Τι σκέφτεστε; - Page 1499
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1499 of 1532 FirstFirst ... 499999139914491489149714981499150015011509 ... LastLast
Results 22,471 to 22,485 of 22967
    hlias1988
    Guest
    σκεφτομαι να περιποιουμε περισσοτερο τον ευατο μου.............

Senior Member
    μμμμ κοιτα...ναι ξερεις,στην πεφτω με γειωνεις,εισαι κοριτσαρα και μου απαντας οτι εχεις σχεση 3 χρονια,σου λεω δωστου ποδι για να μην του δοσω εγω μεσα στα μουτρα,και γελαμε γιατι νομιζεις οτι εχω χιουμορ (οχι οχι πρωτη αποτυχια αλλα δεν πεφτω ευκολα)...οκ παιρνω το μυνημα και κανω πισω και δινω σημασια στην φυλη σου και εσυ φρικαρεις,και με μειωνεις με ηλυθιο τροπο για να τραβιξεις την προσοχη της παρεας,ολοι σε κοιτανε καπως και φρικαρεις περισοτερο...οοοοοκ δινω και εκει λιγο χωρο,κατι σου ετυχε και οταν βρισκομαστε προσπαθεις να με κανεις να σε παρηγορισω και να σε κανω να νιωσεις καλα,και μετα απο λιγο με γραφεις κανονικα...οοοοοοκκ αρχιζω να μπερδευμαι και ακολουθω ταχτικη οτι κινιτε εκτελειτε,και αρχιζεις να μου λες οχι ειναι τσουλακι,καργιολακι,ασχυμη ,φρικιο WTF ρε δεν γινομαι το παιχνιδι καμιας...τι παιζει με το μυαλο των γυναικων??

Senior Member
    Γιατι μερικοι εξυπνοι αισθανονται χαζοι και μερικοι χαζοι αισθανονται εξυπνοι?

Senior Member
    Ότι δεν αντέχω άλλο την μάνα μου να με πληγώνει...εγώ προσπαθώ με νύχια και με δόντια να είμαι όσο το δυνατόν καλά κι εκείνη το μόνο που κάνει είναι να με σπρώχνει ακόμα πιο κάτω με τη συμπεριφορά της...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    το ιδιο ακριβως συμβαινει κ στις φωτογραφικες μηχανες αυτες που εχουν μεγαλυτερη αναλυση που δε μπορουν να την διχειριστουν αντι για καλυτερες φωτογραφιες βγαζουν μουτζουρες.

η βλακεια εχει περοσσοτερες ικανοτητες :-D..

Senior Member
    Πριν λιγο πετυχα στον δρομο εναν που ειχε τυχει να με μειωσει καποιες φορες δεν τον χερετησα δεν με χερετησε μολις τον ειδα τα νευρα μου χτυπησαν κοκκινο,νευριαζω απιστευτα με την παρτη μου που δεν μιλησα και που γενικα ειμαι ντροπαλος και πατησε πανω σ αυτο την επομενη φορα μολις τον δω λεω να τον σπασω στο ξυλο να βγαλω το αχτι μου

Επιτελους ειχα βρει μια δουλεια και ολα πηγαιναν καλυτερα στη ζωη μου, μεχρι που μου μειωσαν τον μισθο σε 365 ευρω τον μηνα! ειναι γελοιοι! παραιτηθηκα. Σκεφτομαι οτι αυτα τα λεφτα μπορω να τα βγαλω και μονη μου αλλα απο την αλλη ισως ειναι καλυτερα να βρω δουλεια παλι για εργασιοθεραπεια. Η δουλεια με βοηθησε πολυ μετα το ψυχωσικο επεισοδιο Ηταν δυσκολα στην αρχη, πολυ στρες κτλ.. αλλα σιγα σιγα ενιωσα οτι γινομαι 'ανθρωπος' παλι. Επισης σκεφτομαι να δουλευω απο το σπιτι μιας και μπορω αλλα δεν ξερω αν θα μου κανει καλο η απομονωση παλι.

Δουλευει κανεις μετα το επεισοδιο? αν ναι, μετα απο ποσο καιρο? και νιωθετε καλυτερα?

Senior Member

Κανενας εξυπνος δεν αισθανεται χαζος , ουτε και χαζος αισθανεται χαζος .

Senior Member
    Ενοοντας οτι ο εξυπνος εχει αμφιβολιες

Senior Member
    Ενοοντας οτι ο εξυπνος εχει αμφιβολιες

Ο εξυπνος καμμια φορα εχει αμφιβολιες , χωρις αυτο να ειναι κανονας . Αλλα παντα αναθεωρει .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ο εξυπνος καμμια φορα εχει αμφιβολιες , χωρις αυτο να ειναι κανονας . Αλλα παντα αναθεωρει .
    Συμφωνω.Το συγκεκριμενο το εγραψα γιατι βλεπω συχνα ατομα μεσης εφυιας να δηλωνουν εξυπνοι

Senior Member
    Γιατί ένας χαζός δεν καταλαβαίνει,άρα δεν αντιλαμβάνεται την χαζομάρα του.
    Οι έξυπνοι επειδή καταλαβαίνουν πολλά,αντιλαμβάνονται ότι πάντα υπάρχει κάτι πιο έξυπνο απ'αυτούς και κάτι που φυσικά δεν γνωρίζουν.....ένας χαζός πώς να τα σκεφτει όλα αυτά;

Αρα νομίζει ότι ξέρει τα Πάντα....
    ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ

Senior Member
    Πώς θα τα καταφέρω και σήμερα; Κάτι δεν πάει καθόλου καλά, το νιώθω...και φοβάμαι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Το να κανεις σφαλματα ειναι ανθρωπινο , για να τα κανεις ομως ολα θαλασσα χρειαζεσαι η/υ .....

Senior Member
    Συμφωνω.Το συγκεκριμενο το εγραψα γιατι βλεπω συχνα ατομα μεσης εφυιας να δηλωνουν εξυπνοι

Μα το μυαλο ειναι το πιο δικαια πραμα μοιρασμενο στο κοσμο . Ολοι πιστευουν-με οτι εχουν-με αρκετο .
    Last edited by Macgyver; 05-12-2014 at 09:46.