Τι σκέφτεστε; - Page 811
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 811 of 1532 FirstFirst ... 3117117618018098108118128138218619111311 ... LastLast
Results 12,151 to 12,165 of 22967
    Banned
    σκεφτομαι οτι σημερα φυσαει πολυ και θα εχουμε κυματα.

Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Έστω, ΚΕΝΟ, ακόμα κι έτσι, όταν σε εβδομαδιαία βάση τους την πέφτουν καμιά δεκαριά αγόρια και στον κύκλο τους υπάρχουν άλλοι 20, γιατί να πάει μαζί μου; Σάμπως ξεχωρίζω από όλους αυτούς μαζί; Πολύ απίθανο...
    αυτα ειναι δικαιολογιες για να μη προσπαθησεις καν και να μη βγεις απ'το σπιτι ? πες οτι δε θες να τελειωσει ο γολγοθας μοναξιας που βιωνεις να μη γραφω τζαμπα κι εγω, να παραμεινουμε στο οτι ο KENO παει θαλασσα. γιατι να μη πηγαινει κι ο sheldon που ειναι μικροτερος κι εχει και μηχανακι ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αυτα ειναι δικαιολογιες για να μη προσπαθησεις καν και να μη βγεις απ'το σπιτι ? πες οτι δε θες να τελειωσει ο γολγοθας μοναξιας που βιωνεις να μη γραφω τζαμπα κι εγω, να παραμεινουμε στο οτι ο KENO παει θαλασσα. γιατι να μη πηγαινει κι ο sheldon που ειναι μικροτερος κι εχει και μηχανακι ?
    Δεν είναι καθόλου δικαιολογίες. Είναι η πικρή και ωμή πραγματικότητα που επικρατεί τριγύρω και αν μπορείς, φέρε ένα επιχείρημα να την αντικρούσεις. Πρόκειται για υπαρκτά εμπόδια, δεν τα βρίσκω εγώ. Και πού προσπάθησα, κατάλαβα τίποτα; Πάλι στο σημείο μηδέν επέστρεψα. Φυσικά και θέλω να τελειώσει ο γολγοθάς, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Διαφορετικά, όσες γκόμενες ήθελες, θα είχες κι εσύ.
    Ο μόνος λόγος για να πάει κανείς θάλασσα είναι για την ηλιοθεραπεία και τη γυμναστική. Οι γυναίκες παντού το ίδιο απλησίαστες είναι.

Senior Member
    για τον απαγχονισμό τι σκοινί χρειαζόμαστε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    για τον απαγχονισμό τι σκοινί χρειαζόμαστε;
    χα χα! Θωμά ποιούς λες να κρεμάσουμε; Μάλλον από ποιούς ν' αρχίσουμε;
    Ξέρω ποιούς έχεις στο μυαλό, αλλά είναι αρκετοι ρε γμτ!
    Άντε που θα λερώσουμε τα χέρια μας με δαύτους! Δεν αξίζει!!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    χα χα! Θωμά ποιούς λες να κρεμάσουμε; Μάλλον από ποιούς ν' αρχίσουμε;
    Ξέρω ποιούς έχεις στο μυαλό, αλλά είναι αρκετοι ρε γμτ!
    Άντε που θα λερώσουμε τα χέρια μας με δαύτους! Δεν αξίζει!!
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ
    τους καλούς με τίποτα δεν τους αφήνουμε.. κι εσύ είσαι και χρήσιμος!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    τους καλούς με τίποτα δεν τους αφήνουμε.. κι εσύ είσαι και χρήσιμος!
    εγώ θα το κάνω
    ΤΕΛΟΣ

Senior Member
    Θωμά δεν αξίζει για κανέναν αυτό που σκέφτεσαι. Αν τόσο αγαπάς τον εαυτό σου τότε λυπάμαι αλλά δεν τον αγαπάς καθόλου...
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Εγώ πιστεύω ότι αν πράγματι σκόπευε να το κάνει δε θα ρωτούσε ένα φόρουμ, ρισκάροντας έτσι να γίνει καταγγελία σε κανένα φορέα και να αποτραπεί η απόπειρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Εγώ πιστεύω ότι αν πράγματι σκόπευε να το κάνει δε θα ρωτούσε ένα φόρουμ, ρισκάροντας έτσι να γίνει καταγγελία σε κανένα φορέα και να αποτραπεί η απόπειρα.
    Πολύς κόσμος είναι απελπισμένος για τους δικούς του λόγους και κάποιοι σκέφτονται την αυτοκτονία και επίσης ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά...
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Ναι, το ξέρω και τους καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά τι νόημα έχει να το φωνάξεις σε ένα φόρουμ; Άμα θέλεις να πετύχει, προφανώς και το κρατάς για τον εαυτό σου. Μου θυμίζει κάποιους που ανεβαίνουν σε μια ταράτσα και απειλούν τον κόσμο ότι θα πέσουν στο κενό, για να τραβήξουν την προσοχή ή να εκβιάσουν.

Senior Member
    Δεν μπορεις να ξερεις σε ποιο ακριβως σταδιο απελπισιας βρισκεται ο αλλος... οι πιο πολλοι πριν βλαψουν τον εαυτο τους σπερνουν κραυγες αγωνιας τριγυρω και δινουν σημαδια...
    Αυτο που παντα με προβληματιζε με το θεμα αυτοκτονια και σε προσωπικο ακομα επιπεδο ειναι οτι στην πραγματικοτητα αυτο που λαχταραει με ολο του το ειναι ο καθε απελπισμενος ειναι μια ομορφη ζωη και οχι ο θανατος....αν γινοταν ως δια μαγειας να ξημερωσει η μερα και ολα να ειναι ομορφα ,ποιος θα επελεγαι να πεθανει...
    Ερχεται ομως καποια στιγμη που ακομα και η τελευταια ελπιδα τελειωνει.... και ποτε δεν ξερεις ποτε ειναι αυτη η στιγμη για τον καθε ανθρωπο...
    Η ουσια ειναι πως ειδικα ενα νεο παιδι ,που εχει ζησει τοσα λιγα στην ζωη του κι εχει ακομα τοσο χρονο μπροστα του ...πρεπει να περνει κουραγιο και μονο απο αυτο και να ξερει οτι η ζωη εχει πολλες ανατροπες...απο την μια στιγμη στην αλλη.. και ειναι κριμα να μην ειναι εδω... να τις ζησει....

Senior Member
    In this old house where every door is open
    ρε παιδια σε αλλα κρατη οπως Ισλανδια κλπ τα καταφεραν βγηκαν απο το μνημονιο και πλεον αναπτυσσονται, εμεις εδω εχουμε φαει μουντζα στο θεμα πολιτικων χρονια τωρα, δεν εξηγειται αλλιως, κανεις δεν νοιαζεται για την Ελλαδα και για τον κοσμο, και να νοιαζεται δεν εχει τα κοτσια η την ευφυια να τα προστατευσει.

Εγω τουλαχιστον δεν βλεπω κανεναν τετοιον, αυτον θα ψηφιζα αν τον εβλεπα αλλα και να υπαρχει που να τον δεις να τον ξεχωρισεις μες στους πορτοπαραθυρατους, τα ξεκατινιασματα εε σορρυ τα ντιμπειτ, τα λαμογια και τους κληρονομους. Τα ΜΜΕ μας εχουν καταστρεψει και αυτο ειναι αληθες και κυριολεκτικο.

Ως γνωστον δυο ειδων ζωα ανεβαινουν στις πυραμιδες, οι αετοι και τα ερπετα. Και οι αετοι ειναι ειδος υπο εξαφανιση στην Ελλαδα χρονια τωρα.

Μεχρι να μετακομισω σε μια χωρα με πολλα απο αυτα τα συμπαθη πτηνα, θα ψηφισω στην τυχη παλι.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Eγώ πάλι σκέφτομαι κάτι φίλους μου
    που απολύθηκαν από την επιχείρηση που δούλευαν
    και πήγαν οικονομικοί μετανάστες στην Κύπρο
    προς εύρεση εργασίας...
    Και τώρα ακούω στις ειδήσεις ότι η Κύπρος πάει φουλ
    για ΔΝΤ και μνημόνιο...
    Mηχανισμοί στήριξης και αηδίες...
    για να 'χουν τους ανθρώπους να δουλεύουν με τρεις κι εξήντα... παντού...

Senior Member
    Πόσο ομορφα πέρασα απόψε:)
    Το είχα πολυ μεγάλη ανάγκη:d
    (soulmatesNeverDie!!!)