Τι σκέφτεστε; - Page 794
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 794 of 1532 FirstFirst ... 2946947447847927937947957968048448941294 ... LastLast
Results 11,896 to 11,910 of 22967
    Senior Member
    τι ωραία νύχτα που έχει σήμερα.
    μακάρι να είναι η τελευταία μου.
    άντε να πεθάνω γαμώτο.

Senior Member
    Θωμα... την λεσ .. χαζομαρεσ...και τι θα κανει η γυναικα τησ ζωησ σου αμα δεν τησ δωσεισ την δυνατοτητα να προλαβει να σε γνωρισει?....:) ολα θα πανε καλα... στο τελοσ..αν δεν πανε καλα..τοτε δεν ειναι το τελοσ..ματια μου ..oh yes...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Adzik View Post
    Θωμα... την λεσ .. χαζομαρεσ...και τι θα κανει η γυναικα τησ ζωησ σου αμα δεν τησ δωσεισ την δυνατοτητα να προλαβει να σε γνωρισει?....:) ολα θα πανε καλα... στο τελοσ..αν δεν πανε καλα..τοτε δεν ειναι το τελοσ..ματια μου ..oh yes...
    δεν υπάρχει γυναίκα που να θέλει εμένα

δυστυχώς μόνο αυτό έμεινε με την βότκα ξεχνάω για λίγο:(
    Last edited by thomas98; 09-06-2012 at 11:56.

Senior Member
    αυτό που νιώθω είναι νύστα η μια ψευδαίσθηση απλός?
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    τι ωραία νύχτα που έχει σήμερα.
    μακάρι να είναι η τελευταία μου.
    άντε να πεθάνω γαμώτο.
    κι είμαστε ακόμα ζωντανοί...στη σκηνή σα ροκ συγκρότημα..

έλα βρε Θωμά, μην απελπίζεσαι :-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    κι είμαστε ακόμα ζωντανοί...στη σκηνή σα ροκ συγκρότημα..
    έλα βρε Θωμά, μην απελπίζεσαι :-)
    ας το βρε βοιντ εχουν γινει πολλα

Senior Member
    Τον ανηψουλη μου το μικρό,έχει γενέθλια σήμερα:d
    Ηηηηη γουρούνι μου πανεμορφο χρόνια σου πολλα ματακια μου!!!αχ ψυχούλα μου ποτε μεγάλωσες τόσο;;ποτε ήσουν νεογέννητο μωε κ ποτε εγινες 6!! Να ζήσεις μωακι μου γλυκό!!χιλιοχρονο να είσαι ζωουλα μου κ πάνω απ'ολα υγιέστατο κ γεμάτο χαρα κ αγάπη!!!( αχ άντε να έρθει η ώρα του πάρτυ!!!)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Banned
    θα παιξει μπανιο σημερα λεει. αν και τα μουνια που δε ζουν καν Αθηνα εχουν ξεκινησει ηδη γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο να τις απασχολει. γιατι τι προβληματα να εχει καποια που ζει εκτος Αθηνων ? πως να σκαλισει το κηπο της ? μπαινει και στο εψυχολοτζι να σπασει πλακα και να κουτσομπολευσει με τις ομοιες της, παιζωντας το μαγκας και υπερανω. εκει εξω ομως μουγκα, και με το παραμικρο που την αγγιζει κανεις ειναι σεξισμος, ασκηση βιας και καταλυση της δημοκρατιας. αυτα ειναι τα γυναικακια τα δυναμικα σαν τη Λιανα τη Κ(λ)ανελλη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    θα παιξει μπανιο σημερα λεει. αν και τα μουνια που δε ζουν καν Αθηνα εχουν ξεκινησει ηδη γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο να τις απασχολει. γιατι τι προβληματα να εχει καποια που ζει εκτος Αθηνων ? πως να σκαλισει το κηπο της ? μπαινει και στο εψυχολοτζι να σπασει πλακα και να κουτσομπολευσει με τις ομοιες της, παιζωντας το μαγκας και υπερανω. εκει εξω ομως μουγκα, και με το παραμικρο που την αγγιζει κανεις ειναι σεξισμος, ασκηση βιας και καταλυση της δημοκρατιας. αυτα ειναι τα γυναικακια τα δυναμικα σαν τη Λιανα τη Κ(λ)ανελλη.
    χαχαχαχα από τα ποστ που σκας στα γέλια! γιατί ρε μάγκα κενό δεν σ' αρέσει η Κανέλλη;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    χαχαχαχα από τα ποστ που σκας στα γέλια! γιατί ρε μάγκα κενό δεν σ' αρέσει η Κανέλλη;
    ε οχι ρε φιλεναδα, πως να μου αρεσει ενα αντρογυναιο που καπνιζει και μιλα σαν νταλικερης. κι οταν κανει επιθεση πρωτη με χαρτια, και μετα τις αρπαζει, το παιζει θυμα και περιφερεται στα καναλια σαν κλαψοπουλος, και χαλαει ο κοσμος ολος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ε οχι ρε φιλεναδα, πως να μου αρεσει ενα αντρογυναιο που καπνιζει και μιλα σαν νταλικερης. κι οταν κανει επιθεση πρωτη με χαρτια, και μετα τις αρπαζει, το παιζει θυμα και περιφερεται στα καναλια σαν κλαψοπουλος, και χαλαει ο κοσμος ολος.
    Ε καλα τωρα... αμα δεν κανει καποια τα χαζοναζακια της Πετρουλας, τη λεμε "αντρογυναιο"! Η δυναμικοτητα δεν ειναι μονοπωλειο των ανδρων και φυσικα η επιθετικοτητα και η βιαιοτητα ειναι κατακριτεα απ'οπου κι αν προερχεται!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Ότι τελικά υπάρχει μαγεία:)
    Άρχισα ξανά να τη βρίσκω.κρίμα που τόσο καιρό δεν έβλεπα ότι ήταν μέσα μου.τώρα όμως που την ξαναβρίσκω δεν πρόκειται να επιτρέψω στον εαυτό μου να την ξανά χάσει !
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Ότι τελικά υπάρχει μαγεία:)
    Άρχισα ξανά να τη βρίσκω.κρίμα που τόσο καιρό δεν έβλεπα ότι ήταν μέσα μου.τώρα όμως που την ξαναβρίσκω δεν πρόκειται να επιτρέψω στον εαυτό μου να την ξανά χάσει !
    Ετσι μπραβο!! Τετοια ν'ακουμε!! :)))
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Ε καλα τωρα... αμα δεν κανει καποια τα χαζοναζακια της Πετρουλας, τη λεμε "αντρογυναιο"! Η δυναμικοτητα δεν ειναι μονοπωλειο των ανδρων και φυσικα η επιθετικοτητα και η βιαιοτητα ειναι κατακριτεα απ'οπου κι αν προερχεται!
    δε μου αρεσει η Πετρουλα, σταματα να βγαζεις δικα σου συμπερασματα για μενα που δε με αφορουν καν. ολες οι λολοστεφανιες εδω μεσα μαζευτηκαν. και οχι, τη κινηση της Κ(λ)ανελλη που του πεταξε τα χαρτια στα ματια του αλλου πρωτη, κανεις δε τη κατακρινε. ουτε το πουσταρια που ειπε στο τελος φανηκε καθολου σεξιστικο. οποτε σας συμφερει ισχυει η ισοτητα, οποτε οχι χεστηκατε. καλα της εκανε κι ακομα χειροτερα επρεπε!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι πρέπει να την κάνω σιγά σιγά...εγώ δεν έχω θέση πουθενά κι όπου και να πάω θα συναντάω μόνο πόνο...και δε συνηθίζεται που να πάρει!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...