Τι σκέφτεστε; - Page 311
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 311 of 1532 FirstFirst ... 2112613013093103113123133213614118111311 ... LastLast
Results 4,651 to 4,665 of 22967
    Banned
    τον εκοψα γιατι ειχα καταντησει νευρικος μαλλον απ'τους πολλους καφεδες, και σε συνδιασμο με το αλκοολ το βραδυ (οταν επινα, γιατι δεν επινα και καθε βραδυ, ειδικα αμα ξυπνουσα κομματια την αλλη μερα) με εκαναν και ξεφευγα τελειως και ημουν επικινδυνος. αφου τις προαλλες παλι εσπασα το μπουκαλι ολοκληρο απ'τα νευρα μου, και δε θελουν και πολυ να κοπουν οι φλεβες και να παθεις ζημια. θα τα καταφερω ομως και θα συνηθισω χωρις. θα τα διωξω και τα δυο μαζι.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    τον εκοψα γιατι ειχα καταντησει νευρικος μαλλον απ'τους πολλους καφεδες, και σε συνδιασμο με το αλκοολ το βραδυ (οταν επινα, γιατι δεν επινα και καθε βραδυ, ειδικα αμα ξυπνουσα κομματια την αλλη μερα) με εκαναν και ξεφευγα τελειως και ημουν επικινδυνος. αφου τις προαλλες παλι εσπασα το μπουκαλι ολοκληρο απ'τα νευρα μου, και δε θελουν και πολυ να κοπουν οι φλεβες και να παθεις ζημια. θα τα καταφερω ομως και θα συνηθισω χωρις. θα τα διωξω και τα δυο μαζι.
    όλα αυτά δεν σου τα δημιουργησε ο καφές.
    Το αλκοολ βγάζει φρίκες αν δεν είσαι καλά ψυχολογικά, αντί να σου κάνει καλό μπορεί να σε κάνει χειρότερα.
    Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι ψυχοθεραπεία, και μάλιστα άμεσα.
    Εννοείται σε συνδυασμό με διακοπή του αλκοολ.
    Το σημαντικό βέβαια είναι να θες εσύ να βοηθήσεις τονε αυτό σου γιατί ότι και να σου πούμε εμείς είναι θεωρίες.

Banned
    oti prwta tha eprepe na fame ta corn flakes kai meta ta koko pops :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι ψυχοθεραπεία, και μάλιστα άμεσα.
    Αυτο πιστευω κι εγω οτι χρειαζεται να κανει ο ΚΕΝΟ!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    ευχαριστω αλλα δεν ειναι και τοσο αστειο να το λετε συνεχεια, το λεγατε σε καθε θεμα μου μεχρι που δε ξανακανα αλλο, δε χρειαζεται και σημερα γιατι υποφερω που δεν εχει μπει καφεϊνη στο αιμα μου. θα μπορουσα κι εγω να σας πω να πατε να αυτοκτονησετε, γιατι αυτο χρειαζεστε ολοι, αλλα δε το κανω.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

μονο η Remedy μου απαντησε σωστα, γιαυτο θα ακολουθησω τη συμβουλη της, αν εχω κι αυριο προβλημα...

Senior Member
    ευχαριστω αλλα δεν ειναι και τοσο αστειο να το λετε συνεχεια, το λεγατε σε καθε θεμα μου μεχρι που δε ξανακανα αλλο, δε χρειαζεται και σημερα γιατι υποφερω που δεν εχει μπει καφεϊνη στο αιμα μου. θα μπορουσα κι εγω να σας πω να πατε να αυτοκτονησετε, γιατι αυτο χρειαζεστε ολοι, αλλα δε το κανω.
    Προσωπικα,δε στο ειπα για αστειο ή για να σπασω πλακα μαζι σου! Πρεπει επιτελους να παψει να θεωρειται ταμπου η ψυχοθεραπεια και γενικα η επισκεψη σε καποιον ειδικο ψυχικης υγειας!

@ Τ'αλλα σχολιακια που εκανες...ειλικρινα δεν αξιζουν καποια δικια μου αναφορα ή επεκταση!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    αμα θες να μου τη πεσεις κι εσυ, καντο με προσωπικο μηνυμα καλυτερα, γιατι εδω μεσα παρεξηγουν πολυ ευκολα τα παντα. νομιζω πως φταιει το ζωδιο κι ο ωροσκοπος πoυ συμφωνουμε τοσο. οσο για το αλλο που λες, πως φαινεται οτι δε με ξερεις καθολου. μιλας στον ορισμο του τιποτα, εναν μηδενιστη ο οποιος δεν εχει κι ουτε θελει να εχει ΤΙΠΟΤΑ απολυτως. δυστυχως υποφερω απο αυτο γιατι καμια δε με θελει ετσι που δεν εχω τιποτα. οποτε πως ακριβως να κανω και φιγουρα ακομα κι αν το θελω ? δεν εχω ουτε δικο μου αμαξι, ουτε σπιτι, ουτε κατι αλλο σπουδαιο. κι εδω στο σπιτι που μενω ειμαι σαν επισκεπτης, απλα ενα κρεβατι εχω, το λαπτοπ, λιγα ρουχα, ε και το φαγητο που τους τρωω. οποτε δεν ειμαι εγω το θεμα, αλλα ΟΛΟΙ οι υπολοιποι, που συνεχιζουν αυτη την υλιστικη μανια!
    δε θελω να σου την πεσω! κουβεντα κανω.

Οτι θα ηθελα να ημουν αλλιως κ αλλου........................................ ......
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

.
    ειδες εμένα? Που? Στον ύπνο σου?

Banned
    facebook.
    και δε θελω να μου μιλας εσυ, γιατι τις προαλλες μου κανες επιθεση χωρις λογο.

facebook.
    και δε θελω να μου μιλας εσυ, γιατι τις προαλλες μου κανες επιθεση χωρις λογο.
    κοιμησου...το φεις μου το εχω διαγραψει εδω και μηνες και αμα δεν θες να ακους την αλήθεια μη ξαναγράψεις, γραφτα μονος σου στο σπιτι και καμαρωσε με τα χαλια σου.

Εγώ πάλι, αν με είχαν διώξει έστω και με το γάντι από ένα διαδικτυακό τόπο, από αξιοπρέπεια και μόνο δεν θα ξαναμπαινα.
    Αλλά εσύ δεν είσαι εγώ...

Banned
    πεστου Νικου να με κανει ban αν εχεις τοσο προβλημα μαζι μου.
    εγω δεν ασχοληθηκα ποτε μαζι σου, απο το ξεκινημα που μπηκα εδω μεσα αρχισες να μου τη λες σαν να με ξερεις προσωπικα, και συνεχιζεις, παρολο που σε παρακαλεσα να μη το ξανακανεις και στο παρελθον.
    τελος κι αντε καληνυχτα!

πεστου Νικου να με κανει ban αν εχεις τοσο προβλημα μαζι μου.
    εγω δεν ασχοληθηκα ποτε μαζι σου, απο το ξεκινημα που μπηκα εδω μεσα αρχισες να μου τη λες, και συνεχιζεις κι απαντας λες και δε τρεχει τπτ, παρολο που σε παρακαλεσα να μη το ξανακανεις και στο παρελθον.
    τελος κι αντε καληνυχτα!
    όταν μιλας για προσωπικά μου δεδομένα και μου λες να παω να αυτοκτονήσω, λυπάμαι, αλλά όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να μη σου απαντήσω.
    Να σου πω την αλήθεια, έχω φτάσει πολλές φορές να σε λυπηθώ, αλλά είσαι τόσο γλοιώδης και χυδαίος που ακόμη και αυτόν τον ανθρώπινο οίκτο που μπορώ να νιώσω για τον οποιονδήποτε κακομοίρη, καταφέρνεις και με κάνεις να τον μετανιώσω.
    Και κει έχε υποψη σου, δεν τα βάζω με σένα αλλά με μένα που ασχολήθηκα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Κύκνε, ναι, δεν είναι να βρεθείς σε τέτοια φάση εκεί έξω.. αυτή η αίσθηση ότι δεν μπορείς να αναπνεύσεις, ο πανικός.. δεν περιγράφονται :/

Σχετικά με τα άλλα που αναφέρεις..
    Το να μπορεί ο πολίτης να διαμαρτυρηθεί, να διαδηλώσει, υποτίθεται είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα.. υποτίθεται!
    Δε συμφωνώ με τις ακραίες συμπεριφορές και τη βία που αν αρχίσει απλώνεται σα κύμα και ξεσπάει όπου βρει, όχι,
    όμως είναι σημαντικό όσοι θέλουν να συμμετέχουν σε μια διαδήλωση να μπορούν να το κάνουν χωρίς να κινδυνεύουν να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

Τα πράγματα έχουν αρχίσει και αγριεύουν επικίνδυνα και ας πούμε ότι όσα θα έπρεπε να είναι δεδομένα αρχίζουν να μην είναι άλλο πια. Αυτό βέβαια, δεν άρχισε χθες.. γίνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια και αυτή η μετάβαση, δυστυχώς, δε δείχνει να βγάζει σε καλό δρόμο!

Οι διαδηλώσεις ναι, συνεπάγονται και μερική ταλαιπωρία και κάποιες φορές υπάρχει μια εντελώς μονόπλευρη οπτική ότι ''αδικούμαι - αντιδρώ - διαμαρτύρομαι - κι ας πάνε όλοι οι άλλοι να πνιγούν'', αλλά κι αυτό είναι συνέπεια, νομίζω, μια χρόνιας αδιαφορίας, τόσο από τη μεριά των ιθυνόντων όσο και από τη μεριά του κόσμου.
    Αλήθεια, θα προσέχαμε μια πορεία αν δε μας έκλεινε το δρόμο, αν δε μας εμπόδιζε να κινηθούμε;
    Θα μας ενδιέφερε ποιοί είναι αυτοί, γιατί βγήκαν στο δρόμο, τι γράφει η προκήρυξή τους;;

Και γράφω σε πρώτο πληθυντικό αφού κοινωνία είμαστε όλοι εμείς ΜΑΖΙ καθώς και ο καθένας χωριστά ως μονάδα.

Δεν ξέρω, ίσως είναι που έχω την ελπίδα ότι τώρα η επιθυμία για συμμετοχή και η αλληλεγγύη θα γίνουν πιο έντονα.
    Είναι ανάγκη να γίνουν πιο έντονα. Ίσως περισσότερο από ποτέ.
    Και αυτό δεν βάζει στην άκρη τα μικρά ούτε τα μεγάλα του δικού μας μικρόκοσμου, της δικής μας καθημερινότητας με όλα τα καλά και τα κουλά της.

Έτσι και ο σεβασμός, είναι υπόθεση που αφορά και τους από δω και τους από κει. Ιt takes two to tango!

Όσο για την ''άμυνα'' της αστυνομίας.. τι να πω;;;
    Να πω ότι τέτοιες συμπεριφορές που αποτελούν ξεκάθαρα τον κανόνα και όχι μεμονωμένα περιστατικά είναι απάνθρωπες και απαράδεκτες;;; Αρκεί μόνο να το λέμε;
    Λυπάμαι, μα νιώθω και θυμό..
    Γιατί και ποιός σου είπε ότι τώρα με ενδιαφέρει; Ίσα ίσα που πετυχαίνουν το αντίθετο με το να παρεμποδίζουν τη ζωή μου, να εξοργίζομαι και να αδιαφορώ! Κι αυτή την αδιαφορία που αναφέρεις παραπάνω την προκαλούν οι ίδιοι με το να στρέφονται κατά κάποιο τρόπο εναντίον μου...επίσης κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ενδιαφερθεί για κάτι, αν θέλει να το κάνει από καλή θέληση θα το κάνει αλλά εσύ δεν έχεις το δικαίωμα να του το επιβάλεις δυσκολεύοντας του τη ζωή! Επίσης, αν συγκεντρώνονταν σ' ένα σημείο π.χ. στο πεζοδρόμιο της Έκθεσης και διαδήλωναν χωρίς να εμποδίζουν τον κόσμο όπως προχθές τότε θα τους σεβόμουνα...αλλά εφόσον δεν με σέβονται αυτοί, δεν πρόκειται να το κάνω ούτε κι εγώ! Όσο για το ότι πρέπει οι διαδηλωτές να είναι εξασφαλισμένοι ότι δεν θα καταλήξουν στο νοσοκομείο κι ότι η χρήση βίας από την αστυνομία χωρίς επίθεση πρώτα δεν είναι σωστή συμφωνώ! Εγώ μιλάω για περιπτώσεις σαν αυτή που περιέγραψα με τις μολότωφ...εκεί καλά τους κάνανε!

Senior Member
    Κόκοα, συγγνώμη αλλά αν είναι κανένα βιντεάκι όπως φοβάμαι δεν θα το δω γιατί παθαίνω σοκ με τέτοια...νομίζω πως εξήγησα την άποψη μου στην απάντηση μου προς την crazy diamond...τη βία την αποδέχομαι ΜΟΝΟ σαν άμυνα όταν υπάρχει άσκηση βίας από την απέναντι πλευρά κι όχι χωρίς σοβαρό λόγο...