Τι σκέφτεστε; - Page 201
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 201 of 1532 FirstFirst ... 1011511911992002012022032112513017011201 ... LastLast
Results 3,001 to 3,015 of 22967
    Banned
    Μη φοβασαι, παρε το 11888 και ρωτα ποιο νοσοκομειο στην περιοχη σου εφημερευει και παρε ταξι να πας. Προλαβαινεις δεν προλαβαινεις γιατι Δευτερα εχουν απεργια, δεν ξερω αν πιανει απο τις 12 η απο την αλλαγη της ταριφας. Αν δεν μπορεις να πας παρε το 166 και πες τους οτι εκανες εμετο με αιμα η καφε.

Senior Member
    Λες να ήταν καφές? Δεν είναι απίθανο.. πάντως ο εμμετός είχε χρώμα καφέ.
    Κοίτα με μια ματιά στο διαδύκτιο (σε δεύτερη σκέψη έκανα έρευνα στα αγγλικά) αυτό μπορεί να σημαίνει κάποια βλάβη στο συκώτι η γκαστρεντερίτιδα η κάποιες άλλες παθήσεις του στομαχιού.
    Όρθιος που περπάτησα λίγο είχα μια σύντομη τάση ζαλάδας.. τώρα είμαι καθιστός, σαν να τρεμοπαίζει λίγο το στομάχι μου νιώθω.
    Προς το παρόν θα προσπαθήσω να κοιμηθώ.

Senior Member
    Κάροτ, κανε αυτό που σου λέει το ελάφι και γρήγορα. Αισθάνεσαι καλύτερα μήπως;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Καφε χρωμα εννοουσα αλλα τσπ. Εγω λεω να μην κοιμηθεις γιατι μπορει να ξυπνησεις χειροτερα και χανεις χρονο. Τωρα που εχει και δροσια και μπορεις να κυκλοφορησεις πηγαινε σε ενα νοσοκομειο. Αν δεν μπορεις παρε το 166 να ερθει να σε παρει και πες τους τι εχεις.

Senior Member
    Όπως είπα προηγουμένως νιώθω σαν να τρεμοπαίζει το στομάχι μου. Κατα τ'άλλα εμετό έκανα μια φορά μόνο... λες να ήταν τα κατεψυγμένα ψάρια απο το lidl? Τι να πω δεν ξέρω.

Banned
    Δηλαδη τωρα θες να ρισκαρεις να εχεις αιμα στο στομαχι και να πας για υπνο και να χανεις αιμα και να το αφησεις ετσι? Δε θελω να σε τρομαξω αλλα μηπως θα ηταν καλο να ξυπνησεις καποιον δικο σου να σε παει στο νοσοκομειο (καλυτερα να μην οδηγησεις αν εχεις αμαξι)? Αυτα δεν ειναι ακριβως για να αδιαφορεις.
    Εκτος αν παλι μας δουλευεις.

Senior Member
    Το λιντλ δεν έχει καλά προιόντα απ' ότι ξέρω. Μην τρομοκρατείσαι όμως. Ακόμα και αιμόπτηση να ήταν, ίσως να προέρχεται από γαστρεντερίτιδα και όχι από κάτι άλλο σοβαρότερο. Μια φίλη μου το είχε πάθει παλιά και την παρέπεμψαν σε εξετάσεις αλλά δεν είχε κάτι σοβαρό.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Παιδιά άκουσα μια διαβολική φωνή να μου λέι "ναι" πρίν λίγο (την άκουσα παρόλο που φοράω ακουστικά και ακούω μουσική) η μπορεί να ήταν και η ιδέα μου η κάποιος ήχος από το τραγούδι που ακούστηκε έτσι. Μένω ψύχραιμος παρόλα αυτά δεν μπορώ παρά να απορήσω τι είναι αυτό που αντιμετωπίζω.

Banned
    Περαστικα σου. Παω για υπνο.

Senior Member
    Καλό σου ύπνο καλό ύπνο σε όλους και καλό ύπνο και σε μένα και ελπίζω να ξυπνήσω ζωντανός.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elafi View Post
    Δηλαδη τωρα θες να ρισκαρεις να εχεις αιμα στο στομαχι και να πας για υπνο και να χανεις αιμα και να το αφησεις ετσι? Δε θελω να σε τρομαξω αλλα μηπως θα ηταν καλο να ξυπνησεις καποιον δικο σου να σε παει στο νοσοκομειο (καλυτερα να μην οδηγησεις αν εχεις αμαξι)? Αυτα δεν ειναι ακριβως για να αδιαφορεις.
    Εκτος αν παλι μας δουλευεις.
    Δεν λέω ψέματα. Είμαι σε κατάσταση που προσπαθώ να ηρεμήσω, να σταματήσω να τρέμω βασικά και να μπορέσω να πέσω να ξεκουραστώ.

Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Σκέφτομαι πως η μονάξια μου είναι αφόρητη αλλά δεν έχει νόημα να το γράψω...
    την επομενη φορα που θα ξανανιωσεις ετσι στειλε μηνυμα! οι περισσοτεροι σε συμπαθουν εδω μεσα, και ειναι κριμα να χαραμιζεσαι μοναχουλα. υπαρχει και το msn για πιο γρηγορο chat, αν και δε γνωριζω αν το χρησιμοποιεις...

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο πολύ πονάει το μέσα μου.,και πόσο φαίνεται στο έξω μου.

Banned
    σκεφτομαι οτι θελω παλι ξυρισμα και βαριεμαι. δεν εχω λογο να φροντισω τον εαυτο μου αφου ολοι με εχουν χεσμενο και κανεις δε νοιαζεται αν ζω ή πεθανα. με εχει κουρασει η ζωη, αντε να τελειωνουμε, 3 χρονια ακομα.

Senior Member
    σκέφτομαι πόσο ανάγκη έχουν οι άνθρωποι να κολακεύουν και να κολακεύονται αλλά πόσο πίσω μας πάει αυτό..
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...