Τι σκέφτεστε; - Page 550
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 550 of 1532 FirstFirst ... 504505005405485495505515525606006501050 ... LastLast
Results 8,236 to 8,250 of 22967
    Banned
    Aστρομαχητες?? Κατι μου θυμηζει αλλα δεν ειναι καθαρο ... Δωσε μου περισσοτερα

Senior Member
    Αυτό είναι το καρτούνhttp://www.youtube.com/watch?v=hy-H-KJRYbw

Banned
    To Saber Rider λες ρε? Εννοειται πως το εβλεπα

Senior Member
    Ότι καρτούν υπήρχε πρέπει αν το είχα δει μικρός. Και το Κάντυ Κάντυ και το Τάο Τάο και το Φρού Φρού λολ και όλα βασικά! Το Saber Rider το έδειχνε το New Channel αν θυμάμαι καλά...

Senior Member
    Είναι απίστευτη η κατάσταση και κυρίως το χάος μέσα στο κεφάλι μου αυτές τις μέρες.

Senior Member
    Οχι στο Ματριξ, το συμπαν στο Ματριξ ειναι πολυ φτωχο. Η τρισδιαστατη αντιληψη μας εμποδιζει να κατανοησουμε πληρως το συμπαν μας και μας κανει να σκεφτομαστε παραλογα...

Senior Member
    Πφφ, πώς θα γράψουμε σε 5 ώρες, άμα βρικολακιάζουμε; Δεν έχω καλό προαίσθημα... Φοβάμαι πως θα με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφτό.

Senior Member
    Καλημερα παιδακια :))))
    Εξω κανει Fujitsu γμτ, αλλα δεν πειραζει ζεστη καρδια να εχουμε χαχαχα

Banned
    σκεφτομαι οτι εχω ξυρισμα παλι αποψε, μπανιο με τετοιο ψωλοκρυο, και μια φωτογραφηση μετα. παιζει να φροντιζω τον εαυτο μου περισσοτερο απο ορισμενες εδω μεσα, παρολο που δεν ειμαι κανα μοντελικουα και καθολου γυμνασμενος σαν τον Randy Orton. η υποκρισια της ελληνικης κενονιας συνεχιζει κανονικα ενω δεν εχουμε να φαμε, τωρα τρωμε μεταφορικα και ψυχολογικα ανθρωπους, σε λιγο θα τους τρωμε και κυριολεκτικα (φαγαμε τον Μακη τον Πουνεντη τις προαλλες, αυτη τη περιοδο ροκανιζουμε τον Πετρο τον Κωστοπουλο). μετα να δουμε ποιος ποιος θα φαγωθει. κι ο κληρος πεφτει στον στον ____.

Senior Member
    Γμσ τα, εγω εχω τα παραθυρα ανοιχτα χιχιχι

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Σκέφτομαι αυτό που είπε κάποιος τύπος, ότι άμα δεις τι κόσμος κυκλοφορεί εκεί έξω, θα πάψει να σε ενοχλεί που είσαι μόνος σου.

Σοφοοό!!!! Και δεν πρόλαβα να το δω χτες δυστυχώς, γιατί είμασταν στην περιοχή μου με διακοπή
    ρεύματος λόγω καιρού μέχρι τα ξημερώματα. Θάχα πολλά "επίκαιρα" κι εγώ να πω πάνω σ' αυτό!

Senior Member
    Αν οι ανθρωποι ηταν τελειοι θα ηταν θεοι, μην κοιταμε μονο τα αρνητικα στους αλλους...

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Αν οι ανθρωποι ηταν τελειοι θα ηταν θεοι, μην κοιταμε μονο τα αρνητικα στους αλλους...
    Καλημέρα axl.. πράγματι κανείς μας δεν είναι τέλειος! Ωστόσο, βαδίζουμε ατελείς σε μια διαρκή προσπάθεια βελτίωσης.
    Πώς μπορείς εξ άλλου νάσαι τέλειος μέσα σ' ένα περίβλημα τόσο ευάλωτο? Δεν μένουμε στ' αρνητικά του άλλου, που είναι
    τα κομμάτια του για να "δουλέψει" με τον εαυτό του, συμπάσχουμε, δεν του φταίμε όμως και σε τίποτα συνειδητά να μας
    τα πετάει στα μούτρα! Ας τα βρει με τον εαυτό του ή τον ψυχολόγο του!

Senior Member
    Καλημερα :) Δεν ειπα να κλεινουμε τα ματια μας, αλλα να προσπαθουμε να τα βλεπουμε ολα πιο σφαιρικα (φιλοσοφω τωρα και εγω εγωκεντρικος ειμαι χαχαχα)

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Καλημερα :) Δεν ειπα να κλεινουμε τα ματια μας, αλλα να προσπαθουμε να τα βλεπουμε ολα πιο σφαιρικα (φιλοσοφω τωρα και εγω εγωκεντρικος ειμαι χαχαχα)
    ..και σφαιρικά τα βλέπουμε κι από μέσα κι απ' έξω και κυρίως από πάνω για ν' απέχουμε και να κρατάμε
    ασφαλείς αποστάσεις, όμως τα τρωκτικά που λέει κι ο φίλος μου ο ΚΕΝΟ, πάντα θα βρίσκουν ευκαιρίες
    κάτι να ροκανίσουν.. Είναι για γέλια το να εκδηλώνεις πόσο σου φταίει ο λίγος εαυτός σου!!!(είσαι απ' αυτούς που εξαιρούνται..)