Τι σκέφτεστε; - Page 163
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 163 of 1532 FirstFirst ... 631131531611621631641651732132636631163 ... LastLast
Results 2,431 to 2,445 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    σκεφτομαι ποσο mentally disturbed και γενικα ποσο mentally whateverist παιζει να ειναι καποιος που καθεται στο ιδιο δωματιο με φαντασματα, ειδικα οταν ακουγονται κι ολας

Indeed?
    αυτη τη στιγμη που σου γραφω οχι μονο ειναι καπως η ατμοσφαιρα στο δωματιο, αλλα ειναι τοσο κοντα μου που εχω κολλησει τα ματια μου στη πορτα και βλεπω μαυρες ανθρωπινες σκιες να κινουνται μονες τους. εχω και την αισθηση οτι με παρακολουθουνε γενικοτερα το βραδυ. δεν εχω παρει τπτ σημερα, δεν ηπια κι ολας, δε ξερω αν κανουν πουλακια τα ματια μου, αλλα εγω τα βλεπω. θα καληνυχτισω γιατι μαλλον παιζει να ναι απ'τη κουραση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Σκέφτομαι ότι αν δεν τελειώσω την δουλειά μου μέσα σε 4 μέρες το πολύ…Θα με περάσουν γενεές 14 και δεν με σώζει τίποτα, αλλά δεν έχω καμία διάθεση! Όχι γιατί είναι στις μαύρες μου , αλλά γιατί δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Το μυαλό μου ταξιδεύει συνέχεια! Τι θα κάνω δεν ξέρω… Δεν με βλέπω καλά…
    Πού ταξιδεύει το μυαλό σου;
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Practice what you preach or shut the fuck up.
    κ ποιος σου ειπε οτι οι αλλοι βλεπουν τον κοσμο με τον ιδιο τροπο που τον βλεπεις εσυ? ισως να πρεσβευουν αλλες ιδεες, κ γι αυτο να λειτουργουν διαφορετικα. συνεπως το practice what you preach, ισως κ να ισχυει.

εσυ τι ακριβως πρεσβευεις? την κοινωνικη δικαιοσυνη? κ με ποιον τροπο την πρεσβευεις? με το να χωνεις μπινελικια γουντυαλενικου επιπεδου κ να βγαζεις επιθετικοτητα σε οποιον κατα τη γνωμη σου θιγει τα δικαιωματα των μειωνοτητων? γιατι τοση οργη? ειλικρινα, δεν καταλαβαινω. κ οταν το κανεις αυτο εχεις δει καποιο αποτελεσμα? με αυτον τον τροπο αλλαξε κανεις που πριν ειχε ρατσιστικες αποψεις, προς λιγοτερο ρατσιστικες? με αλλα λογια, η μεθοδος σου, μπορει να κανει εναν ανθρωπο που ειναι ρατσιστης, εστω κατα ενα δχ πιο φιλικο απεναντι στους μεταναστες, ή απλα τον κανει να οχυρωνεται στις δικιες του αποψεις κ τελικα τσακωνεσαι με οσους διαφωνουσες πριν, κ απλα συμφωνεις με αυτους που ετσι κ αλλιως θα συμφωνουσες?

γραφεις κατεβατα με ομολογουμενως ευφανταστη γραφη, αλλα συχνα δυσκολευομαι να κατανοησω ποιο ειναι το κεντρικο νοημα οσων θελεις να πεις. ισως να μην ειμαι κ αρκετα ευφυης, βεβαια. αλλα νιωθω οτι χανομαι σε κειμενα με δαιδαλωδη δομη κ ασυνδετο ειρμο σκεψεων. προτιμω την απλοτητα, για να ειμαι ειλικρινης.

δικαιωμα σου να πιστευεις ο,τι θελεις κ να εκφραζεις τις θεσεις σου. αλλα αν εχεις την καλοσυνη, ασε κ τους αλλους να μπορουν να εκφρασουν ελευθερα την αποψη τους, ακομα κ αν ειναι ρατσιστικη, φασιστικη, ομοφοβικη ή με οποιον αλλο τροπο οχι της αρεσκειας σου.
    Last edited by Lou!; 28-06-2011 at 04:40.

Banned
    σκεφτομαι κι αναρωτιεμαι γιατι να μου τη πεφτουν μονο γυναικες χωρις καμπυλες και μικρουλες κατω των 22, αφου ψαχνω το ακριβως αντιθετο. δε μπορω να καταλαβω τι φταιει, αφου κι εγω δεν ειμαι κανενας κοκαλιαρης ή νεος για να τις ελκυω. οχι πως με ενδιαφερει τοσο, απλα δε ξερω το λογο που συμβαινει και μου χανουν τον χρονο μου τζαμπα. καταταλλα ολα ειναι μια χαρα, καλοκαιρινη βαρεμαρα οπως παντα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι κι αναρωτιεμαι γιατι να μου τη πεφτουν μονο γυναικες χωρις καμπυλες και μικρουλες κατω των 22, αφου ψαχνω το ακριβως αντιθετο. δε μπορω να καταλαβω τι φταιει, αφου κι εγω δεν ειμαι κανενας κοκαλιαρης ή νεος για να τις ελκυω. οχι πως με ενδιαφερει τοσο, απλα δε ξερω το λογο που συμβαινει και μου χανουν τον χρονο μου τζαμπα. καταταλλα ολα ειναι μια χαρα, καλοκαιρινη βαρεμαρα οπως παντα!
    για πε για πε...είχαμε κανά γκομενικόν???
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    ειναι προσωπικα δεδομενα αυτα, αλλα να σου πω κατι γενικα, αμα δεν ειναι η αλλη οπως γουσταρω με καμπυλες δλδ και μυαλο εστω λιγο ψαγμενη, δε μπορω να δειξω ενδιαφερον. ειμαι που ειμαι απαθεστατος και ψυχρος οταν κυκλοφορω εξω, ειναι κι αυτα που πρεπει να τα εχει η αλλη αλλιως βλεπω οτι δε μου ταιριαζει, και τελικα μοιραζω ακυρα και προτιμω να παραμενω single.

Senior Member
    ειναι προσωπικα δεδομενα αυτα, αλλα να σου πω κατι γενικα, αμα δεν ειναι η αλλη οπως γουσταρω με καμπυλες δλδ και μυαλο εστω λιγο ψαγμενη, δε μπορω να δειξω ενδιαφερον. ειμαι που ειμαι απαθεστατος και ψυχρος οταν κυκλοφορω εξω, ειναι κι αυτα που πρεπει να τα εχει η αλλη αλλιως βλεπω οτι δε μου ταιριαζει, και τελικα μοιραζω ακυρα και προτιμω να παραμενω single.
    ρε ΚΕΝΟ τόσο ωραίος είσαι και μοιράζεις άκυρα? θέλω να πω τόσο ωραίος είσαι και στην πέφτουν?

Banned
    δε θεωρω τον εαυτο μου ωραιο, ισα ισα το αντιθετο, ενα μπαζο και μισο ειμαι!

Senior Member
    χμμ... αν λοιπόν μια κοπέλα ήταν καλή, έξυπνη, δοτική, της άρεσες αλλά φορούσε σουτιέν Νο 1 δε θα έκανες κάτι μαζί της?

Banned
    θα εκανα αλλα το σεξ παιζει να μην ηταν τοσο καλο οσο με μια αλλη που τα χει μεγαλυτερα, λολ. τα ειχα περσι την ανοιξη με μια κοκαλιαρα αβυζη. ειναι που αμα δεν εχεις υλικο να πιασεις, τοτε παιζει να μη μπορεις να δεις καθολου ερωτικα την αλλη. και αυτο ισχυει γενικα νομιζω, οταν καποια εχει καμπυλες ειναι πιο θυληκη απο μια που το σωμα της ειναι κοκαλο κι αντροφερνει. γιαυτο και δε καταλαβαινω οσες προσπαθουν να χασουν κιλα και πασχουν απο νευρικη ανορεξια. θα μου πεις αρρωστια ειναι, οκ το δεχομαι.

Senior Member
    θα εκανα αλλα το σεξ παιζει να μην ηταν τοσο καλο οσο με μια αλλη που τα χει μεγαλυτερα, λολ. ειναι που αμα δεν εχεις υλικο να πιασεις, τοτε παιζει να μη μπορεις να δεις καθολου ερωτικα την αλλη. και αυτο ισχυει γενικα νομιζω, οταν καποια εχει καμπυλες ειναι πιο θυληκη απο μια που το σωμα της ειναι κοκαλο κι αντροφερνει. γιαυτο και δε καταλαβαινω οσες προσπαθουν να χασουν κιλα και πασχουν απο νευρικη ανορεξια. θα μου πεις αρρωστια ειναι, οκ το δεχομαι.
    αυτά είναι γούστα..υπάρχουν άντρες στους οποίους αρέσει το κοριτσίστικο σώμα. Τελοσπάντων , εμένα η πλειοψηφία των γυναικών μου φαίνονται όμορφες, είτε με μικρά είτε με μεγαλύτερα στήθη. Μου φαίνεται πολύ άδικο να κρίνεις κάποιον -α μόνο με βάση αυτό..στην τελική αυτό που κρατάει τους ανθρώπους μαζί είναι ο έρωτας για το χαρακτήρα πρώτα απ 'όλα.. το σώμα είναι κάτι το προσωρινό, φθείρεται..και τα βυζιά πέφτουν!

Banned
    δεν κρινω μονο με βαση αυτο, αλλα τη συμπεριφορα πρωτα απ'ολα. εγω μιλησα περισσοτερο οσον αφορα το θεμα σεξ, εσυ μιλησες για σχεση. για να αντεξει μια σχεση, ναι σαφεστατα θα πρεπει να εχει καλο χαρακτηρα η αλλη, αλλα πρωτα απ'ολα να το θελει η ιδια!

Senior Member
    δεν κρινω μονο με βαση αυτο, αλλα τη συμπεριφορα πρωτα απ'ολα. εγω μιλησα περισσοτερο οσον αφορα το θεμα σεξ, εσυ μιλησες για σχεση. για να αντεξει μια σχεση, ναι σαφεστατα θα πρεπει να εχει καλο χαρακτηρα η αλλη, αλλα πρωτα απ'ολα να το θελει η ιδια!
    ναι αλλά, εάν είσαι προκατειλλημένος πως θα γνωρίσεις κάποιον άνθρωπο για να κάνεις σχέση μαζί του, εφόσον εκ προοιμίου θα τον έχεις απορρίψει λόγω βυζιών, ηλικίας, μύτης και ξέρω γω τι άλλο...
    Ξέρεις το μεγάλο πρόβλημά μας είναι ότι πολλές φορές, λόγω του ότι έχουμε κάποια συγκεκριμένα κριτήρια για το πως θέλουμε να είναι ο άλλος, μπορεί τελικά να μην έχουμε τη σοφία να διακρίνουμε πότε κάτι που περνάει από δίπλα μας αξίζει να ασχοληθούμε με αυτό και πότε όχι. Δεν το λέω για σένα, γενικά μιλάμε πάντα. Απλώς νομίζω ότι κολλάμε σε μαλακίες και τελικά η ευτυχία βρίσκεται αλλού.

Banned
    δε νομιζω πως ειναι προκαταληψη αλλα απλα προτιμηση. μου αρεσουν περισσοτερο οι καμπυλες κι οχι τα κοκαλα, τι να κανω ? σαν να λεει καποια προτιμα τους ψηλους κι οχι τους κοντους ή τους γαλανοματηδες απο τους καστανοματηδες ή τους ξανθους απ'τους μελαχρινους κλπ. υπαρχουν τοσες επιλογες. και ναι σαφως και θα ξαναπηγαινα με καποια που δεν εχει καμπυλες κι εχει μυαλο ας πουμε ή φερεται ωραια και με γουσταρει. αλλα αν μου βαζες να επιλεξω αναμεσα σε μια που ηταν ετσι και μια που ηταν ετσι και ειχε καμπυλες, θα επελεγα τη δευτερη! δε ταιριαζουμε ολοι με ολους τι να γινει. τεσπα αυτα υποθετικα, γιατι προς το παρων δε γουσταρω κατι και προτιμω τη μοναξια. εκτος αν μου δειξει καποια πρωτη ενδιαφερον και με τον τροπο της με κανει ν'ασχοληθω περισσοτερο μαζι της, οποτε τοτε βλεπουμε παλι...

Senior Member
    θα εκανα αλλα το σεξ παιζει να μην ηταν τοσο καλο οσο με μια αλλη που τα χει μεγαλυτερα, λολ. τα ειχα περσι την ανοιξη με μια κοκαλιαρα αβυζη. ειναι που αμα δεν εχεις υλικο να πιασεις, τοτε παιζει να μη μπορεις να δεις καθολου ερωτικα την αλλη. και αυτο ισχυει γενικα νομιζω, οταν καποια εχει καμπυλες ειναι πιο θυληκη απο μια που το σωμα της ειναι κοκαλο κι αντροφερνει. γιαυτο και δε καταλαβαινω οσες προσπαθουν να χασουν κιλα και πασχουν απο νευρικη ανορεξια. θα μου πεις αρρωστια ειναι, οκ το δεχομαι.
    χαχαχα ελεος ρε συ με τις καμπυλες, αλλα οκ γουστα ειναι αυτα, για σεξ σκετο πιστευω παντως γενικα καποιος δεν ειναι τοσο επιλεκτικος, δλδ να παει κ με καποιον/καποια που δεν πληρει κ τοσο αυτα που γουσταρει να εχει, αλλα ειναι σεξ κ τελος, οταν μιλαμε για σχεση σαφως κ παιζει ρολο το μυαλο κ ο χαρακτηρας κτλ κτλ..
    κ οσο για τα βυζια δεν νομιζω οτι παιζουν κ τοοσο μεγαλο ρολο στο σεξ, αντε να μην μπορεσεις να κανεις ισπανικο, τα αλλα ομως τα κανεις!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."