχω φοβερη διαισθηση.

κ αν θελει καπιος να με δει να κανω αυτοκριτικη δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να κανω.

θα μπορουσε καπιος να με χαρακτηρισει παραξενο περιεργο μυστηριοδη αινιγματικο ισως καπιες φορες ακατανοητο αλλα κανενας δε καταφερε να πει οτι ειμαι κακος για αυτο καθε φορα που θα εμφανιστει καπιος που ειναι κακος ειναι θεμα χρονου να τα σπασω μαζι του αφου συνεχεια αυτο συμβαινει.
    εχεις ομως πολυ κακη μνημη ..

Banned
    στα πραγματα που δε με ενδιαφερουν ναι μπορει να μη θυμαμαι σχεδον τιποτα εκτος απο το πως να τα αναγνωριζω

ενω καπια αλλα δε γινετε να βγουν απο το μυαλο μου... αφου εμφανιζονται μπροστα μου συνεχεια με ενα τροπο που δε γινετε να σταματησω.

Senior Member
    καταλαβαινω, αλεξ..

Senior Member
    Εγώ αναρωτιέμαι, όταν κάποιος δεν αντέχει να παραδεχτεί ότι έσφαλε σε ένα φόρουμ, αλλά προτιμάει να βλέπει συνωμοσίες πίσω από μια απλή παρατήρηση, πώς αντιμετωπίζει την πραγματική ζωή; Μάλλον με μεγάλη δυσκολία.
    Αν καταναλώνει κάποιος τόση φαιά ουσία και χρόνο, στέλνοντας επιστολές στη διαχείριση προκειμένου να βρει το (υποτιθέμενο) δίκιο του, μήπως τελικά έχει επενδύσει πολύ περισσότερα απ' όσο θα έπρεπε σε ένα φόρουμ, όταν μάλιστα υπάρχει ανωνυμία;
    Σκέφτομαι, γενικώς και αορίστως...

hlias1988
    Guest
    δεν σκεφτομαι............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    ΑΠΑΙΤΩ μια εξηγηση απο την διαχειρηση
    Μπορουμε να την προσβαλλουμε κατ εξακολουθηση , χωρις συνεπειες , οπως κανει το μελος remedy ?
    Έλα βρε Μακ που έχεις και τέτοιες απορίες! Εσύ ειδικά;
    Φυσικά και μπορούμε, και να απειλούμε μπορούμε κάνοντας μάλιστα επίδειξη του οπλισμού μας, φτάνει να προλαβαίνουμε να σβήνουμε και να ξαναγράφουμε τα μηνύματά μας για να μη μας παίρνει χαμπάρι η διαχείριση!
    Ξέρεις εσύ, παλιά μου τέχνη κόσκινο!

Αστειότητες!

Banned
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Νομίζω πως είναι σκόπιμο να μην απαιτείς αλλά να μιλάς με τους στοιχειώσεις κανόνες ευγενείας.
    όπα ρε μάγκα ποιος είσαι εσύ? διαχειριστής σε ένα psyxosite είσαι ρε κακομοίρη, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο, μου θέλεις και κανόνες ευγενείας.
    άντε πολύ το κούρασες, συνεχεια κανεις λογοκρισία στα μηνύματα και επιλεκτικές διαγραφές , τα forum τα διαμορφώνουν οι χρηστες όχι οι nolifer διαχειριστές ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Stafidas View Post
    όπα ρε μάγκα ποιος είσαι εσύ? διαχειριστής σε ένα psyxosite είσαι ρε κακομοίρη, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο, μου θέλεις και κανόνες ευγενείας.
    άντε πολύ το κούρασες, συνεχεια κανεις λογοκρισία στα μηνύματα και επιλεκτικές διαγραφές , τα forum τα διαμορφώνουν οι χρηστες όχι οι nolifer διαχειριστές ...
    Εσύ ποιός είσαι ρε κακομοίρη; Ένα μέλος γραμμένο εδώ και μόλις δυο μήνες με μόνο δέκα μηνύματα και θεωρείς ότι διαμορφώνεις και το φόρουμ...τσίμπα τώρα μια αναφορά μήπως και μάθεις κανόνες ευγενείας...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Stafidas View Post
    +1000 και εμενα μου τροποποιούσε μηνύματα χωρίς λόγο και μερικά τα έσβηνε την ίδια στιγμή που άφηνε από άλλες .... τελείως αναξιόπιστος ο aeon σωστά τα λες...

Banned
    Τι ασθενεια ειναι το να μιλαει κανεις με τον εαυτο του?