Τι σκέφτεστε; - Page 810
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 810 of 1532 FirstFirst ... 3107107608008088098108118128208609101310 ... LastLast
Results 12,136 to 12,150 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Παιδιά δεν είμαι καθόλου καλα!!
    Είμαι σε μαύρο χαλι.. Πριν μερικές μέρες έκανε ο μικρός μου ανιψιός επέμβαση κ χθες (παρατήρησα "περίεργη" αλλαγη στη συμπεριφορά του κ τελικα )μου εκμυστηρευτηκε ότι τον ΕΔΕΙΡΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ επειδή δεν καθόταν να του κάνουν τη ναρκωση(το επιβεβαίωσε κ μια νοσοκόμα που ήταν μέσα)!!!!!!!!!!
    Παιδιά έχω τρελαθεί πως είναι δυνατόν να το κάνουν αυτο σε μικρο παιδάκι;;;είμαι πολυ σκατα δε λέω για τον μικρούλη που κάνει εμετους απο το σοκ!!!θέλω να τους κλείσω μέσα τους ********υς !!!!!!!ρωτήσαμε αν μπορούμε να κάνουμε καταγγελία αλλα χωρίς αποδείξεις δε γίνεται τιποτα(η νοσοκόμα δε δέχεται να καταθέσει)!!πως να βοηθήσω το μωρακι μου που ειναι σε αθλια κατασταση σας παρακαλω πείτε μου!!!!
    με πολύ-πολύ αγάπη, αγκαλίτσες, φροντίδα και στοργή, παιχνίδια μαζί του, κάποιο καινούργιο παιχνιδάκι ίσως
    και βολτίτσες αν μπορεί να περπατήσει θα βοηθήσουν αρκετά, γιατί τα παιδάκια ευτυχώς ξεχνάνε εύκολα!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας :)
    Βγαίνω τώρα,ξύπνησε το μικρούλη θα τα ξαναπούμε αργοτεα
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ε το ειπα ναι, αμα παει βαρεμενος ή λες και κανει αγγαρεια, δε προκειται να καταφερει κατι, θα βαρεθει και η κοπελα. το φτιαχτο κανει μπαμ, γι'αυτο δε μπορω να γραψω κατι συγκεκριμενο. ειναι σαν να του λεω πως να ζησει τη ζωη του, μπορω να κανω κατι τετοιο ενω ειναι δικη του κι ο καθενας εχει το τροπο του ? απλα δε γινεται, δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. ετσι και οι κοπελες δεν ειναι ολες ιδιες, αλλες μπορει να γουσταρουν τολμη, αλλες πιο χαλαρα πραγματα. βλεπεις και κανεις καθε φορα, αναλογα και τι σου ταιριαζει παντα.
    Επειδή λοιπόν συγκεκριμένος τρόπος ή τυφλοσούρτης δεν υπάρχει, πρέπει να φάω τη χυλόπιτα της ζωής μου μέχρι να ενδιαφερθεί κάποια που πιθανότατα να μη μου αρέσει και για να "φλερτάρω" πρέπει να είμαι άπειρα χαλαρός, τη στιγμή που περνάνε χίλιες δυο σκέψεις από το κεφάλι μου, το έχω βαρεθεί το όλο τρυπάκι. Ας μείνω μπακούρος στην τελική, σκασίλα μου. Ένας από τους πολλούς (69%) εξάλλου θα είμαι και καλύτερα ίσως έτσι

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 15-06-2012 at 18:54.

....σκέφτομαι πως η υστερία είναι η μητέρα της λύσσας και η λύσσα......παχαίνει..:ΡΡΡ

Senior Member
    τι ζεστή είναι αυτή γαμώτο ούτε να διαβάσω δεν μπορώ.

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Επειδή λοιπόν συγκεκριμένος τρόπος ή τυφλοσούρτης δεν υπάρχει, πρέπει να φάω τη χυλόπιτα της ζωής μου μέχρι να ενδιαφερθεί κάποια που πιθανότατα να μη μου αρέσει και για να "φλερτάρω" πρέπει να είμαι άπειρα χαλαρός, τη στιγμή που περνάνε χίλιες δυο σκέψεις από το κεφάλι μου, το έχω βαρεθεί το όλο τρυπάκι. Ας μείνω μπακούρος στην τελική, σκασίλα μου. Ένας από τους πολλούς (69%) εξάλλου θα είμαι και καλύτερα ίσως έτσι

γιατι να φας χυλοπιτα ? κανα μπαζο εισαι ή εχεις αλλου ειδους προβλημα ? δε καταλαβαινω, ο στοχος σου θα ειναι κοριτσακια της ηλικιας σου και μικροτερες. ποσες απαιτησεις να εχουν αυτες ? σιγα μη σου ζητησουν τον ουρανο με τ'αστρα, ελεος. τεσπα δε θα επιμεινω αλλο, κανε οτι καταλαβαινεις. εγω να σε βοηθησω προσπαθησα, να μη χαραμισεις και το καλοκαιρι σου κλεισμενος μεστους 4 τοιχους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    γιατι να φας χυλοπιτα ? κανα μπαζο εισαι ή εχεις αλλου ειδους προβλημα ? δε καταλαβαινω, ο στοχος σου θα ειναι κοριτσακια της ηλικιας σου και μικροτερες. ποσες απαιτησεις να εχουν αυτες ? σιγα μη σου ζητησουν τον ουρανο με τ'αστρα, ελεος. τεσπα δε θα επιμεινω αλλο, κανε οτι καταλαβαινεις. εγω να σε βοηθησω προσπαθησα, να μη χαραμισεις και το καλοκαιρι σου κλεισμενος μεστους 4 τοιχους.
    Δεν έχουν δηλαδή απαιτήσεις σε αυτή την ηλικία; Όλα αυτά που έκραζες τα ξέχασες ή τα εννοούσες για τις μεγαλύτερες ηλικίες;

Senior Member
    Το θέμα θα διευθετηθεί πάραυτα (να'ναι καλα οι γνωριμίες κ τα κονε)θα κινηθούμε νομικά κ ο τύπος θα πληρώσει!!!

(soulmatesNeverDie!!!)

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Δεν έχουν δηλαδή απαιτήσεις σε αυτή την ηλικία; Όλα αυτά που έκραζες τα ξέχασες ή τα εννοούσες για τις μεγαλύτερες ηλικίες;
    τι απαιτησεις να εχει δλδ ενα 20χρονο κοριτσακι που του τα φροντιζει ολα ακομα ο πατερουλης του ? κανα παγωτακι, καφεδακι (κι αυτο αμα το πινει), και βολτα με το μηχανακι. καλοκαιριατικα στη παραλια μετα το μπανιο του χαλαρο και μισοντυμενο ειναι η καλυτερη ευκαιρια. αμα ειναι μονη και ψαχνεται γιατι να αρνηθει ? και ειπαμε αφου τον απριλη και το μαη παρακαλαει, τον ιουνη και τον ιουλη θα ζεματαει.

Senior Member
    Έστω, ΚΕΝΟ, ακόμα κι έτσι, όταν σε εβδομαδιαία βάση τους την πέφτουν καμιά δεκαριά αγόρια και στον κύκλο τους υπάρχουν άλλοι 20, γιατί να πάει μαζί μου; Σάμπως ξεχωρίζω από όλους αυτούς μαζί; Πολύ απίθανο...

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post

Και μενα πρόσφατα, μου στελνει μια συναδελφος μεσω καποιου άλλου, χωρις να της το ζητησω, ένα βιβλιαρακι οδηγο δουλειας γραφοντας αφιερωσουλα απέξω " στο γιαννη με αγάπη, μαρία". Και διερωτηθηκα μηπως παιζει φαση αφου καπου καταλαβε ότι τη γουσταρω, την παιρνω τηλ στο γραφειο της υποτιθεται για να την ευχαριστησω και να το σχολιασω και μου απαντα χαμογελαστα στο έγγραψα χαριτολογώντας και μην παρεξηγηθεις ότι σημαινει κάτι άλλο. Τωρα τι να υποθέσω? χιλόπιτα? ή κάτι μπορει να υπάρχει στο μυαλό της?
    Γιαννη το πρωτο λαθος που εκανες είναι να της κανεις λογο για την αφιερωση στο βιβλιο . Δεν επρεπε να το αναφερεις καν αυτό . Επρεπε να πεις οτιδηποτε άλλο εκτος από αυτό . Η κινηση σου ηταν προβλεψιμη πραγμα θανασιμο για την σαγηνη .
    Η Μαρια το εγραψε για να σε προσεγγισει . Δεν επρεπε να της πεις για αυτό γιατι την φερνεις σε δυσκολη θεση . Θελει να νομιζει ότι είσαι εσυ ο κυνηγος και όχι ότι αυτή εκανε την πρωτη κινηση .

Τωρα που σιγουρευτηκε ότι την γουσταρεις αρχισε να σε παιζει το γνωστο παιχνιδακι - ζεστο κρυο - .
    Τωρα από σενα εξαρταται πως θα παιξεις . Αν τσιμπας από το - ζεστο κρυο - ( και όλα οσα το συνοδευουν ) στο τελος θα κολλησεις και θα σκεφτεσαι μονο αυτή .
    Μπορει στο διαστημα αυτό να σου τυχει να σε γουσταρει άλλη κοπελα αλλά εσυ θα την χασεις γιατι το μυαλο σου θα είναι συνεχεια στην Μαρια .
    Τωρα η Μαρια θα σε θεωρει σιγουρο και θα σε βαλει στην αναμονη . Που και που θα γινεται πιο διαχυτικη μαζι σου και συ θα κολλας ολο και περισσοτερο .Αλλες φορες μπορει να μπαινει στο γραφειο και να τους χαιρεταει ολους εκτος από σενα .

Τελοσπαντων δεν θελω να σε επηρεασω , απλως βλεπε τα γεγονοτα πιο αποστασιοποιημενα . Σιγουρα της αρεσεις αλλά στο μυαλο της σε εχει σιγουρο . Πρεπει να παιξεις αλλιως .

Senior Member
    ναι Γιαννη, ειναι νουμερο η κοπελα, και να σου κατσει θα σου κανει την ζωη πατινι. Ασε την στο ραφι για μερικα χρονιακια και μπορει να αλλαξει μυαλα...

Senior Member
    Τσιπρας ο Αγγλοφωνος
    http://youtu.be/Cqns8g3654s

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Και μενα πρόσφατα, μου στελνει μια συναδελφος μεσω καποιου άλλου, χωρις να της το ζητησω, ένα βιβλιαρακι οδηγο δουλειας γραφοντας αφιερωσουλα απέξω " στο γιαννη με αγάπη, μαρία". Και διερωτηθηκα μηπως παιζει φαση αφου καπου καταλαβε ότι τη γουσταρω, την παιρνω τηλ στο γραφειο της υποτιθεται για να την ευχαριστησω και να το σχολιασω και μου απαντα χαμογελαστα στο έγγραψα χαριτολογώντας και μην παρεξηγηθεις ότι σημαινει κάτι άλλο. Τωρα τι να υποθέσω? χιλόπιτα? ή κάτι μπορει να υπάρχει στο μυαλό της?
    Ρε συ γιαννη,δεν παιζει το ενδεχομενο να εισαι ενα πολυ γλυκο και συμπαθητικο παιδι,οπως αλλωστε αυτη την εικονα δινεις κι εδω στο φορουμ,και η αφιερωση της κοπελας να μην ειχε τιποτα ερωτικο;
    υπαρχουν ανθρωποι που ειναι τρυφεροι και εκδηλωτικοι στον τροπο που εκφραζονται σε οσους συμπαθουν χωρις αυτο να σημαινει τιποτα περισσοτερο...
    Οτι υπαρχει παντως η καλη βαση...ειναι κατι που εσυ με την σειρα σου μπορεις να το δουλεψεις....
    μη το βλεπεις σωνει και καλα σαν χυλοπιττα....