Τι σκέφτεστε; - Page 87
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 87 of 1532 FirstFirst ... 37778586878889971371875871087 ... LastLast
Results 1,291 to 1,305 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Μάλλον μιλώντας για την δική σου περιπέτεια και όχι προσπαθώντας να πείσεις τον άλλον να κάνει κάτι. Για παράδειγμα, όταν εγώ μίλησα σε κάποιους ανθρώπους που βρισκόταν σε ψυχολογικά αδιέξοδα για το πώς ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, κάποιοι αποφάσισαν να το κάνουν άμεσα. Κάποιοι άλλοι ήταν τελείως αρνητικοί. Δυστυχώς, ήταν αυτοί που το είχαν περισσότερο ανάγκη.
    Θέλω να πω ότι αν ο άλλος δεν είναι έτοιμος να το κάνει, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.
    Είναι θέμα ωριμότητας δλδ ? Αν είναι έτσι κάλιο αργά παρά ποτέ σαν να λέμε ε ? τουλάχιστον χρόνος είναι σύμμαχος στην περίπτωσή μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by fevgatos67 View Post
    Είναι θέμα ωριμότητας δλδ ? Αν είναι έτσι κάλιο αργά παρά ποτέ σαν να λέμε ε ? τουλάχιστον χρόνος είναι σύμμαχος στην περίπτωσή μου
    Δεν θα το έλεγα απαραίτητα θέμα ωριμότητας. Ούτε θέμα ηλικίας. Μάλλον θέμα ανθρώπου και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο. Στη δικιά μου περίπτωση, τα άτομα που ζήτησαν αμέσως βοήθεια και ξεκίνησαν ψυχοθεραπεία, ήταν αυτά που είχαν τα λιγότερο σοβαρά προβλήματα. Αλλά ήταν και άτομα, που θέλαν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και δεν φοβόταν ιδιαίτερα με το τι θα έρθουν αντιμέτωπα. Τα άτομα, που είχαν πιο σοβαρά προβλήματα -ψυχολογικά, εξάρτησης- ήταν αυτά που είτε θεωρούσαν ότι δεν έχουν ανάγκη από βοήθεια, είτε ότι μπορούν να το παλέψουν μόνα τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Deep purple View Post
    Σκέφτομαι πώς ακόμη έχω υγρασία μέσα μου, και χαίρομαι γι'αυτό!
    λολλ τι εννοεις??????:)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Δεν θα το έλεγα απαραίτητα θέμα ωριμότητας. Ούτε θέμα ηλικίας. Μάλλον θέμα ανθρώπου και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο. Στη δικιά μου περίπτωση, τα άτομα που ζήτησαν αμέσως βοήθεια και ξεκίνησαν ψυχοθεραπεία, ήταν αυτά που είχαν τα λιγότερο σοβαρά προβλήματα. Αλλά ήταν και άτομα, που θέλαν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και δεν φοβόταν ιδιαίτερα με το τι θα έρθουν αντιμέτωπα. Τα άτομα, που είχαν πιο σοβαρά προβλήματα -ψυχολογικά, εξάρτησης- ήταν αυτά που είτε θεωρούσαν ότι δεν έχουν ανάγκη από βοήθεια, είτε ότι μπορούν να το παλέψουν μόνα τους.
    Για τα ποιο σοβαρά που λες όχι απλα εχω μεσάνυχτα αλλα ουτε και ξημερώματα δεν εχω
    Στο σημείο που λες πως άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του και που δεν φοβούνται να έρθουν αντιμέτωποι με το τι θα έρθουν αντιμέτωποι πραγματικά είναι μια καλή σκέψη , μου έδωσες ιδέα ,
    Γκρατσιε ταντο

Senior Member
    +1000000000

Banned
    σκεφτομαι ανθρωπους με περουκινια!!!!!! κι αναρωτιεμαι γιατι το κανουν, δε βλεπουν οτι αυτο το πραμα ειναι αρρωστια και ψυχαναγκασμος ? υπαρχει χρηστης που να φοραει περουκα, να μας πει την εμπειρια του, πως νιωθει οταν κυκλοφοραει ετσι και τον κοιταν οι αλλοι ?

Senior Member
    Σκεφτομαι ποσο ανεκτικη εχω υπαρξει με ατομα που δεν επρεπε...κ που εκμεταλλευτηκαν την ανεκτικοτητα κ την καλοσυνη μου....

Banned
    σκεφτομαι εναν καταλευκο χωρο που μοιαζει πλαστικο, να λερωνεται απο κοκκινο ειτε μπογια ειτε αιμα (διαλεχτε και παρτε αρκει να ειναι κοκκινο). επισης τον καφε που εφτιαξα για απογευμα, δε πετυχε γαμω τη παναγιωτα του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι εναν καταλευκο χωρο που μοιαζει πλαστικο, να λερωνεται απο κοκκινο ειτε μπογια ειτε αιμα (διαλεχτε και παρτε αρκει να ειναι κοκκινο). επισης τον καφε που εφτιαξα για απογευμα, δε πετυχε γαμω τη παναγιωτα του.
    διαλεγω αιμα..λολ

Senior Member
    σκεφτομαι ανθρωπους με περουκινια!!!!!! κι αναρωτιεμαι γιατι το κανουν, δε βλεπουν οτι αυτο το πραμα ειναι αρρωστια και ψυχαναγκασμος ? υπαρχει χρηστης που να φοραει περουκα, να μας πει την εμπειρια του, πως νιωθει οταν κυκλοφοραει ετσι και τον κοιταν οι αλλοι ?
    Ανάλογα που κυκλοφορούν και τι ώρες, αν είναι σε περίεργα και ύποπτα στέκια και σε μεταμεσονύκτιες ώρες, τότε είναι διαφορετικά...
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Βασίλης73 View Post
    Ανάλογα που κυκλοφορούν και τι ώρες, αν είναι σε περίεργα και ύποπτα στέκια και σε μεταμεσονύκτιες ώρες, τότε είναι διαφορετικά...
    σιγουρα θα το κανει για καποιο λογο..ο λογος που το κανει θα καθοριζει κ το πως νιωθει αλλα σε γενοκες γραμμες πιστευω πως θα νιωθει πιο "ελευθερος" κ "αορατος" αποσκοπωντας καπου αλλα μπορει κ οχι..υπαρχουν πολλοι λογοι που θα μπορουσε κανεις να κανει κατι τετοιο ετσι με το να ειναι κρυμμενος κ καλυμενος πισω απο ενα προσωπειο ισως νιωθει οτι χανει την ταυτοτητα του κ μπορει να κανει πολλα αλλα οντας πλεον καποιος "αλλος"..

Senior Member
    δεν εχει ορια η γκρινια σου!
    ακομα και για τον καφε που ΕΣΥ εκανες και δεν πετυχε γκρινιαζεις!
    πετα τον τον γαμοκαφε και κανε αλλον της προκοπης !!!!!
    ακομα και αυτος θα περιμενεις να γινει μονος του ??????????
    τι καθεσαι και τον κλαις?

Senior Member
    Το περουκινι σε πειραξε; Την προηγουμενη φορα που ειχα ανεβει αθηνα πετυχα στο μοναστηρακι εναν ψηλο τυπο με αλογοουρα, ασημι λαμε παλτο μεχρι τον αστραγαλο, φουστα σκωτσεζικη κοκκινη καρο απο την οποια κρεμονταν αλυσιδες και κοθορνους παπουτσια τριπατους. Ηθελα να του πω να φωτογραφηθουμε παρεα αλλα δε μαφησε η κολλητη μου τον φοβοτανε!

Banned
    μηπως ηταν λογο αποκριων ? εγω ελεγα για ανθρωπους που λογο φαλακρας φορανε περουκινια, οχι crossdressers και τραβεστι ή αλλα καρναβαλια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Το περουκινι σε πειραξε; Την προηγουμενη φορα που ειχα ανεβει αθηνα πετυχα στο μοναστηρακι εναν ψηλο τυπο με αλογοουρα, ασημι λαμε παλτο μεχρι τον αστραγαλο, φουστα σκωτσεζικη κοκκινη καρο απο την οποια κρεμονταν αλυσιδες και κοθορνους παπουτσια τριπατους. Ηθελα να του πω να φωτογραφηθουμε παρεα αλλα δε μαφησε η κολλητη μου τον φοβοτανε!
    Γιατι καλε δαγκωνει ο ανθρωπος???? :) Eγω θα φωτογραφιζομουν παντως μαζι του...(νταξει βασικα δεν θα το κανα!!)