Τι σκέφτεστε; - Page 671
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 671 of 1532 FirstFirst ... 1715716216616696706716726736817217711171 ... LastLast
Results 10,051 to 10,065 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    θα σου εξηγησω εγω.
    κατα πρωτον αν ηταν διαπιστωση δεν θα ελεγα οτι κλειδωνεται εως νεωτερας.Αυτο λεγεται μαλλον εντονη υποψια.

Κατα δευτερον, η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να προστατευονται τα μελη του φορουμ απο τυχον τετοια φαινομενα τρολλ. Και εξηγω: οταν διαπιστωνεται οτι θεμα τοσο σοβαρο οπως η αυτοκτονια η γεγονοτα βιασμου κλπ ειναι πλακα για να διασκεδασει καποιος με το ψυχικο δωσιμο των μελων στο υποτιθεμενο προβλημα του, τοτε τα μελη σταδιακα αναισθητοποιουνται. Αποτελεσμα ειναι οταν υπαρξει οντως θεμα τετοιο, να απεχουν τα μελη απο συμβουλευτικη και υποστηριξη του οντως εχοντος προβλημα.
    Εδω λοιπον η συνειδηση μου μου επιβαλλει να προστατεψω την καλη προαιρεση των μελων που θελουν να βοηθησουν, και τελικα ισως επειδη ειναι θυματα κοροιδιας καποιου τρολλ, γινουν σκληροκαρδα.

Ετσι και για προληπτικους λογους κλειδωθηκε, εωςοτου ο αντμιν διαπιστωσει οτι δεν προκειται για τρολλ.

Ελπιζω ΤΩΡΑ να καταλαβες.

τελος, και μιας και φαινεται καθε φορα ποιος κλειδωνει το θεμα, αν ηθελες να μαθεις τον λογο, θα ηταν λογικοτερο να εστελνες πιεμ σε μενα μιας και ειμαι η μονη που θα μπορουσα να απαντησω εφοσον εγω το κλειδωσα. Ευτυχως δλδ που μπηκα εδω και ειδα το ερωτημα σου. Αν δεν εμπαινα, θα εμενες με την απορια. κριμα και αδικο θα ηταν.
    Εντάξει κατάλαβα... :)

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ακόμα και χαζή να είμαι ποιο το πρόβλημά σου? Δικο μου πρόβλημα θα έπρεπε να είναι..
    δε θα ειχα προβλημα αν δε μου εβαζες το μαχαιρι στο λαιμο, οπως εκανες προχτες που αδυνατουσες να δεχτεις και να σεβαστεις και τη παραμικρη διαφορετικη αποψη, οσο παραλογη και ψυχρη κι αν ηταν. κι αυτο ειναι λογο ηλιθιοτητας της λογικης της πλεμπας, κατι που εσυ και οι ομοιες σου ακολουθειται, παιζωντας το κι εξυπνες απο πανω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...η πληγωμένη και άσχημη πρέπει να είναι η μαρία με τα δρακουλιάρικα...:Ρ
    κοιτα,κανει κατι σε τρολλ
    και ειδικα οταν ειπατε μαρια..
    αλλα μπορεις να το ρισκαρεις οταν δεν εισαι σιγουρος?και αν δεν ειναι?
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δε θα ειχα προβλημα αν δε μου εβαζες το μαχαιρι στο λαιμο, οπως εκανες προχτες που αδυνατουσες να δεχτεις και να σεβαστεις και τη παραμικρη διαφορετικη αποψη, οσο παραλογη και ψυχρη κι αν ηταν. κι αυτο ειναι λογο ηλιθιοτητας της λογικης της πλεμπας, κατι που εσυ και οι ομοιες σου ακολουθειται, παιζωντας το κι εξυπνες απο πανω.
    Πωπωπωω ρε κενο δεν βαρέθηκες? Αφού τα είπαμε τι τα ξαναλες? Ξέρεις γιατί αντέδρασα αλλά αδυνατείς να παραδεχτεις τον λόγο. Φυσικά σε ρώτησα κάτι οπου και πάλι αδυνατεις να απαντήσεις οπότε ΤΙ λέμε? αχαχαχαχαχααααα! :) Ααααχ ρε Κενο!

Banned
    η ερωτηση ηταν ηλιθια και το ξερεις καλα, γιατι δεν προκειται να κανω οικογενεια, οσο κι αν το θελω.
    αλλα εσυ νομιζεις οτι επειδη δεν την απαντησα, βρηκες το τρομερο επιχειρημα και με βουλωσες.

Senior Member
    χαχαχαχαχα!οντος ρε κενο σορυ που γελαω κι εγω
    τα ξεψαχνιζεις ολα!παναγια μου!

Senior Member
    κενο γουσταρεις να ανοιξουμε ενα θεμα στο γενικα με τιτλο ηλεκτρονικες κλοτσοπατιναδες?
    ετσι θα μπαινεις εκει να βγαζεις το αχτι σου και οποιοι θελουν να τσακωθουν
    λολολολολ!!!
    ξερω οτι θα μου ποσταρεις μπινελικια αλλα εγω γελαω απο τωρα

Banned
    xrusaki νομιζω με εχεις παρεξηγησει. μπορει να ειμαι νευρικος, αλλα δε θελω σε καμια περιπτωση να τσακωνομαι. ουτε εκει εξω, ουτε διαδικτυακα, ποσο μαλλον εδω μεσα που εχω φαει ηδη ενα μπαν και νιωθω πως ο αντμιν μου κανει χαρη και με κραταει. δεν βρισκομαι λοιπον εδω για να τσακωνομαι, αλλα γιατι εχω προβληματα κι εγω, οπως ολοι. αν τωρα δε μπορειτε να σεβαστειτε μια γαμημενη αποψη, και ξεσπατε βριζωντας με και προκαλωντας με, ειναι δικο σας προβλημα.

Senior Member
    ρε μην τα παιρνεις ολα σοβαρα

Senior Member
    η ερωτηση ηταν ηλιθια και το ξερεις καλα, γιατι δεν προκειται να κανω οικογενεια, οσο κι αν το θελω.
    αλλα εσυ νομιζεις οτι επειδη δεν την απαντησα, βρηκες το τρομερο επιχειρημα και με βουλωσες.
    Εσύ είσαι ηλίθιος ρε Κενο που απαντάς χωρίς ουσία και αντι να βοηθάς μαυρίζεις την ψυχή του καθενός εδω μέσα.. ηρέμησε με τις βλακείες σου και όταν θες να πεις την γνώμη σου να την λες μέσα απο την εμπειρία σου τότε. Γιατί δεν μπορείς να απαντας σε όσα θέλεις και να μην έχεις να απαντήσεις όταν σε ρωτάνε... Είναι ευκολο να μιλάς για τις ζωές των άλλων και όχι όταν αφορά την δική σου έστω και υποθετικά...

Senior Member
    μην βριζεστε ρε γαμωτο

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Εσύ είσαι ηλίθιος ρε Κενο που απαντάς χωρίς ουσία και αντι να βοηθάς μαυρίζεις την ψυχή του καθενός εδω μέσα.. ηρέμησε με τις βλακείες σου και όταν θες να πεις την γνώμη σου να την λες μέσα απο την εμπειρία σου τότε. Γιατί δεν μπορείς να απαντας σε όσα θέλεις και να μην έχεις να απαντήσεις όταν σε ρωτάνε... Είναι ευκολο να μιλάς για τις ζωές των άλλων και όχι όταν αφορά την δική σου έστω και υποθετικά...
    δε θυμαμαι ποιανου τη ψυχη μαυρισα ? δεν απανταω σε τοπιξ αλλων για να μη τους τα χαλασω, εκτος αν οντως μπορω να βοηθησω. παραδειγμα του jimmaster προσφατα που πασχει επισης απο καταπιεστικους γονεις, και του εγραψα κατεβατα ολοκληρα απο συμβουλες, μηπως και βοηθηθει το παιδι. πλεον βοηθαω σπανια, γιατι εχω δικα μου προβληματα και δε νιωθω καλα να το κανω, παλιοτερα ομως ηταν πιο συχνα. συμφωνω με το τελευταιο.

Senior Member
    βριστείτε παιδιά μου βριστείτε διότι από μεγάλη βδομάδα δεν κάνει να κολάζεστε :-)))))))
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    δε θυμαμαι ποιανου τη ψυχη μαυρισα ? δεν απανταω σε τοπιξ αλλων για να μη τους τα χαλασω, εκτος αν οντως μπορω να βοηθησω. παραδειγμα του jimmaster προσφατα που πασχει επισης απο καταπιεστικους γονεις, και του εγραψα κατεβατα ολοκληρα απο συμβουλες, μηπως και βοηθηθει το παιδι. πλεον βοηθαω σπανια, γιατι εχω δικα μου προβληματα και δε νιωθω καλα να το κανω, παλιοτερα ομως ηταν πιο συχνα. συμφωνω με το τελευταιο.
    Χαίρομαι που συμφωνείς και σε κάτι ρε Κενο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    βριστείτε παιδιά μου βριστείτε διότι από μεγάλη βδομάδα δεν κάνει να κολάζεστε :-)))))))
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
    καντε ερωτα οχι πολεμοοο