Τι σκέφτεστε; - Page 378
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 378 of 1532 FirstFirst ... 2783283683763773783793803884284788781378 ... LastLast
Results 5,656 to 5,670 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Αλλά και μ' αυτά που λες δε νομίζω να αλλάξει κάτι στην όλη κατάσταση.
    οχι, γιατι τα πραγματα δεν αλλαζουν απο μονα τους. βλεπεις πολλους να εχουν διαθεση να αλλαξουν τον εαυτο τους? οι περισσοτεροι απλα γκρινιαζουν οτι φταινε οι αλλοι!

Senior Member
    ναι δεν εχω μσν εδω στην δουλεια καθολου δεν αφηνει το κωλοφαιργουολ!!!!!!!! σπιτι το χω ομως σπανια μπαινω αλλα θα μπω που θα παει
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    οχι, γιατι τα πραγματα δεν αλλαζουν απο μονα τους. βλεπεις πολλους να εχουν διαθεση να αλλαξουν τον εαυτο τους? οι περισσοτεροι απλα γκρινιαζουν οτι φταινε οι αλλοι!
    Συμφωνώ σ' αυτό που λες. Ο ένας ρίχνει ευθύνες στον άλλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μπα δεν τον αντεχω τον ηλιο μου καιει τα ματια! ειμαι γεννημενος να ζω στα σκοταδια. κυκλοφορω μονο μετα τις 7 το απογευμα (οταν κυκλοφορω), και παντα με οπλο. εχω ολα τα χαρακτηριστικα των βρυκολακων πλην της αναγκης για αιμα, το δικο μου μαλλον ειναι μια χαρα ακομα. αν θες φωτο μπεκα msn, αν και νομιζω με ξερεις...
    ... πες το ρε Μπράντον...:)... κάτι σαν τον αγαπημένο πολλών από εμάς ήρωα δηλαδής...:)...

http://cinefantastiqueonline.com/wp-...randon-lee.jpg

Banned
    μονο που δεν εχω μακρυ μαλλι πλεον αλλα τελειως ξυρισμενο! μακρυ μαλλι ειχα στο λυκειο, το κοψα μετα λογο στρατου, κι απο τοτε δε το ξαναφησα.

Junior Member
    skeftomai na thn kanw mia kai kalh

Banned
    σκεφτομαι η λευκη Break ειναι οργασμος στο στομα!!!!!! επισης σκεφτομαι το χιονι που θα δω το σαββατοκυριακο, και μου τρεχουν τα σαλια, λολ! πολυ ασπρο πλακωσε ξαφνικα, θα ανοιξει λιγο το ματι μας ευτυχως.

Senior Member
    σκεφτομαι η λευκη Break ειναι οργασμος στο στομα!!!!!! επισης σκεφτομαι το χιονι που θα δω το σαββατοκυριακο, και μου τρεχουν τα σαλια, λολ! πολυ ασπρο πλακωσε ξαφνικα, θα ανοιξει λιγο το ματι μας ευτυχως.
    Καλα που μένεις και χιονίζει?
    One of these things is not like the others, one of these things must die alone.

σκέφτομαι ότι περνανε ευκαιρίες από δίπλα μου αλλά ο φόβος με τα τοσα που μου προκαλεί με νεκρώνει και οι ευκαιρίες χανονται
    γιάννης

Senior Member
    καλημερα. σκεφτομαι πως θελω ενα ατομο μερες τωρα να το σφαξω. σμρ σιγουρευτικα.

Banned
    Σκέφτομαι, πώς γίνεται να βλέπω σε όνειρο κάποιον που δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου(??) :S

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Σκέφτομαι, πώς γίνεται να βλέπω σε όνειρο κάποιον που δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου(??) :S
    ειναι το υποσεινηδιτο συλλαμβανει εικονες ατομων στον δρομο που περνας απο διπλα και δν δινεις καν σημασια και τους βλεπεις στον υπνο σ

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ειναι το υποσεινηδιτο συλλαμβανει εικονες ατομων στον δρομο που περνας απο διπλα και δν δινεις καν σημασια και τους βλεπεις στον υπνο σ
    Τι να πω... Το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια...

Banned
    σκεφτομαι κοκκινα χαλια λες και ειμαι σταρ του σινεμα (Κριστιαν Μπεηλ επιπεδο). πολυ ανεβασμενη διαθεση ξαφνικα επειδη ερχεται το σαββατοκυριακο!

Quote Originally Posted by PostMortem View Post
    Καλα που μένεις και χιονίζει?
    Αθηνα (αν θες περιοχη συγκεκριμενα στειλε μου prive ή ρωτα με στο msn). αλλου ειδους χιονι εννοω, αλλου...

Senior Member
    σκεφτομαι κοκκινα χαλια λες και ειμαι σταρ του σινεμα (Κριστιαν Μπεηλ επιπεδο). πολυ ανεβασμενη διαθεση ξαφνικα επειδη ερχεται το σαββατοκυριακο!

Αθηνα (αν θες περιοχη συγκεκριμενα στειλε μου prive ή ρωτα με στο msn). αλλου ειδους χιονι εννοω, αλλου...
    χαχαχαχα..Κατάλαβα τι εννοείς τώρα! Εγω το αθώο νόμιζα κανονικό χιόνι..
    One of these things is not like the others, one of these things must die alone.