Τι σκέφτεστε; - Page 778
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 778 of 1532 FirstFirst ... 2786787287687767777787797807888288781278 ... LastLast
Results 11,656 to 11,670 of 22967
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Καταλαβες γιατι ακομα απορω για το που βρισκεται το καλοκαιρι!! Αφου εσεις εκει περα το εχετε, πες του να ρθει και προς τα μας!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Καταλαβες γιατι ακομα απορω για το που βρισκεται το καλοκαιρι!! Αφου εσεις εκει περα το εχετε, πες του να ρθει και προς τα μας!!!
    υπομονη λιγο ακομα,που θα παει θα ερθει
    (soulmatesNeverDie!!!)

Banned
    σκεφτομαι το νεο εθνικο υμνο της μεγαλης και τρανης ελλαδας που πλεον ζουμε:
    http://www.youtube.com/watch?v=iURji7jb7lk
    «Χρυσαυγίτες στο δρόμο περνάνε με βήμα γοργό, στιβαρό,
    σημαίες στα χέρια κρατάνε για ένα σκοπό ιερό, εν δυο για ένα σκοπό ιερό».

Senior Member
    χα,χα πλακα ειχε! μου θυμισε τα σχολικα τραγουδακια... των εχθρων τα φουσατα περασαν ,σαν το λιβα που καιει τα σπαρτα.... με κανονια τις πολεις χαλασαν.... μας αναψαν φωτιες στα χωρια...λαλαλαλαλαλλαλαλαλ� �λα..... βρες και της ΝΔ και του Λαος εχουν πιο πολυ πλακα!
    Last edited by nflu; 01-06-2012 at 19:40.

πως ειναι να ζει καποιος ανεμελα..η καλυτερα να μπορει να αντιμετωπιζει τα προβληματα του
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki82 View Post
    πως ειναι να ζει καποιος ανεμελα..η καλυτερα να μπορει να αντιμετωπιζει τα προβληματα του
    τα χρήματα σου λύνουν τα χέρια κ η κολοφαρδία επίσης.
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Λες ε?να ειναι και θεμα τυχης?
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Λες ε?να ειναι και θεμα τυχης?
    ουουου αν είναι λέει ,αν τα σκ@τ@ είχαν αξία οι φτωχοι δεν θα είχαν κ@λ@ για τέτοια γκαντεμιά μιλάμε κ στην αντίθετη για μπικ κολοφαρδία

ναι αλλα η ψυχικη υγεια αγοραζεται με το χρημα?

Senior Member
    ναι αλλα η ψυχικη υγεια αγοραζεται με το χρημα?
    αχ ηξερα οτι θα πάει εκεί το θέμα ,ας πουμε ότι είσαι ετοιμοθάνατος όχι δεν σε σώζουν αλλά αν δεν εχεις φράγκα για να πάρεις τα αναγκαία κ να σου πω κ ναι να μπορείς σαν ανθρωπος να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου τότε η ψυχική υγεία πάει περίπατο ο ανθρωπος δεν ζει μόνο με νερό .

σωστη και ω ναι και για να πας σε ψυχολογο θελει 50αρικο..δυσκολα τα πραγματα

Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    χα,χα πλακα ειχε! μου θυμισε τα σχολικα τραγουδακια...
    ε μα οταν σε μαθαινουν απο μικρο στη ψευτοδημοκρατια, τον ρατσισμο προς τους τουρκους (δικαιολογημενα), τις παρελασεις και λοιπα, πως να μη κανεις τα ιδια οταν μεγαλωσεις ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ε μα οταν σε μαθαινουν απο μικρο στη ψευτοδημοκρατια, τον ρατσισμο προς τους τουρκους (δικαιολογημενα), τις παρελασεις και λοιπα, πως να μη κανεις τα ιδια οταν μεγαλωσεις ?
    να βρεις και τα τραγουδακια της ΝΔ του '90.. εκει να δεις πλακα.....ζητω η ελλαδα..ζητω η θρησκεια ..ζητω η νεα δημοκρατια

Senior Member
    Άλλη μια μέρα που απο πρωί ήταν σκατενια!!Πετανε την προσβολαρα κ ύστερα τους φαίνεται κ περίεργο που τους τη λεω!!βρε δεν πάτε να κάνετε κανά μπάνιο λέω γω (για να μην πω τίποτα χειρότερο);
    αμ το άλλο το κουφο;τώρα θυμήθηκε η μάνα μου ότι είναι μάνα κ μάλιστα με συμβούλευε κιόλας να ρίξω το μωρο λέγοντας μου πως εκείνη αυτο έπρεπε να είχε κάνει με μένα!!(βρε δε γαμιεσαι λέω γω;;;;)
    Όχι δεν το ρίχνω! Τι μου φταίει μια αθώα ζωουλα;;
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Άλλη μια μέρα που απο πρωί ήταν σκατενια!!Πετανε την προσβολαρα κ ύστερα τους φαίνεται κ περίεργο που τους τη λεω!!βρε δεν πάτε να κάνετε κανά μπάνιο λέω γω (για να μην πω τίποτα χειρότερο);
    αμ το άλλο το κουφο;τώρα θυμήθηκε η μάνα μου ότι είναι μάνα κ μάλιστα με συμβούλευε κιόλας να ρίξω το μωρο λέγοντας μου πως εκείνη αυτο έπρεπε να είχε κάνει με μένα!!(βρε δε γαμιεσαι λέω γω;;;;)
    Όχι δεν το ρίχνω! Τι μου φταίει μια αθώα ζωουλα;;
    Επρεπε να της απαντησεις - δεν επρεπε να με ειχες ριξει, η μανα σου επρεπε να σε εχει ριξει...