Τι σκέφτεστε; - Page 398
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 398 of 1532 FirstFirst ... 2983483883963973983994004084484988981398 ... LastLast
Results 5,956 to 5,970 of 22967
    Senior Member
    Ότι μπορεί να γκρινιάζω που είμαι μόνος μου και να ψάχνω παρέα, αλλά καταλήγω να ζητάω πάλι τη μοναξιά μου. Την έχω συνηθίσει τόσο που δεν μπορώ να ζήσω διαφορετικά. Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε.

Senior Member
    Ρε συ Ροκ, πέθανα στο γέλιο πρωί πρωί. Νά'σαι καλά! Άπαιχτη.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

προσπαθω να σκεφτω κατι να με ηρεμήσει, από σκέψεις που μου έρχονται μετα τη συμπεριφορα καποιων απέναντι μου, δεν θέλω να ανεχομαι πλεον ουτε το παραμικρο και, σκεφτομαι να αντιδρασω με τον χειροτερο τροπο που φανταζεστε αμα συμβει κατι πιο σοβαρο.
    γιάννης

Banned
    σκεφτομαι οτι παρατηρω συχνα ανθρωπους να πασχουν απο δικαστικη μανια. ψυχωση με το να το παιζουν δικηγοροι και να στελνουν στο κατηγορητηριο τους αλλους. δεν ειναι μονο εισαγγελεις, μπατσοι, τσατσοι. ειναι και λοιποι τατιαυτοι που το παιζουν Judge Dredd και Phoenix Wright μαζι! κρινεσαι ενοχος για οπλοκατοχη κι οπλοχρησια, ναρκομανια, μπυροποσια! τα χυσια μου τα θελετε που τα κουβαλαω απο γεννησιμιου μου και μπορει να βλαψουν καμια αθωα κορασιδα ?

Senior Member
    δικαστες προνοητικοτητας εννοεις? καπως ετσι λειτουργησε ο νορβηγος κανοντας βελγικο τυρι τα 15χρονα...νομιζε πως θα σκοτωνε τον μελλοντικο πρωθυπουργο που θα αφηνε την ευρωπαρα στο ισλαμ! :p
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    εννοω τον καθενα που κρινει αρνητικα, κι εδω μεσα ακομα, νομιζωντας πως οι αλλοι φταινε, κανουν κατι παρανομο, απαγορευμενο, κι αξιζουν να τιμωρηθουν!

Senior Member
    ολοι κανουμε κατι κακο κ παρανομο και ΠΡΕΠΕΙ να δεχομαστε οτι θα σκυψουμε να φαμε το αγγουρακι και να δειξουμε πως δροσιζομαστε!!!εκει ειναι η μαγκια....... ας χαρουμε μες στην κακια μας αλλα να μας πονεσει κιολας μετα για να το νιωσουμε καλααααααα

.....σκέφτομαι πως αυτός ο καιρός είναι φρίκη.....:(

Senior Member
    σκεφτομαι μακαρι να μουνα πουλι .............. (πετουμενο)

Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    σκεφτομαι μακαρι να μουνα πουλι .............. (πετουμενο)
    ....χαχαααααα.....

Senior Member
    Έβαλα τάξη στην ντουλάπα μου και κατά περίεργο λόγο νιώθω πιο ήρεμος παρά ποτέ.

Member
    Πόσο εύκολο είναι να σε πληγώσουν άνθρωποι που είναι για σένα «αδέλφια» και να σου δείξουν ότι το μόνο που νιώθουν είναι οίκτος.

Banned
    σκέφτομαι ότι το κεφάλι μου έχει γίνει νεροζούμι

Banned
    σκεφτόμουν τους στοίχους ενός ελληνικού τραγουδιού "έψαχνε λέει να βρει το γιατρικό που ναναι μοναδικό" και αναρωτιέμαι αν στο μέλλον θα υπάρχει ένα χάπι για το κάθε άτομο ξεχωριστά (θα έπρεπε βασικά έτσι ώστε να καλύπτει τις μοναδικές ανάγκες του καθένα), αν θα εξελιχθούμε σαν κοινωνία δηλαδή και απελάσουμε τον κοπαδισμό του συστήματος, οργανώσουμε και τις τεκνοποιήσεις καθώς και ότι άλλο χρειάζεται. μου αρέσει η ελευθερία αλλά δεν αξίζει στο ανθρώπινο είδος.

Senior Member
    Ότι βαριέμαι απίστευτα και δε με ευχαριστεί σχεδόν τίποτα. Χρόνο με το χρόνο ενθουσιάζομαι όλο και πιο δύσκολα.