Τι σκέφτεστε; - Page 726
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 726 of 1532 FirstFirst ... 2266266767167247257267277287367768261226 ... LastLast
Results 10,876 to 10,890 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    ρε χριστινάκι κ μόλις σου έγραψα μήνυμα ?που είσαι εσυ?
    :D Ειπα να αποτοξινωθω απο το φόρουμ! (αν έκανα ορθογραφικό λάθος κάπου στα @@@ μου) χαχαχαχαααα! Δεν ξέρω τι με έπιασε χαχαχαχαχααα! Ηλιανάκι σου έρχομαι μέσω πμμμμμμμμ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    :D Ειπα να αποτοξινωθω απο το φόρουμ! (αν έκανα ορθογραφικό λάθος κάπου στα @@@ μου) χαχαχαχαααα! Δεν ξέρω τι με έπιασε χαχαχαχαχααα! Ηλιανάκι σου έρχομαι μέσω πμμμμμμμμ
    μια χαρά αποτοξίνωση έκανες χορταστική,να σου πω κ σε μένα χρειάζεται αλλά πως ξεκολλάω το τσιγάρο καλά το έκοψα!!!!!

Senior Member
    Χμμμμ Ηλιάννα σβησε κανενα πμ να σε αποχαιρετήσω :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Χμμμμ Ηλιάννα σβησε κανενα πμ να σε αποχαιρετήσω :)
    εσβησα,περιμένω πμ

Senior Member
    Αναρωτιέμαι γιατί μερικοί άνθρωποι είναι τόσο σκληροί και χαίρονται με τον πόνο των άλλων...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    "Ενας νους που δεν έχει κατακτήσει τη συνοχή του, τη σύζευξη, την αρμονια, επιζητά τη μοναξιά, την απομόνωση, γιατί όντας συνηθισμένος να βιώνει τρόμο, τρομάζει πάρα πολύ στην ιδέα του "μαζί". Διαλέγει, λοιπόν, το δρόμο της μοναξιάς ακόμα και όταν είναι μέσα στην οικογενειακή εστία.
    Κατάληξη όμως του δρόμου της μοναξιάς είναι πάντα η κατάθλιψη, η κατάσταση της μοναχικότητας στην οποία δε μπορούμε να δούμε και να απολαύσουμε ούτε την ύλη, ούτε και τη σχέση μας με το σύντροφό μας. Κι εμείς, ονομάζοντας αυτή τη μοναξιά ρομαντισμό, βαφτίζουμε την κατάθλιψη ευτυχία."

Senior Member
    Κοιτάζω τις φωτογραφίες μου λίγα χρόνια πριν και βλέπω την διαφορά που είναι εμφανέστατη και πραγματικά ντρέπομαι για τα χάλια μου...δεν το περίμενα ποτέ μου ότι θα καταντήσω έτσι και σίγουρα τότε δεν το φανταζόμουν καν...κι επίσης πονάω που βλέπω αυτή τη διαφορά...και τι δεν θα έδινα για να μπορούσα να γυρίσω στην ξενοιασιά εκείνων την ημερών όμως δυστυχώς έχει χαθεί οριστικά πια κι εγώ δεν θα είμαι ποτέ πια η ίδια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δόξα τω Θεώ, άλλη μια ώρα έμεινε μέχρι να τελειώσει αυτό το μαρτύριο...άντε να περάσει γιατί δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ ν΄αναπνεύσω καλά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    3 Χρυσαυγιτες εχω γνωρισει στη ζωη μου, οι 2 γειτονακια συνομηλικα, και ο 3ος γνωστος γνωστου, και για τους 2 πρωτους ξερω απο πρωτο χερι οτι οταν ηταν πιτσιρικια ειχαν φαει το ξυλο της ΑΡΚΟΥΔΑΣ απο τους πατεραδες τους, με ζωνες και στυλιαρια, τον εναν τον δενανε κιολας οταν ηταν μικρος στο δεντρο στην αυλη να μην πηγαινει πουθενα με σκοινι 2 μετρα, και μες στο σπιτι τον δενανε επισης. Και για τον τριτον τα ιδια εμαθα. Δεν ειναι μεγαλο δειγμα στατιστικα, αλλα πραγματικα υποψιαζομαι οτι μια ερευνα αναμεσα στα μελη των χρυσων αυγων θα επιβεβαιωνε του λογου το αληθες. Η βια φερνει βια, το μισος θεριευει το μισος, και αν τα παιδια ειναι το μελλον, οι γονεις καταστρεφοντας τα παιδια τους καταστρεφουν και το μελλον ολων μας.
    πολύ ενδιαφέρον ποστ. νομίζω ότι γι' αυτό ο χριστός είπε το περίφημο, αν σας χαστουκίσουν, να γυρνάτε και το άλλο μάγουλο.
    για να σπάσει τον φαύλο κύκλο της βίας.
    απάντησε στη βία με έναν διαφορετικό τρόπο.
    βέβαια στην τελική τα εμπειρικά δεδομένα της ζωής μας δείχνουν αν κάτι λειτουργεί ή όχι.
    και τελικα εμπειρικά φαίνεται ότι η βία φέρνει βία και δεν λύνει κανένα πρόβλημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δόξα τω Θεώ, άλλη μια ώρα έμεινε μέχρι να τελειώσει αυτό το μαρτύριο...άντε να περάσει γιατί δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ ν΄αναπνεύσω καλά...
    αυτοκτόνησες; ή ακόμα το σκέφτεσαι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    αυτοκτόνησες; ή ακόμα το σκέφτεσαι;
    Τώρα προς τί η ειρωνία; Για να γράφω προφανώς και δεν αυτοκτόνησα...σε μια ώρα θα ξημερώσει και θ' αρχίσω να ετοιμάζομαι για τη δουλειά, αυτό εννοούσα...ευχαριστώ για το "ενδιαφέρον"...

Senior Member
    παρακαλώ!

κοίτα, νομίζω ότι σου έδειξαν ενδιαφέρον πάρα πολλοί άνθρωποι εδώ πέρα, σου είπαν να πας σε ειδικό, να πας για ψυχοθεραπεία, ίσως και για φάρμακα, εσύ όμως δεν φαίνεται να αξιοποίησες αυτή τη βοήθεια!
    θελω να πω, τί να κάνουμε από εδώ και πέρα;
    τί να σου πούμε; ό,τι ήταν να στο πούμε στο έχουμε πει.
    προφανώς ή μας δουλεύεις, ή ζεις μια ατελεύτητη οδύνη.

αλλά εμείς τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;

Senior Member
    παρακαλώ!

κοίτα, νομίζω ότι σου έδειξαν ενδιαφέρον πάρα πολλοί άνθρωποι εδώ πέρα, σου είπαν να πας σε ειδικό, να πας για ψυχοθεραπεία, ίσως και για φάρμακα, εσύ όμως δεν φαίνεται να αξιοποίησες αυτή τη βοήθεια!
    θελω να πω, τί να κάνουμε από εδώ και πέρα;
    τί να σου πούμε; ό,τι ήταν να στο πούμε στο έχουμε πει.
    προφανώς ή μας δουλεύεις, ή ζεις μια ατελεύτητη οδύνη.

αλλά εμείς τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;
    Καταρχήν Λου, παίρνω φάρμακα...αλλά δεν βλέπω να βοηθάνε και πολύ...κατά δεύτερον, ο λόγος που μου είναι δύσκολο να βλέπω τακτικά ειδικό και να κάνω ψυχοθεραπεία είναι ότι δεν τους εμπιστεύομαι κι ότι τους φοβάμαι...και ότι δυσκολεύομαι πολύ να μιλήσω κι επίσης πιστεύω ότι δεν αξίζω να λάβω βοήθεια και να νιώσω καλύτερα...αυτά...επίσης, δεν ζήτησα να κάνετε κάτι τώρα, απλά έγραψα μια σκέψη μου, απαγορεύεται; Όσο για το τι να κάνετε να μην ειρωνεύεστε...και συμβαίνει το δεύτερο δυστυχώς...τελικά θα πω ότι μακάρι να σας δούλευα και να μην ήταν αλήθεια αυτά...

Senior Member
    αν πιστευεις οτι δεν αξιζεις να λαβεις βοηθεια για να νιωσεις καλυτερα... οκ... τι να πω!
    νομιζω οτι κανεις δεν μπορει να κανει κατι για σενα.

Senior Member
    αν πιστευεις οτι δεν αξιζεις να λαβεις βοηθεια για να νιωσεις καλυτερα... οκ... τι να πω!
    νομιζω οτι κανεις δεν μπορει να κανει κατι για σενα.
    Το ξέρω...

Βασικά ένα άτομο μπορεί αλλά αφού δεν αξίζω δεν θέλει άρα όντως κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα για μένα...δεν πειράζει...αφού ούτως ή άλλως δεν την αξίζω...