Results 11,806 to 11,820 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
06-06-2012, 21:06 #11806
- 06-06-2012, 22:37 #11807
"RockElCasbah στείλε μας λίγο από τη γαλήνη της εξοχής και καλή σου μέρα! η ενασχόληση με ανθρωπους ειναι που μας οδηγει στο να επιζητουμε αυτη τη γαλήνη. για να βιώνει κανεις την ευτυχία της εξοχής πρώτα θα πρέπει να απεξαρτητοποιηθεί τουλάχιστον ψυχικά και ψυχολογικά από τους ανθρώπους.".
Αν είχα χρόνο θα το σχολίαζα εκτενώς αυτό φίλε Γιάννη. Λυπάμαι που δεν έχεις καταλάβει τί κάνω εγώ εδώ στην εξοχή και γιατί έφυγα. Κυρίως γιατί έφυγα απ' την πόλη. Δεν ήσουν και υποχρεωμένος βέβαια να καταλάβεις. Είσαι και πολύ μικρός και αρκετά αδαής. Και κυρίως, είσαι μέσα σε ένα περιβάλλον που σου παρέχει πολλά και δε ξέρεις αυτά που ξέρω εγώ. Όπως και οι περισσότεροι χρήστες στα φόρουμς, έτσι για να λέμε τα πράματα με το όνομά τους. Από μένα, έχεις κατατοπιστεί δεόντως. Αν ξαναθελήσεις βοήθεια για κάποιο ζώο, θα κάνεις τον κόπο να απευθυνθείς σε εθελοντές στην Κύπρο. Έχει αρκετούς. Εγώ στο τηλέφωνο μιλάω μόνο με όσους θέλουν βοήθεια για ζώο ή για τον αλκοολισμό τους. Και πολύ σύντομα θα το κόψω και αυτό. Ας κουνηθούνε λίγο οι άνθρωποι, καλό θα τους κάνει.
Σόρυ Γιάννη, δε ζω στο εξοχικό των γονιών μου, λάθος κατάλαβες. Και την ηρεμία της εξοχής, δε νομίζω πως θα την εισπράξω ποτέ. Καλή συνέχεια σου εύχομαι...:)..."... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
06-06-2012, 23:00 #11808
Τζόαν γεια. Δεν είμαι σε θέση να παρακολουθήσω τη συζήτησή σας, αλλά αυτή τη φράση θα τη σχολιάσω εντελώς μεμονωμένα.
"Kατά τα άλλα μας ενοχλούν τα μηνύματα της μαρκέλας επειδή είναι
πολιτικού περιεχομένου".
Αν ήταν οι προσωπικές της τοποθετήσεις με επιχειρηματολογία - πάντα προσωπική - πολύ ευχαρίστως... αλλά το μόνο που διαβάζω κάθε φορά που μπαίνω, είναι οι ξεπατικούρες αλλονών. Κι αυτό δε λέγεται "πολιτική θέση".
Αν με ρώταγες τί με ενοχλεί στη Μαρκέλα - και κάθε "Μαρκέλα" - θα σου έλεγα το εξής... όχι τόσο η εξώφθαλμη προπαγάνδα της υπέρ του Τσίπρα... βγάζει μάτια αυτό... αλλά περισσότερο το γεγονός πως σε ένα φόρουμ με χιλιάδες αναγνώστες - όπως το εδώ - της δίνουν... συγχαρητήρια για το... κοινωνικό έργο που επιτελεί...
Οι απόψεις μου υπάρχουν στο θρεντ "εκλογές Ιούνη 2012"... κι αν δεν είναι για σας κατάντια το να θεωρείται "συμμετοχή" και "ενεργός δράση" το να είναι κάποιος επί 24ώρου βάσεως στο νετ και να ποστάρει λινκς, για μένα είναι...
Και επίσης κατάντια είναι το να θεωρούν άνθρωποι που τρέφονται από άλλους, τους πληρώνουν άλλοι τους λογαριασμούς τους, δε δουλεύουν, δε ξέρουν τί θα πει "ένσημο", να έρχονται και να λένε "πώς θα ζήσουμε αύριο;"...
Μάλλον είναι και για μένα κατάντια το να γράφω ακόμη σε φόρουμς... οι άνθρωποι δε θέλουν να αλλάξουν, είναι απλό...
Καλό βράδυ!"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
06-06-2012, 23:03 #11809
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Το "παρακαλώ" πάει στο "φχαριστω τη χρηστρια Joann" του χρήστη ΚΕΝΟ
και τι να πω; όλα καλά...
Η εκπομπή που ακούω τώρα στο ραδιόφωνο προτείνει το βιβλίο
"Πέθανε ο σκύλος κατά τ' άλλα όλα καλά" του Ρέι Μπράντμπερι... πολύ καλό πρέπει να 'ναι...
Έχω διαβάσει το "Φάρεναϊτ 451" του Ρέι Μπράντμπερι κι είναι πολύ καλό... στιλ "1984" 'Οργουελ, "Θαυμαστός νέος κόσμος" Χάξλεϊ...Last edited by Joann; 07-06-2012 at 01:20.
06-06-2012, 23:34 #11810
Παράθεση - Αρχικά καταχωρημένο από RockElCasbah - Εμφάνιση Μηνύματος:
"...Η δική μου πεποίθηση είναι πως όλα γίνονται όπως χρειάζεται να γίνουν..."
"... Πολύ καρμικό αυτό.
Σάν να λέω θα κάτσω στην άσφαλτο με τον καφέ και αν είναι το ριζικό μου όταν τον τελειώσω θα σηκωθώ και θα φύγω ανέγγιχτος...".
... αυτό ακριβώς...:)... της τρελλής το κάγκελο συνέβη όση ώρα εγώ έπινα τον καφέ μου... και τελικά, ναι... κατάφερα να σηκωθώ και να φύγω... ανέγγιχτη;... χμμ, ως εδώ έμπαινε το μεταφορικό στοιχείο. Φχαριστώ φίλε, καλό βράδυ και σε σένα...:)..."... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
06-06-2012, 23:43 #11811
RockElCasbah, γεια χαρά!
Αν και το θέμα στο post μου δεν ήταν η μαρκέλα,
πάνω σ' αυτά που λες σχετικά με τη μαρκέλα
και την προπαγάνδα υπέρ Τσίπρα,
προσωπικά δεν έχω πρόβλημα
γιατί δεν περιμένω να σχηματίσω πολιτική άποψη
από τις αναρτήσεις του forum
ούτε με επηρεάζουν στο παραμικρό
και θεωρώ και υποκριτικό να ισχυριστεί κάποιος
ότι δεν μπορεί να διαβάζει τέτοια
γιατί ...επηρεάζεται από την προπαγάνδα.
Τώρα όσον αφορά ότι οι αναρτήσεις είναι ξεπατικοτούρες
και όχι πολιτικές τοποθετήσεις,
ούτε εγώ διαβάζω όλους τους χρήστες εδώ
και ούτε όλους όσους διαβάζω με το ίδιο ενδιαφέρον
γι αυτό δεν μπορώ να κάνω κριτική
στο στιλ γραφής του εκάστοτε χρήστη μεμονωμένα.
Ούτε θα έκρινα ποτέ κάποιον για το πόσες ώρες είναι συνδεμένος,
το αν τον συντηρούν άλλοι ή αν έχει δουλέψει ποτέ...
Αυτά είναι πολύ προσωπικά του καθενός
κι αν ακόμα πιστεύω ότι αυτό είναι λάθος,
το να του το υποδεικνύω δημόσια
δεν τον ωφελεί σε τίποτα.
Και βέβαια ξέρεις ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου
ότι και για μένα είναι κατάντια να γράφω ακόμα σε forums...
όχι γιατί δε θ' αλλάξω τον κόσμο...
σιγά μην περίμενε εμένα ο κόσμος για ν' αλλάξει...
για μένα το κάνω...
Καλή ξεκούραση:)Last edited by Joann; 07-06-2012 at 01:06.
07-06-2012, 00:06 #11812
Καλυτερα να γραφεις σε φορουμ Joann, παρα στους τοιχους. Τωρα χαμογελασες κιολας...
07-06-2012, 00:13 #11813
Aυτό με το γράψιμο στους τοίχους δεν το πολυκατάλαβα
γιατί δεν έχω ασχοληθεί με grafiti
αν και σε κάποιες περιπτώσεις το εκτιμώ εικαστικά
γιατί έχω ασχοληθεί με γραφιστική και αερογράφο
-badger παρακαλώ, ε να μην κάνω και λίγο φιγούρα-
μασκάρισμα και βάψιμο...
αν και ό,τι μου άρεσε περισσότερο ήταν το ελεύθερο
με κάρβουνο...Last edited by Joann; 07-06-2012 at 01:35.
07-06-2012, 00:16 #11814
ότι έχει αυξηθεί η διαίσθησή μου.
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
07-06-2012, 00:24 #11815
07-06-2012, 02:25 #11816
γλυκα μου παιδια χαιρεται..
ειμαι καλα παρα τις πολλες απανωτες και μεγαλης διαρκειας εφιαλτικες δυσκολιες αυτη την περιοδο..
οταν ξυπνησω απο τον εφιαλτη μου θα ειμαι και παλι κοντα σας για να δινω μια συμβουλη και να βοηθαω οσο και οπως μπορω..
μα πρωτα θα πρεπει να γεννηθω ξανα μεσα απο τις σταχτες μου..μην ανυσηχειτε ομως..μπορω να το κανω..
καλο σας βραδυ..μου λειψατε και σας σκεφτομαι συχνα..ευχομαι το καλο ολων..Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
07-06-2012, 09:19 #11817
Καλή σου μέρα! καλοπροαίρετα μίλησα! το μνμα μου θα πρεπε να το απευθυνω στα λοιπα μελη, που βιωνουμε φασεις όπου οι σχεσεις μας με τους γυρω μας δεν ειναι και τοσο καλες, και η φυγη μας εστω για λιγο απ αυτους τους ανθρωπους θα μας εδινε λίγο γαλήνη, κατι τετοιο ηθελα να πω και προς αυτα τα μελη να απευθυνθω. Λαθος που το απεύθηνα σε σενα, αφου ξερω το σκοπο που εισαι εκει και τις δυσκολίες. εκτιμώ αφάνταστα το έργο που κάνεις, από τους αξιόλογους ανθρωπους εδω. γι αυτο και ζητησα τοσες φορες τη συμβουλη σου, γιατι εισαι ανθρωπος που με καταλαβαινει και μπορω ετσι να επικοινωνήσω.
Last edited by ioannis2; 07-06-2012 at 09:36.
γιάννης
07-06-2012, 09:46 #11818
Γιάννη, πάψε να απολογείσαι όταν δεν φταις. έλεος δηλαδή. Η Ροκ πρέπει να σου ζητήσει συγγνώμη και εσύ το κάνεις. Αμ εκείνο το "πολύ μικρός και αρκετά αδαής". Τα λέμε...
Πάψε πληζ να νιώθεις μικρότερος επειδή άλλοι ζητούν να αισθάνονται μεγαλύτεροι. Αν έχεις τη στάση αυτή και στην καθημερινότητά σου όλες και όλοι θα σε πατάνε με ευχαρίστηση για να ηδονίζονται. Όχι ότι δεν ενέχει ευχαρίστηση, χαχαα, αλλά ρε Γιάννη, σε λένε αδαή και συ ανταπαντάς με αξιολογοσύνες. Λίγη ψαλίδα τηνε βλέπω. Δε σε μαλώνω ρε, επειδή σε νοιάζομαι το λέω."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
07-06-2012, 11:09 #11819
Συγχαρητήρια στον κασίδα Κασιδιάρη! Επιτέλους, τα πραγματικά τους πρόσωπα στην επιφάνεια, και όχι συνοδεία κοστουμαρισμένων "πολιτισμών". Ο φασίστας δεν κρύβεται, γιατί ο φασισμός είναι στάση ζωής, όχι πουκάμισο που το φοράς στα πάνελ και μετά το βγάζεις. Να εκμεταλλευτούμε κάθε τους πέσιμο της μάσκας! Και να μάθουνε οι κύριοι κύριοι δημοσιοκάφροι, να λένε και κάνα όχι στα κανάλια τους,όταν καλούνε φασισταριά! Όπως θα έπρεπε να λένε όλοι οι πολιτικοί όταν καλούνται να συμμετέχουν σε πάνελ με συμμετοχή χρυσών αβγών. Και να μάθει και η κυρία κυρία "δημοκρατία" ότι όταν νομιμοποιείς φασισμό με τις κλίκες σου τις δικαστικές, τον τρως στη μούρη! Άσε πια οι κατηγορίες των νεοναζί εναντίον των μπάτσων. μουάχαααα, σήμερα έχω μεγάλη χαρά λέμε. Πρόταση, διάβασμα άρθρου του Γαλαξιάρχη "Τον ναζιστή πολλοί εμίσησαν, τον ψηφοφόρο ουδείς"
Να δώσετε προσοχή προτείνω στο σημείο "καταδικάζωτη βίααπό όπουκιαν προέρχεται" γιατί αυτό το επιχείρημα ακριβώς και το "δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου" χρησιμοποίησε η Χρυσάνθεμη Αυγουλοθήκη για να μπει στο κοινοβούλιο. Όχι, δεν έχεις την ελευθερία, όταν απειλείς την ελευθερία άλλων! Γκέγκε αυγουλιέρες?"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
07-06-2012, 11:23 #11820
Όσο περισσότερους Γολγοθάδες καλούμαστε να ανέβουμε στη ζωή μας, τόσο καλύτεροι άνθρωποι γινόμαστε (ή θα έπρεπε). Πιο ευγενικοί, πιο καλόκαρδοι, πιο υπομονετικοί, πιο συμπονετικοί, με μεγαλύτερη κατανόηση, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις.
Πληροφορίες: Εντός!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....