Τι σκέφτεστε; - Page 725
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 725 of 1532 FirstFirst ... 2256256757157237247257267277357758251225 ... LastLast
Results 10,861 to 10,875 of 22967
    Senior Member
    Νομίζω πως ο θυμός του κόσμου καθώς θα γίνει πλέον ξεκάθαρο πως η πολιτική/οι του μνημονίου θα εξακολουθήσουν την "ευρωπαική" τους πορεία, αντίθετα με τη θέληση των ανθρώπων, δε θα αφήσει το σκηνικό αλώβητο. Εν τω μεταξύ, τα χτιστά αβγά, θα ξεφουσκώσουν από την τύποις νομιμοποίησή τους, από μια πλευρά υπάρχει και ένα συμφέρον στην απομυθοποίηση της σαλάτας "επαναστατικότητάς" τους, γιατί μη νομίζεις, άκουσα από αρκετά στόματα τέτοιου είδους επιχειρήματα της οκάς. Ανεβαίνει η οργή, και η οργή γεννάει όχι μόνο σαλάτα μαχητές, γεννάει και γνήσιους. Εκεί κοιμάται η ελπίδα μου.
    Τον δεύτερο εκλογικό γύρο δεν τον θέλουν πάντως οι καθεστωτικές κομματικές τάξεις, καθώς θα συσπειρώσει τους οργισμένους περαιτέρω και η αποχή θα μειωθεί, το θεωρώ στατιστικά βέβαιο. Φάνηκε κιόλας το πόσο θα προσπαθήσουν να συντάξουν τις γραμμές τους με συμμαχίες ό,τι νά'ναι, αρκεί να παραμείνουν στο εξουσιαστικό παλατάκι.
    Τα έχω βαθιά με το μονολιθικό κουκουέ προς το παρόν, που προτιμά να τείνει χείρα σύμπραξης με νεοδημοκράτες και πασόκους, αλλά μόκο και όλο αντιδράσεις για σύμπραξη αριστερού μετώπου. Τόση είναι η απέχθεια της αριστερής δεξιάς, αρτηριοσκλήρωση λέμεεε
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Μπορεί να φάνηκε η απέχθεια για την οικονομική ύφεση και τα μέτρα λιτότητας της μνημονιακής πολιτικής,
    αλλά με 40% αποχή και 21 έδρες της χρυσής αυγής στη βουλή,
    εγώ δεν είδα τίποτα ν' αλλάζει σ' αυτές τις εκλογές.
    Joan εδω κανεις λαθος.Με 21 εδρες στην ΧΑ κατι αλλαξε..Αν σκεφτεις οτι το 2009 ειχαν μονο 0.2 % και το συγκρινεις με το σημερινο 6.9% σιγουρα κατι αλλαξε και μαλιστα προς το χειροτερο.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Ναι, betelgeuse!
    Και γω προς το χειρότερο τη βλέπω την αλλαγή
    γι αυτό λέω δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη για το τι μέλλει γενέσθαι...

Senior Member
    σκεφτομαι ενα φεγγαρι μαγικο, σαν το χθεσινο...
    μακαρι ολα τα φεγγαρια μας να ειναι ετσι,για παντα..

Senior Member
    Επειδή η μητρότητα είναι ιερή κατά τους νεοναζί αβγουλιάρηδες, αποφάσισα στο εξής να δώσω βάση αλλού και να αρχίσω να διαδηλώνω για το δικαίωμα των γυναικών στην πατρότητα! Αχ, και μετά σου λένε αντιστροφή ρόλων. Να ποιοι φταίνε!
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μερικά μωρά είναι καλύτερα γι' αυτά να μην γεννιούνται...όπως η υποφαινόμενη αν και δεν είναι πια μωρό...δυστυχώς...κι ότι η επιστήμη μερικές φορές ενώ υποτίθεται ότι σώζει ζωές, τα κάνει θάλασσα στην ουσία όπως τα έκανε και στην περίπτωση μου...α ρε γιατρέ...έχε χάρη που δεν κάνει να μιλάμε άσχημα για τους νεκρούς...θα μου πεις, τί έφταιγες κι εσύ, τον όρκο που έδωσες προσπάθησες να τηρήσεις...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δυο μέρες μόνο...να περιμένω;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι η ζωή μου είναι άσκοπη και ανούσια.

Senior Member
    Άντεξε λίγο ακόμα, άντεξε...βάλε όση δύναμη μπορείς κι άντεξε...άλλωστε θα είναι η τελευταία φορά που θα χρειαστεί να το κάνεις, δείξου ικανή και μια φορά, μια ζωή άχρηστη ήσουν...κάνε και κάτι σωστό μια φορά...Θεέ μου δώσε μου δύναμη ν' αντέξω κι ας είμαι τόσο άχρηστη...στα δικά Σου μάτια δεν είναι έτσι γιατί όλοι είμαστε παιδιά Σου ότι κι αν είμαστε..."σαν πανάγαθος κι ελεήμων Θεός" λέει το Ευαγγέλιο...δείξε μου έλεος λοιπόν...

"Θα μείνω μέχρι να είσαι ικανοποιημένος"...

http://www.youtube.com/watch?v=exa8cJfYDmA

Κι ας είναι τρομερά δύσκολο να μείνω χωρίς να ξέρω τη χρέωση για την αποδοχή των αποφάσεων σου για τη ζωή μου...θα την υποστώ ότι κι αν είναι...σ' αγαπάω... ♥

Τέλος, σκέφτομαι τί συμβαίνει κι είναι παραταταγμένα τα Μ.Α.Τ. εδώ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Σκέφτομαι ότι η ζωή μου είναι άσκοπη και ανούσια.
    Welcome to the club...

Banned
    Άμα βρείτε σύντροφο και ενδιαφέρονται, θα πάψει να είναι ανούσια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Άμα βρείτε σύντροφο και ενδιαφέρονται, θα πάψει να είναι ανούσια.
    Συμφωνώ πρέπει να βρίσκουμε ενδιαφέροντα.

Senior Member
    Δεν το λέω μόνο για το θέμα του συντρόφου, αλλά τέλος πάντων. Ολόκληρη η ζωή μου είναι ένα λάθος.

Senior Member
    Τσα! :D Σας έλειψα???? Μου λείψατε ρε κωλόπαιδα... :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Τσα! :D Σας έλειψα???? Μου λείψατε ρε κωλόπαιδα... :D
    ρε χριστινάκι κ μόλις σου έγραψα μήνυμα ?που είσαι εσυ?