Τι σκέφτεστε; - Page 346
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 346 of 1532 FirstFirst ... 2462963363443453463473483563964468461346 ... LastLast
Results 5,176 to 5,190 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Δεν ειναι τοσο απλο θαναση θα μας ελεγες οτι υποφερεις κλπ κλπ....θα απασχολουσες κοσμο να σε βοηθησει για κατι που στην ουσια ειναι....ψευτικο. Ηδη στο τιτλο του μηνυματος ελεγες θα τρελλαθω. Αυτο που εκανες και στο 11:11 μαλλον .
    Αμα ισχυουν αυτα που αναφερει ο κηπ, τι να πω θαναση, ειλικρινα λυπαμαι.... στο λεω αυτο να το σκεφτεις οτι οκ εδω μπορει να επαιξες μαζι μας (η καλυτερα να νομιζεις οτι επαιξες) αλλα εδω απλα εισαι ενας ακομη αριθμος, ενα νουμερο... στην εξω ζωη αμα προβαινεις σε τετοιες τακτικες πιστεψε με δεν θα εχουν κ τα καλυτερα αποτελεσματα... δεν θα υπαρξουν πολλοι που θα ανεχτουν κατι τετοιο, θα παρεις σουτο κ μετα θα αναρωτιεσαι γιατι κανεις δεν σου μιλαει κ δεν σου δινει σημασια.. απογοητευτηκα κ επεσα απ τα συννεφα να σου πω την αληθεια, κ σε ειχα βοηθησει κ με καποια μηνυματα.... σκεψου μονο αν ειναι ωριμο αυτο που εκανες... ουτε τα παιδακια στο δημοτικο δεν κανουν ετσι ρε θαναση... εκτος κ αν θελεις ηλικιακα να συγκαταλεγεσαι μαζι τους... εισαι τυχερος παντως που με πετυχαινεις σε down φαση κ δεν μπορω να στα χωσω κ να σε ψεξω περαιτερω..... σκεψου τα αυτα που σου ειπα κ για ποιο λογο το εστησες ολο αυτο... τι καταφερες στην τελικη, τι πετυχες? ειχε καποιο νοημα? σκεψου τα σε παρακαλω, ειλικρινα στο λεω...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Δωρα - που κανεις παρεα με το αγχος:) - ουτε τοτε πιστευω οτι θα γινει κατι.Τωρα προετοιμαζουν να εμφανισουν το "κουρεμα" του χρεους κατα 50% ως επιτυχια!Και μαλιστα αποτελεσμα των προσπαθειων τους!Θα δεις πανηγυρια απ τους συμπολιτες μας...Ο ραγιαδισμος μας,σαν νοοτροπια, εχει σε τετοιο βαθμο εμποτισει την υπαρξη μας που θα δεις οτι η κρισιμα μαζα του λαου μας θα ειναι ευχαριστημενη με την συγχρονη σκλαβια.350.000 € τον χρονο για την ανυπαρξια του και, δυστυχως κι αυτος,την προδοσια του προεδρος της Δημοκρατιας,κ.Κ Παπουλιας και 350 € συνταξη οι συνομιληκοι του.

Τζιπσι δεν εχουν αφησει και τιποτα!

thanasisGR
    Guest
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Αμα ισχυουν αυτα που αναφερει ο κηπ, τι να πω θαναση, ειλικρινα λυπαμαι.... στο λεω αυτο να το σκεφτεις οτι οκ εδω μπορει να επαιξες μαζι μας (η καλυτερα να νομιζεις οτι επαιξες) αλλα εδω απλα εισαι ενας ακομη αριθμος, ενα νουμερο... στην εξω ζωη αμα προβαινεις σε τετοιες τακτικες πιστεψε με δεν θα εχουν κ τα καλυτερα αποτελεσματα... δεν θα υπαρξουν πολλοι που θα ανεχτουν κατι τετοιο, θα παρεις σουτο κ μετα θα αναρωτιεσαι γιατι κανεις δεν σου μιλαει κ δεν σου δινει σημασια.. απογοητευτηκα κ επεσα απ τα συννεφα να σου πω την αληθεια, κ σε ειχα βοηθησει κ με καποια μηνυματα.... σκεψου μονο αν ειναι ωριμο αυτο που εκανες... ουτε τα παιδακια στο δημοτικο δεν κανουν ετσι ρε θαναση... εκτος κ αν θελεις ηλικιακα να συγκαταλεγεσαι μαζι τους... εισαι τυχερος παντως που με πετυχαινεις σε down φαση κ δεν μπορω να στα χωσω κ να σε ψεξω περαιτερω..... σκεψου τα αυτα που σου ειπα κ για ποιο λογο το εστησες ολο αυτο... τι καταφερες στην τελικη, τι πετυχες? ειχε καποιο νοημα? σκεψου τα σε παρακαλω, ειλικρινα στο λεω...
    hmmm... ilikrina den kserw den thymame ti ekana.. apla ekana ena copy-paste xwris na katalavo tpt... imouna se mia fash periergia... kai ama thes min to pistepseis egw den tha koliso se auto...

Senior Member
    Quote Originally Posted by thanasisGR View Post
    hmmm... ilikrina den kserw den thymame ti ekana.. apla ekana ena copy-paste xwris na katalavo tpt... imouna se mia fash periergia... kai ama thes min to pistepseis egw den tha koliso se auto...
    κοιτα φιλε αυτα ειναι δικαιολογιες κ παιδιαρισματα... σορρυ που στα λεω ετσι αλλα πρεπει να τ ακουσεις μπας κ συντονιστεις... ακου εκει δεν θυμαμαι τι εκανα.. σε ποιον τα πουλας αυτα ρε φιλε ?? κ καθομασταν εμεις σαν τους μαλακες να σπαζοκεφαλιαζουμε τι απαντηση να σου δωσουμε στο "υποτιθεμενο" προβλημα σου... ασε φιλε, δεν το σωζεις με τιποτα.. μας τα παν κι αλλοι...
    ουτε εγω θα κολλησω στη μαλακια που εκανες, αλλα να ξερεις πως ηταν επιεικως απαραδεκτο για να μην πω τιποτα χειροτερο....

thanasisGR
    Guest
    κοιτα φιλε αυτα ειναι δικαιολογιες κ παιδιαρισματα... σορρυ που στα λεω ετσι αλλα πρεπει να τ ακουσεις μπας κ συντονιστεις... ακου εκει δεν θυμαμαι τι εκανα.. σε ποιον τα πουλας αυτα ρε φιλε ?? κ καθομασταν εμεις σαν τους μαλακες να σπαζοκεφαλιαζουμε τι απαντηση να σου δωσουμε στο "υποτιθεμενο" προβλημα σου... ασε φιλε, δεν το σωζεις με τιποτα.. μας τα παν κι αλλοι...
    ουτε εγω θα κολλησω στη μαλακια που εκανες, αλλα να ξερεις πως ηταν επιεικως απαραδεκτο για να μην πω τιποτα χειροτερο....
    Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο που ζει. Ο παράλογος προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στα μέτρα του. Άρα η αλλαγή και η πρόοδος εξαρτώνται από τον παράλογο.

Senior Member
    Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο που ζει. Ο παράλογος προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στα μέτρα του. Άρα η αλλαγή και η πρόοδος εξαρτώνται από τον παράλογο.
    λολ τι εννοείς;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

thanasisGR
    Guest
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    λολ τι εννοείς;
    Είμαι αξιαγάπητος άνθρωπος. Θα μπορούσαν να σας το διαβεβαιώσουν κι οι φίλοι μου, αν είχα.

Είμαι αξιαγάπητος άνθρωπος. Θα μπορούσαν να σας το διαβεβαιώσουν κι οι φίλοι μου, αν είχα.

ένας άνθρωπος που μπαίνει σε ένα χώρο όπου το μεγαλύτερο ποσοστό είναι ψυχικά ασθενείς και παρά τα προβλήματα τα δικά τους ασχολούνται να λύσουν τα δικά του και αυτός τα δουλεύει, σόρι, αλλά ΔΕΝ είναι καλός άνθρωπος.
    Για μένα είναι ένα κ@@παιδο και μισό για να μη πω τιποτα χειρότερο.

Senior Member
    Οεο ?? Βρηκες μια ακυρη ατακα στο νετ κ ειπες να κανεις τον genius?? Που κολλαει αυτο με αυτα που σου εγραψα ?? Τα διαβασες καθολου συτα που σου εγραψα η σε ντουβαρι μιλαω??

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    λολ τι εννοείς;
    Τι να εννοει κι αυτος ο καημενος, ετσι οπως τα σκατωσε, αντε τωρα να τα σκουπισει..

Το αμα εισαι αξιαγαπητος η οχι δεν μπορω να το ξερω καθως δεν σε γνωριζω προσωπικα, αλλα μετα απο αυτο που αποκαλυφθηκε κ την πατατα που εκανες να παιζεις με τον χρονο κ τα συναισθηματα μας εχω χασει πασα ιδεα για το ατομο σου... οσο για το οτι δεν εχεις φιλους, το χεις διερωτηθει ποτε?? Αμα τετοια κανεις και εξω, λογικο μου φαινεται..

thanasisGR
    Guest
    Το αμα εισαι αξιαγαπητος η οχι δεν μπορω να το ξερω καθως δεν σε γνωριζω προσωπικα, αλλα μετα απο αυτο που αποκαλυφθηκε κ την πατατα που εκανες να παιζεις με τον χρονο κ τα συναισθηματα μας εχω χασει πασα ιδεα για το ατομο σου... οσο για το οτι δεν εχεις φιλους, το χεις διερωτηθει ποτε?? Αμα τετοια κανεις και εξω, λογικο μου φαινεται..
    Τι να πει κανείς; Τα λόγια μιλάνε μόνα τους!

Πρέπει να παρακολουθήσω το τελευταίο μάθημα απώλειας συγκέντρωσης, για το οποίο έχω προπληρώσει. Έλεγα λοιπόν... Aλήθεια, τι έλεγα;

Senior Member
    ....Η εναλλαγή ελληνικά/greeklish ειναι σαν να λέμε dr jekyll/mr hyde....;;;
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Τι να πει κανείς; Τα λόγια μιλάνε μόνα τους!

Πρέπει να παρακολουθήσω το τελευταίο μάθημα απώλειας συγκέντρωσης, για το οποίο έχω προπληρώσει. Έλεγα λοιπόν... Aλήθεια, τι έλεγα;
    Θαναση, εισαι καλα παιδι μου ?? Μπας κ τελευταια αρχισες τιποτα ντραγκια κ αλλα περιεργα πραγματουδια ?? Γιατι βλεπω αλλα σε ρωτανε αλλα απαντας κ γραφεις εν ολιγοις ασυναρτησιες... Ψαξε τι συμβαινει σε παρακαλω, φιλικα στο λεω..

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι είναι μαλακεία αν απο τις 5 ενεργειες μου στο φορουμ,οι 3 είναι για αναφορά...:(
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Σκέφτομαι τα ονόματα των 5 παιδιών μου :Ρ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    Σκέφτομαι ότι είναι μαλακεία αν απο τις 5 ενεργειες μου στο φορουμ,οι 3 είναι για αναφορά...:(
    Εκανες κι εσυ, ε ?? Καλα εκανες, ελεος πια με τον καθε κωλοβαρεμενο μαλακοβιολη..........