Results 10,906 to 10,920 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
10-05-2012, 21:56 #10906
...αυτοι ειναι ικανοι για ολα γιατι δεν τους ενδιαφερει η γνωμη του λαου αλλα τα αφεντικα τους που προσταζουν.....αν τελικα τους περασει και δεν υπαρξει αντιδραση ,τι να πω ειμαστε αξιοι της τυχης μας.....αλλα δεν νομιζω,θα τους παρει και θα τους σηκωσει τους εντολοδοχους....
- 10-05-2012, 22:03 #10907
Πείτε μου απλά αν είναι σίγουρο και όχι εικασίες. Έψαξα, αλλά δεν βρήκα κάτι.
10-05-2012, 22:10 #10908
10-05-2012, 22:26 #10909
μόνο που μάλλον το σκηνικό ανατράπηκε ο Κουβέλης δεν θα συμμετάσχει σ' οικουμενική χωρίς τον Τσίπρα:
http://www.prionokordela.gr/
10-05-2012, 22:41 #10910
...γι' αυτό μ'αρέσει η χρήση των ισπανικών ερωτηματικών: "¿[...]?" έναντι του σεμνού και ταπεινού ελληνικού: "[...];"
vamos a ver, vamos a ver ...http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ
10-05-2012, 22:49 #10911
αναρωτιεμαι που να ειναι η κυκνος με τα ροζ γραματακια!!
κυκνακι μπες μσν να σου πω! :)[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
11-05-2012, 05:11 #10912
Δεν ξέρω αν παρακολούθησες συζήτηση μέλους της χρυσής αυγουλοθήκης σε δημοσιοκάφρο χτες. Ήταν αυτός που είχε μιλήσει στους εργάτες της χαλυβουργίας και έχει ανεβεί βίντεο στο youtube, δεν ξέρω πώς τον λένε και δε με ενδιαφέρει και να μάθω, ένιγουει, έλεγε πως "οι ψηφοφόροι της χρυσής αυγής είναι πιο ψαγμένα άτομα από τους ψηφοφόρους ΟΛΩΝ των άλλων κομμάτων". ΜΟΥΑΧΑΑΑΑ, οι οπαδοί των μαχαιροβγαλτών. Ευτυχώς με τις μαλακίες που έχουν στο κεφάλι τους και τις αραδιάζουν γίνεται ξεκάθαρο πόσο γραφικοί είναι.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
11-05-2012, 05:25 #10913
Τα ΜΜΕ έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη για τη νομιμοποίηση τέτοιων φασιστικών μορφωμάτων, καθώς ξυνίζουν τυπικά τη μούρη μους αλλά νομιμοποιούν ουσιαστικά καθώς φιλοξενούν διαρκώς σε πάνελ και τηλεπαράθυρα τους εγκληματίες του παρακράτους προσφέροντάς θέση για λόγο και επιρροή στην ελληνική κοινωνία. Και θα πληρώσουν γι αυτό, καθώς η μνήμη κάποιων είναι αρκετά ανθεκτική. Το ίδιο έκαναν και με το Λάος, που οι δικοί του ανήθικοι ήταν κάθε τρεις και μία σε εκπομπές "επίτιμοι καλεσμένοι" να ρωτούνται για το μεταναστευτικό, το στρατιωτικό και οτιδήποτε. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ΠΟΤΕ την ευθύνη των δημοσιογράφων που το έκαναν επιτελώντας ρόλο τιμητή του παρακράτους!!!
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
11-05-2012, 08:34 #10914
Έχουν τεράστια ευθύνη, μεν, αλλά ο σκοπός των είναι γνωστός, δε.
Γουστάρουν το σύστριγκλο, την αναμπουμπούλα και τον τρόμο,
που αυξάνουν την τηλεθέαση και εμμέσως (άλλα άνευ τακτ) μπορούν να διαμορφώνουν
τις συνειδήσεις που τους συμφέρουν, γενικώς. Όλα αυτά, φυσικά, στο όνομα της έρμης της ελευθερίας του λόγου
και των απόψεων … yeah..right! Είμεθα πεπεισμένοι.
Κατ’ εμέ τέτοιου τύπου ναζιστικές νταβατζο-συμμορίες θα έπρεπε να βρίσκονται εκτός νόμου.http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ
11-05-2012, 08:56 #10915
11-05-2012, 10:44 #10916
11-05-2012, 11:08 #10917
@Body-Rocker.
Ρε συ, τι γέλιο ρίχνω με το BINGO απ'το πρωί. Σημειωτέον είναι η πρώτη φορά που μου ανοίγει, όλο έλεγα να στο γράψω και όλο το ξέχναγα (δε φημίζομαι και για την βραχυπρόθεσμη μνήμη μου μεταξύ άλλων).
όλα τα λεφτά μεταξύ άλλων τα κάτωθι
'Εχω μια γυναίκα φίλη που διαφωνεί μ'αυτό που λέτε.
Οι λεσβίες μισούν τους άντρες. (εδώ ξεχάσατε να γράψετε τι συνοδεύει πάντα τέτοιες φράσεις, είναι το Οι γκέι ζηλεύουν τις γυναίκες)
Έχω ένα γκέι φίλο που διαφωνεί μ'αυτά που λέτε (μπορεί να σταθεί και σκέτο ως Έχω ένα γκέι φίλο *ο γκέι φίλος ως δήλωση ελευθεριακών τάσεων)
ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ (έτσι, έτσι, καλά κάνατε και το βάλατε με κεφαλαίο, μιλάμε όποτε το ακούω ή διαβάζω ως επιχείρημα
μου ξυπνάνε τα ένστικτα του σίριαλ κίλερ)
Τα μίντια προβάλλουν πάρα πολύ τους γκέι (είδες αδικίες ενάντια στην ανυπεράσπιστη πτωχή ομάδα των ετερό?)
Και τέλος το θεικότερο όλων
ΠΟΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΥΛΟ? Κάποιοι άνθρωποι έχουν πούτσο κάποιοι μουνί
ΚΑΡΑΛΟΛ!"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
11-05-2012, 11:22 #10918
11-05-2012, 12:06 #10919
Κοίταξε, σε αυτούς που αναφέρεις πρόσθεσε και τους classy αστούς που πάνε και χώνουν 2-3 χιλιαρικάκια γιά να πάρουν μιά τσάντα Louis Vuitton, που βρίσκονται ανάμεσά μας δίχως να επικοινωνούν με την πραγματικότητα γιατί αυτοί και οι παρέες τους ζούν τη δική τους αλήθεια. Φυσικά και δέν έχουν κανένα λόγο να το κάνουν γιατί η σημερινή πραγματικότητα δέν τους αγγίζει καθόλου. Και όπως και να το κάνουμε η ονομασία Χ.Α έχει μία γκλαμουριά, έτσι? Δέν τους αδικώ -ούτε τους υποστηρίζω-, αλλά υπάρχουν.
Επίσης, υπάρχει ένα ολόκληρο δύκτιο από πίσω που κατευθύνει κανονικότατα. Παράδειγμα: έχω ένα φιλαράκι που είναι πολύ γκατζετάκιας και έχει κόλλημα με τους φακούς τσέπης. Δίνει συνεχώς κατοστάρικα ώστε να έχει στην κατοχή του την εκάστοτε τεχνολογία αιχμής. Κοντά σε αυτά άρχισε να μαζεύει και πολυεργαλεία -ξέρεις, πενσούλες, κατσαβιδάκια ect. Πρόσφατα λοιπόν, συγκεκριμένα την επομένη των εκλογών, ο τύπος μπαίνοντας σε ένα από τα σχετικά site με σουγιαδάκια έπεσε πάνω σε μιά αναστημένη επιγραφή που έλεγε "Ήρθε η ώρα σας - Χ.Α". Τά'παιξε! "Δέν ξαναμπαίνω" μου είπε "είναι γεμάτο φυντάνια εκεί μέσα".
Ακόμη, σε μία από τις εκθέσεις με στερεοφωνικά που πηγαίνω στην Αθήνα έπεσα σε μία συζήτηση όπου, μεταξύ άλλων ποιοτικών ηχογραφημάτων που χρησιμοποιούνται γιά τέστ μηχανημάτων, πετάχτηκε ένας μπαγλαμάς και λέει "έχω εγώ γνήσια μαγνητοταινία με τον αρχηγό που από την αληθοφάνεια θα σας φύγουν τα αυτιά!". Ξέρεις ποιόν αρχηγό εννοούσε? τον αδόλφο... Άλλαξα όροφο, λέμε
Όλοι αυτοί κατευθύνουν και κατευθύνονταιο χρόνια. Και βρίσκουν πρόσφορο έδαφος επειδή η παιδεία σπανίζει. Εσκεμμένα, γιά δεκαετείες, δυστυχώςδιαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
11-05-2012, 12:56 #10920
- In this old house where every door is open
Oπως ειπε και ο Λακης σε ενα δελτιο ειδησεων, αν και δεν τον παω ιδιαιτερα αλλα που και που λεει και μερικα καλα:
"Τους διαλογους της ακροδεξιάς τους ανοιξαν με τον Καρατζαφερη που τον νομιμοποιησανε σαν πολυ "χαριτωμενο" ακροδεξιο. Ήτανε πρωτο τραπεζι πιστα σε ολα τα δελτια ειδήσεων χρόνια οι ακροδεξιες αντιληψεις που επικρατουσαν για τους μετανάστες-λαθρομετανάστες, και ξαφνικα αναρωτιουνται, αυτοι, που επεβαλλαν τη λογικη της ακροδεξιάς, πώς βρεθηκαν οι ακροδεξιοι με 7,5%??? Τους φερανε!!! Οι πολιτικοι οι ιδιοι, με την πολιτικη τους!! Τους φερανε, οι δημοσιογραφοι που καθιερωσανε την ακροδεξια πολιτικη εδω και παρα πολυ καιρο!! Τι αναρωτιούνται τωρα???"
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....