Results 5,971 to 5,985 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
12-11-2011, 17:28 #5971
Α)
http://www.youtube.com/watch?v=IErsI...eature=related
Κάντε τον κόπο να τον ακούσετε...............
- 12-11-2011, 18:30 #5972
... και γιατί ασχολείσαι ακόμη με αυτά Κενό;... δεν αυτοχαρακτηρίζονται από μόνοι τους όσοι είθισται να εξασκούν το σπορ;... εσύ που το πήρες χαμπάρι, ο χ, ο ψ, δεν οφείλουν επιτέλους να ασχοληθούν με τα δικά τους και ΌΧΙ ΠΙΑ με αυτά που νομίζουν ότι είναι δικά τους επειδή κάποιοι άλλοι θα τους τα φορτώσουν;... έξυπνο παιδί είσαι, άστο να χωλαίνει και τράβα παρά κάτω στην τελική... μιας και το αναγνωρίζεις, έχεις αυτόματα και την προύπόθεση να το επεξεργάζεσαι και να πηγαίνεις παρακάτω. Εκτός αν το μόνο που σε νοιάζει, είναι να το εντοπίζεις. Και αυτό δηλώνει στασιμότητα. Κι αυτό που νιώθεις πως σου κάνουν, στασιμότητα δηλώνει για τους ίδιους. Και εμμονή ασφαλώς. Θέλεις τελικά απλά να συμμετέχεις σε αυτήν ή να πηγαίνεις παρακάτω;...
12-11-2011, 18:49 #5973
περισσοτερο αναφερομουν σε αυτους που ασχολουνται με ολους τους αλλους και τους κρινουν αρνητικα σαν να φταινε, και δε κοιταζουν τα μουτρα τους σαν να εχουν οι ιδιοι το ακαταλογιστο και το αλανθαστο. οπως συμβαινιε και με τους γονεις μας ενα πραμα που μας λενε ποιο ειναι το σωστο και πρεπει να το κανουμε, ξεχωντας ομως οτι στην ηλικια μας και οι ιδιοι καναν λαθοι! δεν ειναι οτι ασχολουμαι, απλα ενοχλουμε γιατι δεν εχουμε μαθει να κοιταμε τα θετικα σε εναν ανθρωπο, αλλα μονο τα αρνητικα. και πως να μαθεις κατι τετοιο οταν και το περιβαλλον ειναι αρνητικο και μας εχει κανει πλεον να νιωθουμε θυματα. θυματοποιηση λογο χωρας λοιπον, νιωθωντας εστω και λιγο καλυτερα κατηγορωντας τους αλλους. ελπιζω μονο μη καταληξω σε καμια φυλακα ετσι λογο πολλων καταγγελιων που-χου, γιατι απ'τη πολλη αδιαφορια στη λασπολογια αυτο μπορει να συμβει.
12-11-2011, 19:30 #5974
"γιατι δεν εχουμε μαθει να κοιταμε τα θετικα σε εναν ανθρωπο, αλλα μονο τα αρνητικα."...
Ξέρεις πολύ καλά πως η ευκολία έγγυται στο να μας δοθεί στο πιάτο η αδυναμία ενός ανθρώπου... ξέρεις πολύ καλά, ότι αυτό που είναι πιο βελτιωμένο και καλύτερο από εμάς, το ζηλεύουμε, το πολεμάμε, το εχθρευόμαστε γιατί δεν είμαστε άξιοι να παραδεχτούμε τη δικιά μας αδυναμία, τύφλα, μαλακία... επίσης, ξέρεις πολύ καλά, πως ελάχιστοι είναι αυτοί που θα δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες κάποιον που θα δηλώσει "γεια σας, είμαι οκ, έχω αυτογνωσία και την αποδεικνύω καθημερινά στον εαυτό μου και στη ζωή μου", και - αντιθέτως - με πολύ μεγάλες αγκαλιές θα "προστατέψουν" τον αδύναμο, το μαλάκα, τον αποτυχημένο... αρκεί να δεχτεί τη συγκατάθεσή τους... τη συγκάλυψη της ανεπάρκειάς τους... και σε ξαναρωτώ... γιατί ασχολείσαι ακόμη αν είσαι σε θέση να είσαι συνειδησιακά "εντάξει" απέναντι στον εαυτό σου, στη ζωή σου και σε ό,τι έρχεται μπρος σου και χρειάζεται να ανταπεξέρχεσαι σε αυτό;... βάλε τα όριά σου Κενό, γίνε εσύ καλύτερος από αυτό που έχεις συνηθίσει να είσαι και να θυμάσαι πως όσοι έχουν την ανάγκη να αποδεικνύουν πράματα είναι πολύ μακριά απ' τα πράματα έτσι κι αλλιώς... αργεί πολύ η αλήθεια φίλε μου. Αλλά αν παραμείνεις οπαδός της θα σε ανταμοίψει, πίστεψέ με...:)...
12-11-2011, 20:22 #5975
... μόλις άκουσα πως το... 79% των ελλήνων... είναι ευχαριστημένοι με την ΕΠΙΛΟΓΗ Παπαδήμου... διότι δε πρόκειται για "εκλογή", αλλά για... αντισυνταγματική "επιλογή"... σαφώς και δε δίνω βάση στις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν τα κανάλια και τα τσιράκια/γλυφτράκια/δολοπλόκοι... αλλά, αν διανοηθώ, πως τα στοιχεία είναι πραγματικά και ουχί πλασματικά... έχω να κάνω με τον ηλιθιότερο λαό έβερ... τον ανεκπαίδευτο μαθήσεως, τον λαμογιέστερο που υπάρχει και αν επιμείνει στη μαλακία και στο βόλεμά του, του εύχομαι... κακά κρασιά και... κακή επανάκαμψη... το κακό είναι, πως αυτοί που ισχυρίζονται πως οι υπόλοιποι είναι "ηλίθιοι", είναι οι υπόλοιποι που ισχυρίζονται πως "αυτοί" είναι ηλίθιοι... δεν ανησυχώ. Τα πράματα θα μπουν στη θέση τους. Ούτε οι νόμοι της φύσης δεν αντέχουν την ηλιθιότητα και η "αυτορρύθμιση" βαστά ακόμη...
12-11-2011, 21:15 #5976
διάβασμα τώρα μικρό μου μαθητούδι.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
12-11-2011, 21:51 #5977
σκεφτομαι οτι το ολο θεμα ελευθερια τελικα ειναι ανυπαρκτο. ολα θεμα κληρονομικοτητας ειναι, και η μοναδικη επιλογη που εχουμε εμεις, ειναι με ποιους θα ανταλλαξουμε τα υγρα μας και θα πολλαπλασιαστουμε. γενικα τα οποια αρνητικα, αδυναμιες, τυφλες, μαλακιες, οπως και τουμπαλην, ειναι προϊον των γονιων μας. αν βγηκες με ψυχολογικα προβληματα, αντικοινωνικος, εσωστρεφης και οτι αλλο, δε φταις εσυ φιλαρακο, φταινε οι γονεις σου που πιθανον ηταν ετσι και πολλαπλασιαστηκαν. κι αν οι γονεις σου ηταν και οι δυο προβληματικοι σαν τους δικους μου, τοτε μαλλον δεν εχεις καμια ελπιδα.
13-11-2011, 01:14 #5978
Το έχω δει παλιότερα το συγκεκριμένο βίντεο και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Κι έχοντας στο ενεργητικό μου αυτό που ονοματίζουν ως "επεισόδια μείζονος καταθλιπτικής διαταραχής", συνηγορώ υπέρ των απόψεων αυτών μιας και όλα τα "επεισόδια" ξεπεράστηκαν άνευ αγωγής... δυο μόνο παρατηρήσεις έχω.
Που αφήνει απ' έξω απ' το χορό τους ψυχολόγους - γιατί με την ίδια λογική, προς τί η "ψυχοθεραπεία" όταν δεν υπάρχει αποδεικτέο "πρόβλημα" και στην τελική, ποιά τα αποδεικτέα "ψυχικά χαρίσματα" που έχει ο καθένας με πτυχίο ψυχολογίας.
Δεύτερο και σημαντικότερο. Προς τί η αποδοχή του να φαρμακώνεται κανείς με ό,τι του πασάρουν. Κάποτε οι έλληνες έπαιρναν με τη σέσουλα δάνεια για να ικανοποιήσουν τις πλευρές του υπερκαταναλωτικού τους ενστίκτου... φταίνε μόνο οι δανειστές;... έ, όταν καταπίνεις ο,τιδήποτε σου συνταγογραφούν χωρίς να το ψάχνεις ή να ρωτάς, σαφώς και δε φταίνει μόνο οι ψυχοτέτοιοι. Βρίσκουν και τα κάνουν, κι όταν "βρίσκεις" φροντίζεις να γεμίζει και η τσέπη σου. Δυστυχώς, οι εποχές όπου ο άνθρωπος δεν έτρεχε με το παραμικρό σε ψυχολόγους/ψυχιάτρους, πέρασαν ανεπιστρεπτί μάλλον. Κάποιοι τους έπεισαν πως το οποιοδήποτε "ψεγάδι"... χρήζει βοηθείας. Όχι ότι χρειάστηκε να προσπαθήσουν και πολύ όμως...:)...
13-11-2011, 05:24 #5979
Εμένα τα σερτράλ με βοήθησαν πάρα πολύ και έχω να πω τα καλύτερα γι' αυτό το φάρμακο. Δεν κλαίω τόσο συχνά όσο έκλαιγα και σε σχέση με τα σωματικά συμπτώματα όπως οι φοβεροί πόνοι στους μυς, είδα φοβερή πρόοδο! Επιπλέον είναι πολύ φιλικά στον γυναικείο οργανισμό. Δεν ξέρω τι κάνουν οι ψυχίατροι και οι φαρμακοβιομηχανίες αλλά οφείλω να πω την αλήθεια, με βοήθησαν πάρα πολύ. Αν δεν τα έπαιρνα θα ήμουν τώρα στον τάφο...
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
13-11-2011, 11:14 #5980
Με αυτή τη διαπίστωση τείνω τελικά να συμφωνήσω και εγώ. Όλα είναι θέμα πρωτεϊνών και γονιδίων, των οποίων η έκφραση δεν επηρεάζεται ό,τι ανατροφή και να λάβεις. Στο dna μας είναι κωδικοποιημένα εν είδει ψηφιακής πληροφορίας τα πάντα. Γι' αυτό συμβαίνει να εκδηλώνουμε συμπεριφορές που δε μας μεταδόθηκαν από κανένα από τα πρόσωπα που μας μεγάλωσαν. Ή να παρουσιάζουμε τάση προς ένα μοτίβο συμπεριφοράς από μικροί το οποίο αναπόδραστα δεν μπορούμε να αποφύγουμε όσο και να το πολεμήσουμε. Στο ερώτημα λοιπόν nature vs nurture ψηφίζω δαγκωτό τη φύση.
13-11-2011, 13:00 #5981
Σκέφτομαι ότι έχω μια εργασία προς παράδοση με καταληκτική ημερομηνία αύριο και βαριέμαι να τρελά να την πιάσω. Επίσης ότι ασχολούμαι τόσο με το να αναλύω συμπεριφορές και καταστάσεις που κοντεύω να πάρω master ψυχολογίας.
13-11-2011, 13:58 #5982
Πάντως όντως η χημική ισσοροπία είναι απλά μια υπόθεση , ή να το πουμε πιο σωστά , μια ερευνα η οποια δεν εχει δωσει ακομα σιγουρα 100% αποτελεσματα για τα συμπερασματα της
http://en.wikipedia.org/wiki/Chemica...nce#Criticisms
13-11-2011, 13:58 #5983
Ότι θέλω όλη μέρα να ακούω μουσική και να γράφω στο φόρουμ.
13-11-2011, 15:09 #5984
...και άλλο ανέκδοτο......
Περπατούσε ο Γιώργος Παπανδρέου πάνω σε μια γέφυρα αλλά γλίστρησε και έπεσε στο νερό.
Τρία παιδάκια που έπαιζαν στην ακτή βούτηξαν στο νερό και τον έβγαλαν έξω.
- Μπράβο παιδιά, σώσατε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας. Τι χάρη θέλετε να σας κάνω; τους λέει ο Παπανδρέου.
- Εγώ θέλω να πάω στην Disneyland, λέει το πρώτο παιδάκι.
- Εγώ θέλω να έχω εισιτήριο διαρκείας για όλους τους αθλητικούς αγώνες, λέει το δεύτερο παιδάκι.
- Εγώ θέλω ένα.......
αυτόματο αναπηρικό καροτσάκι με στερεοφωνικό, λέει το τρίτο παιδάκι.
- Μα δεν είσαι ανάπηρος, απαντά ο Παπανδρέου.
- Θα γίνω αν μάθει ο πατέρας μου ότι σε έσωσα από το ποτάμι.
13-11-2011, 17:14 #5985
Ότι ο χρόνος τρέχει γοργά και αλύπητα επικίνδυνα.
Μόνιμα πρησμένα χέρια και πόδια
05-07-2025, 15:04 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή